به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجله غذا و سلامتی(جامع)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #11
RE : غذا و سلامتی
دستکش هم باکتری را به غذا منتقل می کند
کارشناسان بهداشت عمومی در آمریکا تاکید کردند اگر تصور می کنید که با استفاده از دستکش های لاستیکی و یک بار مصرف در رستورانها و غذاخوری های فست فود می توان از انتقال باکتری ها به غذا جلوگیری کرد باید بدانید که تصورتان اشتباه است چون دستکش ها در انتقال باکتری به غذا نقش دارند.
این کارشناسان با تجزیه و تحلیل مطالعات انجام شده روی ایمنی غذایی از دهه 1930 به بعد دریافتند که دستکش ها نیز اگر نه بیشتر ولی به همان اندازه دست های بدون دستکش می توانند باکتری ها را به غذا منتقل کنند. یکی از مهمترین دلایل این امر ایجاد یک حس اشتباه از ایمنی در صورت استفاده از دستکش است که در نتیجه منجر به انجام رفتارهای پرخطر می شود.
به گزارش سایت اینترنتی دیسکاوری نیوز، در واقع کارشناسان دریافتند کارگرانی که به هنگام آماده سازی غذا از دستکش استفاده می کنند رفتارهای بهداشتی را کمتر رعایت می کنند. برای مثال دستکش های خود را در نمی آورند و آن اندازه که لازم است دستهایشان را نمی شویند. یک شکل دیگر پاره شدن یا سوراخ شدن دستکش است که اگر به مدت طولانی استفاده شده و تعویض نشود آسیب می بیند اما کاربر متوجه نمی شود و به کار خود ادامه می دهد. از این طریق هم باکتری های زیادی به غذا منتقل می شود.
این هشدار در مجله «ایمنی غذا» منتشر شده است.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۲۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #12
RE : غذا و سلامتی
یک متخصص تغذیه گفت: پرخوری و مصرف چربی های اشباع موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.
سید ضیاءالدین مظهری ، افزود: در گذشته روزانه بدن انسان به 75 میلی گرم ویتامین c نیاز داشت ولی به دلیل آلودگی هوا این میزان به 100 میلی گرم رسیده است.
وی گفت: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین c موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود البته پرخوری و مصرف چربی های اشباع موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: مصرف ویتامین c موجب افزایش قدرت یادگیری، هوشیاری، رفع کم خوابی و کاهش اضطراب مفید است.
مظهری در گفت و گو با فارس افزود: میوه ها به خصوص میوه های به رنگ سبز تیره و نارنجی سرشار از آنتی اکسیدان هستند و میوه های ارغوانی و توسرخ مانند هندوانه سرشار از لیکپن است که از سرطانی شدن سلول های پروستات مردان پیشگیری می کند.
وی گفت: ویتامین c یکی از ویتامین های محلول در آب است و باید به طور مرتب از آن استفاده کرد. سبزی های برگی شکل، مرکبات، فلفل دلمه ای، اسفناج، سیب زمینی و توت فرنگی سرشار از ویتامین c هستند.

روغن ماهی باعث کاهش وزن نمی شود
محققان دانشگاهی در آمریکا به این نتیجه پی بردند که استفاده از کپسول های روغن ماهی، باعث کاهش وزن نمی شود. دکتر «لائورا دفینا» که یکی از محققان موسسه «کوپر» در «دالاس» در آمریکاست در مصاحبه ای با رسانه های دولتی این کشور، گفت: پیش از این مشخص شده بود که استفاده از کپسول های حاوی روغن ماهی برای کاهش وزن افرادی که به چاقی مزمن دچار هستند، موثر است، اما امروزه با توجه به تحقیقات انجام شده ما به این نتیجه پی بردیم که استفاده از این کپسول ها که بر پایه امگا 3 تهیه شده اند، کاهش وزن را در پی ندارد. به گزارش ایسنا، بر اساس این تحقیق که در خبرگزاری رویترز منتشر شده است پزشکان این موسسه تحقیقاتی در ادامه به این مطلب پرداختند که تنها راه کاهش وزن استفاده از رژیم های غذایی مناسب و پیروی از یک برنامه ورزشی متعادل است. همچنین افرادی که این دو عامل را به جز استفاده از کپسول های حاوی روغن ماهی مورد استفاده قرار داده اند، موفق شدند در طول 24هفته دست کم 5 کیلوگرم از وزن خود بکاهند. با این حال، کارشناسان و محققان پزشکی بر این باورند که همچنان استفاده از کپسول های روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 می تواند باعث کاهش وزن شود چرا که این محققان بر این باورند که استفاده از این اسید چرب باعث کاهش کلسترول شده و فشار خون را نیز کاهش می دهد.


