به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع کباب

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #1
انواع کباب
جوجه کباب

مواد لازم:
يک عدد مرغ

1.5 استکان آب ليمو اگر ليموي تازه داريد بهتر است

نيم قاشق چاي خوري زعفران

1 قاشق چاي خوري نمک

1 قاشق سوپ خوري روغن زيتون

به مقدار کافي ذغال براي کباب کردن

سبزي خوردن هم فراموش نشود


طرزتهيه
اگر ليموي تازه استفاده مي‌کنيد آب ليموها را بگيريد. آب ليمو، زعفران، نمک و روغن زيتون را در ظرف مخلوط کنيد.
اگر وقت کافي و حوصله داريد، اول پوست مرغ را کامل بکنيد. پوست را دور نيندازيد براي کباب کردن از آن استفاده خواهيم کرد. گوشت مرغ را از استخوان‌ها جدا کنيد، سپس آنرا به قطعات يک اندازه تقسيم کنيد. قطعات 3 تا چهار سانتيمتري خوب است. پس از قطعه قطعه کردن مرغ، پوست مرغ را هم به قطعات مورد نياز تقسيم کنيد. حالا قطعات مرغ را داخل ظرف مخلوط آب ليمو بريزيد و بگذاريد حداقل 4 ساعت بماند. من معمولا شب قبل گوشت مرغ را آماده مي‌کنم و داخل مخلوط آبليمو مي‌خوابانم براي روز بعد.






هنگام کباب کردن، قطعات سينه مرغ را قبل از اينکه به سيخ بکشيد داخل يک تيکه پوست مرغ بپيچيد و بعد به سيخ بکشيد، دليل اين کار اين است که گوشت سينه مرغ هنگام کباب کردن زود خشک مي‌شود، با استفاده از پوست مرغ از خشک شدن کباب جلوگيري خواهيد کرد. اگر پوست مرغ به اندازه کافي نبود، قطعات ران مرغ را بدون پوست به سيخ بکشيد. دقت کنيد قطعات يک اندازه را با هم به سيخ بکشيد و اگر قطعات بزرگ و کوچک هستند سعي کنيد سيخ‌ها يک نواخت شوند، در اين غير اين صورت قطعات کوچک زودتر از بزرگ‌ها کباب مي‌شوند و برعکس بزرگ‌ترها دير تر.
براي کباب کردن جوجه کباب بايد دقت کنيد که گوشت مرغ زودتر از گوشت گوسفند يا گوشت‌هاي ديگر کباب مي‌شود، در نتيجه نياز به آتش بسيار قوي نداريد. من معمولا اگر گوشت گوسفند هم بخواهم همراه آن کباب کنم جوجه‌ها را در حاشيه مي‌گذارم و گوشت گوسفند را در وسط، به اين صورت حرارت کمتري به مرغ مي‌رسد در ضمن سعي مي‌کنم سيخ جوجه کباب‌ها را بيشتر زير و رو کنم تا يک نواخت کباب شوند. سعي کنيد جوجه کباب‌ها زياد از حد کباب نشوند، در غير اين صورت کباب شما خشک خواهد شد.
همراه با جوجه کباب مي‌توانيد گوجه فرنگي هم کباب کنيد و آنرا با ماست خيار يا ماست موسير و چلو سفيد سرو کنيد

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۴۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #2
RE: انواع کباب
کباب يوناني

مواد لازم:
گوشت فيله پاک کرده :: 1 کيلوگرم
فلفل سبز دلمه :: 2 تا 3 عدد
پيازمتوسط :: 2 تا 3 عدد
کره :: 100گرم
نمک وفلفل :: به مقدار کافي



طرزتهيه
گوشت را ازطول به طول يک انگشت به يک اندازه مي بريم وبعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسيم مي نماييم (بسته به قطر فيله) به طورکلي اين کباب بايد تقريبا به قطر دو انگشت باشد .





يکي از پيازها را رنده کرده آب آن را با دو قاشق روغن زيتون و کمي فلفل مخلوط مي نماييم و گوشت را چند ساعت دراين سس مي خوابانيم در صورت نداشتن فرصت کافيست گوشت را با اين سس مخلوط نماييم بعد گوشت را به ترتيبي که يک تکه گوشت يک تکه فلفل و يک تا دو پر پياز به سيخ مي کشيم و روي حرارت ملايم کباب مي کنيم و گاهي روي کباب کمي کره آب کرده مي ماليم و در اواخر طبخ کمي نمک به دو طرف سيخ مي پاشيم و در آخر کمي کره روي کباب ها مي گذاريم .

