به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن خانه و خانواده / تالار خانه داری و آشپزی / خورش و غیره v / انواع خورشت با گوشت پرندگان

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع خورشت با گوشت پرندگان

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #1
انواع خورشت با گوشت پرندگان
جوجه کباب تابه ای

مواد لازم:
تکه های کوچک شده سینه مرغ=1 عدد
پیاز رنده شده=1 عدد متوسط
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
زعفران=2 قاشق سوپخوری
نمک=2 قاشق چایخوری
فلفل=کمی


طرزتهيه
ابتدا تکه های کوچک شده سینه مرغ(یک عدد متوسط)را در مخلوطی از پیازرنده شده(یک عدد متوسط) و آبلیمو(دوقاشق غذا خوری) و زعفران(دو قاشق سوپخوری) و نمک(دو قاشق چایخوری)و کمی فلفل(در صورت دلخواه) به مدت بیست دقیقه خوابانده سپس در ماهیتابه مقداری کره ریخته و تکه های مرغ را با همان مواد درون ظرف قرار می دهیم لازم به ذکر است که نیازی نیست که ماهیتابه داغ باشد بعد درب ماهیتابه را قرار داده و اجازه می دهیم تا با بخار مرغها بخار پز شود .





مدت زمان لازم برای پخت این غذای خوشمزه بیست تا سی دقیقه می باشد که بسته به سلیقه خودتان می توانید اجازه تبخیر کامل سس ایجاد شده را داده جوجه ها را به حالت تفت سرو کنید یا اینکه با همان حالت آبدار استفاده کنید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۱۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #2
RE: انواع خورشت بتگوشت پرندگان
مرغ پرتقالی با زنجبیل

مواد لازم:
سینه مرغ=250 گرم
سس سویا=2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال=1 فنجان
سس کچاپ=3 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ریز رنده شده=1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت=3 قاشق غذاخوری
کره=30 گرم
فیله پرتقال=2 عدد
ساقه پیازچه=4 عدد


طرزتهيه
1. سینه مرغ را به صورت قطعات کوچک خرد می کنیم سپس قطعات مرغ را به مدت نیم ساعت در زنجبیل تازه و سس سویا بخوابانید.






2. قطعات مرغ را در آرد ذرت بغلتانید و در کره سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. پس از سرخ شدن سس کچاپ و سس سویا را اضافه کنید.
3. یکی قاشق مرباخوری آرد ذرت را در آب پرتقال حل کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید تا کاملا غلیظ شود.
4. در پایان فیله های پرتقال را افزوده و روی آن ساقه پیازچه را اضافه کنید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۱۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #3
RE: انواع خورشت بتگوشت پرندگان
ناگت مرغ

مواد لازم:
برای 6 نفر:
سینه مرغ=600 گرم
پیاز=1 عدد کوچک
پنیر موتزارلا=150 گرم
پودر سیر=1 قاشق غذاخوری
قرص عصاره مرغ=1 عدد
پفک نمکی پودر شده=2/1 پیمانه
پودر موسیر=1 قاشق چایخوری
پودر نان=2 قاشق سوپخوری
رنگ نارجی خوراکی=2/1 قاشق چایخوری


طرزتهيه
ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز،پنیر موتزارلا،پودر سیر و قرص عصاره مرغ در مخلوط کن له کنید تا به صورت خمیر چسبناکی درآید.
در ظرف دیگری پودر پفک نمکی،پودر موسیر،پودر نان و رنگ نارنجی را مخلوط کنید.







از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید و با مرطوب کردن دست به آن فرم بدهید. سپس ناگت ها را در مخلوط پودر نان و پفک نمکی بغلتانید و در روغن دغ سرخ کنید.
به دلیل ۀنکه پودر مخصوص ناگت در دسترس نیست،در این دستور از مخلوط پفک نمکی و رنگ نارنجی استفاده می شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیک باشد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۱۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #4
RE: انواع خورشت بتگوشت پرندگان
مرغ کنتاکی با مخلفات

مواد لازم:
مرغ درشت=یک عدد
زعفران آبکرده=به مقدار دلخواه
نمک و فلفل=به میزان لازم
قارچ=200 گرم
پیاز درشت=یک عدد
گوجه بزرگ=3 عدد
فلفل دلمه ای =یک عدد
روغن مایع =2 قاشق غذاخوری
آبلیمو =یک قاشق غذاخوری


طرزتهيه
مرغ را تمیز می شوئیم اما پوست آنرا نمی کنیم چون هم مرغ خشک نمی شود وهم بعد از پخت ظاهر خوبی پیدا می کند سپس تمام سطح مرغ را زعفران می مالیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم. قارچ و پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را بصورت چهارگوش ریز خرد میکنیم. در کمی روغن با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب نیاندازد و در صورت تمایل مقدارکمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کرده و با سایر مواد تفت می دهیم.





