به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجله غذا و سلامتی(جامع)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #31
RE : غذا و سلامتی
12 ماده غذایی خوب برای صبحانه
می دانید چرا متخصصان تغذیه روی خوردن صبحانه تاکید می کنند؟ از مهم ترین دلایل این تاکید، مطالعاتی است که نشان می دهد صبحانه موجب تمرکز ذهنی بیشتر و ایجاد تفکری خلاق در فرد می شود. به علاوه، از آنجا که سوخت مغز فقط از گلوکز (قند) است، برای بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از افت قند خون، به خصوص در صبح، خوردن صبحانه یک عادت کارآمد محسوب می شود و در نهایت این که دیده شده دانش آموزانی که هر روز صبحانه می خورند، به موقع سرکلاس حاضر شده و منظم ترند. اما اگر بخواهیم این عادت را برای همیشه عملی کنیم، چه مواد غذایی می توانند سفره ما را رنگین تر کنند؟ 1- انواع نان البته از نوع سبوس دار مثل نان سنگک و نان های تیره فانتزی. این ماده غذایی جزو اصلی صبحانه است که با تأمین کربوهیدرات روزانه، تا حدودی انرژی مورد نیازتان را تأمین خواهد کرد، البته نباید بیشتر از 5 برش (هر برش به اندازه یک کف دست بدون محاسبه انگشتان) شود. 2- شیر (یک لیوان) یکی از مهم ترین نوشیدنی های مغذی (منبع کلسیم) برای صبحانه، شیر است که پیشنهاد می کنیم نوع کم چرب آن را میل کنید. 3- عسل این ماده غذایی در گروه قندها جای می گیرد، اما اگر از نوع مرغوب اش باشد به غیر از انرژی، ارزش تغذیه ای دیگری نیز دارد، پس می توان آن را بر مربا ارجحیت داد. فقط فراموش نکنید که هر یک قاشق مرباخوری عسل به اندازه دو حبه قند کالری دارد و نباید در خوردن اش زیاده روی کرد. 4- پنیر (کم چرب) یکی از اجزای پر پروتئین صبحانه، پنیر است که البته نوع کم نمک و کم چرب آن به شما توصیه می شود. شما می توانید قبل از مصرف، آن را با ماده غذایی دیگری مانند کنجد، گردو و حتی سبزیجات معطر طعم دار کنید. 5- گردو (دو عدد) یکی از اجزای چرب صبحانه گردو است. این مغز که سرشار از اسیدهای چرب امگا-3 است، خوردن اش حتی برای افرادی که کلسترول بالایی دارند نیز نجات بخش است، پس حداقل دو عدد گردو را در صبحانه بخورید. یادتان باشد که در پنیر ماده ای به نام تیرامین وجود دارد که اگر در مغز جمع شود، باعث کند ذهنی می شود. البته این ماده توسط یک نوع آنزیم موجود در بدن انسان می تواند تجزیه شود، ولی این آنزیم تا حد مشخصی فعال است. برای فعالیت بیشتر این آنزیم باید میزان مس را در بدن زیاد کرد و این کار با خوردن گردو که حاوی مقداری مس است، انجام می شو د. به همین دلیل در متون دینی، خوردن گردو به همراه پنیر توصیه شده است.
