به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن پزشکی ,آرایشی . بهداشتی / تالار پزشكي و بهداشتي / دانستنيهای پزشكی v / انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي (1)

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي (1)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #21
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
واناديوم


واناديوم يك عنصر معدني اصلي كمياب است. ميزان متفاوتي از اين ماده در خاك و در بسياري از غذاها وجود دارد. همچنين اين ماده در نتيجة سوختن نفت خام با محصولات آن در هواي تنفسي ما وجود دارد. در اواخر قرن اخير حدس زده شده است كه واناديوم در درمان بسياري از بيمايها مفيد باشد اما مصرف آن در مقادير زياد باعث مسموميت مي شود. واناديوم براي ايجاد و رشد دندان و استخوان ضروري است. تري گليسريد و كلسترول بالا در خون، تنظيم نبودن قند خون (براي مثال ديابت يا كاهش قند خون) و بيماريهاي كليوي و قلبي باعث كم شدن شديد واناديوم بدن مي شود. به هر حال اثرات ناشي از كمبود واناديوم در انسان مطالعه نشده است.

موارد استفاده

* واناديوم باعث تنظيم قند خون (ديابت شيرين نوع يك و دو) در حيوانات آزمايشگاهي ميشود اگر چه اين مطالعه بر روي هيچ انساني انجام نشده است.

* ميزان زياد واناديوم باعث تقويت استخوان و دندان ها در حيوانات آزمايشگاهي ميشود.

* مطالعات انجام شده قادر به مشخص كردن قطعي تأثيرات مثبت واناديوم نيست (براي مثال در ساختمان بدن)

* واناديوم باعث كاهش كلسترول در حيوانات آزمايشگاهي ميشود.

* شيوع بيماري قلبي در نواحي از دنيا (مانند آمريكاي جنوبي) كه خاك آن محتوي واناديوم بالايي است، كمتر است، با اينحال هيچ علتي بين ارتباط اين دو مطلب ثابت نشده است.


منابع غذايي

بهترين منبع واناديوم عبارت است گل آفتابگردان، گلرنگ (كاجيره)، ذرت و روغن زيتون،علف هفت بند، جودوسر، جعفري، برنج، لوبيا سبز، هويج، كاهو، فلفل و شويد تنها 5 درصد از واناديوم جذب بدن مي شود و بيشتر آن از طريق مدفوع دفع مي شود. مكمل هاي واناديوم در صورت نياز، كمياب هستند. خوردن هر كدام از غذاهاي نامبرده در بالا مخصوصاً روغن سبزيجات، ميزان كافي واناديوم را به بدن
مي رساند. بعضي از متخصصين استفاده از مكمل هاي واناديوم را تا مشخص نشدن آثار آن بر بدن توصيه نمي كنند.

اشكال ديگر

واناديوم در چند شكل وجود دارد: واناديل و وانادات.

سولفات واناديل شايعترين شكل موجود در مكمل هاي غذايي است. به خاطر سميت اين تركيب، بيشتر متخصصان معتقدند كه واناديوم بايد به عنوان يك دارو در نظر گرفته شود نه يك مكمل غذايي.

نحوة مصرف

ميزان مصرف روزانه واناديوم 30 تا 60 ميلي گرم به صورت قرص.

موارد احتياط

* مطالعه بر روي حيوانات، كارآيي يا تأثير واناديوم را بر بروي بدن انسان ثابت نكرده است.

* سطح بالاي واناديوم در بدن مي تواند باعث اختلال دو قطبي (افسردگي- مانيك) شود.

* سطح بالاي واناديوم مي تواند باعث بعضي از بيماريهاي كليوي و استخوان شود.

تداخل هاي احتمالي

اثرات واناديوم توسط بعضي از داروهاي مورد استفاده در روانپزشكي (براي مثال فنوتيازين ها، مهار كننده هاي مونوآمينواكسيداز).

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۱ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #22
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
ويتامين ب-3 (نياسين)

ويتامين "â€ک-3" يا نياسين عضوي از خانوادة ويتامين هاي "ب" است. اين ويتامين محلول در آب است و اين بدان معني است كه در بدن ذخيره نميشود و براي برطرف كردن نيازهاي بدن به طور مرتب و روزانه بايد مصرف شود. دو شكل از ويتامين "ب-3" وجود دارد:

نياسين (به عنوان اسيد نيكوتينيك نيز شناخته ميشود) و نياسين آميد (نيكوتين آميد نيز گفته ميشود). هر 2 فرم اين ويتامين به عنوان يك مادة مغذي در بدن به يك طريق مؤثرند اما موارد استفاده آن در درمان بيماريها متفاوت است.

بدن شما براي تبديل كربوهيدرات به انرژي نياز به ويتامين ب-3 دارد. بدون ويتامين ب-3 سيستمهاي بدن شما متوقف خواهند شد. ويتامين "ب-3" همچنين باعث شكستن چربي و كلسترول ميشود بنابراين نياسين (اسيد نيكوتنيك) يك عامل ايجاد كننده كلسترول خوب براي بدن است.

بدن شما از ويتامين ب-3 براي ساختن تركيبات مختلف از جمله هورمون هاي جنسي و هورمون هاي آدرنال، استفاده مي كند. اين ويتامين همچنين به خارج كردن مواد شيميايي سمي و مضر از بدن و تنظيم قند خون كمك مي كند.

بيشتر افراد مقدار كافي از اين ويتامين را از طريق غذايي كه مي خورند، به دست مي آوردند. پزشك در موارد بالابودن كلسترول و ديگر بيماريها اين ويتامين را براي شما تجويز مي كند. مسئله مهم اين است كه در موارد مصرف زياد اين ويتامين تحت نظر پزشك باشيد، زيرا مصرف زياد اين ويتامين داراي عوارض جانبي جدي همچون آسيب كبدي مي باشد.

موارد استفاده

نياسين كلسترول بد (LDL) را كاهش و كلسترول خوب (HDL) را افزايش مي دهد. اين ويتامين اثر داروهاي كاهندة كلسترول را افزايش مي دهد. براي اين منظور، بايد مصرف اين ويتامين تنها زير نظر پزشك باشد. نياسين آميد به درمان آرتروز، روماتيسم مفصلي، ديابت وابسته به انسولين، بيخوابي و سردرد ميگرني كمك مي كند.

