به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن خانه و خانواده / تالار خانه داری و آشپزی / طباخی v / گارنی یاریخ (ترکیه و آذربایجان)

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گارنی یاریخ (ترکیه و آذربایجان)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 1,737
اعتبار: 3
سپاس کرده: 1,803
سپاس شده: 1,804 در 897 موضوع

امتياز: -583.00

ارسال: #1
گارنی یاریخ (ترکیه و آذربایجان)
این غذا مال کشور ترکیه و آذربایجان هست

مواد لازم

بادمجون ۳ عدد

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

گردوی ریز شده ۳ قاشق

پیاز یک عدد

رب انار یا انار ترش یک قاشق

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

بادمجونها رو پوست بکنید اما کلاهش رو جدا نکنید. در طول بادمجون با چاقو شکافی ایجاد کنید و بهش نمک بزنید دوساعتی کنار بزارید تا تلخی اش از بین بره.

پیاز رو ریز خرد کرده و سرخ کنید. گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و نمک و ادویه بهش بزنید. بعد گردو رو اضافه کنید و تفت بدید. به دلخواه میتونید رب انار یه کمی انار ترش دون شده رو اضافه کنید و هم بزنید در آخر هم رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید. اگه دوس داشتید از یک حبه سیر استفاده کنید که خیلی عطر خوبی بهش میده.

بادمجونها رو توی روغن سرخ کنید. از مواد شکم بادمجونها رو پر کنید و کنار بزارید.

برای درست کردن سس یه پیاز رو تفت بدید و بهش رب بزنید بعد هم نمک و ادویه به مقدار کم اضافه کنید. آخر سر اب بریزید و بزارید کمی بجوشه. شعله رو کم کنید و بادمجونها رو توی قابلمه آروم بچینید. آب سس نباید زیاد باشه که روی بادمجونها رو بپوشونه. حدود یه ربع تا ۲۰ دقیقه بعد زیرش رو خاموش کنید.

امضا كاربر
هزار بار پیاده طواف کعبه کنی
قبول حق نشود گر دلی بیازاری

تشكر يادتون نره :c (14):
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۱۱ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.