6- مربا مربا مملو از قند ساده است که هر قاشق مرباخوری اش یک واحد قند محاسبه می شود. در کل، بهتر است که قندهای ساده را برای صبحانه انتخاب نکنید، زیرا به دنبال افزایش قند خون، افت آن و بروز گرسنگی حتمی خواهد بود. 7- کره یکی دیگر از اجزای پر کالری صبحانه کره است که اسیدهای چرب موجود در آن از نوع اشباع هستند. از آنجا که کره می تواند کلسترول خون را افزایش دهد، افرادی که محدودیت مصرف چربی دارند، بهتر است از این ماده غذایی صرف نظر کنند. 8- خامه خامه نیز مانند کره، دارای کالری زیاد و چربی اشباع است. لذا افراد دارای چربی و کلسترول خون بالا بهتر است آن را نخورند. 9- تخم مرغ (یک عدد) یکی دیگر از مواد پروتئینی صبحانه تخم مرغ است که آن را به صورت آب پز، عسلی، نیمرو و املت میل می کنند. نوع آب پز آن برای کسانی که محدودیت دریافت انرژی دارند، توصیه می شود. بهتر است از نوع عسلی آن صرف نظر شود، زیرا امکان آلودگی به میکروب سالمونلا در آن بالاست. نوع نیمروی آن به دلیل سرخ شدن در روغن برای افرادی که کمبود وزن دارند، بهتر است و املت نیز به دلیل مخلوط شدن با سبزیجات گزینه دیگری برای کم وزن ها به حساب می آید. 10- عدسی (کم نمک) این منبع پروتئین گیاهی یکی از غذاهای تنظیم کننده قند خون در صبحانه به حساب می آید که برخی آن را با سیب زمینی و کره و برخی خالی میل می کنند. یادتان باشد که یک کاسه عدسی جایگزین مناسبی برای پنیر و یا تخم مرغ است. 11- میوه و سبزی مصرف میوه های تازه مثل سیب و پرتقال به دلیل داشتن فیبر و ویتامین c برای صبحانه مناسب هستند. مصرف آب پرتقال به همراه تخم مرغ و یا عدسی باعث افزایش جذب آهن موجود در آنها می شود. گوجه فرنگی و چند برش هویج پخته نیز تأمین کننده بتاکاروتن و افزایش دهنده جذب املاحی مثل آهن هستند. 12- کره بادام زمینی یکی دیگر از مواد پروتئین دار اما چرب صبحانه، کره بادام زمینی است که نمی توان در خوردن اش زیاده روی کرد. فراموش نکنید که یک قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد چربی است و 45 کیلوکالری انرژی دارد. نکته طلایی باید یک پنجم انرژی دریافتی روزانه از طریق خوردن صبحانه تامین شود؛ مثلا اگر یک خانم بزرگسال به 1800 کیلوکالری انرژی نیازمند است، باید 350 کیلوکالری و آقایی که به 2500 کیلوکالری انرژی نیازمند است، باید 650 کیلوکالری از انرژی دریافتی اش، از طریق صبحانه تامین گردد. در ضمن، بهتر است صبحانه تان از چند گروه غذایی مختلف تشکیل شود، نه فقط یک نوع گروه غذایی. یادتان نرود که شیر، پنیر، تخم مرغ، عدسی و حتی آجیل از منابع پروتئینی هستند و نان و غلات، میوه و سبزیجات، عسل و مربا از منابع تامین کننده کربوهیدرات های پیچیده و ساده اند. البته باید قندهای ساده و چربی ها (مثل مربا و کره و خامه) در حد کم مصرف شوند و از مصرف سوسیس و کالباس صرف نظر کرد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۴۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #32
RE : غذا و سلامتی
ترش کردن معده در بلندمدت زمینه بروز سرطان را تقویت می کند
یک متخصص گوارش با بیان اینکه ترش کردن معده یا سوزش سر دل به تنهایی عامل خطرناک و نگران کننده ای نیست، گفت: افزایش اسید معده و ورود آن به مری موجب تحریک و در نهایت ایجاد زخم در دیواره مری می شود که در صورت تکرار زمینه بروز سرطان را تقویت می کند.
دکتر بابک رضایی ، افزود: البته افراد باید توجه داشته باشند که سوزش سر دل یا همان ترش کردن معده می تواند عوارض بیماری های دیگری مانند بیماری های قلبی باشد که در صورت بروز باید به سرمنشا آن توجه شود.
وی با بیان اینکه زمینه بروز این حالت در افرادی که دارای ناراحتی های معده هستند، بیشتر مشاهده می شود تصریح کرد: استفاده از غذاهای چرب و سرخ کردنی، نوشابه ها، آجیل، شکلات و آبنبات، ادویه جات، مرکبات، فست فودها (سوسیس و کالباس)، آب غوره و آب نارنج، خیار، کاهو و سبزی خام از جمله مواردیست که موجب تحریک و افزایش اسید معده می شود.
رضایی در ادامه نسبت به پوشیدن لباس های تنگ هشدار داد و اظهار داشت: پوشیدن لباس های تنگ به ویژه گن در زنان با وارد کردن فشار بر اندام های داخلی و معده، موجب تحریک معده و ورود اسید معده به مری می شود که در این حالت ترش کردن یا سوزش سر معده اتفاق می افتد.
