به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ پرتغالي

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 1,737
اعتبار: 3
سپاس کرده: 1,803
سپاس شده: 1,804 در 897 موضوع

امتياز: -583.00

ارسال: #1
مرغ پرتغالي
مواد لازم برای دو نفر

مرغ یا بال مرغ یا ران یا هر قسمت به تعداد نفرات در اینجا من برای دو نفر ۸ بال مرغ (البته زیاد هست ) و
پرتغال ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
بویون یا قرص مرغ یا عصاره مرغ یک عدد
گشنیز به مقدار لازم
پور کاری به مقدار لازم
پودر پابریکا ملایم به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران یک کوچولو
نشاسته ذرت اینجا مائیزنا هست یا آرد ۱ قاشق سوپخوری

بتدا قطعات مرغ رو به اضافه آب یک پرتغال با هم مخلوط کنیم بگذارید ۱ یا ۲ ساعت کناری بماند تا مزه پرتغال خوب به خورد مرغها برود اگر تراشه های پوست پرتغال هم اضافه کنید که خوب میشود بعد از گذشت یک یا دو ساعت ظرف مورد نظر حاوی مرغ و آب پرتغال رو بگذارید روی حرارت با دمای خیلی ملایم تا بپزد در این حین پیاز را خرد کنید و به مرغ اضافه کنید همینطور ادویه جات شامل نمک و فلفل و پودر کاری و بویون و پابریکا و کمی زعفران درب تابه رو بگذارید و حرارت رو کم کنید تا زمانی که حس کنید مرغها در شرف پخته شدن هستند گاهگداری مرغها رو این ور و اونور کنید پرتغال دوم را ورقه ورقه کنید و سعی کنید زیر مرغها قرار دهید و طعم آنرا بچشید در صورت کمبود چاشنی باز به آن چاشنی اضافه کنید در لیوان یا ظرف کوچکی جداگانه کمی از آب مرغ آمیخته با آب پرتغال بریزید و پودر نشاسته ذرت یا مئیزنا و یا آرد رو اضافه کنید و هم بزنید و محتوی رو اضافه کنید به مواد اصلی تان در قابلمه یا تابه باید سس حاصل کمی غلیظ بشه و بعد روی سطح مرغها رو کمی پودر پابریکا بریزید و همینطور گشنیزهای خرد کرده رو اضافه کنید
این غذا آماده است
این خوراک نباید خیلی خیلی ابکی بشه البته باید سس داشته باشه آنهم سس رقیق اگر حس کردید سس حاصل خیلی رقیق نیست باز کمی بیشتر آرد یا نشاسته ذرت اضافه کندی
این خوراک رو به همراهی برنج میل کنی

امضا كاربر
هزار بار پیاده طواف کعبه کنی
قبول حق نشود گر دلی بیازاری

تشكر يادتون نره :c (14):
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۷:۵۳ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
2 کاربر به دلیل این ارسال از shadi-1010 سپاسگزاری کرده اند. nazanin, javoni
*
ارسال ها: 4,310
اعتبار: 106
سپاس کرده: 1,460
سپاس شده: 1,901 در 871 موضوع

امتياز: 69,082.08

ارسال: #2
مرغ پرتقالی با زنجبیل
مواد لازم:
سینه مرغ=250 گرم
سس سویا=2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال=1 فنجان
سس کچاپ=3 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ریز رنده شده=1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت=3 قاشق غذاخوری
کره=30 گرم
فیله پرتقال=2 عدد
ساقه پیازچه=4 عدد


طرزتهيه 1. سینه مرغ را به صورت قطعات کوچک خرد می کنیم سپس قطعات مرغ را به مدت نیم ساعت در زنجبیل تازه و سس سویا بخوابانید.


2. قطعات مرغ را در آرد ذرت بغلتانید و در کره سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. پس از سرخ شدن سس کچاپ و سس سویا را اضافه کنید.
3. یکی قاشق مرباخوری آرد ذرت را در آب پرتقال حل کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید تا کاملا غلیظ شود.
4. در پایان فیله های پرتقال را افزوده و روی آن ساقه پیازچه را اضافه کنید.



امضا كاربر
پنجره ها کلافه اند از سنگینی
نگاه منتظرم
اگر نمی آیی
اینقدر پنجره ها را زجر ندهم
چشم هایم به
جهنم!


شنبه ۱۴ اسف ۱۳۸۹ ۲۳:۰۸ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.