هر شكلي از اين ويتامين مي تواند در درمان يا پيشگيري از كمبود ويتامين "ب-3" (پلاگر) استفاده شود. افرادي كه دچار سل يا سرطان هستند، خانم هايي كه از قرص هاي ضد حاملگي استفاده مي كنند و اضخاصي كه از كمبود پروتئين رنج مي برند، به احتمال بيشتر دچار كمبود ويتامين "ب-3" ميشوند.

منابع غذايي

بدن شما ويتامين ب-3 را از پروتئين به دست مي آورد بنابراين اگر در رژيم غذايي پروتئين كافي وجود داشته باشد، ويتامين "ب-3" كافي به بدن شما مي رسد. بهترين منابع ويتامين ب-3 غذاهايي است كه غني از پروتئين باشد مانند: گوشت بدون چربي، مرغ، ماهي، تخم مرغ، لوبياي خشك پخته شده و نخود، كبد، شير كم چربي يا بدون چربي و پنير، سويا و آجيل.

منابع ديگر خوب براي ويتامين "ب-3" شامل مخمر آبجو، سبوس گندم، نام پرقوت و حبوبات. غلات (به جز ذرت)، قارچ و سبزيجات تازه. ويتامين "ب-3" در اثر پختن در آب از بين
مي رود. بنابراين تا حد امكان از جوشاندن، پختن و فريزكردن سبزيجات خودداري كنيد.


اشكال ديگر

اگز پزشك به شما توصيه كند كه مقدار بيشتري ويتامين "â€ک-3" مصرف كنيد، مي توانيد از مكمل هاي نياسين يا نياسين آميد كه به اشكال مختلف در دسترس است استفاده نمايي. قرص هاي 25، 50، 100، 250 و 500 ميلي گرمي موجود است. اگر چه قرص ها و كپسولهايي كه به مرور زمان در بدن آزاد ميشود در دسترس است، اما مطالعات نشان داده اين تركيبات باعث آسيب به كبد ميشود. نياسين همچنين به صورت اينوزيتول هگزانياسينات كه فرآورده توليد شده در اروپاست، در دسترس است. اين تركيب به تدريج آزاد ميشود و منجر به آسيب كبد نمي شود.

نحوة مصرف

براي كاهش خطر ايجاد زخم معده و جلوگيري از بهم خوردگي و آشفتگي معده، بهتر است مكمل هاي نياسين را همراه با غذا مصرف كنيد.

موارد احتياط

مصرف ميزان زياد نياسين (75 ميلي گرم يا بيشتر) باعث ايجاد عوارض جانبي ميشود. شايعترين عارضة آن آ«نياسين فلاشآ» (NIACIN FLUSH) است، بدين صورت كه در صورت وسينه احساس سوزش كرده و پوست شما قرمز و برافروخته ميشود. اين نشانه ها بي ضرر هستند مگر شما مبتلا به آسم باشيد بنابراين افراد مبتلا به آسم از مصرف زياد نياسين بايد اجتناب كنند. مصرف مقادير خيلي زياد نياسين كه براي كاهش كلسترول بكار مي رود، باعث آسيب كبد و زخم معده ميشود. اگر شما دچار بيماريهاي كبدي يا زخم معده هستيد از مكمل هاي نياسين نبايد استفاده كنيد. اگر شما ديابت، بيماري كيسة صفرا يا نقرس داريد بايد زير نظر پزشك از مكملهاي نياسين استفاده كنيد.

تداخل هاي احتمالي

نكات زير را در مورد نياسين به خاطر بسپاريد.

* با ديگر ويتامين هاي گروه "â€ک" باعث به حركت درآوردن موتور بدن ميشود.

* با ديگر داروهاي كاهنده كلسترول بدن قابل استفاده است.

* در صورت همراهي با داروهاي فشارخون، با احتياط مصرف كنيد (زيرنظر دقيق پزشك).

* الكل مي تواند مانع از جذب ويتامين "ب-3" شود، همينطور كه بر جذب ساير ويتامين ها و مواد معدني تأثير مي گذارد.

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۱ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #23
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
ساير اشكال
كلسيم به اشكال مختلف وجود دارد. در بعضي انواع، همراه با سرب است. بنابراين در انتخاب فرآورده دقت كنيد. سرب يك فلز سمي است كه به مغز و كليه ها آسيب مي رساند و توليد گلبول قرمز را كم مي كند. كودكان بيشتر در معرض مسموميت با سرب هستند. موارد زير برخي انواع فرآورده هاي كلسيم است:

* سيترات كلسيم: ساده ترين شكل مصرفي كلسيم است و به راحتي هضم ميشود. ميزان سرب آن بي خطر است. اين فرآورده به خصوص در افراد مسن، مصرف كنندگان داروي ضد زخم و ضد فشار خون توصيه مي شود.

* كربنات كلسيم: اين فرآورده ارزان تر است و در صورت تصفيه شدن، ميزان سرب بي خطر دارد. "روليد" و "تام" حاوي كربنات كلسيم است. ساير ضد اسيدها حاوي آلومينيوم است و مي تواند تعادل كلسيم را بهم بزند.

* گلوكونات كلسيم: اين نوع كلسيم، بي خطر است.

* لاكتات كلسيم: يك نوع ديگر كلسيم بي خطر است.

* كلريد كلسيم: توصيه نمي شود چون لوله گوارش را تحريك مي كند.

در موارد مصرف فرآورده هاي حاوي ميزان مضر سرب بايد احتياط كنيد. اين موارد شامل كربنات كلسيم تصفيه نشده مشتق از ميگو يا مغز استخوان و ... است.

نحوة مصرف

بايد ميزان كمي در طول روز مصرف كنيد و به منظور جلوگيري از يبوست 8-6 فنجان آب در طول روز بنوشيد:

* بزرگسالان سنين 50-19 نياز به 1000 ميلي گرم كلسيم در روز دارند. بعد از سن 50 بزرگسالان نياز به 1200 ملي گرم در روز دارند.