این متخصص داخلی همچنین استفاده از برخی داروها در بیماران مبتلا به فشار خون و مصرف سیگار و الکل را از دیگر عوامل بروز سوزش سر معده نام برد و افزود: مصرف چای در حالت گرسنگی و بعد از غذا میزان اسید معده را افزایش می دهد.
وی کاهش وزن، کاهش حجم غذای معده، شیب تختخواب به صورتی که سر در قسمت بالا قرار بگیرد را از جمله راهکارهای موثر در درمان این حالت برشمرد و ابراز کرد: نوشیدن آب در چنین حالتی موجب رقیق شدن اسید معده و دفع آن می شود.
رضایی در پایان نسبت به افزایش تبلیغات داروهای لاغری در برخی رسانه ها هشدار داد: متاسفانه بسیاری از افراد بدون آگاهی از نوع ترکیبات این نوع مواد، مبادرت به خرید و استفاده از آنها می کنند که تا کنون هیچ توجیه علمی و بهداشتی برای آنها یافت نشده است.
وی در پایان تاکید کرد: افراد توجه داشته باشند که هیچ داروی لاغری تایید شده ای در سطح بین المللی وجود ندارد و عوارض و بیماری های حاصل از مصرف آنها ناشناخته است.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۴۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #33
RE : غذا و سلامتی
ویتامین نخورید فایده ای ندارد
افرادی که برای بهتر شدن سلامت خود هر روز قرص های ویتامین مصرف می کنند، با این کار نه تنها پول خود را هدر می دهند بلکه سلامت خود را نیز در معرض خطر قرار می دهند.
بررسی ها نشان می دهد نزدیک به دو سوم مردم حداقل یک بار در طول سال گذشته مکمل های ویتامین مصرف می کنند. اما متاسفانه روی بسیاری از این محصولات برچسب های گمراه کننده نصب شده و در این مورد اطلاعات کافی به مصرف کنندگانشان داده نمی شود.
محققان با رفتن به سوپرمارکت هاف داروخانه ها و مراکز بهداشتی متوجه شدند در تبلیغات این مکمل ها و ویتامین ها ادعاهای نادرستی مطرح می شود و در حقیقت باعث فریب خریداران می شود. بدترین تبلیغات در این میان مربوط به داروهایی بود که ادعا می شود برای سلامت استخوان ها و مفاصل مفید هستند.
مراجع امنیت غذایی اروپا تا کنون ادعاهای مطرح شده در مورد گلوکوزامین و اسیدهای چرب امگا 3 و فواید آن ها را رد کرده اند. اما تا زمانی که قوانینی در این مورد به تصویب برسد ما شاهد فروش این دارو در مراکز فروش خواهیم بود.
دکتر ویکاری اسمیت در این باره گفت: بسیاری از محصولاتی که دارای ویتامین b6 و بتاکاروتن هستند در حقیقت نه تنها سودی برای بدن ندارند بلکه ممکن است اثرات مخربی روی بدن داشته باشند.
متاسفانه بعضی از مردم هزینه های زیادی برای خرید ویتامین ها و مکمل ها می کنند، اما هنوز هیچ گونه شواهد علمی وجود ندارد که بتواند اثر مفید این محصولات را اثبات کند. حتی در بسیاری موارد مصرف این مکمل ها باعث آسیب رسیدن به سلامت انسان ها می شود.
او در ادامه گفت: باید توجه داشته باشید که این قرص ها و داروها هرگز نمی توانند جای غذا را بگیرند. بدن انسان بسیار راحت تر می تواند نیازهای خود را از طریق غذا تامین کند و در عوض برای دریافت آن ها از طریق قرص ها مشکلات زیادی دارد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۴۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #34
RE : غذا و سلامتی
تغذیه مادران پس از زایمان
بعد از وضع حمل، تمام خانم ها تمایل دارند که به وزن قبل از حاملگی خود برگردند و نگران هستند که این مورد چه مدت طول خواهد کشید.
بلافاصله بعد از زایمان به دنبال تخلیه محتویات رحم و خونریزی طبیعی حدود 5 تا 6کیلوگرم، وزن کاهش می یابد. در طول 6هفته اول بعد از زایمان 2 تا 3کیلوگرم دیگر وزن کاهش پیدا می کند که این کاهش وزن به علت از دست دادن مایع از طریق ادرار است.