افراد بالای 30 سال کله پاچه نخورند
حجم بالای اسیدهای چرب ترانس در سوپ سیرابی و کله پاچه برای بدن مضر است. در صورت تمایل به مصرف کله پاچه و سیرابی باید فاکتورهای مختلفی را در نظر گفت
مصرف این ماده غذایی برای افراد بالای 30 سال توصیه نمی شود؛ همچنین افرادی که دارای تحرک کم هستند بهتر است کله پاچه و سیرابی مصرف نکنند.
هر چند کله پاچه دارای حجم بالایی از پروتئین است، اما معمولا در سوپی غوطه ور است که دارای مقادیر زیادی اسیدهای چرب ترانس است که به شدت تاثیر منفی بر سلامت مصرف کننده دارد.
همچنین چربی های اشباع شده جز جدایی ناپذیری از این ماده ی غذایی است که برای بدن مضر است.
مصرف کله پاچه از سوی دیگر پروسه هضم مواد غذایی را با مشکل مواجه می کند, پس از مصرف این ماده غذایی تا مدت ها احساس گرسنگی به فرد دست نمی دهد زیرا به راحتی هضم نمی شود.




تا 8 درصد کودکان حساسیت غذایی دارند
رئیس انجمن تغدیه کودکان کشور گفت: 6 تا 8 درصد کودکان دچار حساسیت غذایی هستند و شیر رایج ترین ماده غذایی است که کودکان نسبت به آن حساسیت دارند.
علی اکبر سیاری با بیان اینکه تغییرات در شیوه زندگی موجب افزایش حساسیت غذایی شده است، اظهار داشت: فرآورده های شیر، شیر خشک، شیر مادر و شیر پاستوریزه در ایجاد حساسیت در کودکان نقش دارند همچنین تخم مرغ، ماهی، بادام، بادام زمینی، گندم، سویا، کیوی و فرآورده های صنعتی و افزودنی از دیگر مواد غذایی است که منجر به ایجاد حساسیت در بعضی از کودکان شده است؛ وراثت نیز می تواند در ایجاد حساسیت نقش داشته باشد.
رئیس انجمن تغذیه کودکان کشور در گفت وگو با فارس در مورد علائم حساسیت غذایی در کودکان افزود: علائم گوارشی نظیر اسهال، دل درد، یبوست، تأخیر در وزن گیری، استفراغ و گاهی دفع مدفوع همراه با خون کمرنگ در کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند همچنین کهیر، اگزما، آبریزش بینی و اختلال در سیستم تنفسی از علائم حساسیت غذایی در کودکان است.



روش موثر و بدون عوارض برای کاهش فشار خون با رژیم غذایی
متخصصان علوم تغذیه در اسکاتلند ادعا کرده اند که مصرف غلات سبوس دار مثل جو دو سر به مقدار زیاد در رژیم غذایی به اندازه مصرف دارو برای کاهش فشار خون موثر است.
کارشناسان اسکاتلندی نتایج مطالعه اخیر خود را در مجله تغذیه بالینی آمریکا به چاپ رسانده اند. به گفته پزشکان، کنترل فشار خون به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به سایر بیماری های جدی و خطرناک مثل حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی و دیابت را کاهش می دهد. این کارشناسان تغذیه تاکید دارند که به ویژه در وعده های غذایی روزهای تعطیل توصیه می شود که گندم و جو سبوس دار را به رژیم غذایی خود بیافزایید. به گزارش پایگاه اینترنتی مرگورو متخصصان و کارشناسان انستیتو تغذیه و سلامت روویت، کالج علوم و طب زندگی و دانشگاه آبردین در اسکاتلند در بررسی های خود به تاثیر فوق العاده و قابل توجه غلات سبوس دار در کاهش خطر افزایش فشار خون پی برده اند. این مطالعات بر روی 200 داوطلب انجام گرفته و نتایج جالب و شگفت انگیزی برای پزشکان داشته است.