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۴۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #3
RE: انواع کباب
کباب برگ

مواد لازم:
گوشت راسته گوسفند يا گوساله :: 1 کيلو
پياز :: 2 عدد
روغن زيتون :: 1 استکان
فلفل :: به مقدار کم



طرزتهيه
قبــــــــل از تهيه کباب برگ، بايد گوشت راسته گوسفند يا گوساله را در پياز رنده شده ، کمي فلفل و آبليمو به مدت 24 ساعت خواباند .





راسته را به پهناي دلخواه و بقطر نيم سانتيمتر بريده، سپس پياز رنده شده، روغن زيتون ، فلفل و کمي آبليمو به آن مي افزايم و مي گذاريم لااقل 12 تا 24 ساعت در اين مايع بخوابد د گوشت را به سيخ کشيده و کمي روي آنرا با کارد مي کوبيم . آتش را آماده کرده و کبابها را روي آن مي گذاريم . مقداري نمک روي هر دو سمت آن پاشيده و دقت کنيد که هر دو سمت آن خوب بپزد . کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود .

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۵۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #4
RE: انواع کباب
کباب حسینی

مواد لازم:
برای شش نفر
گوشت ( ذکرش در بالا شد ) یک کیلو
پیاز ریز 300 تا 400 گرم
دنبه 150 گرم
غوره بر حسب ذائقه بین 100 تا 200 گرم
گوجه فرنگی یا رب به مقداری که خوش اب و رنگ شود ( بیشتر از سایر خورشت ها)
نمک، فلفل و.. به مقدار لازم

طرزتهيه
برای این کباب به سیخ های کوچک چوبی که معمولا از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم ( یا سیخ کوچیک زنگ نزن ها ) .






گوشت را بریده تکه تکه می کنیم و و دو تیکه گوشت و یک تیکه دنبه به ترتیب وارد سیخ می کنیم . به طوری که در هر سیخ چهار تکه گوشت و دو تیکه دنبه باشد . بعد قابلمه مناسبی که سیخ ها درش جا بگیرد انتخاب کرده گوجه ( یا رب) را با پیاز در ته ان می چینیم و مقداری غوره را هم انجا می ریزیم بعد یک ردیف سیخ ها را می چینیم دو باره یک ردیف غوره ، گوجه و پیاز روش می ریزیم ( می چیینیم) سپس دوباره یک ردیف دیگر سیخ و روش دوباره غوره و پیاز و گوجه .. بعد قابلمه را روی شعله ملایم قرار می دهیم چنان چه اب غوره و گوجه بعد مدتی کم شد یه کم اب به قابلمه اضافه می کنیم تا حسابی پخته شود و جا بیفتد؟

بعد خیلی منظم با همان سیخ ها در دیس می کشیم . ( استفاده از ظروف پیرکس در دار به جای قابلمه توصیه می شود در این صورت با همان ظرف سر میز می اورید و زیبا تر است)

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۸:۵۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #5
RE: انواع کباب
جوجه گریل شده

مواد لازم:
جوجه ی مرغ 2 عدد
کره 4 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
آویشن یک دوم قاشق چای خوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
رنده پوست لیمو یک قاشق سوپ خوری
عسل 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه و نمک مقداری
گوجه (برای سرو) مقداری
شوید تازه (برای تزئین) مقداری
سیر له شده 2 حبه

طرزتهيه




ابتدا جوجه ها را خرد کرده،سپس سیر ،آویشن، نمک ، فلفل قرمز، عسل ،آبلیمو و رنده ی پوست لیمو را با کره و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به این مخلوط آغشته نمایید.ظرف حاوی جوجه ها را به مدت 2 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت 8 دقیقه ی دیگر زیر گریل قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۹:۰۰ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #6
RE: انواع کباب
كباب جوجه تابه اي

مواد لازم:
جوجه به وزن 750 گرم تا 1 كيلو :: 1 عدد
روغن زيتون :: 2 قاشق سوپخوري
آب ليمو :: 2 قاشق سوپخوري
آب پياز رنده شده :: 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل :: به ميزان كافي
زعفران حل شده :: به ميزان كافي


طرزتهيه
جوجه را قطعه قطعه كرده استخوانهاي درشت آنرا مي گيريم . روغن زيتون ، آب ليمو و آب پياز را به همراه نمك و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط كرده و جوجه را در اين سس مي خوابانيم .