اکثر خانم ها طی ماه بعد از زایمان به وزن قبل از حاملگی خود می رسند. از عواملی که بر روند کاهش وزن بعد از زایمان تأثیر دارند، حاملگی اول، شیردهی، برگشت زود هنگام به کار خارج از خانه و... هستند. طی 6 هفته اول بعد از زایمان نباید محدودیت انرژی داشته باشید، زیرا بدن نیازمند است تا آنچه در زمان تولد نوزاد از دست رفته است بازیابد و نیاز کودک تامین شود. در انجام کارهای منزل کمک کرده و کار خود را شروع کنید. تغذیه با شیر مادر به طور معجزه آسا باعث کاهش وزن نمی شود ولی به کاهش وزن کمک می کند. خانمی که زایمان کرده است در واقع مسئول تغذیه خود و نوزادش است، پس باید رژیم غذایی خود را با دقت انتخاب کند. رژیم بعد از زایمان باید با دقت دوران بارداری رعایت شود. خوردن همه مواد مانند حبوبات و دانه های مغذی، میوه های تازه، سبزیجات و غذاهایی که پروتئین و کلسیم و آهن را به فراوانی فراهم می کنند، باید مورد توجه قرار گیرد. متخصصان و کارشناسان در بحث های پرستاری مادران توصیه به اضافه کردن انرژی به میزان 500کالری در روز را دارند. به طور متوسط اکثر زنان شیرده روزانه 2700کالری انرژی نیاز دارند. خوردن کمتر از 1800کالری در روز منجر به کاهش تولید شیر و ضعف می شود. در این دوران، شیردهی و
آزاد شدن اکسی توسین (هورمون آزادشده از هیپوفیز) باعث می شود که مادر احساس تشنگی بیشتری بکند. به همین دلیل مادر در این دوران بیشتر از بقیه مواقع آب می نوشد و اگر چه تأثیر زیادی در تأمین شیر ندارد ولی دانشکده متخصصان زنان و مامایی آمریکا نوشیدن حداقل 8 تا 12لیوان آب در روز را به مادران توصیه می کند. مواد غذایی که مادر می خورد و می نوشد روی شیردهی تأثیر می گذارد. بنابراین نظارت بر غذای مادر در واقع نظارت بر غذای کودک است؛ به طوری که اگر مادر غذای نامناسب مصرف کند، نوزاد در واقع با رفتارش مادر را متوجه می سازد مانند
گریه کردن، کم خوابی، بیقراری و... همچنین مادر باید در مورد مصرف غذاهای آلرژی زا دقت کافی داشته باشد، زیرا نوزاد به یک سری از مواد غذایی که مادر می خورد حساس بوده و پاسخ آن را به صورت علائم پوستی نشان می دهد. مصرف بعضی از غذاها توسط مادر باعث قولنج معمولی در نوزاد می شود از جمله کلم و شیر گاو. مادران در این دوران باید همانند دوران بارداری میزان آهن دریافتی را کنترل کنند؛ هر چند در دوران بارداری تمام ویتامین ها و مواد لازم را به طور کامل دریافت کرده باشند. مادر در این دوران به طور معمول قرص آهن را برای تأمین آهن مورد نیاز خود و نوزادش مصرف می کند. بسیاری از خانم ها ذخایر آهن خود را طی زایمان های مکرر به میزان قابل توجهی از دست می دهند. بنابراین مادران باید در این دوران از نظر ذخایر آهن کنترل شوند. البته این نکته قابل توجه است که این مواد کمکی (مانند ویتامین ها) نباید جایگزین یک رژیم غذایی خوب شوند. مادران با رعایت رژیم غذایی متنوع و مناسب، سلامت خود و نوزاد خود را تضمین می کنند. با توجه به اینکه در این دوران هر هفته در حدود نیم تا یک کیلوگرم وزن مادر کاهش می یابد، رژیم غذایی کم چرب به همراه ورزش های مناسب در این روند تأثیر بسزایی دارند. ولی باید توجه داشت که کاهش سریع وزن مادر به عنوان یک خطر برای نوزاد است، زیرا این عمل باعث می شود سم معمولی که در چربی های بدن ذخیره شده است به جریان خون وارد شود و میزان مواد سمی یا آلوده کننده در شیر بالا رود.