غذاخوردن پشت میز کامپیوتر، اشتهای شما را افزایش می دهد
بسیاری از ما عادت کرده ایم که هنگام کار با کامپیوتر با یک دست دکمه های صفحه کلید را بزنیم و با دست دیگر ریزه ریزه خوراکی و تنقلات برداریم و بخوریم، اما اگر شما هم بار دیگر در این وضعیت قرار گرفتید این هشدار متخصصان تغذیه را به یاد بیاورید که این شیوه خوردن، می تواند اشتهای شما را افزایش داده و باعث شود که بیشتر بخورید.متخصصان دانشگاه بریستول در بررسی های جدید خود این نکته مهم و در عین حال نامحسوس را تایید کردند که اگر پشت میز کامپیوتر هله هوله خوری کنید، در طول روز مقدار بیشتری کالری دریافت خواهید کرد و بدون کنترل تنقلات مصرف می کنید. به گزارش روزنامه ساندی تایمز، این متخصصان بررسی کردند که به چه روش هایی حافظه و توجه تحت تاثیر اشتها قرار می گیرد. آنها هم چنین متوجه شدند کسانی که به این شیوه تغذیه می کنند اغلب فراموش می کنند که در پایان چقدر خوراکی و غذا خورده اند و حتی گاهی به سختی به یاد می آورند که غذا چه چیزی خورده اند. این کارشناسان تاکید کردند: آشفتگی در وعده غذایی سبب پرخوری می شود که قطعا تاثیر چشمگیری روی افزایش چاقی دارد.




مصرف بی رویه کله پاچه موجب بسته شدن عروق می شود
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسرید و کلسترول در آن باید محدود شود. فرح روشن پور در گفت وگویی اظهار داشت: هر چند مصرف کله پاچه در تمام دنیا منسوخ شده است، اما در حال حاضر بخشی از فرهنگ غذایی ماست و لذا پرداختن به خواص و مضرات آن دارای اهمیت است. روشن پور در ادامه تصریح کرد: وجود تری گلیسرید و مخصوصا کلسترول در این ماه غذایی می تواند برای عروق و شریانها و در نهایت قلب مضر باشد. وی گفت: مصرف زیاد کله پاچه مخصوصا در افراد سالخورده می تواند منجر به کاهش انعطاف عروق و در نتیجه سفتی آنها و در نهایت رسوبات چربی در عروق شود. روشن پور در پایان گفت: در مجموع باید توجه داشت که مصرف بی رویه این ماده غذایی در نهایت بستر را برای ایجاد لختگی و رسوبات و در نتیجه بسته شدن عروق فراهم می کند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۲۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #13
RE : غذا و سلامتی
قبل از سیرشدن دست از غذا بکشید
برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم در بروز بیماری های قلبی - عروقی است که تغییراتی در چربی خون را سبب می شود و در ابتلا به تصلب شرایین و بیماری های قلبی - عروقی نقش بسیار مهمی دارد.
مطالعات نشان داده است جوامعی که از رژیم غذایی با کلسترول و چربی جامد کمتری برخوردارند، میزان بروز بیماری های قلبی - عروقی کاهش یافته و به دنبال آن میزان چربی خون آنها نیز کمتر می شود. رژیم غذایی نامناسب می تواند در ایجاد چاقی، افزایش چربی خون، دیابت و افزایش فشار خون موثر باشد. این عوامل زمینه ساز بروز بیماری های قلبی - عروقی هستند. بیماری های قلبی - عروقی از مهم ترین عوامل مرگ و میر و از عمده ترین مشکلات بهداشتی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه به شمار می روند. در ایران نیز سالانه حدود 40 درصد مرگ و میر به بیماری های قلبی - عروقی مربوط می شود. برخی از عوامل ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی را افزایش می دهند که از آنها به عنوان عوامل خطر نام برده می شود. فردی که حداقل دارای یکی از این عوامل خطر باشد آمادگی بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی خواهد داشت. بر اساس اعلام انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، تغذیه نامناسب، فشار خون بالا، چربی خون بالا (کلسترول و تری گلیسرید)، استعمال سیگار، فشار روحی روانی، بی تحرکی، سن و جنس (مردان بالای 45 سال، زنان بالای 55 سال)، داشتن زمینه ارثی بیماری های قلبی - عروقی، چاقی و دیابت از جمله عوامل خطر بروز بیماری های قلبی به شمار می روند. برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی - عروقی توجه به عواملی مانند کاهش مصرف گوشت های قرمز و تاکید بر مصرف گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی لازم است. همچنین توصیه می شود تا حد امکان از غذاهای سرخ شده و مصرف روغن های جامد، حیوانی و نباتی خودداری شود. گنجاندن روغن های مایع مانند زیتون، کانولا، در برنامه غذایی روزانه، مصرف انواع مغزها مانند گردو، بادام، پسته، فندق و ... به عنوان بخشی از چربی روزانه، کاهش مصرف نمک و فرآورده های غذایی شور، مصرف ماهی حداقل 2 بار در هفته، محدود کردن مصرف غذاهایی مانند مغز، قلوه، کله و پاچه، استفاده از سیر و پیاز به عنوان طعم دهنده غذاها، مصرف شیر و فرآورده های کم چرب آن، استفاده از نان های سبوس دار و فرآورده هایی که از غلات سبوس دار تهیه می شوند نیز در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی -عروقی موثرند. همچنین دست کشیدن از غذا قبل از سیرشدن، افزایش مصرف سبزی و میوه در برنامه غذایی روزانه، مراجعه به موقع به پزشک و متخصص تغذیه به منظور بررسی وضعیت سلامت و تغذیه و پیروی از یک برنامه غذایی صحیح با توجه به ویژگی های فردی هر شخص، ورزش منظم و فعالیت بدنی روزانه و حفظ وزن بدن در حالت طبیعی در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی بسیار موثر است.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۲۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #14
RE : غذا و سلامتی
غذا نخوردن در ایجاد زخم معده نقشی ندارد
متخصص بیماری های گوارشی گفت: برخلاف تصور رایج، غذانخوردن و نوع غذا در ایجاد زخم معده نقشی ندارد، هرچند می تواند علایم آن را تشدید کند.
