با سلام خدمت دوستان:لطفا key معتبر kaspersky internet security7.0.0125 که در black list قرار نداشته باشد را در صورت امکان مرحمت فرمائید چون دیگر بروز نمی شود.با تشکر فراوان.
با سلام و عرض تشکر از شما شهرام عزیز بخاطرپاسخگوئی به سئوالم این سئوال را با سایتهای زیادی مطرح کردم ولی keyهای معرفی شده توسط آنها معتبر نبودند با اینکه تا 150 روز دیگر اعتبار پایان یافته ام تمدید شد خوشحالم چون آنتی ویروسم و برنامه های زیادی را از سایت وزین شما دانلود نموده ام ومنبعد نیز ادامه خواهم داد مجددا"از شما سپاسگزارم.
برای استفاده بعد از خارج کردن از حالت زیپ از قسمت Activatin سپس Install Key و انتخاب aplly existing license key یکی از فایل های کلید را به آن بشناسانید.
توجه کنید: در صورتی که یکی از کلید ها black list بود حتما از قسمت activation برای پاک کردن کلید های قبلی delete key را بزنید و یک کلید دیگر را امتحان کنید.
با سلام خدمت دوستان:لطفا"keyمعتبرkaspersky internet security7.0.0125که در black list قرار نداشته باشد را در صورت امکان مرحمت فرمائید.چون دیگر بروز نمی شود.با تشکر فراوان.[/font]
با سلام خدمت دوستان:لطفا"keyمعتبرkaspersky internet security7.0.0125که در black list قرار نداشته باشد را در صورت امکان مرحمت فرمائید.چون دیگر بروز نمی شود.با تشکر فراوان.[/font]
سلام وقتی کاسپارسکسی اینترنت را ریختم بعد از اینکه فایلهای keyرا به آن معرفی کردم قبول نکرد.البته این دانلود در روزهای قبل انجام شده بود.لطفا key معتبر برای من ارسال کنید.متشکرم
سلام
کاربران گرامی لطفا دیگر سوال نفرمایید کی معتبر را برای شما کمی بالاتر قرار داده ایم قبل از سوال مطالب را بخوانید حتی شما می توانید بدون عضویت کی را دانلود کنید پس به جای اینکه عضو می شدید کمی وقت برای خواند مطالب صرف می کردید.