یکی از راه هایی که باعث می شود وزن مادر به طور منظم کاهش یابد و هیچگونه خطری هم برای نوزاد ندارد، شیردهی است. مادرانی که نوزاد خود را شیر می دهند، بیشتر از مادرانی که شیردهی نمی کنند کالری مصرف می کنند. مادران باید توجه داشته باشند که حداقل در 6 هفته اول بعد از زایمان حتی نباید به فکر کاهش وزن باشند، زیرا محدودکردن آنچه شما در هفته های اول زایمان می خورید، باعث کاهش تولید شیر می شود. مصرف مواد غذایی که پر از فیبر هستند مانند میوه ها و سبزی ها قسمت اصلی رژیم غذایی این دوران محسوب می شوند (حتی بیشتر از زمان بارداری). از مزایای این مواد غذایی فیبردار، تامین حرکات دودی روده هاست که برای درمان یبوست و هموروئید (بواسیر) مفید است. هنوز زود است ! هرگز خیلی زود به فکر بارداری مجدد نباشید. شما باید ذخایر مواد مغذی بدن خود را تقویت کنید تا آغاز پرفروغی برای جنین بعدی شما باشد. بارداری و شیردهی فشار زیادی بر بدن شما وارد می سازد. بارداری های پی درپی بر ذخایر مواد مغذی شما نظیر کلسیم و آهن و سطح انرژی، فشار اضافی وارد خواهد آورد به خصوص اگر شیرده نیز باشید. جهت کاهش وزن خود در بارداری اول محدودیت شدید کالری برای خود ایجاد نکنید. رژیم فوق العاده کم کالری از تامین مواد مغذی مهم در دوره بارداری به خصوص مواد مغذی نظیر کلسیم و آهن ناتوان هستند. از استعمال دخانیات و داروهای غیرمجاز خودداری کنید و راجع به داروهایی که مصرف می کنید یا قصد مصرف آن را دارید با پزشک خود مشورت کنید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۴۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #35
RE : غذا و سلامتی
تغذیه سالم بهترین روش پیشگیری از سرماخوردگی است
محقق مرکز تحقیقات غدد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت : تغذیه سالم بهترین روش جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی در فصل زمستان است
لیلا آزادبخت افزود:سیستم ایمنی بدن برای اینکه بتواند به بهترین نحو با ویروس های سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبارزه کند باید مواد مغذی حیاتی دریافت کند.
وی اظهار داشت :مصرف پرتقال، انواع توت ، فلفل دلمه ای ، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز مانند انواع کلم ، دریافت زیاد و منظم ویتامین c به کاهش بروز و طول مدت سرماخوردگی کمک می کند.
آزادبخت با بیان اینکه غلات سبوس دار و حبوبات، منابع غذایی خوبی برای ویتامین های گروه b هستند، ادامه داد: مصرف این مواد در بدن سبب بروز عفونت های مکرر دستگاه تنفسی فوقانی می شود.
این متخصص تغذیه ، مصرف سیر را که حاوی آهن و روی است در تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر عفونت های ویروسی موثر دانست و گفت :افرادی که زیاد دچار سرماخوردگی می شوند، ماهی قباد، قزل آلا، ماهی های روغنی ، دانه کدو حلوایی و روغن شاه دانه را که غنی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند ، مصرف کنند.
آزادبخت افزود: دانه کنجد و آفتابگردان ، غنی از اسیدهای چرب امگا 6 هستند که این اسیدهای چرب در مبارزه علیه عفونت های سرماخوردگی، به سلول های دستگاه تنفسی کمک می کنند.
وی در پایان اظهار داشت :در زمان سرماخوردگی باید از مصرف فست فودها خودداری کرد، زیرا از لحاظ ویتامین و مواد معدنی فقیر هستند و به جای مصرف این نوع غذاها بهتر است از انواع میوه و سبزیجات تازه، گوشت، ماهی، غلات، مغزها و دانه ها استفاده کرد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۵۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #36
RE : غذا و سلامتی
فکر کردن مداوم به غذا در کاهش وزن افراد موثر است
دانشمندان دریافته اند فکر کردن به غذای مورد علاقه، به افراد کمک می کند تا از خوردن آن خودداری کنند.