* نوجوانان سنين 18-9 نياز به 1300 ميلي گرم كلسيم در روز دارند.

* كودكان 8-6 ساله نياز به 800 ميلي گرم و كودكان 5-1 ساله نياز به 500 ميلي گرم كلسيم در روز دارند.

موارد احتياط

مقادير بسيار زياد كلسيم (5 گرم در روز يا 2 گرم يا بيشتر در روز به مدت طولاني) بدون مشورت پزشك معالج ممنوع است. ميزان زياد مي تواند منجر به سنگ كليه و ساير مشكلات جدي شود.

از فرآورده هاي كلسيمي حاوي ميزان زياد سرب پرهيز كنيد. با پزشك معالج در خصوص نياز به كلسيم در صورت ابتلا به بيماريهاي تيروييد يا كليه يا كمبودهاي هورموني يا ويتاميني صحبت كنيد.

تداخل هاي احتمالي
بعضي غذاها، نوشابه ها وداروها موجب از دست رفتن كلسيم مي شوند. اين مواد شامل سديم (نمك، فسفر، (برخي نوشابه ها)، ضد اسيدهاي حاوي آلومينيوم، قند، چربي اشباع شده، كافئين، الكل، پروتئين بالا در مكمل ها يا رژيم هاي غذايي خاص (با اين حال، برخي پروتئين ها جهت حفظ ذخاير كلسيم خوب است) و فيبر است.

برخي غذاها، نوشابه ها و داروها باعث مي شوند بدن نتواند از كلسيم، نيازهاي ضروري خود را تأمين كند. اين موارد شامل الكل، آسپيرين، باربيتورات ها، فيبر، نئومايسين، خواب آوردهاي قوي، اسيد اكساليك (موجود در شكلات، ريواس، اسفناج، سيب زميني شيرين، لوبياي خشك)، اسيد فيتيك (غلات) و يورونيك اسيد (نوعي فيبر موجود در ميوه ها و سبزي ها.

مصرف كلسيم خيلي زياد مي تواند از كاربرد ساير مواد معدني مهم نظير آهن، روي، منيزيوم، يد، منگنز و مس در بدن جلوگيري كند.

کلسيم



كلسيم يك ماده معدني مهم جهت تقويت استخوانها و دندانهاست. علاوه بر اين به عملكرد دست قلب، اعصاب، عضلات و ساير سيستمهاي بدن كمك مي كند. شير و لبنيات، نظير پنير و ماسيت از غني ترين غذاهاي حاوي كلسيم است. علاوه بر اين كلسيم در پسته و فندق و بادام، سبزي هاي داراي برگ سبز و آب پرتقال تقويت شده با كلسيم وجود دارد. ويتامين هاي آ،سي، دي و اي به جذب و استفاده كلسيم غذاها كمك مي كند. استرس و ورزش نكردن تعادل كلسيم را بهم مي زند. بيشتر مردم آمريكا به خصوص زنان كلسيم كافي رژيم غذايي ندارند.

موارد استفاده

مصرف كلسيم كافي در موارد زير مفيد است:

* تقويت استخوانها و دندانها

* پيشگيري از پوكي و شكستگي استخوان

* كاهش فشارخون

* كاهش كلسترول خن

* تنظيم قلب

* كاهش دل پيچه و تغييرات خلقي ناشي از قاعدگي

* كاهش تحريك پذيري، بيخوابي، افسردگي و سردرد در هنگام يائسگي

* كاهش خطرات حاملگي نظير فشارخون بالا و پرده اكلامپسي

* جلوگيري از بيماري لثه

* پيشگيري از سرطان روده و راست روده

* پيشگيري از سنگ كليه

منابع غذايي

غني ترين منابع كلسيم عبارت است از انواع پنير، آرد سويا- گندم، و رنين

ساير منابع غني كلسيم شامل بادام، گل كلم، كلم پيچ، خاويار، قاصدك، شلغم، كلم، خردل، كاله، فندق، بستني، شير، ميگو، ساردين، آرد لوبياي روغني (ژاپني) و ماست است.

همچنين كلسيم را مي توان از بسياري از گياهان، ترشي ها، جلبك هاي آبي (نظير ريحان، جعفري فرنگي، دارچين، شود، رازيانه، شنبليله، جينسنگ يا عشقه، فلفل استراليايي، كلپ، آويشن، پونه كوهي، جعفري، دانه خشخاش، مريم گلي و مرزه تهيه كرد.

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۱ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از ashkan سپاسگزاری کرده است. پرزیدنت پریسا
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #24
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
ويتامين اي

تحقيقات نشان مي دهد كه ويتامين آ«ايآ» در مقابل بسياري از بيماري ها به بدن كمك مي كند و سلول ها را از انواع مشخصي از آسيب ها حفظ كرده، طول عمر آنها را افزايش مي دهد. اين خاصيت ويتامين آ«ايآ» در طول زمان باعث كند شدن آسيب سلولي ميشود كه به طور طبيعي با افزايش سن اتفاق مي افتد.

موارد استفاده

ويتامين آ«ايآ» بدن را در مقابل بعضي از اختلالات حفظ مي كند و به درمان بعضي ديگر از بيماري ها كمك مي كند.

در زير ليستي از اين بيماريها آورده شده است.

* سرطان. ويتامين "اي" نقش مهمي در درمان در بسياري از سرطان ها از جمله سرطان پوست، دهان و گلو، معده، رودة بزرگ پستان و غذه پروستات ايفا
مي كند. همچنين خطر ابتلا به سرطان هاي ريه، مري و دهانة رحم را كاهش مي دهد به نظر مي رسد ويتامين آ«ايآ» از طريق پيام هاي كنترلي اكسيژن مانع از رشد سلولهاي طبيعي بدن را در مقابل اثرات شيمي درماني حفظ مي كند، اما سلولهاي سرطاني زخم پذير را باقي مي گذارد.

* حملات و سكته هاي قلبي. تحقيقات نشان مي دهد كه ويتامين آ«ايآ» مانع از انسداد شريان ها توسط آ«كلسترول تبديل شده به فرم خطرناكآ»آ» ميشود. هم چنين ويتامين آ«ايآ»آ» يك صد انعقاد قوي است كه به جريان راحت تر خون در شريان هايي كه داراي پلاكهاي چربي چسبيده به ديواره هستند كمك مي كند.