محمدجواد احسانی اردکانی افزود: تغذیه تاثیری در ایجاد زخم معده و اثنی عشر ندارد اما مصرف غذاهای خیلی تند مانند فلفل می تواند خراش هایی را در دستگاه گوارش ایجاد کند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: زخم معده واثنی عشر بر اثر علل گوناگون ایجاد می شود که علل ابتلا به آن، میکروب هلیکوباکتر پیلوری -که در محیط آلوده وجود دارد- و از طریق دهان و نیز مصرف داروهای مسکن ضدالتهاب غیراستروئیدی ، است.
اردکانی توضیح داد: برخی بیماری های نادر مانند بیماری کرون -نوعی بیماری گوارشی- نیز می تواند منجر به ایجاد زخم معده و اثنی عشر شود.
پزشک متخصص بیماری های گوارشی،گفت: علامت زخم معده و اثنی عشر ، درد سر شکم -بالاتر از ناف- است که دردهای زخم معده پس از غذاخوردن زودتر ظاهر می شوند اما درد زخم اثنی عشر ، سه ساعت پس از غذا خوردن ایجاد می شود و علایم زخم اثنی عشر با غذاخوردن کاهش می یابد.
اردکانی افزود:دردهای یادشده گاهی ممکن است در نیمه شب ظاهر شود اما 10 تا 20 درصد زخم های معده و اثنی عشر ، بدون علامت هستند و با عارضه ای مانند خونریزی ظاهر می شوند که این امر به ویژه درمورد افراد مسن و افراد دیابتی بیشتر اتفاق می افتد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی، افزایش تعداد افراد در یک واحد مسکونی، عدم دسترسی به آب گرم، دفع نامناسب فاضلاب و عدم رعایت بهداشت محیط از جمله علل ابتلا به زخم معده و زخم اثنی عشر برشمرد.
اردکانی یادآور شد: بی توجهی به زخم معده و زخم اثنی عشر ، عوارض متعددی مانند استفراغ خونی، دفع مدفوع سیاه رنگ، انسداد معده، تحمل نکردن غذا و به ندرت پاره شدن زخم و نیاز به عمل جراحی را به دنبال دارد.
وی تاکید کرد: زخم معده و اثنی عشر بدون درمان دارویی، بهبود نمی یابد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۳۰ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #15
RE : غذا و سلامتی
راه های درمان ترش کردن غذا
از راه های درمان غیردارویی بیماری ریفلاکس(ترش کردن غذا) می توان به عواملی مانند تغییر در شیوه زندگی و عادات غذایی و عدم مصرف دارو به صورت خودسرانه اشاره کرد. غذاهای چرب مصرف نگردد و وزن بدن در حد مطلوبی نگه داشته شود و در صورت چاق بودن، وزن اضافی را کاهش داد.
از مصرف سیگار خودداری شود و مصرف چای و ترکیبات کافئین دار به حداقل برسد. پرهیز از مصرف مایعات در وعده های غذایی و خوردن وعده های غذایی کم حجم جهت درمان این بیماری ضروری است.
مصرف مکرر وعده های غذایی و در حجم کم برای این افراد توصیه می شود. هم چنین این بیماران نباید حداقل 2 تا 3 ساعت بعد از خوردن غذا، اقدام به استراحت و دراز کشیدن نمایند. در ضمن هنگام خوابیدن باید از بالش بلندی برای زیر سر استفاده کنند.
درمان دارویی همراه با روش های غیر دارویی باید شروع شود. بیماران می توانند از داروهای متنوعی که توسط پزشک قابل تجویز است، استفاده کنند که از آن جمله می توان به مصرف آنتی اسیدها و قرص های h2 بلاکر و ترکیبات ppi مانند امپرازول اشاره کرد.