به نقل از تلگراف، دانشمندان دریافته اند فکر کردن به غذای مورد علاقه، به افراد کمک می کند تا از خوردن آن خودداری کنند.
بر این اساس، فکر کردن در طول روز در مورد یک غذای خوشمزه، واقعا اشتهای افراد را نسبت به آن کاهش می دهد.
در این روش فرد باید بدون وقفه خود را در حال خوردن غذا تصور کند، نکته ی جالب آن است که یک تصویر به تنهایی و ثابت، اشتهای فرد را بیشتر خواهد کرد. این نکته به مکانیزم های طبیعی بدن در مصرف یا اجتناب باز می گردد.
دکتر کری موروگ که ریاست تیم پژوهشی دانشگاه کارنگی ملون در پیتس بورگ را برعهده دارد، در این باره می گوید: تلاش برای توقف افکار مربوط به غذای مورد علاقه برای کاهش تمایل نسبت به غذا ایده ای نادرست است.
طی این پژوهش، دانشمندان از داوطلبان خواستند به طور مداوم خود را در حال خوردن شکلات هایی از یک برند خاص تصور کنند. داوطلبان این کار را 30 بار انجام دادند.
در مرحله ی بعد، ظرفی حاوی این نوع شکلات در اختیار داوطلبان و گروه دیگری از افراد قرار گرفت. در نهایت، افرادی که خود را در حال خوردن این شکلات تصور کرده بودند، 50 درصد کمتر از دیگران شکلات خوردند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۵۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #37
RE : غذا و سلامتی
تاثیرات شگفت انگیز ویتامینd
ویتامین دی یکی از ویتامین های لازم برای بدن و از ویتامین های محلول در چربی است ٬ که به رشد و استحکام استخوان ها از طریق کنترل تعادل کلسیم و فسفر کمک می کند.این ویتامین با ایجاد افزایش جذب فسفر و کلسیم از روده ها و کاهش دفع از کلیه به متابولیسم استخوان ها کمک می کند و همچنین از طریق ترجمه ژنهای هسته سلول به رشد سلول کمک می کند.
منبع اصلی دریافت این ویتامین بجز منابع گیاهی مثل غلات و حیوانی مثل ماهی ساردین و شیر ٬ نور آفتاب است. کمبود این ویتامین همچنین باعث پوکی استخوان در کهنسالی می گردد
1- ویتامین دی به بدن برای جذب کلسیم کمک می کند در کودکان کمبود ویتامین d باعث مشکلات استخوانی نظیر نرمی استخوان می شود.
2- سطوح پایین ویتامین دی می تواند اثرات فرا تری از استخوان شما را داشته باشد . مطالعات نشان می دهد کمبود ویتامین d ، خطرات بیماری های قلبی و خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می دهد. همچنین کمبود ویتامین d منجر به بروز آسم شدید می شود.
3- ویتامین d ، یک نوع ویتامین بسیار ضروری برای سلامت پوست است دریافت این ویتامین از طریق آفتاب باعث بروز سرطان می شود . چرا که اشعه ماورا بنفش که منجر به تحریک سلولها برای تولید ویتامین d می شود عامل اصلی ابتلا به سرطان پوست است . افرادی که پوست تیره تری دارند سخت تر ویتامین d را جذب می کنند.
4- افرادی که در معرض کمبود ویتامین d هستند:
- مطالعات نشان می دهد که این ویتامین بر تمام گروه ها ، نوجوانان ، کودکان ، بزرگسالان ، نوزاد تاثیر می گذارد اما افرادی هستند که سن بالای 50 سال دارند و یا چاق هستند و یا داروی خاصی مصرف می کنندو یا اختلالات گوارشی دارند بیشتر در معرض خطر هستند
این افراد باید مصرف ماهی قزل آلا و تخم مرغ خود را افزایش دهند .
5- ترکیبی از فشار خون بالا و کمبود ویتامین d می تواند کشنده باشد. مطالعات نشان می دهد افرادی که مبتلا به فشارخون هستند و کمبود ویتامین d دارند دو برابر در معرض ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی هستند .
6- کمبود این ویتامین می تواند یک اخطار در زنان برای ابتلا به سرطان پستان باشد.
7- سرطان روده بزرگ، سرطان پروستات هم می تواند به دلیل کمبود ویتامین d باشد.