* بيماريهاي سيستم ايمني. اين بيماريها دفاع بدن را در مقابل بيماري كاهش مي دهد، اما ويتامين آ«ايآ» سطح ايمني بدن را در مقابل آنها بالا مي برد.

* بيماريهاي وابسته به سن. ويتامين هاي آ«ايآ» از پيشرفت بعضي از بيماريها مانند بيماري آلزايمر كه باعث كاهش قدرت ذهني و فيزيكي ميشود، جلوگيري مي كند.

* آب مرواريد و دژنراسيون ماكولر. ويتامين آ«ايآ» مي تواند با اين بيماريها كه باعث كاهش ديد و كوري ميشود، مقابله كند.

* ديابت. ويتامين آ«ايآ» خطر بيماري قلبي را كه افراد مبتلا به ديابت كاهش مي دهد.

ويتامين آ«ايآ» همچنين در موارد زير كمك كننده است.

* كند كردن پديدة پيري سلول ها و بافتها.

* تقويت فرد در مقابل آلوده كننده هاي محيط.

* نگهداري و سلامت سلولهاي قرمز خون و مقابله با كم خوني.

* درمان اختلالات وابسته به آ«چربيهاي بدهضمآ».

* مؤثر در درمان بيشتر بيماريهاي پوستي.

* كمك به بهبود سريعتر زخم ها.

* كمك به درمان اختلالات توليد مثل.

* كاهش ناراحتي هاي قبل از شروع قاعدگي.

* كاهش علايم و نشانه هاي لوپوس

منابع غذايي

غذاهايي كه شامل ميزان قابل توجهي از ويتامين آ«ايآ» هستند عبارت است از: آجيل (شامل بادام، فندق، و گردو)، تخم آفتابگردان، روغن ذرت، مارگارين، مايونز، روغن سبزيجات فشرده شده خنك، شامل ذرت، گل آفتابگردان، سويا، دانة پنبه، كانولا، و سبوس گندم (غني ترين منبع)، اسفناج و كلم پيچ، سيب زميني و تميس.

اشكال ديگر

شما مي توانيد فرآورده هاي طبيعي يا مصنوعي (ساختگي) ويتامين "اي" را انتخاب كنيد. پزشك معالج شما معمولاً شكل طبيعي آن را توصيه مي كند (دي- آلفا- توكوفرول). شكل ساختگي آن دل-آلفا- توكوفرول ناميده ميشود.

ويتامين آ«ايآ» به صورت كپسول، قرص و ژل نرم در اختيار است و به ميزان هاي 50، 100، 200، 400، 500، 600 و 1000 موجود است.

براي افرادي كه در هضم چربيها مشكل دارند ويتامين آ«اي سوكسيناتآ» ("dry-E") بهتر است.

نحوة مصرف

ويتامين آ«ايآ» معمولاً غيرسمي است. ميزان زياد آن (خيلي بيشتر از 1200 واحد روزانه) مي تواند باعث تهوع، نفخ، اسهال و طپش شود.

در صورتي كه فشارخون داريد و يا اينكه از رقيق كننده هاي خون نظير كومادين يا وارفارين استفاده مي كنيد قبل از مصرف ويتامين آ«ايآ» با پزشكتان مشورت كنيد.

تداخل هاي احتمالي

تداخلات ممكن در مورد ويتامين آ«ايآ» شامل موارد زير است:

* مانع از جذب ويتامين آ«كاآ» (كه به انعقاد خون كمك مي كند) ميشود.

* باعث افزايش خطر خونريزي غيرطبيعي در افرادي كه ضد انعقاد مصرف مي كنند، ميشود.

* با مصرف مكمل هاي آهن، از بين
مي رود و در صورت مصرف كلسترامين و كلستي پول جذب آن كاهش مي يابد.

* استفادة بدن از ذخيره هاي ويتامين آ«آآ» را افزايش مي دهد، افزايش جذب ويتامين آ«ايآ» مي تواند ذخيره هاي ويتامين آ«آآ» بدن را كاهش دهد.

* افزايش جذب در صورت همراهي با سلنيوم (يك عنصر كمياب موجود در غذاها).

* كاهش جذب در صورت مصرف زياد الكل.

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۲ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #25
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
ويتامين ب-12 (كوبالامين)
.ويتامين ب-12 كوبالامين نيز ناميده ميشود. براي كمك به رشد و عملكرد طبيعي سلولهاي بدن نياز روزانه به مصرف اين ويتامين داريم. مخصوصاً اين ويتامين براي سلامت مغز استخوان (جايي كه سلولهاي خوني تشكيل ميشود) و سيستم عصبي مهم و ضروري است. مصرف ناكافي اين ويتامين منجر به يك بيماري به نام آ«كم خوني پرنيشيوزآ» ميشود كه منجر به دريافت ناكافي اكسيژن توسط سلولها و ايجاد اختلالات سيستم عصبي ميشود. افراد پا به سن گذاشته بيشتر در معرض خطر كم خوني پرنيشيوز هستند زيرا افزايش سن باعث كاهش ميزان ويتامين ب-12 دريافتي از طريق غذا ميشود.

موارد استفاده

مهمترين استفاده ويتامين ب-12 در درمان علايم و نشانه هاي آ«كم خوني پرنيشوزآ» است. اين علايم شامل: ضعيفي، رنگ پريدگي، نشانه هاي عصبي نظير سوزن سوزن شدن و سوزش دست ها و پاها، عدم تعادل، گيجي از دست دادن حافظه و كج خلقي است.

تحقيقات اخير مشخص كرده است كه ويتامين ب-12 در جلوگيري از بيماريهاي قلبي دخالت دارد. افرادي كه تركيبي از اسيد فوليك، ويتامين ب-12 و ويتامين ب-6 استفاده مي كنند سطح خوني پاييني از هوموسيستئين (كه به نظر مي رسد مرتبط با خطر بيشتر براي بيماري قلبي باشد) دارند.