وقتی تقریبا موادمان پخته شد مقدار کمی هم از زعفران و تمام آبلیمو را به مواد افزوده و از روی حرارت برمی داریم. مقداری از موادمان را در شکم مرغ می ریزیم و شکمش را با نخ می دوزیم سپس سیخ جوجه گردان فر را برمیداریم و درمرغ فرو می کنیم بطوریکه وزن مرغ در همه جهات یکنواخت باشد. سپس پاهای مرغ را با نخ به هم می بندیم. و بالهایش را هم از پشت با نخ به هم می بندیم و در فر قرار می دهیم. زیر مرغ ظرف پیرکسی را که کمی آب در آن ریخته ایم قرار می دهیم تا هم مرغ خشک نشود و هم آبش در این ظرف بچکد. گریل فر را روشن کرده و می گذاریم تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ بچرخد و روی آن کاملاً طلایی شود. سپس مرغ از جوجه گردان درآورده و در ظرف پیرکس قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر قرار می دهیم و شعله پائین فر را روشن کرده و میگذاریم تقریباً یکساعت در فر بماند سپس آنرا درآورده و باقیمانده مخلوط قارچ و پیاز را دور مرغ می ریزیم و مجددا در فر بمدت نیم ساعت قرار می دهیم. در آخر آب مرغ باید به اندازه نصف استکان یا کمتر باشد. سپس مرغ را در ظرف دلخواه قرار داده و مخلوط قارچ و آب مرغ را دورش می ریزیم.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۱۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #5
RE: انواع خورشت بتگوشت پرندگان
مرغ فیله ای با سس گوجه فرنگی

مواد لازم:
برای 2 نفر:
فیله مرغ=150 گرم
پنیر چدار رنده شده=4/1 فنجان(25 گرم)
خرده نان تازه وسط نان باگت=1 فنجان(50 گرم)
کره یا مارگارین=1 قاشق غذاخوری(15 گرم)
سیب زمینی(خلالی باریک خرد شده)=115 گرم
هویج کوچک=2/1 عدد(نازک ورقه شده)
کدوی سبز کوچک=2/1 عدد(نازک ورقه شده)
سس گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری(45 میلی گرم)


طرزتهيه
فیله ها را بشویید و بگذارید آب آنها برود. سپس آنها را به صورت نوارهای باریک و بلند خرد کنید. پنیر رنده شده و خرده های نان را در بشقابی با هم مخلوط کنید. کره یا مارگارین را در شیرجوش کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. سپس تکه های مرغ را کامل در کره بزنید و آنها را در مخلوط خرده نان بغلطانید.





مرغ ها و سیب زمینی ها را در یک سینی فر که کف آن را با کاغذ آلومینیوم پوشانیده اید،بچینید. سپس سینی را در فری که فقط شعله گریل آن روشن است،قرار دهید. در همین فاصله،در شیرجوش مقدار کمی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. اجاره دهید مرغ ها 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که بپزند و سیب زمینی ها 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که هر دوی آنها طلایی رنگ شوند در فر بمانند. در این فاصله یکبار مرغ ها وسیب زمینی ها را برگردانید. هنگامی که مرغ ها آماده شدند،آنها را تا پایان پخت سیب زمینی ها در یک ظرف کم عمق بریزید تا گرم بمانند. سبزیجات را 10 دقیقه یا تا زمانی که بپزند و آب آنها تمام شود در شیرجوش محتوی آب در حال جوش بپزید. سس گوجه فرنگی را با قاشق در 2 عدد کاسه کوچک یا ظرف مخصوص سرو تخم مرغ عسلی بریزید و آنها را در وسط دو عدد بشقاب مخصوص سرو قرار دهید. سبزیجات،مرغ ها و سیب زمینی ها را بین دو بشقاب تقسیم کنید. بگذارید غذا قبل از فرو کردن در سس و سرو،کمی خنک شود

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۱۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #6
RE: انواع خورشت بتگوشت پرندگان
مرغ با سبزيجات

مواد لازم:
سینه مرغ=1 عدد
هویج فرنگی=2 عدد
کدو سبز=1 عدد
فلفل دلمه ای سبز=1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز=1 عدد
پیاز=1 عدد
کرفس=2 شاخه
روغن مایع=2/1 پیمانه
زنجبیل=2/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
سس سویا=4 قاشق سوپخوری


طرزتهيه
1. تمام سبزیجات را رشته ای خرد کنید.
2. سینه مرغ را هم به صورت رشته ای خرد کنید و جداگانه تفت دهید.