آیا بعد از درمان،امکان عود مجدد بیماری وجود دارد؟
بله، متأسفانه از خصوصیات این بیماری عودهای مکرر بعد از درمان می باشد. در حدود 80 تا 90 درصد بیماران پس از قطع دارو، دچار عود بیماری می شوند. لذا لازم است این بیماران بدون هیچ گونه نگرانی به مصرف داروهای توصیه شده توسط پزشک ادامه دهند.
عدم درمان به موقع این بیماری چه عوارضی دارد؟
عدم درمان به موقع ممکن است باعث شود که این بیماران مبتلا به بیماری مری بارت شوند و متعاقب آن سرطان مری ایجاد شود، البته مصرف داروهای عنوان شده به طور کامل از ابتلا به سرطان مری پیشگیری نمی کند. نکته مهم، تشخیص به موقع بیماری می باشد که در صورت ایجاد علایم و شواهدی به سمت ابتلا به مری بارت یا سرطان مری، به موقع درمان مناسب شروع شود.
توصیه کلی شما به این بیماران کدام است؟
در صورتی که این بیماران علایمی همچون تهوع و استفراغ شدید، کم خونی، کاهش اشتها، کاهش وزن و گیر کردن غذا در مری را مشاهده کردند حتما بدون هیچ معطلی، جهت بررسی عوارض ریفلاکس و یا احتمالا بیماری های دیگر که می توانند علایم مشابه بیماری ریفلاکس ایجاد کنند، به پزشک مراجعه کنند.
این بیماری، یک بیماری مهم می باشد و باید زود شناخته شود و از سایر بیماری هایی که ممکن است با این بیماری تظاهرات مشترک داشته باشند، افتراق داده شود و بعد از اثبات این بیماری، فرد تحت درمان مناسب قرار گیرد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۳۱ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #16
RE : غذا و سلامتی
9 گیاه مفید برای سوء هاضمه
از جمله دلایل شایع سوء هاضمه عبارتند از پرخوری، تند خوردن غذا، مصرف غذاهای چرب، مصرف زیاد کافئین، مصرف زیاد شکلات، عصبانیت و شوک عاطفی. تمامی این موارد منجر به سوء هاضمه و بروز علائمی نظیر آروغ زدن، سوزش و درد سر دل ، نفخ و حالت تهوع می شوند. از جمله گیاهان موثر برای درمان چنین علائمی عبارتند از:- رازیانه ، تخم رازیانه خاصیت درمانی این گیاه از زمان های قدیم مورد توجه بوده است. از برگ این گیاه می توان به عنوان دم کرده استفاده کرد. این گیاه از ترکیبات اصلی داروهای مربوط به سوء هاضمه است. 1-رازیانه حاوی ماده ای موسوم به "آنتول" است که در تحریک ترشحات معده و دستگاه گوارش نقش دارد. رازیانه همچنین حاوی اسید اسپارتیک است که به عنوان یک ماده ضد نفخ عمل می کند و به همین خاطر برخی افراد عادت دارند که بعد از هر وعده غذا، دانه های رازیانه را بجوند. 2- نعنا گیاه دیگری که برای مشکلات گوارشی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، نعنا است. نعنا به عنوان درمانی موثر برای سوء هاضمه، سوزش سردل ، نفخ و درد معده و دستگاه گوارش مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه مفید همچنین اشتها را تحریک می کند و در درمان حالت تهوع و سردرد موثر است. 3- زنجبیل این گیاه از 2000 سال قبل تا کنون برای درمان کلیه اختلالات هضم مورد استفاده بوده است. زنجبیل حاوی یک ماده فعال به نام "جینگرول" است که طعم گرم و تند این چاشنی را ایجاد می کند و خواص تحریک کننده و درمانی دارد. این چاشنی با بهبود عملکرد آنزیم های گوارشی به بهبود عملکرد سیستم هاضمه بدن کمک می کند. 4- زردچوبه زردچوبه برای درمان درد معده، اسهال، گاز های روده ای و نفخ معده بسیار مناسب است. 5- بادرنجبویه این گیاه از خانواده نعنا است و از زمان های قدیم برای درمان استرس، بی خوابی، کم اشتهایی و تسهیل در هضم غذا استفاده می شده است. 6- برگ کنگر این گیاه موجب تحریک کبد و صفرا می شود که این دو عضو به نوبه ی خود نقش موثری در گوارش دارند. 