8- کمبود ویتامین d به خصوص در افراد مسن تر باعث می شود غدد پارا تیروئید هورمونهای بیشتری تولید کند. سطح پایین این ویتامین و سطح بالای هورمونهای پارا تیروئید به شدت به افسرگی وابسته است.
9- ویتامین d و افزایش وزن:
پس از یائسگی بسیاری از زنان دچار افزایش وزن می شوند اما مصرف مکمل ها و ویتامین دی و کلسیم ممکن است افزایش وزن را آهسته تر کنند.
10- مصرف ویتامین d در کودکان باعث می شود کمتر در معرض ابتلا به دیابت قرار گیرند. کودکان مبتلا به آسم در زمان کمبود ویتامین d فورا بستری می شوند.
11- یکی از راههای دریافت ویتامین d از طریق رژیم غذایی است تقریبا تمامی شیرهای ایالت متحده و بسیاری از آب پرتغال ها با این ویتامین غنی شده اند.
12- ماهی آزاد، ماهی تن و ماهی های چرب منبع غنی از ویتامین d هستند.
13- تخم مرغ ، پنیر، جگر گاو، مارگارین ، ماست و پنیر، روغن کبد ماهی هم غنی از ویتامین d هستند اما پنیر و بستنی حتما باید روی بر چسبشان غنی بودن از ویتامین d چک شود.
14- اکثر قرص های مکمل حاوی این نوع ویتامین هستند.
15- ویتامین d3 تا سه برابر در بالا بردن سطح ویتامین d موثر است.
16- چه میزان ویتامین d در روز نیاز داریم؟
این میزان بستگی به سن و فعالیت شما در طول روز دارد و میزان مجاز توصیه شده 600 واحد در روز برای بزرگسالان تا سن 70 و 800 واحد برای بالاتر از 70
17- دوز مناسب برای نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می کنند:
شیر مادر خود یک منبع غنی از ویتامین d است اما دریافت آن باید حداکثر تا 400 واحد در روز باشد.
18- داروهای استروئیدی می تواند با ویتامین d ناسازگار باشد
بنابراین حتما در این مورد با پزشک خود مشورت کنید
19- مصرف روزانه تا حدود 4000 واحد از ویتامین d امن است اما با مصرف بیشتر به کلیه ها آسیب می رسانید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۵۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #38
RE : غذا و سلامتی
تغذیه و تقویت مفاصل
بدن انسان ماشین شگفت انگیزی است که به نیروهای بیرونی و درونی عکس العمل نشان می دهد و مفاصل بخشی از این ماشین خوب روغنکاری شده است که وجود آن ها در ساختمان بدن بسیار مفید است و بدون آن ها نمی توانیم به راحتی خم شده و حرکات چرخشی انجام دهیم .
طبق نظر دکتر لورتا جی استندلی به خاطر وجود 230 مفصل متحرک و نیمه متحرک در بدن، بسیاری از افراد دوست دارند راه های مراقبت از این بخش های مهم از بدن را بدانند. علم و تجربه هردو ثابت کرده اند که اجرای یک برنامه صحیح غذایی به جای خوردن قرص، کارایی بسیار بهتری خواهد داشت. برخی از مواد غذایی مناسب برای مراقبت از مفاصل به شرح زیر هستند: اسیدهای چرب امگا 3: این نوع اسیدها به خاطر وجود خواص ضد التهابی اشان به تقویت مفاصل کمک می کنند. برخی از منابع اسیدهای چرب عبارتند از بادام و دیگر مغزها و سبزی جات برگی سبز رنگ.کارشناسان توصیه می کنند روزانه حداقل یکی از این منابع را استفاده کنید.( به عنوان مثال، یک مشت آجیل برای میان وعده استفاده کنید) . آنتی اکسیدان ها : آنتی اکسیدان ها نیز مانند اسیدهای چرب امگا 3 به خاطر وجود خواص ضد التهابی برای تقویت مفاصل مفید هستند. این مواد را می توانید در رنگین کمان میوه ها و سبزی ها پیدا کنید (مانند فلفل قرمز هویج، پیاز قرمز و گوجه فرنگی). استفاده از ویتامین d نیز برای تقویت مفاصل توصیه می شود، البته لازم نیست حتما به دنبال مواد غذایی حاوی این ویتامین باشید بلکه کافی است در روز مدتی زیر نور آفتاب بایستید تا نیاز روزانه شما به این ویتامین رفع شود.سبزی و ادویه جات: زردچوبه و زنجبیل در کنار دیگر خواص خود، دارای خاصیت ضدالتهابی نیز هستند. سیر نیز دارای همین خاصیت است برای استفاده از حداکثر خواص این سبزی روزانه باید چند حبه سیر بخوریم.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۵۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #39
RE : غذا و سلامتی
نیوزیلند متعهد به رعایت اصول ذبح حلال شد
به نقل از خبرگزاری ملی مالزی، دکتر عبدالعزیر جمال الدین مدیرعامل سازمان خدمات دامپزشکی پس از امضای این توافقنامه اظهار داشت: امضای الزامات محصولات گوشتی و غیرگوشتی حلال مالزی موجب می شود این کشور نگرانی درباره مسئله حلیت محصولات گوشتی و غیرگوشتی نیوزیلند نداشته باشد .