منابع غذايي

ويتامين ب-12 در غذاهاي حاوي پروتئين حيواني وجود دارد. غني ترين منبع اين ويتامين كبد و كليه است. ديگر منابع خوب براي اين ويتامين شامل شير، تخم مرغ، ماهي و پنير است.


اشكال ديگر

ويتامين ب-12 در فرم ويتاميني سيانوكوبالامين نيز يافت ميشود. ويتامين ب-12 به صورت قرص، ژل يا در مولتي ويتامين (قابل جويدن و به صورت قطره مايع)، فرم ب-كمپلكس يا به تنهايي وجود دارد.

نحوة مصرف

براي جلوگيري از اختلالات ناشي از كمبود ويتامين ب-12، بزرگسالان بايد روزانه 2 ميكروگرم از اين ويتامين استفاده كنند. افرادي كه رژيم غذايي شان شامل گوشت، شير و ديگر فرآورده هاي لبني است، ميزان نياز روزانه آنها برطرف شده نيازي به مصرف مكمل ويتاميني ندارند. گياهخواراني كه فرآورده هاي پروتئين حيواني مصرف نمي كنند بايد مكمل هاي ويتاميني را ترجيحاً بعد از غذا بايد مصرف كنند. خانم هاي حامله 2/2 ميكروگرم از ويتامين ب-12 و خانم هاي شيرده 2/6 ميكروگرم از اين ويتامين روزانه بايد مصرف كنند. قبل از دادن هرگونه مكمي ويتامين ب-12 به بچه ها با پزشك مشورت كنيد. افراد پا به سن گذاشته روزانه بيش از 2 ميكروگرم ويتامين ب-12 نياز دارند زيرا توانايي جذب وتيامين ب-12 با افزايش سن كاهش مي يابد. افراد مسن بايد در مورد ميزان مصرف روزانه اين ويتامين با پزشك مشورت كنند.

موارد احتياط

ويتامين ب-12 غيرسمي است، اما در مصرف بيش از 2 ميكروگرم آن در روز، اثرام مفيد شناخته شده اي وجود ندارد.

تداخل هاي احتمالي

جذب ويتامين ب-12 به وسيله مصرف مت فورمين كه براي درمان افزايش قند خون استفاده ميشود، كاهش مي يابد. همچنين مصرف زياد ويتامين سي (500 ميلي گرم يا بيشتر) باعث تخريب اين ويتامين ميشود.

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۲ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #26
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
ويتامين ب-1 (تيامين)
ويتامين "ب-1" تيامين نيز خوانده ميشود. شما براي شكستن كربوهيدرات هاي بدنتان نياز روزانه به اين ويتامين داريد. انرژي آزاد شده از اين سوخت و ساز صرف فعاليتهاي تنفسي و حركتي بدن ميشود. ناكافي بودن ويتامين "ب-1" در رژيم غذايي منجر به بيماري آ«بربريآ» ميشود. در اين بيماري سيستم عصبي و قلب گرفتار هستند. الكلي ها در معرض خطر بيشتري براي ابتلا به اين بيماري هستند زيرا مصرف زياد الكل ذخائر ويتامين "ب-1" بدن را كاهش مي دهد.

موارد استفاده

استفاده مهم ويتامين "ب-1" در بهبود علايم بيماري "بربري" است. اين علايم شامل درد، ورم، قرمزي دست ها و پاها و احساس سوزن سوزن شدن و مورمور شدن در دستها و پاهاست. گيجي و از دست دادن حافظه نيز از علايم بالقوه اين بيماري هستند.

علايم ديگر "بربري" شامل اشكال در نفس كشيدن، ورم پاها و افزايش ضربان قلب است. بعضي از ديورتيك ها (ادرارآور) باعث از دست دادن اين ويتامين از طريق ادرار شده باعث كمبود آن ميشوند.

تحقيقات اخير نشان مي دهد كه ويتامين "ب-1" در درمان نارسايي احتقاني قلب مؤثر است. ويتامين "ب-1" همچنين در شيمي درماني سرطان نقش منفي بازي مي كند. تحقيقات نشان مي دهد كه مصرف زياد اين ويتامين در طي شيمي درماني باعث رشد سريع تومور ميشود.


منابع غذايي

حبوبات و گوشت خوك منابع غني از ويتامين "ب-1" هستند. ديگر منابع خوب براي اين ويتامين شامل برنج پرقوت سفيد، دانه هاي گل آفتابگردان، بادام زميني، سبوس گندم، مخمر آبجو، شير سويا، لوبيا و ....

شير، ميوه جات و سبزيجات اگر به ميزان كافي مصرف شوند منابع خوبي براي ويتامين "ب-1" هستند.

اشكال ديگر

ويتامين "ب-1" به نام هاي "تيامين هيدروكلريد" و "تيامين مونونيترات" وجود دارد. اين ماده به صورت قرص يا كپسول در فرم مولتي ويتامين شامل قابل جويدني براي بچه ها و شكل مايع، به صورت تركيب ب- كمپلكس و يا به تنهايي قابل دسترس است.

نحوة مصرف

براي جلوگيري از بيماري كمبود ويتامين "ب-1" بزرگسالان بين 1/1 تا 1/5 ميلي گرم از اين ويتامين را همراه با آب ترجيحاً بعد از غذا، روزانه مصرف كنند.

خانم هاي حامله روزانه 1/5 ميلي گرم و زنان شيرده 1/6 ميلي گرم از اين ويتامين در روز استفاده كنند. قبل از دادن مكمل ويتامين "ب-1" به بچه ها با پزشك مشورت كنيد. در صورتي كه خانم حامله بخواهد از اين ويتامين استفاده كند نيز بايد قبل از مصرف با پزشك مشورت كند.

تداخل هاي احتمالي

ميزان جذب ويتامين ب-1 در افرادي كه الكل زياد مصرف مي كنند، كاهش مي يابد. براي اطلاعات بيشتر در مورد ويتامين "ب-1" با پزشك مشورت كنيد.

