به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خواص درمانی نارنگی

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 947
اعتبار: 24
سپاس کرده: 2,123
سپاس شده: 1,792 در 913 موضوع

امتياز: 202.50

ارسال: #1
خواص درمانی نارنگی
ميوه ي نارنگي كوچكتر از نارنج بوده و بسيار خوش طعم و گاه شيرين و گاه ترش و شيرين مي باشد.ميوه ي نارنگي رسيده، پوست لطيف و نرمي دارد كه به آساني از قسمت خوراكي ميوه جدا مي شود و بهترين نوع نارنگي، متعلق به ناحيه ي بم كرمان است. درخت نارنگي بوسيله ي كاشتن تخم بوجود مي آيد و به درخت نارنج نيز پيوند زده مي شود.
تركيبات غذايي_شيميايي نارنگي
آب،پروتئين،چربي،قند،كلسيم،آهن و ويتامينهاي( آ_A)،(ب1_B1)،(ب2_B2)،(ث_C) و (پ پ_pp).
(در يك عدد نارنگي به قطر 5 سانتي متر، 40 كيلو كالري ارزش انرژي زايي وجود دارد. )
خواص غذايي_دارويي نارنگي
_طبيعت نارنگي سرد و تر است.
_ميوه ي نارنگي بخاطر دارا بودن ويتامينهاي فوق مي تواند قسمتي از نيازهاي بدن به ويتامينها را تامين كند.
_نارنگي بعلت داشتن ويتامين ث مفرح قلب بوده و مي تواند اعمال قلب را تنظيم كند.
_ادرار آور خوبي است، از اين رو مي تواند سموم بدن را دفع كند.
_نارنگي مسكن خوبي براي سلسله اعصاب است.
_خوردن نارنگي به كساني كه دچار سر گيجه هستند توصيه مي شود.
_نارنگي، چسبندگي خون را معالجه مي كند، در نتيجه تصلب شرائين،ورم جدار وريد و سياه شدن شريان،فلج ناقص و آنژين را درمان مي كند.
_اين ميوه خون را تصفيه و زياد مي كند و رفع كننده ي خفقان است.
_حاوي مقدار زيادي منيزيم است و از اين طريق درفعاليت عضلاني، دستگاه گوارش و سيستم عصبي موثر است.
_فرونشاننده ي حرارت معده و كبد است.
_بخاطر داشتن ميزان فسفر و كلسيم بالا ، نارنگي يكي از ميوه هايي است كه در تشكيل استخوان و اسكلت بدن موثر است.
_اگر ميخواهيد شب، خواب راحتي داشته باشيد، يكي_دو ساعت قبل از خواب چند دانه نارنگي بخوريد.
_خوردن نارنگي مانند پرتقال بخاطر دار بودن ويتامين ث براي كليه ي بيماران مفيد است.
_سلامت و جواني را براي انسان پايدار مي سازد.
_از پوست آن اسانسي معطر مي سازند كه ضد عفوني كننده بوده و در ساختن ادكلن ها و مرهم هاي زخم بكار مي رود و نيز مي تواند ميكروبهاي مننژيت و حصبه را نابود كند.
_رگه تلخي كه در آن مزه مي شود يكي ديگر از محسناتش است زيرا اين تلخي مربوط است به يك ماده موثر كه اشتها را باز ميكند و به همين جهت است كه غذاشناسان توصيه مي كنند كه هميشه نارنگي را قبل از غذا مصرف ميل نماييد تا معده شما براي قبول و هضم آن آماده شود.
_نارنگي به خاطر داشتن فسفر زياد و ويتامينهاي فراوان، باعث تقويت حافظه و هوش مي شود.
_براي مبارزه با انگلهاي معده و روده ، بايستي مركبات را با با پوست له كنيد و بعد در شربت عسل خيس نموده ودر صافي بريزيد و با فشار ، شيره آن را گرفته و شب قبل از خواب بنوشيد.
_اين ميوه براي رفع بي اشتهايي و كاهش گرماي غريزي بدن نيز مفيد است.
_جوشانده ي برگ آن براي تصفيه ي خون بسيار مناسب است.
سه شنبه ۹ شهر ۱۳۸۹ ۲۱:۲۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.