7- دارچین دارچین به هضم مواد غذایی کمک می کند. سایر موارد مصرف این گیاه عبارتند از درمان سردرد، التهابات پوستی، اضطراب و تهوع، اسهال ، دردهای قاعدگی و نفخ. 8- فلفل هندی کمی گیج کننده به نظر می رسد که یک چاشنی نتیجه عکس داشته باشد. تا آنجا که تحقیقات نشان می دهد اغلب چاشنی جات موجب تحریک دستگاه گوارش می شوند، ولی فلفل هندی موردی استثنا به نظر می رسد و بر عکس ادویه جات تند، نقش موثری در از بین بردن نفخ، درد و حالت تهوع دارد. 9- برگ بو گیاه بعدی برگ بو است که برای درمان سردردهای میگرنی و کاهش استرس و اضطراب کاربرد مفید دارد. به علاوه به دستگاه هاضمه هم کمک می کند و خاصیت سم زدایی دارد. * نکته : علی رغم تمامی فواید ذکر شده، مصرف این گیاهان باید به میزان مناسب و در حد متعادل باشد، به خصوص برای زنان باردار، شیرده و یا افرادی که در حال مصرف دارو هستند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۳۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #17
RE : غذا و سلامتی
برای غذا خوردن وقت بگذارید
امروزه فست فودها گسترش فراوانی یافته اند و حتی این امر تا جایی گسترش یافته که ممکن است یک وعده غذایی را سرپایی و در مسیر رفتن به جایی میل کنیم. زندگی های پر مشغله امروزی خیلی مواقع وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با عجله و در بین فعالیت های روزانه گنجانده می شوند و برای مثال ناهار با عجله و در بین راه صرف می شود و یا شام در کنار تماشای اخبار شب و یا در بین فعالیت های دیگر و با عجله صرف می شود. تا زمانی که غذا خوردن را نسبت به هر کار دیگری در اولویت دوم قرار دهیم این مشکل ادامه خواهد یافت. بهتر است بدانید که اگر از جمله افرادی هستید که وعده های غذایی خود را با عجله صرف می نمایند در حقیقت به دلایل متعددی خودتان را از مزایای بسیاری محروم کرده اید. بر همین اساس متخصصین تغذیه همیشه تاکید به آهسته خوردن وعده های غذایی دارند.فواید آهسته غذا خوردن:مصرف آهسته تر غذا موجب می شود که از صرف غذا لذت بیشتری ببرید ( تا این که صرفا بخواهید هرچه سریع تر غذا را به شکم تان برسانید). کامل جویدن غذا در حقیقت اولین قدم برای پروسه پیچیده هضم غذا می باشد و لذا اگر غذای خود را فقط در حدی می جوید که از مری شما پایین رود، اشتباه می کنید. یک دلیل خوب برای انجام تلاش کافی جهت جویدن غذا این است که بزاقی که در حین جویدن غذا را در بر می گیرد در حقیقت شامل آنزیم های هضم کننده ای است که هضم غذای شما را قبل از بلع آغاز می نماید. آنزیم های آلفا آمیلاز و لیپاز زبانی هضم کربوهیدرات و چربی را از دهان شروع می نمایند و لذا میزان فعالیت هضمی مورد نیازی که معده مسوول آن خواهد بود را کاهش می دهد.غذا خوردن آهسته فقط یک رفتار خوب نیست و اگر لقمه های غذایی بدون جویدن بلعیده شوند نه تنها مواد مغذی در لقمه ها محبوس می گردند و جذب آن ها کاهش می یابند، بلکه همچنین محیطی را در کولون ایجاد می کنند که برای ایجاد اختلالات هضمی مساعد بوده و رشد بیش از حد باکتری ها موجب نفخ و تولید گاز می گردد. برای عبور و ترک مواد غذایی از معده می بایست دریچه معده ( اسفنگتر پیلور) بازشود و جویدن مناسب غذا به انجام این پروسه و سیگنال های موثر در آن کمک می کند.در مورد سیگنال های غذایی فقط همین قدر بدانید که غذا سبب می شود که مغز سیگنال هایی را به پانکراس و معده برای ترشح اسیدها و آنزیم های هضمی بفرستد و هر چه غذا برای مدت طولانی تری در معرض زبان و دستگاه چشایی و رسپتورهای بویایی باشند، یعنی هر چه که برای مدت زمان طولانی تری هر لقمه را بجوید این سیگنال ها قوی تر می گردند. نتیجه حاصل از سیگنال های قوی تر نیز منجر به ایجاد مولکول های قابل هضم تر و سوء هاضمه کمتر و ریفلاکس اسیدی کمتر و جذب غذای بالاتر می باشند.