به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیتزاهای . .. . .

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #1
پیتزاهای . .. . .
پیتزا قلب

مواد لازم:
سس کچاپ
پودر سیر
پودر آویشن
سوسیس و کالباس خرد شده
فلفل دلمه سبز
زیتون سیاه خرد شده
پنیرپیتزای رنده شده
قارچ خرد شده


طرزتهيه
مواد لازم برای خمیر:
آرد سفید=5 لیوان
روغن مایع=2/1 لیوان
آب=2 لیوان
خمیرفوری=2 قاشق غذاخوری
شیرخشک=4 قاشق غذاخوری
شکر=4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=2/1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق غذاخوری

1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.
2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.






3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.
4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.
5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.
6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.
7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم.
8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۱۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #2
RE: پیتزاهای . .. . .
پیتزا گوجه فرنگی

مواد لازم:
گوجه فرنگی تازه=15 عدد رنده شده و نرم
پیاز رنده شده نرم=2 عدد
کنسرو قارچ=1 لیوان خرد شده
فلفل دلمه سبز=1 عدد ریز خرد شده
روغن زیتون=4/1 لیوان
سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
آب=4 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
پودر آویشن=کمی
پودر ریحان خشک=کمی
شکر=1 قاشق چایخوری
پنیر موزاریلا=2 لیوان
زیتون سیاه=بمقدار لازم


طرزتهيه
مواد لازم برای خمیر پیتزا:

آرد=4 لیوان
روغن نباتی=2/1 لیوان
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده=1 عدد
شیر خشک=3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=4/1 قاشق مرباخوری
آب گرم=1 لیوان
شکر=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر:

1. در ظرفی آرد،نمک،خمیر مایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید.
2. تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
3. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.
4. خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه مواد روی پیتزا:

1. روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.پیاز نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
2. فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
3. قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.






4. گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی ها آب بشوند.
5. پودر ریحان+پودر آویشن+1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.
6. در اخر 4 قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد اماده شده را کنار بگذارید.
7. خمیر اماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید.
8. سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینی گذاشته و از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی ان را با یک قاشق صاف کنید بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.
9. سینی را در فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و پیتزا را به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر پف کند.
10. پیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده و زیتون سیاه بگذارید.
11. سینی را به مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید.
نکته: در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را باز نکنید پیتزا پف نمی کند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۲۰ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #3
RE: پیتزاهای . .. . .
پیتزا وارونه

مواد لازم:
برای 8 نفر:
گوشت چرخ شده گوساله=نیم کیلو
پیاز خرد شده=1 پیمانه
فلفل دلمه خرد شده=1 پیمانه
پپرونی درشت خرد شده=100 گرم
سس پیتزا=450 میلی لیتر
کنسرو قارچ خرد شده آب گرفته=1 قوطی
پودر رازیانه=2/1 قاشق چایخوری
پودر آویشن=2/1 قاشق چایخوری
پودر نعناع=2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ=2 عدد
شیر=1 پیمانه
روغن مایع=1 قاشق سوپخوری
آرد=1 پیمانه
پنیر نازک ورقه شده مثل موتزارلا=450 گرم
پنیر پاراماسان رنده شده=4/1 پیمانه


طرزتهيه
1. گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ ریخته، روی با حرارت کم قرار میدهیم به طوریکه آب بیاندازد، سپس آنرا با حرارت متوسط در حدی میپزیم که گوشت قهوه ای رنگ و سبزیجات نرم شوند. سپس پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط کرده به مایه گوشت اضافه میکنیم. درب ظرف را کنار گذاشته، میگذاریم محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم میکنیم و گاهی محتویات ظرف را به هم میزنیم.






2. در این بین برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغها، شیر و روغن را مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه به هم میزنیم، آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه یک نواختی حاصل شود.
3. یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب کرده، کف و اطراف آنرا چرب میکنیم. مایه گوشت را داخل ظرف ریخته، ورقه های پنیر را روی آن میچینینم. مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن میریزیم تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند. پنیر رنده شده را روی آن میپاشیم.
4. ظرف را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) قرار میدهیم تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله پس از تهیه سرو میکنیم.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۲۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #4
RE: پیتزاهای . .. . .
رولت پیتزا

مواد لازم:
شکر=1 قاشق مرباخوری
مایه خمیر=1 قاشق مرباخوری
آب ولرم=4/1 لیوان
آرد سفید=یک و نیم لیوان
نمک=1 قاشق مرباخوری
روغن مایع=2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:
روغن=1 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده=1 حبه
آب گوجه فرنگی غلیظ شده=2/1 لیوان
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
اورگانوی خشک=1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
پیاز ریز خرد شده=1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده=نصف عدد
پنیر موتزارلا رنده شده=2/1 لیوان
کالباس ریز خرد شده=40 گرم


طرزتهيه
برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده ایم،همرا مایه خمیر کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. سپس خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم می کنیم.





روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم. نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از بلندی آن لوله می کنیم. بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا 15 دقیقه بپزد.با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می کنیم.

طرز تهیه سس:
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولی بقدری که رنگ نگیرد.سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود.

طرز تهیه مواد رویه:
همه مواد را در کاسه ای مخلوط می کنیم.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۲۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #5
RE: پیتزاهای . .. . .
پیتزای لوبیا با گوشت چرخ کرده

مواد لازم:
روغن گیاهی= 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده= 1 عدد
گوشت چرخ کرده= 500 گرم
سس تند یا عادی گوجه فرنگی= 1 فنجان
پودر آویشن= 1 قاشق چایخوری
چیپس= 35 گرم
کنسرو ذرت (بدون آب)= 300 گرم
کنسرو لوبیا قرمز= 300 گرم
خمیر پیتزا= 2 عدد
پنیر رنده شده= 1 فنجان
خامه سفت= نصف فنجان
برای روی پیتزا:
پیاز= نصف پیاز
کدو سبز بزرگ= 2 عدد
آب لیمو= 1 قاشق غذاخوری
خامه سفت= 2 قاشق غذاخوری


طرزتهيه
ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود. در ادامه سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت این مدت اجاق را خاموش کنید و چیپس ذرت و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید.





در مرحله بعد خمیرهای پیتزا را در کف سینی فر بگذارید و روی آن ها را با مخلوط آماده شده کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده را هم رویش بپاشید.
سینی را به مدت 15 دقیقه در فر، با حرارت بالا بگذارید، تا زمانی که کاملا قهوه ای و برشته شود. فلفل سبز و پیاز را کاملا چرخ کرده و آب لیمو و خامه را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر مخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزیدو با بقیه خامه تزیین کنید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۲۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #6
RE: پیتزاهای . .. . .
پیتزا سيب زميني

مواد لازم:
پياز=1 عدد بزرگ
گوشت چرخ كرده=نيم كيلو
سوسيس=200 گرم
قارچ=300 گرم
فلفل دلمه اي سبز=2 عدد
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذا خوري
پنير پيتزا رنده شده=400 گرم
روغن مايع=به مقدار لازم
نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن=به مقدار لازم


طرزتهيه
مواد لازم جهت تهيه پوره:
سيب زميني=1 كيلو
تخم مرغ=1 عدد
شير=100 سي سي
نمك و فلفل=به مقدار لازم

ابتدا سيب زميني ها را پوست گرفته و با شير و نمك و فلفل مي گذاريم تا بپزد. ( بهتر است با توان 900 وات / 12 دقيقه در ماكروويو اين كار انجام شود). پس از اينكه سيب زميني ها كاملا پخته شد آن را له كرده و با يك عدد تخم مرغ مخلوط مي نمائيم. سپس پوره را در يك ظرف نسبتأ بزرگ تخت، كاملا تخت مي كنيم.





براي تهيه خوراك ابتدا پياز را خرد كرده و با مقداري روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود سپس زردچوبه را اضافه نموده و بعد گوشت چرخ شده را اضافه كرده و تفت مي دهيم. بعد از اينكه گوشت سرخ شد به ترتيب سوسيس خرد شده، قارچ خرد شده و فلفل دلمه اي خرد شده را به مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا سرخ شود. سپس در ظرف جداگانه اي كمي رب را با روغن سرخ مي كنيم و به مواد اضافه ميكنيم. نهايتا نمك، فلفل و آويشن را به خوراك اضافه مي نمائيم.خوراك آماده شده را روي پوره كاملا پخش مي كنيم و نهايتا ژنير پيتزاي رنده شده را روي تمام سطح خوراك پخش مي كنيم. سپس روي آن پودر آويشن پاشيده و براي 10 دقيقه با پخت تركيبي گريل مايكروويو آن را مي پزيم.نوش جان

انتخابي: در صورت تمايل مي توانيد روي اين غذا از سس سفيد استفاده نمائيد.

