به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجله غذا و سلامتی(جامع)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #41
RE : غذا و سلامتی
غذا و سلامتی
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


از مایکروویو فاصله بگیرید
کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت به مردم هشدار داد: استفاده ی مداوم از مایکروویو توصیه نمی شود، هنگام روشن بودن این وسیله نیز رعایت فاصله ی یک متری ضروری است زیرا احتمال نشت اشعه از بین لولاها و لاستیک دور آن وجود دارد. علی گورانی، کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این مطلب به فارس گفت: درون مایکروویو یک نوسان ساز و یک مولد موج قرار دارد. این نوسان ساز امواج را با طول موج های کوتاه تولید می کند و در واقع این وسیله حدود 300 مگاهرتز، یعنی 300 میلیون بار در ثانیه نوسان ایجاد می کند که این امر باعث گرم شدن غذا می شود. وی ادامه داد: وقتی که مولکول های مواد غذایی به خصوص موادی که امکان حرکت شان زیاد است، مثل مولکول های آب، با سرعت 300 میلیون بار در ثانیه به لرزش در می آیند و به هم ساییده می شوند و به دلیل این که میزان دفعات ساییدگی در ثانیه خیلی بالا است، ظرف مدت کوتاهی ایجاد حرارت کرده و غذا سریع گرم می شود. گورانی با تأکید بر این که افراد در مواقع روشن بودن مایکروویو از این وسیله فاصله داشته باشند، افزود: بهتر است افراد کمتر از این وسیله استفاده کنند و در هنگام روشن بودن، رعایت فاصله یک متری توصیه می شود زیرا بعد از گذشت مدت زمانی از استفاده ی مایکروویو و بر اثر باز و بسته شدن های مکرر، شکاف هایی بین لولاها و لاستیک دور آن به وجود می آید که ممکن است نشت اشعه اتفاق بیفتد که این امر برای سلامتی مضر خواهد بود. وی تصریح کرد: وسایل فلزی را درون مایکروویو نگذارند زیرا احتمال اصطکاک خیلی شدید و مختل شدن دستگاه و آسیب به ظرف و مواد غذایی را در پی خواهد داشت و توصیه می شود حتی المقدور درهای ظروفی را که درون مایکروویو قرار می دهند بردارند زیرا درهای بسته باعث تجمع بخار درون ظرف شده و در برخی موارد باعث ترکیدگی می شود.




منبع :تبیان تاریخ : 27 آذر 1389
اخبار مرتبط با : "از مایکروویو فاصله بگیرید"
مصرف کم مایعات و کمبود کلسیم از علل ابتلا به گرفتگی عضلات است
مدیر گروه طب فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: از علل ابتلا به گرفتگی عضلات رژیم غذایی است که در آن مایعات و کلسیم کم مصرف می شود. سید منصور رایگانی با بیان اینکه گرفتگی عضلات یکی از شایع ترین دلایل دردهای عضلانی است اظهار داشت: این عارضه عمدتا در عضلات ستون فقرات، پشت، کمر، لگن و در موارد بیشتر در عضلات پشت ساق پا اتفاق می افتد. وی افزود: علایم آن به صورتی است که فرد پس از اینکه در وضع نامناسبی به صورت طولانی مدت قرار گیرد و قصد آغاز حرکت را دارد احساس می کند نقطه خاصی در بدنش دچار درد شدید و تیرکشنده ای می شود که مانع از حرکت وی می شود.

منبع : سلامت نيوز تاریخ : 28 آذر 1389
فکر کردن مداوم به غذا در کاهش وزن افراد موثر است
دانشمندان دریافته اند فکر کردن به غذای مورد علاقه، به افراد کمک می کند تا از خوردن آن خودداری کنند. به نقل از تلگراف، دانشمندان دریافته اند فکر کردن به غذای مورد علاقه، به افراد کمک می کند تا از خوردن آن خودداری کنند. بر این اساس، فکر کردن در طول روز در مورد یک غذای خوشمزه، واقعا اشتهای افراد را نسبت به آن کاهش می دهد. در این روش فرد باید بدون وقفه خود را در حال خوردن غذا تصور کند، نکته ی جالب آن است که یک تصویر به تنهایی و ثابت، اشتهای فرد را بیشتر خواهد کرد.

منبع : سلامت نيوز تاریخ : 28 آذر 1389
تاثیرات شگفت انگیز ویتامینd
ویتامین دی یکی از ویتامین های لازم برای بدن و از ویتامین های محلول در چربی است ٬ که به رشد و استحکام استخوان ها از طریق کنترل تعادل کلسیم و فسفر کمک می کند.این ویتامین با ایجاد افزایش جذب فسفر و کلسیم از روده ها و کاهش دفع از کلیه به متابولیسم استخوان ها کمک می کند و همچنین از طریق ترجمه ژنهای هسته سلول به رشد سلول کمک می کند. منبع اصلی دریافت این ویتامین بجز منابع گیاهی مثل غلات و حیوانی مثل ماهی ساردین و شیر ٬ نور آفتاب است.