3. تمام سبزیجات را نیز با حرارت کم و مدت زمان کوتاه تفت دهید و بعد مرغ را به ان اضافه کنید.
4. در اخر ادویه جات و سس سویا را به غذا اضافه کنید.
5. بهتر است این غذا را به صورت گرم مصرف کنید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۱۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #7
RE: انواع خورشت بتگوشت پرندگان
کروکت مرغ با بشامل

مواد لازم:
تخم مرغ زده شده=2 عدد
آرد=3 قاشق غذاخوری
کره=2 قاشق غذاخوری
شیر مایع=1 لیوان
کنسرو ذرت=2/1 لیوان
گوشت مرغ چرخ شده=1 لیوان
نمک=1 قاشق غذاخوری
فلفل=کمی
آرد سوخاری=1و2/1 لیوان
ادویه=به مقدار لازم


طرزتهيه
1.کره را در ماهیتابه بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود.سپس آرد را به آن اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم. شیر را به ان اضافه کرده و بصورت یکنواخت هم می زنیم تا اینکه سس درست شود.(غلظت سس باید به اندازه ماست غلیظ باشد)





2.نمک+ادویه+ذرت+مرغ چرخ شده را به سس بشامل اضافه کرده و هم می زنیم.
3.مواد بدست آمده را در یک سینی پهن کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم.
4.مواد را از یخچال بیرون آورده و از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست گرد می کنیم سپس آن را به صورت مستطیل های کوچک درمی آوریم.
5.کروکت ها را در ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری می زنیم بطوریکه تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
6.کروکت ها را در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ کرده تا وقتی رنگ آنها قهوه ای روشن شود و مغز کروکت ها پخته شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۳۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #8
RE: انواع خورشت بتگوشت پرندگان
خوراک مرغ با کاری

مواد لازم:
برای 4 نفر:
فیله مرغ=12 عدد
ادویه کاری ونمک وفلفل سیاه =به مقدار دلخواه
شیر=1 لیوان
آرد سفید=2 فنجان
تخم مرغ=2 عدد


طرزتهيه
در ابتدا شیر را با ادویه کاری ونمک وفلفل سیاه را مخلوط کرده وبعد فیله ها را به مدت 5 ساعت در شیر مخلوط شده می گذاریم تا طعم دار شود\"ترجیحا طعم ادویه کاری \". بعد از طعم دار شدن از شیر خارج کرده سپس تک تک ابتدا در آرد آغشته به مقداری نمک زده وسپس در تخم مرغ های هم زده میزنیم ودوباره در آرد می زنیم و بعد در روغن می گذاریم طلایی بشودو ترجیحا این غذا با سس فرانسوی بسیار خوش طعم می شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۳۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #9
RE: انواع خورشت بتگوشت پرندگان
خوراک مرغ با قارچ

مواد لازم:
مرغ= 1 کيلو
پياز=3 عدد متوسط
قارچ =250 گرم
رب گوجه فرنگي= يک قاشق غذا خوري
سيب زميني= 2 عدد متوسط
نمک و فلفل= به ميزان لازم


طرزتهيه
ابتدا پياز را خرد کرده و همراه با مرغ با حرارت کم و مقدار کمي آب به مدت نيم ساعت مي پزيم .





و سپس قارچ خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل به مرغ اضافه مي کنيم و باز نيم ساعت ديگر به پخت ادامه ميدهيم و در پايان سيب زميني خلال شده را به آن اضافه ميکنيم و تقربا بيست دقيقه ديگر به پخت ادامه ميدهيم در پايان مي توانيم کمي اب ليمو يا آب غوره به آن اضافه کرده و سپس ميل کنيم

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۳۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #10
RE: انواع خورشت بتگوشت پرندگان
پنکیک مرغ

مواد لازم:
فیله مرغ= 2 قطعه
هویج متوسط=1 عدد(خلالی شده)
پیاز =1 عدد
قارچ= 150 گرم
سس گوجه فرنگی= 1 قاشق غذا خوری
ادویه مخصوص مرغ و نمک و فلفل و روغن
به مقدار دلخواه


طرزتهيه
مواد لازم برای پنکیک:
تخم مرغ= 3 عدد
آب= 250 میلی لیتر
آرد سفید= 175 گرم

ابتدا پنکیک را آماده می کنیم تخم مرغ آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا گلوله های آن باز شود .سپس یک ماهیتابه کوچک انتخاب می کنیم ته آنرا چرب کرده می گذاریم داغ شود سپس یک قاشق از مواد را داخل ماهیتابه میریزیم تا پنکیک بسته شود نکته مهم آن است که روغن کف ماهیتابه کم و پنکیک نازک تهیه شود.






برای آماده کردن مواد میانی

ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده هویج و فیله مرغ تکه شده را اضافه می کنیم در آخر قارچ و سس گوجه و ادویه و نمک را اضافه می منیم و اجازه می دهیم مواد با شعله بالا مدتی سرخ شود
حال ا قاشق از مواد را داخل پنکیک ریخته و آنرا لوله کرده در روغن سرخ می کنیم

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۳۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.