دیوید کرسی عضو کمیسیون عالی نیوزیلند در مالزی ، وین مک نی مدیرعامل سازمان امنیت غذای نیوزیلند و زین العابدین جعفر مدیر دپارتمان توسعه حلال مالزی نیز در مراسم امضای این توافقنامه حضور داشتند.
رشد بازار محصولات حلال میان مصرف کنندگان و تولید کنندگان غیر مسلمان به نوعی موجب رشد و گسترش صنعت این محصولات غذایی و اسلامی در سراسر جهان شده است.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای غیر اسلامی سراسر جهان به منظور صدور محصولات گوشتی توافقنامه هایی مبنی بر الزام رعایت اصول شرعی و ذبح حلال محصولات گوشتی امضا کرده اند تا کشورهایی که از این محصولات وارد می کنند نگران مسئله حلیت گوشت ، فرآوردهای گوشتی و غیر گوشتی نباشند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۵۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #40
RE : غذا و سلامتی
از مایکروویو فاصله بگیرید
کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت به مردم هشدار داد: استفاده ی مداوم از مایکروویو توصیه نمی شود، هنگام روشن بودن این وسیله نیز رعایت فاصله ی یک متری ضروری است زیرا احتمال نشت اشعه از بین لولاها و لاستیک دور آن وجود دارد. علی گورانی، کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این مطلب به فارس گفت: درون مایکروویو یک نوسان ساز و یک مولد موج قرار دارد. این نوسان ساز امواج را با طول موج های کوتاه تولید می کند و در واقع این وسیله حدود 300 مگاهرتز، یعنی 300 میلیون بار در ثانیه نوسان ایجاد می کند که این امر باعث گرم شدن غذا می شود. وی ادامه داد: وقتی که مولکول های مواد غذایی به خصوص موادی که امکان حرکت شان زیاد است، مثل مولکول های آب، با سرعت 300 میلیون بار در ثانیه به لرزش در می آیند و به هم ساییده می شوند و به دلیل این که میزان دفعات ساییدگی در ثانیه خیلی بالا است، ظرف مدت کوتاهی ایجاد حرارت کرده و غذا سریع گرم می شود. گورانی با تأکید بر این که افراد در مواقع روشن بودن مایکروویو از این وسیله فاصله داشته باشند، افزود: بهتر است افراد کمتر از این وسیله استفاده کنند و در هنگام روشن بودن، رعایت فاصله یک متری توصیه می شود زیرا بعد از گذشت مدت زمانی از استفاده ی مایکروویو و بر اثر باز و بسته شدن های مکرر، شکاف هایی بین لولاها و لاستیک دور آن به وجود می آید که ممکن است نشت اشعه اتفاق بیفتد که این امر برای سلامتی مضر خواهد بود. وی تصریح کرد: وسایل فلزی را درون مایکروویو نگذارند زیرا احتمال اصطکاک خیلی شدید و مختل شدن دستگاه و آسیب به ظرف و مواد غذایی را در پی خواهد داشت و توصیه می شود حتی المقدور درهای ظروفی را که درون مایکروویو قرار می دهند بردارند زیرا درهای بسته باعث تجمع بخار درون ظرف شده و در برخی موارد باعث ترکیدگی می شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۵۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.