منبع : سلامت نيوز تاریخ : 28 آذر 1389
تغذیه و تقویت مفاصل
بدن انسان ماشین شگفت انگیزی است که به نیروهای بیرونی و درونی عکس العمل نشان می دهد و مفاصل بخشی از این ماشین خوب روغنکاری شده است که وجود آن ها در ساختمان بدن بسیار مفید است و بدون آن ها نمی توانیم به راحتی خم شده و حرکات چرخشی انجام دهیم . طبق نظر دکتر لورتا جی استندلی به خاطر وجود 230 مفصل متحرک و نیمه متحرک در بدن، بسیاری از افراد دوست دارند راه های مراقبت از این بخش های مهم از بدن را بدانند.

منبع : همشهری آنلاین تاریخ : 28 آذر 1389
نیوزیلند متعهد به رعایت اصول ذبح حلال شد
به نقل از خبرگزاری ملی مالزی، دکتر عبدالعزیر جمال الدین مدیرعامل سازمان خدمات دامپزشکی پس از امضای این توافقنامه اظهار داشت: امضای الزامات محصولات گوشتی و غیرگوشتی حلال مالزی موجب می شود این کشور نگرانی درباره مسئله حلیت محصولات گوشتی و غیرگوشتی نیوزیلند نداشته باشد .دیوید کرسی عضو کمیسیون عالی نیوزیلند در مالزی ، وین مک نی مدیرعامل سازمان امنیت غذای نیوزیلند و زین العابدین جعفر مدیر دپارتمان توسعه حلال مالزی نیز در مراسم امضای این توافقنامه حضور داشتند.

منبع : تلاونگ تاریخ : 27 آذر 1389
تغییرات کوچک برای کاهش کالری مصرفی
انجام چند تغییر کوچک در رژیم غذایی تان به شما کمک کند تا میزان کالری دریافتی را کاهش دهید و وزن تان را کم کنید. این توصیه ها را برای کاهش کالری دریافتی تان انجام دهید: از بشقاب و کاسه های کوچک استفاده کنید. به آرامی غذا بخورید، و وعده غذایی تان را دست کم 20 دقیقه طول بدهید.همیشه غذا را در بشقاب سرو کنید، و به طور مستقیم از قابلمه، جعبه یا کیسه غذا را نخورید. نوشیدنی ها به جز آب را به درون یک لیوان باریک بریزید