.



بهتر است جوجه ها حداقل 1 تا 5/1 ساعت در اين سس بمانند قطعات جوجه ها را به سيخ هاي كوچك ( به طول 25 تا 30 سانتي متر ) مي كشيم . تابه چدني را مي گذاريم داغ شود و سيخ هاي كباب را يكي يكي در تابه قرار داده هر طرف سيخ كه برشته شد آنرا برگردانده سيخ ديگري را مي گذاريم تا كبابها آماده شود .بعد با همان سيخ ها در ديس قرار داده كمي كره را روي آن مي گذاريم يا با سس پياز و گوجه فرنگي مصرف مي نماييم

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۲۰:۵۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #7
RE: انواع کباب
کباب قارچ و فلفل

مواد لازم:
گوشت فیله گوساله :: 700 گرم
پیاز :: 4 عدد
فلفل دلمه ای سبز :: 2 عدد
گوجه فرنگی :: 2 عدد
قارچ درشت :: 4 عدد
رب گوجه :: 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع :: مقداری
نمك و فلفل :: به میزان لازم

طرزتهيه
دو عدد از پیازها را با رنده ریز كرده و در تنظیف ریخته و فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یك دست برش داده و به مدت 24 ساعت در آب و پیاز خوابانده ، آن گاه 2 عدد پیاز دیگر، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به قطعات یك دست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم كرده ، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن كرده و برش های گوشت ، پیاز، فلفل ، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب كباب چوبی كشیده ، كف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده ، كباب ها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر می گذاریم تا یك طرف كباب بپزد .






بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را می پزیم . كمی نمك و فلفل روی كباب می پاشیم و رب گوجه فرنگی و كمی نمك و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندكی آب به آن اضافه كرده و می گذاریم چند جوش بزند ، سپس این مایع را در اواخر پخت كباب روی آن ریخته و بعد از 2دقیقه از فر بیرون می آوریم

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۲۰:۵۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #8
RE: انواع کباب
چلوكباب ترخوني

مواد لازم:
مواد لازم براي 4 نفر:

- گوشت چرخ كرده، 300 گرم
- تخم مرغ، 2 عدد
- پياز، يك عدد متوسط
- زردچوبه، يك قاشق چاي‌خوري
- ترخون تازه، 300 گرم
- ماست، يك قاشق سوپ‌خوري
- نمك و فلفل به مقدار كافي
- روغن مخصوص سرخ كردن به مقدار لازم

طرزتهيه
اگر از شما بخواهند چند نمونه از اصيل‌ترين غذاهاي ايراني را نام ببريد، حتما در فهرست شما چلوكباب نيز وجود خواهد داشت؛
فرقي نمي‌كند اين چلوكباب، كوبيده، برگ يا حتي كباب ديگي باشد؛ اگرچه طعم هر كدام با ديگري متفاوت است ولي به هر حال همه آنها چلوكباب است. ما نيز اين هفته مي‌خواهيم يكي از انواع كباب‌هاي ديگر را به شما آموزش دهيم كه طعم‌دهنده اصلي آن به جاي زعفران، سبزي ترخون است.
ترخون به‌خاطر طعم تند و تيزي كه دارد، به كباب شما عطر و مزه خاصي مي‌بخشد. پس براي ناهار پايان هفته، خودتان را آماده پخت چلوكباب ترخوني كنيد.