جویدن کامل غذا و مصرف آهسته وعده غذایی فایده دیگری نیز دارد و آن این است که ممکن است موجب کوچک شدن محیط دور کمر و کاهش وزن شما گردد و البته این امر فقط به این خاطر نیست که نفخ و سوء هاضمه تان کاهش می یابد بلکه همچنین غذا خوردن آهسته تر به جسم تان، شانسی را برای رساندن پیغام سیری به مغزتان می دهد و لذا باعث می شود قبل از این که بیش از حد بخورید، غذا خوردن تان را متوقف نمایید. همچنین آهسته تر جویدن غذا ها سطوح هورمون استرس شما را کاهش می دهند و وقتی که شما آهسته تر و برای مدت طولانی تری غذا بخورید کمتر تحت فشار و تنش قرار می گیرید و بهتر می توانید از زمان جاری لذت ببرید و آرامش یابید.نکات عملی برای کنترل سرعت غذا:در اینجا برخی نکته های عملی برای جویدن کامل تر و آهسته تر غذاها به شرح زیر ارائه می گردند:* به خودتان فرصت کافی برای صرف غذا (حداقل 20-30 دقیقه) را بدهید و علاوه بر آن، زمان کافی برای آماده سازی غذا را در نظر بگیرید.* در میان حواس پرتی های مختلف غذا نخورید (مانند تماشای تلویزیون و کامپیوتر و یا حتی رانندگی و...) در هنگام صرف غذا با تفکر و تمرکز کافی غذا بخورید و هر لقمه از غذا را به میزانی که برای نرم و ساییده شدن بافت آن لازم است بجوید .* اگر در یک جمع غذا می خورید از سرعت غذا خوردن بقیه آگاه باشید و بدان دقت کنید و خودتان را به این چالش بیندازید که سعی کنید از همه آهسته تر بخورید و آخرین نفری باشید که غذای تان را تمام می کنید.خودتان را به کمتر غذا خوردن نیز عادت دهید:با استفاده از این چند روش ساده می توانید میزان کالری دریافتی روزانه خود را کاهش داده و غذای کمتری مصرف و وزن تان را متعادل نگه دارید:* زمان آشپزی از چشیدن مکرر غذاها و ریزه خواری خودداری کنید. در این اوقات می توانید لیوانی آب یخ در دست داشته باشید و یا هویج گاز بزنید یا آدامس بدون قند بجوید.* زمان غذا خوردن غذاهای پرکالری مانند برنج و نان را در فاصله دورتر و سبزی و سالاد را در دسترس خود قرار دهید.* سعی نکنید تمامی محتویات بشقاب خود را مصرف کنید. اگر در حین غذا خوردن احساس سیری کردید، از ادامه مصرف غذا صرف نظر کنید و بقیه غذا را برای وعده بعدی خود نگه دارید. در صورتی که در خارج از منزل غذا صرف می کنید، اضافه غذای خود را در ظروفی که رستوران در اختیار شما قرار می دهد گذاشته و به منزل بیاورید.* از بشقاب های کوچک تر برای صرف غذا و لیوان های بلند و باریک برای نوشیدن استفاده کنید. * هنگام صحبت کردن یا گوش دادن به صحبت های دیگران در زمان صرف غذا، خوردن را متوقف کنید.* اگر خارج از منزل غذا می خورید، قبل از شروع به صرف غذا، بخشی از آن را که احساس می کنید بیش از ظرفیت شما است به بشقابی دیگر منتقل کنید

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۳۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #18
RE : غذا و سلامتی
طبخ گوشت ها در باربکیو سرطان زاست
مساله ای که در طبخ گوشت ها در باربکیو نگران کننده است تماس مستقیم گوشت با حرارت، زغال و مواد سوزاننده ای است که به کار می رود که خود دارای مواد سمی است و به گوشت منتقل می شود که در طول زمان احتمال بروز سرطان را زیاد می کند.
دکتر حاجی فرجی با اشاره به این مطلب درخصوص نحوه پخت گوشت به وسیله باربکیو اظهار می کند: در این روش پوست گوشت به صورت خشک و برشته درآمده که بسیاری مایل به خوردن آن هستند غافل از این که این پوست خشک شده (مرغ یا ماهی) حدود 46 گرم چربی دارد که اگر محاسبه شود 415 کیلوکالری فقط از پوست خشک و کبابی به دست می آید.
این عضو هیات علمی می گوید:بهتر است هنگام باربکیو کردن گوشت، حتی المقدور آن را از پوستش جدا نکرده و پس از پخت کامل، گوشت را جهت کاهش خطر، از پوستش جدا کنیم.