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۲ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #27
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
فيبرها يا پلي ساکاريدهاي غير نشاسته اي ازمواد گياهي به دست مي آيند . فيبرها نمي توانند به وسيله آنزيمهاي گوارشي تجزيه شوند , بنابراين بدون اينکه جذب بدن شوند , از دستگاه گوارش عبور مي کنند . از آنجايي که اين فيبرها باعث مي شوند که رژيم غذايي شما حجيم تر شود , موجب مي گردند که با خوردن آنها , شما احساس سير شدن و پر بودن نماييد و همچنين حرک روده شما را نيز تنظيم مي کند . فيبرها اين کار را با نگهداشتن آب در روده ها و افزايش حجم محتويات روده ها انجام مي دهند .اگر رژيم غذايي شما حاوي مقادير زيادي فيبر به همراه مايعات فراوان باشد , حجم مدفوع شما زياد خواهد شد . د رنتيجه , اين حجم زياد مدفوع باعث تحريک ديواره روده ها شده و حرکت پريستا لسيس روده ها را افزايش مي دهد و موجب مي شود که غذا آسانتر و سريعتر در روده ها حرکت کند . اين کار باعث مي گردد که از بروز يبوست در شما جلوگيري شود .
حدود 10 در صد مردم دچار يبوست هستند .با افزايش سن, احتمال يبوست در افراد بيشتر مي گردد بطوريکه حدود 20 تا 30 در صد افراد بالاي 60 سال دچار يبوست هستند . تغيير و اصلاح رژيم غذايي با مصرف مقادير زياد فيبر و نوشيدن مايعات بيشتر , مي تواند باعث رفع يبوست در بسياري از افراد شود . از داروهاي مسهل فقط با توصيه
پزشک بايد استفاده نمود زيرا مصرف اين داروها هميشه لزومي ندارند و مصرف زياد آنها مي تواند منجر به بروز مشکلاتي مثل از دست رفتن قدرت عضلات روده ها شود .

يک رژيم غذايي داراي فيبر زياد مي تواند به پيشگيري از يک بيماري شايع به نام بيماري ديورتيکولي (diverticular) کمک نمايد . مراحل اوليه اين بيماري را مي توان در حداقل 15 در صد افراد بالاي 50 سال کشف نمود . اکثر افرادي که دچار بيماري ديورتيکولي هستند داراي سابقه يبوست مي باشند که يبوست آنها باعث افزايش فشار در روده بزرگ شده است . زور زدن زياد براي دفع مدفوع سفت , مي تواند باعث کشش ديواره روده بزرگ شده و کيسه هاي کوچکي به نام " ديورتيکول " در ديواره آن ايجاد نمايد. التهاب و رشد بيش از حد باکتريها در اين کيسه ها ممکن است باعث درد و اسهال شود . يک رژيم غذايي حاوي مقادير زياد فيبر و مايعات مي تواند باعث تسکين علايم اين بيماري در اکثر افراد شود , اما در بعضي از افراد لازم است که از داروهاي مسهل نيز استفاده شود .
فيبر ها همچنين به خاطر نقش مهمي که در سرطان روده بزرگ دارند از اهميت زيادي برخوردارند . سرطان روده بزرگ ( سرطان کولون ) سومين سرطان شايع جهان مي باشد , اين سرطان اگر در مراحل اوليه آن تشخيص داده شود , عاقبيت خوبي خواهد داشت , اما در بسياري از افراد , اين سرطان دير تشخيص داده مي شود . رژيم غذايي که حاوي مقادير کم فيبر باشد , خطر بروز سرطان روده بزرگ را افزايش مي دهد , زيرا در صورت فقدان فيبر , غذا هاي جذب نشده که در روده بزرگ قرار دارند به کندي حرکت کرده و مدت زيادي در روده بزرگ باقي مي مانند . اين بدان معني است که مخاط ديواره روده ها مدت زيادي در تماس با غذا هاي جذب نشده که بطور بالقوه مضر مي باشند قرار مي گيرند.

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۳ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #28
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
ليپاز

ليپاز جزو يكي از سه گروه آنزيم هايي است كه توسط لوزالمعده ساخته ميشود. لوزالمعده غدة برگي شكل است كه طولي برابر 5 اينچ دارد. در كنار ليپاز، لوزالمعده هورمون هاي انسولين و گلوكاگون (كه بدن براي تنظيم قند خون به آنها نياز دارد)، نيز ترشح مي كند. 2 آنزيم ديگر شامل آميلاز (مسئول شكستن نشاسته و تبديل آن به قندهاي ساده) و پروتئاز (مسئول شكستن پروتئين ها و تبديل آن به اسيدهاي آمينه) است. ليپاز به كمك آب، چربي هايي را كه به صورت تري گليسريد هستند به گليسرول و اسيد چرب تبديل مي كند كه براي بدن بهتر قابل جذب هستند.

موارد استفاده

ليپاز در درمان مشكلات گوارشي و بيماريهايي كه باعث مشكل در هضم غذا مي شود، موثر و مفيد است. اي بيماريها مي تواند ناشي از كمبود تغذيه اي باشد. مكمل هاي ليپاز مي تواند در جذب آسانتر غذا به شما كمك كند و تغذيه بدن را در سطح سالم و طبيعي نگه دارد.

بعضي از آنزيم هاي لوزالمعده در درمان بيماريهاي خودايمني (نظير روماتيسم مفصلي)، بيماري هاي التهابي و آلرژي غذايي، ارزشمندند. آنزيمهاي پانكراس در درمان بيماري سلياك (يك بيماري كه لوله گوارشي را تحت تأثير قرار مي دهد و كمبود تغذيه اي ايجاد مي كند)، از طريق افزايش اثر يك رژيم عاري از گلوتن، مؤثر است.




منابع غذايي

ليپاز به وسيله لوزالمعده ساخته ميشود. اين ماده از منابع غذايي تأمين نمي شود. بلكه مكملهاي آن را مي توان از طريق آنزيم هاي حيوانات تهيه كرد.

اشكال ديگر

ليپازي كه توسط لوزالمعده ساخته ميشود ليپاز لوزالمعده اي ناميده ميشود. همچنين ليپاز معده اي (كه به وسيله معده تهيه ميشود) و ليپاز كبدي (كه به وسيله كبد تهيه ميشود) نيز وجود دارد.