1 - ابتدا ترخون را پاك كرده و برگ‌ها را از ساقه‌ها جدا كنيد. سپس برگ‌ها را بشوييد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي‌شان خارج شود. سپس آنها را خرد كنيد و كنار بگذاريد.
2 - پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد.
3 – گوشت چرخ‌كرده را در يك كاسه متوسط بريزيد. سپس پياز رنده‌شده را همراه نمك و فلفل و زردچوبه به آن اضافه كنيد (از هركدام يك قاشق چاي‌خوري سرخالي كافي است).
حالا گوشت را با قاشق مخلوط كنيد، سپس تخم‌مرغ‌ها را شكسته و به اين مخلوط گوشتي اضافه كنيد.
4 – در اين مرحله بهتر است از دست‌تان استفاده كنيد؛ پس ابتدا آن را خوب شسته و سپس شروع به ورزدادن گوشت با دست كنيد. در اين حين، ماست و ترخون خردشده را نيز اضافه كرده و به ورزدادن ادامه دهيد.
نكته 1: توجه داشته باشيد بعد از اضافه‌كردن تخم‌مرغ‌ها، مايه گوشتي نبايد خيلي شل باشد. درصورتي كه شل بود، مي‌توانيد مقداري گوشت به آن اضافه كنيد يا اينكه اگر تخم‌مرغ‌هاي انتخابي خيلي بزرگ بودند، به جاي 2 تخم‌مرغ از يك تخم‌مرغ استفاده كنيد.
نكته 2: اضافه‌كردن ماست براي تردشدن كباب است.
5 – بعد از اينكه مواد و گوشت خوب باهم مخلوط شدند، تابه بزرگي آماده كرده و مقداري روغن داخل آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا خوب داغ شود.
سپس هربار مقداري از گوشت را برداشته و در كف دست به شكل دايره درآوريد و در روغن قرار دهيد.
بعد از اينكه تمام سطح تابه با كباب‌ها پر شد و يك طرف آنها سرخ شد، آنها را برگردانده و طرف ديگر را سرخ كنيد.
مدت زمان لازم براي پخت اين كباب، 30 الي 45 دقيقه است. اين كباب را با كته يا برنج زعفراني نوش‌جان كنيد.
نكته: براي آنكه نه‌تنها كباب شما بلكه برنج نيز داراي طعم و عطر متفاوتي باشد، مي‌توانيد هنگام دم‌كردن برنج، كمي پودر زيره لابه‌لاي آن بپاشيد و با اين كباب ترخوني، ميل كنيد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۲۱:۰۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #9
RE: انواع کباب
جوجه گریل شده

مواد لازم:
جوجه ی مرغ 2 عدد
کره 4 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
آویشن یک دوم قاشق چای خوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
رنده پوست لیمو یک قاشق سوپ خوری
عسل 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه و نمک مقداری
گوجه (برای سرو) مقداری
شوید تازه (برای تزئین) مقداری
سیر له شده 2 حبه

طرزتهيه




ابتدا جوجه ها را خرد کرده،سپس سیر ،آویشن، نمک ، فلفل قرمز، عسل ،آبلیمو و رنده ی پوست لیمو را با کره و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به این مخلوط آغشته نمایید.ظرف حاوی جوجه ها را به مدت 2 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت 8 دقیقه ی دیگر زیر گریل قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۲۱:۰۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #10
RE: انواع کباب
كال كباب

مواد لازم:
براي دو نفر :
- بادنجان درشت 4 عدد
- آب انار ترش با آب غوره يا دانه انار: نيم فنجان
- سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ريز شده تازه يا خشك: 1 قاشق غذاخورى
[سبزي‌هاي معطر مثل خلواش، شوشاق كه خاص شمال ايران است؛ همه جا نيست و بنابراين مي‌توانيد به جاي آن‌ها از نعناع استفاده كنيد]
- سير، نيم بته
- نمك و فلفل به اندازه كافى
- مغز گردوى سائيده شده 75 گرم

طرزتهيه
كال كباب يك غذاي اشتها آور شمالي است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سير و مغز گردو درست مي‌شود
كال كباب را با كته و ماهى شور سرو مي‌كنند. بعضي‌ها هم از ان به جاي ترشى در كنار ساير عذاها استفاده مي‌كنند.






بادنجان‌ها را از وسط چاك دهيد و روى آتش زغال يا در فر (350 درجه) كباب كنيد. براي اينكه بادنجان‌ها نسوزد و در عين حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانيد. بعد بايد پوست بادنجان‌ها را بگيريد. براي اين‌كار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهيد پوستشان را مي‌توانيد به راحتي جدا كنيد. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا كنيد. سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌كوب له كنيد. حالا نوبت سيرهاست. سيرها را هم بكوبيد. برويد سراغ سبزى‌هايي كه شسته‌ايد و آبش رفته است. سبزي‌ها را هم كاملا خرد كنيد و بعد بادنجان‌ها، سير، سبزى، نمك، فلفل و مغزگردو را با هم مخلوط كنيد

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
يك شنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۲۱:۰۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.