از آنجا که در سوخاری کردن نیز بایستی گوشت در روغن غوطه ور شود، باز همان عواقب و خطر بروز سرطان، گسترش پیدا می کند، پس می توان روش بخارپز یا آب پز نمودن گوشت را به عنوان کم خطرترین راه پخت ذکر کرد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۳۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #19
RE : غذا و سلامتی
رژیم های غذایی بدون نشاسته باعث ریزش مو می شود
یک متخصص تغذیه اظهار کرد: مواد نشاسته ای مانند نان و غلات حاوی مواد مغذی و ویتامین هایی هستند که در صورت عدم مصرف آنها در رژیم های سخت غذایی ، ریزش مو ایجاد می شود.
دکتر احمدرضا درستی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که مواد نشاسته ای اصلی ترین گروه غذایی هستند که کلیه افراد بایستی حتما در رژیم غذایی روزانه از آن استفاده کنند، گفت: مواد نشاسته ای مانند نان، برنج، ماکارونی، جو، سیب زمینی، مقدار کمی پروتئین دارند ولی غنی از نشاسته و مواد انرژی زا، فیبر و برخی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. وی افزود: برخی افراد با نخوردن موادی مانند برنج دچار ریزش مو می شوند که این ریزش مو به خاطر کمبود ویتامین ها و مواد معدنی است که در نان و غلات وجود دارد. دکتر درستی با تاکید براین که کلیه افراد بایستی به طور روزانه مقداری مواد نشاسته ای مصرف کنند، گفت: حداقل مقدار مورد نیاز مصرف روزانه این مواد 5 تا 11 سهم (واحد) است که بسته به نیاز افراد این مقدار متفاوت است. این متخصص تغذیه افزود: در افرادی که نمی خواهند وزنشان تغییر کند و فعالیت چندانی هم ندارند، مصرف 5 سهم از این مواد کفایت می کند که باید صبح دو قسمت نان، ظهر 5 تا 6 قاشق غذاخوری برنج و شب نیز 2 برش نان (برش کوچک به اندازه یک کف دست) مصرف کنند. دکتر درستی در مورد مقدار مصرف مواد غذایی دیگر گفت: افراد باید روزانه 3 تا 5 واحد سبزی جات (هر واحد به اندازه یک بشقاب کوچک)، 2 تا 4 واحد از میوه ها و 3 تکه گوشت و 3 واحد لبنیات مصرف کنند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۳۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #20
RE : غذا و سلامتی
مصرف ماهی از راه های مهم پیشگیری از بیماری های روماتولوژی است
یک فوق تخصص روماتولوژی گفت: مصرف ماهی های سرشار از امگا 3 مثل ماهی آزاد و قزل آلا، میوه ها و سبزی های رنگارنگ از راه های مهم پیشگیری از ابتلا به بیماری های روماتولوژی است.
محمدمهدی امام اظهار داشت: بیماری های روماتولوژی با مفاصل و عناصر آن ارتباط دارد که معمولا علت مشخصی برای ابتلا به آنها وجود ندارد و در آنها سیستم ایمنی بدن به برخی از بافت های خود حمله می کند.
وی افزود: برخی از عوامل محیطی در ابتلا به این بیماری ها مؤثرند که از مهمترین آنها، عوامل محیطی و تغذیه است.
امام با بیان اینکه در زمان های گذشته رژیم های غذایی بسیار مناسبتر بوده است تصریح کرد: در گذشته برخی مواد غذایی مانند ماهی که امروز کمتر به آن بها داده می شود در سفره غذایی وجود داشت اما امروز کم مصرف کردن ماهی برخی بیماری های روماتیسمی را افزایش داده است.
وی با بیان اینکه آرتریدروماتوئید شایع ترین بیماری روماتولوژی محسوب می شود خاطرنشان کرد: از عوامل دیگر ابتلا به بیماری های روماتولوژی کمبود ویتامین دی است که کمبود این ویتامین با صنعتی شدن و چندشغله شدن مردم روز به روز بیشتر شده و در ابتلا به انواع سرطان ها، ام اس، دیابت، آرتروز و آرتریدروماتوئید تأثیر دارد.
این فوق تخصص روماتولوژی ادامه داد: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های روماتولوژی توصیه می شود در رژیم غذایی از رنگ های مختلف سبزیجات و میوه جات استفاده شود همچنین در صورت امکان حداقل سه بار در هفته ماهی به خصوص قزل آلا و آزاد که سرشار امگا 3 هستند قرار گیرد.
وی در گفت وگو با فارس گفت: داشتن وزن مناسب خطر ابتلا به آرتروز را نیز کاهش می دهد که البته به دلیل کاهش چربی خطر ابتلا به بیماری های دیگر را نیز کم می کند.
امام خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به بیماری های روماتیسمی بهتر است هر چه زودتر به پزشک مراجعه کند چرا که مراجعه دیر هنگام روند درمان را با مشکل مواجه می کند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۳۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.