نحوة مصرف

آنزيم هاي لوزالمعده به شكل قرص و كپسول در دسترس هستند. براي تعيين ميزان مورد نياز دستور العمل آن را بخوانيد و يا با پزشكتان مشورت كنيد.

موارد احتياط

بيشتر افراد، ميزان فراواني ليپاز توليد مي كنند. در صورتي كه لوزالمعده كمتر از 10 تا 15 درصد سطح طبيعي آنزيم ترشح كند شما دچار كمبود ليپاز ميشويد.

مكمل هاي ليپاز و ديگر آنزيم هاي لوزالمعده عوارض جانبي ندارند.

تداخل هاي احتمالي

پانكراتيت (التهاب لوزالمعده) كه باعث كمبود ليپاز ميشود مي تواند جدي و خطرناك باشد كه حتي براي تمام عمر نياز به درمان داشته باشد. درمان سرخود با مكمل هاي ليپاز بدون مشورت با پزشك تصويه نمي شود. قرص يا كپسول آنزيم ليپاز مي تواند مفيد باشد، اما شما بايد در عين حال از مصرف الكل پرهيز كنيد (الكل يكي از علل ايجاد پانكراتيت است).

براي اينكه پانكراس به هضم چربي ها كمك كند، يك رژيم كم چربي توصيه ميشود.

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۳ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #29
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
گلوتامين
گلوتامين يك اسيد آمينه است كه جزيي از ساختمان پروتئين به حساب مي آيد. گلوتامين در منابع گياهي و حيواني يافت ميشود. اين اسيد آمينه در تعادل pH بدن نقش دارد. همچنين براي ساختن و ترميم سلولها مورد نياز است. همانطور كه بافت عضلاني حاوي بيشترين مقدار اسيد آمينه هاي آزاد است، گلوتامين نقش مهمي در همة قسمتهاي بدن دارد. اين ماده به بهبودي و ترميم كمك مي كند، از تمايل شديد جلوگيري مي كند، و وقف هوشي و ذهني را افزايش مي دهد.

موارد استفاده

* گلوتامين در بهبود مشكلات زير كمك كننده است.

* تمايل شديد به غذا

* الكليسم

* مشكلات مربوط به فعاليت مغزي و عملكردهاي ذهني

* مشكلات گوارشي شامل زخم، بيماري كرون، سندرم رودة تحريك پذير و ....

* زخم ها، كه ناشي از جراحي است و زخم هاي پا (بهبودي زخم ها را تسريع
مي كند)

* بيماري هاي خودايميون

* بيماريهاي بافت همبند

* ورم مفاصل

* فيبروز

* كاهش تودة عضلاني ناشي از بيماريهايي نظير ايدز و سرطان

* آسيب ناشي از اشعه درماني

* ناتواني هاي رشدي

* اسكيزوفرني

* صرع

* خستگي

* ناتواني جنسي

* استرس

منابع غذايي

غذاهايي كه شامل ميزان چشمگيري گلوتامين هستند شامل غذاهاي پروتئيني حيواني و گياهي نظير گوشت، شير، پروتئين سويا، اسفناج خام، جعفري خام و كاهو. پختن مخصوصاً در سبزيجات، گلوتامين را از بين مي برد.

اشكال ديگر

گلوتامين به شكل كمپلكس هاي مولتي ويتامين مكمل هاي پروتئيني و مكمل هاي منفرد وجود دارد. شما مي توانيد آن را از بيشتر داروخانه ها خريداري كنيد. همچنين مي توانيد از فرم پودر، قرص، كپسول يا مايع آن نيز استفاده كنيد.

فرمهاي آمادة استاندارد آن به صورت قرص يا كپسول 500 ميلي گرمي قابل دسترس است.

نحوة مصرف

بهتر است كه گلوتامين را در بيماريهايي نظير زخم پپتيك، ورم مفاصل، بيماري كرون و ناتواني جنسي استفاده كرد. شما بايد در بيماريهايي كه براي درمان آنها از گلوتامين استفاده مي كنيد قبل از مصرف آن با پزشك مشورت كنيد.

پزشك مي تواند شما را در مقدار مورد نياز گلوتامين و اينكه چه مواد مغذي ديگري را در كنار گلوتامين مي توانيد استفاده كنيد ، راهنمايي كند. ميزان حد مجاز توصيه شده (RDA) هنوز براي گلوتامين وجود ندارد.

با پزشك در مورد ميزان مورد نياز مشورت كيند. معمولاً پزشك روزانه 500 تا 1500 ميلي گرم گلوتامين با درنظر گرفتن نوع بيماري شما، داروهاي ديگري كه در كنار گلوتامين استفاده
مي كنيد و عوامل خاص دخيل ديگر، تجويز
مي كند. قبل از دادن مكمل هاي گلوتامين به بچه ها، با پزشك مشورت كنيد.

موارد احتياط

افرادي كه مبتلا به سندرم "راي"، بيماري كليوي، سيروز كبدي يا ديگر بيماريهايي هستند كه آمونياك خونشان بالاست، نبايد از گلوتامين استفاده كنند.

تداخل هاي احتمالي

* گلوتامين در صورتي كه با معدة خالي قبل از صبحانه يا بين غذاها مصرف شود بهترين اثر را دارد.

* در صورتي كه گلوتامين به همراه ويتامين "آ"، "سي" و "اي" و "روي"، بسته به بيماري شما، مصرف شود مؤثرتر است.

* گلوتامين را همراه با شير يا ديگر غذاهاي پروتئيني مثل گوشت، ماهي و لوبيا مصرف نكيند.

* استرس شديد يا بيماري طولاني مي تواند باعث كمبود شود.

براي اطلاعات بيشتر در مورد گلوتامين با پزشك مشورت كنيد.