طرز تهيه سس سفيد: 100 گرم كره را آب نموده، 2 قاشق آرد به آن اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم طلايي رنگ شود سپس 1 ليوان شير به آن اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم مي زنيم تا مايع غليظي بدست آيد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۲۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #7
RE: پیتزاهای . .. . .
پيبزا مارگاريتا

مواد لازم:
روغن زیتون=1 قاشق سوپخوری
(حدود 1 و 3/1 پیمانه) کنسرو گوجه فرنگی خرد شده یا نیم کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته، پخته و خرد شده=400 گرم
ریحان تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده=2 حبه
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا ورقه شده=450 گرم
برگ تازه ریحان


طرزتهيه
1- فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.
2- برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.
3- پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.


این پیتزای کلاسیک در سال 1889 توسط رافائل اسپوزیتو (Raffaele Esposit) پیتزا پز اهل ناپل و به افتخار ملکه مارگاریتا تهیه شد و از موفقیت آن چنین نتیجه گرفته میشوند که به طبع ملکه نیز خوش آمده است.






مواد لازم برای خمیر:
آرد=2 ¼ تا 3 ¼ پیمانه
مخمر=1 بسته
نمک=4/1 قاشق چایخوری
آب گرم=1 پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر:

1- 1 و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.
2- شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۲۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #8
RE: پیتزاهای . .. . .
پیتزا گوجه فرنگی

مواد لازم:
گوجه فرنگی تازه=15 عدد رنده شده و نرم
پیاز رنده شده نرم=2 عدد
کنسرو قارچ=1 لیوان خرد شده
فلفل دلمه سبز=1 عدد ریز خرد شده
روغن زیتون=4/1 لیوان
سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
آب=4 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
پودر آویشن=کمی
پودر ریحان خشک=کمی
شکر=1 قاشق چایخوری
پنیر موزاریلا=2 لیوان
زیتون سیاه=بمقدار لازم


طرزتهيه
مواد لازم برای خمیر پیتزا:

آرد=4 لیوان
روغن نباتی=2/1 لیوان
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده=1 عدد
شیر خشک=3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=4/1 قاشق مرباخوری
آب گرم=1 لیوان
شکر=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر:

1. در ظرفی آرد،نمک،خمیر مایه،شکر،شیر خشک،بیکینگ پودر و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید.
2. تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
3. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.
4. خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه مواد روی پیتزا:

1. روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.پیاز نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
2. فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
3. قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.






4. گوجه فرنگی رنده شده+نمک+شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی ها آب بشوند.
5. پودر ریحان+پودر آویشن+1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.
6. در اخر 4 قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد اماده شده را کنار بگذارید.
7. خمیر اماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید.
8. سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینی گذاشته و از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی ان را با یک قاشق صاف کنید بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.
9. سینی را در فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و پیتزا را به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر پف کند.
10. پیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده و زیتون سیاه بگذارید.
11. سینی را به مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید.
نکته: در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را باز نکنید پیتزا پف نمی کند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۲۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #9
RE: پیتزاهای . .. . .
پیتزا کوچک

مواد لازم:
برای 5 تا 6 نفر:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
فلفل دلمه سبز=4 عدد
زیتون=10 عدد
کنسرو قارچ=1 قوطی
پیاز=2 عدد بزرگ
رب گوج فرنگی=2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون=بقدر کافی
پنیر پیتزا رنده شده=بقدر کافی
نان ساندویچی گرد و متوسط=به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم


طرزتهيه
ابتدا پیازها را ریز می کنیم و سپس با روغن در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
رب گوجه فرنگی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتی که آب آن بخار شود و گوشت نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.ولی در آخر نباید گوشت آب داشته باشد)فلفل دلمه را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و با قارچ قطعه شده و زیتون ریز شده در ماهیتابه با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سپس گوشت را به مواد اضافه کرده با هم کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شود.و نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم.





نان های ساندویچ را از وسط می بریم.سپس روی هر کدام از نان ها را کمی سس می ریزیم و با قاشق روی نان می کشیم تا تمام سطح نان را بپوشاند.سپس از مخلوط بدست آمده روی نان ها می ریزیم و در آخر روی مواد را پنیر رنده شده می ریزیم و در فر به مدت 10 الی 15 دقیقه می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

مواد لازم برای سس پیتزا:
سس گوجه فرنگی=نصف لیوان
سیر=6 حبه
روغن زیتون=4 قاشق سوپخوری
پور آویشن=2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه سس:
سیر را پوست کنده می شوئیم و رنده می کنیم.سپس آن را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم و سس گوجه فرنگی و پور آویشن و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مواد را به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا آماده شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۲۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.