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۴ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 7,119
اعتبار: 23
سپاس کرده: 665
سپاس شده: 3,046 در 1,515 موضوع

امتياز: 1,261.27

ارسال: #30
RE: انواع ويتامينها و فعاليتهاي حياتي
گوگرد (سولفور)


گوگرد (سولفور) يك مادة معدني است كه به طور طبيعي در نزديكي چشمه هاي آب داغ و دهانة كوههاي آتشفشاني يافت مي شود. بوي آ«تخم مرغ فاسد شدهآ» گوگرد ناشي از گاز دي اكسيد گوگرد است كه در هوا پخش مي شود. از زمان هاي قديم گوگرد به عنوان دارو استفاه مي شده و در هر سلول از بدن وجود دارد. گوگرد در ساختمان سه اسيد آمينه شركت مي كند (اتصال اسيد آمينه ها به همديگر باعث تشكيل پروتئين ميشود). تقريباً 0/25 درصد از وزن بدن از گوگرد تشكيل شده است. بيشتري غلظت اين ماده در كراتين (كه به موها، ناخن و پوست شما استحكام مي دهد) موجود است. اين ماده به نام آ« مادة معدنيزيباي طبيعيآ» خوانده ميشود زيرا بدن شما براي تهيه آ«كلاژنآ» (كه باعث حالت ارتجاعي پوست و ظاهر جوان شما ميشود) نياز به گوگرد دارد.

گوگرد به طور عمده براي تخفيف قرمزي و بثورات خارش دار بيماريهايي نظير آ«اگزماآ» و آ«دياپر راشآ» (بثورات ناشي از بستن كهنه در بچه ها) مصرف مي شود. گوگرد همچنين بدن را در مقابل سموم محيط حفظ مي كند. علاوه بر اين افرادي كه دچار ورم مفاصل هستند مي توانند با حمام گرفتن در چشمه هاي آب داغ حاوي گوگرد، درد خود را تكسين بخشند.

موارد استفاده

* به طور عمده در درمان قرمزي و خارش در اگزما، سوختگي و قرمزي ناحيه قنداق "دياپر راش"، پوست خشك، بواسيرو بيماريهاي مشابه استفاده ميشود.

* حمام گوگرد به تخفيف درد ناشي از ورم مفاصل كمك مي كند.

* در سالهاي اخيرفوايد سير به طور گسترده اي مطالعه شده است. تحقيقات اخير نشان مي دهد كه اثرات مثبت "سير" در پايين آوردن سطح كلسترول و كاهش فشارخون ناشي از آ«گوگردآ» موجود در آن است.

* گوگرد براي ساختن كلاژن مورد نياز است. كلاژن ماده اي است كه پوست بدن را به حالت ارتجاعي نگه مي دارد، ظاهر جوان به پوست مي دهد و از ايجاد چروك جلوگيري مي كند.

* در درمان بعضي از اختلالات گوارشي مخصوصاً : برگشت اسيد، هضمي كه با مصرف شير بدتر ميشود، اسهال مزمن و استفراغ صبحگاهي، مفيد و مؤثر است.

* در درمان بعضي از مشكلات زنانه نظير سندرم پيش قاعدگي و ناراحتي هاي دروة يائسگي مؤثر و مفيد است.

منابع غذايي

شكل عنصر معدني گوگرد در حنجره هاي نزديك به چشمه هاي آب داغ و آتشفشان ها ديده ميشود. فرم قابل استفاده براي بدن درغذاهاي غني از پروتئين نظير گوشت، گوشت ماهيچه، بوقلمون و مرغ، ماهي، تخم مرغ، لوبياي خشك پخته شده و نخود، شير و محصولات به دست آمده از شير يافت ميشود. ديگر منابع خوب براي گوگرد شامل سير، پياز، كلم پيچ، مارچوبه، كلو و سبوس گندم است.

اشكال ديگر

براي تخفيف و تكسين بثورات پوستي، پماد، كرم، لوسيون يا پودر حاوي گوگرد به صورت تركيب فعال وجود دارد. اگر شما از ورم مفاصل رنج مي بريد حمام گرفتن با گوگرد طبيعي (نوعي كه معمولاً در چشمه هاي داغ يافت ميشود) باعث تخفف و كاهش درد مفاصلتان ميشود. اگر شما مي خواهيد از اين نوع گوگرد بهره بگيريد قبل از آن با پزشك مشورت كنيد. گوگرد آبي (نوعي كه در بدن قابل استفاده است) به شكل متيل سولفونيل متان (MSM) موجود است.

گوگرد همچنين به صورت مكمل هاي رژيم غذايي به صورت قرص و كپسول در دسترس است، اگر چه معمولاً نيازي به مصرف اين مكمل ها وجود ندارد. اگر شما از يك رژيم غذايي متعادل كه حاوي مقدار مجاز مصرفي روزانه پروتئين است، بهره مي بريد معمولاً نياز شما به گوگرد براي عملكرد طبيعي بدن، برطرف ميشود. هرگونه گوگرد اضافي براي بدن در ادرار ترشح ميشود. در صورت تمايل به استفاده از مكمل هاي گوگرد، قبلاً با پزشك خودمشورت كنيد.

نحوة مصرف

اگر دچار ورم مفاصل هستيد مصرف 500 تا 1000 ميلي گرم به صورت خوراكي باعث كاهش علايم ميشود. قبل از استفاده از مكمل هاي گوگرد با پزشك مشورت كنيد.

موارد احتياط

گوگرد، به تنهايي براي بدن سمي نيست. اما بعضي از افراد نسبت به تركيبات گوگرد نظير داروهاي سولفا و سولفيت آرژي زيادي نشان مي دهند. سولفيتها به صورت غذاهاي نگه داشته شده استفاده مي شوند و مي تواند باعث تشديد آسم و ديگر واكنش هاي آلرژيك در افراد حساس شود. داروهاي سولفا همچنين باعث كاهش قند خون، بثورات پوستي، تب بالا، سردرد، خستگي و مشكلات گوارشي ميشود. اگر شما به مواد محتوي گوگرد حساسيت داريد با پزشك مشورت كنيد.

تداخل هاي احتمالي

مقدار زياد سلنيوم در بدن با گوگرد رقابت مي كند زيرا مي تواند جانشين گوگرد در بعضي از واكنش هاي شيميايي بدن شود.

براي ثابت نگه داشتن تعادل بين گوگرد و سلنيوم در رژيم غذايي و يا قبل از مصرف مكمل هاي سلنيوم يا گوگرد با پزشك مشورت كنيد.

امضا كاربر
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۴ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.