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۵۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #42
RE : غذا و سلامتی
در توزیع غذاهای نذری از ظروف یک بار مصرف مناسب استفاده شود
یک متخصص تغذیه گفت: افراد به علت ثواب داشتن خوردن غذاهای نذری در مصرف آن ها زیاده روی نکنند چون تبعات منفی بر سلامت انسان دارد.
دکتر رضا راست منش، اظهار کرد: افراد به نیت انجام عملی خیر، مبلغ زیادی را صرف تهیه مواد و پخت غذای نذری می کنند البته باید ظروف مناسبی را برای این کار تهیه کنند این در حالیست که ظروف مورد استفاده برای توزیع غذاهای گرم برای غذاهای سرد ساخته شده اند. وی توصیه کرد: برای توزیع غذاهای گرم یا از ظروف متناسب با این نوع غذاها استفاده شود یا غذا پس از خنک شدن در ظروف ریخته شود. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره مضرات استفاده زیاد از برخی مواد غذایی مانند روغن برای پخت غذاهای نذری در هیات ها، گفت: برخی از صاحبان نذر برای خوشمزه تر شدن غذای خود از برخی مواد مانند روغن و زعفران بیش از حد استفاده می کنند. هر چند که به اعتقاد بعضی افراد، یک بار مصرف کردن این غذاها باعث ایجاد اشکالی جدی در بدن نمی شود، اما باید به دنبال کسب منفعت از غذای صرف شده باشیم. وی در ادامه اظهار کرد: نگرانی های مربوط به مسمومیت های غذایی ناشی از پخت، مصرف غذاهای نذری کاهش یافته است، با این حال باید از ظروف یک بار مصرف مناسب برای توزیع غذاها استفاده شود، چون استفاده از ظرف های نامناسب علاوه بر تاثیر منفی بر سلامت انسان بر بوی غذا تاثیر منفی می گذارد. راست منش درباره احتمال مقرون به صرفه نبودن استفاده از ظروف یک بار مصرف مناسب با غذای گرم گفت: این گونه ظروف، قیمتی یکسان یا حداکثر 2 برابر ظروف معمول را دارند البته خرید ظروف یکبار مصرف نیاز به تجربه هم دارد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۵۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #43
RE : غذا و سلامتی
گرسنگی موجب افزایش جذب فلزات سنگین در بدن می شود
یک متخصص تغذیه با تاکید بر استفاده از گروه 5 گانه مواد غذایی بویژه مواد حاوی آهن و کلسیم هنگام آلودگی هوا برای جلوگیری از جذب فلزات سنگین و سمی موجود در هوای آلوده گفت: گرسنگی موجب افزایش جذب فلزات سنگین در بدن می شود.
دکتر نسرین امیدوار عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت وگو با ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: در شرایط آلودگی هوا اگر بدن به مدت طولانی مواد غذایی دریافت نکرده و گرسنه باشد احتمال این که فلزات سمی موجود در هوا بیشتر جذب بدن شوند بسیار زیاد است.
وی افزود: در این شرایط افراد نباید گرسنه از منزل خارج شوند و حتما باید یک رژیم غذایی حاوی گروه 5 گانه مواد غذایی یعنی گروه نان، سبزیها، میوه ها، گروه گوشت و لبنیات را دریافت کنند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: افراد باید مواد غذایی حاوی آهن و کلسیم را در این رژیم بگنجانند تا شاید بتوان از این طریق تا حدی از جذب مواد و فلزات سمی موجود در هوا جلوگیری کرد.
دکتر امیدوار گفت: مصرف میوه ها و نوشیدن مایعات فراوان نیز بسیار مفید و مناسب است. در مجموع دریافت کامل مواد غذایی موجب می شود که سلول ها حس سیری داشته باشند و کمتر مواد و فلزات سمی ناشی از آلودگی هوا را جذب و دریافت کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: البته جذب بخشی از فلزات سنگین و سمی موجود در هوای آلوده توسط سلول ها اجتناب ناپذیر است.
این متخصص تغذیه در خصوص تجویز و دریافت مکمل های حاوی آهن و کلسیم اظهار داشت: تجویز این مکمل ها برای سالمندان و افرادی که دچار کمبود این مواد در بدن خود هستند برای مقابله با آلودگی هوا مناسب است.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۰۰ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #44
RE : غذا و سلامتی
کشتارگاه های استان برای کشتار دام های نذری آماده است
مدیر کل دام پزشکی خراسان شمالی گفت: کشتارگاه های دام استان در ایام سوگواری ماه محرم به ویژه روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی برای کشتار دام های نذری فعال است.
به نقل از روابط عموی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، مدیر کل دام پزشکی خراسان شمالی گفت: کشتارگاه های دام استان در ایام سوگواری ماه محرم به ویژه روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت 7 صبح تا 13 برای کشتار دام های نذری هیئت های عزاداری آماده و فعال است.
دکتر مجید روحانی نژاد از تمام مسئولان هیئت های عزاداری مساجد، حسینیه ها و تکایا خواست برای تأمین سلامت مصرف کنندگان و سوگواران و رعایت مسایل بهداشتی، از ذبح دام در اماکن مذهبی و معابر شهری خودداری کنند و ذبح دام های نذری خود را در کشتارگاه های استان انجام دهند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۰۱ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #45
RE : غذا و سلامتی
شهروندان برای نذورات خود از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده کنند
رئیس مرکز بهداشت آبادان گفت: شهروندان برای نذورات خود از ظرف های یک بار مصرف گیاهی استفاده کنند.
مرتضی جعفری اظهار داشت: ظروف گیاهی یکبار مصرف که از پلیمرهای گیاهی و از ذرات نشاسته موجود در گیاهانی نظیر ذرت یا سیب زمینی تهیه می شوند، هیچ گونه ماده مضر ندارند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین یکی دیگر از مزایای این ظروف این است که در طول چند ماه در خاک تجزیه شده و به حفظ محیط زیست کمک می کنند.
رئیس مرکز بهداشت آبادان افزود: متاسفانه اکثر ظروف یکبار مصرف پلاستیکی از مواد اولیه کهنه تهیه شده که این مسئله ضرر ناشی از آنها را بیشتر می کند.
وی با اشاره به اینکه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در صورتی که برای مواد غذایی گرم مورد استفاده قرار گیرد سرطان زا است، ادامه داد: شهروندان باید بیش از پیش به این مسئله توجه داشته باشند.
جعفری تصریح کرد: برگزارکنندگان مراسم عزاداری در مساجد و تکایا می توانند با کمتر کردن مقداری از حجم نذورات خود، نسبت به خریداری این ظروف اقدام کنند تا آسیب کمتری به محیط زیست و سلامت افراد وارد شود.
وی در ادامه گفت: همچنین رعایت بهداشت عمومی از سوی عزاداران حسینی بسیار توصیه می شود، متاسفانه مشاهده می شود پس از اتمام مراسم مقدار زیادی از ظروف و زباله ها در خیابان های سطح شهر رها شده است.
رئیس مرکز بهداشت آبادان اضافه کرد: رعایت بهداشت از سوی آشپزها یکی دیگر از مواردی است که در ایام نیازمند توجه جدی است.
وی اظهار داشت: همچنین غذا باید در مکان مناسب تهیه شود و مکان های پخت و پز از شرایط اولیه بهداشتی بهره مند باشند.
جعفری خاطرنشان کرد: رعایت نکات بهداشتی در طبخ و توزیع نذورات بروز بیماری های روده ای را در افراد کاهش می دهد که امیدواریم شهروندان به این مسئله اهتمام ورزند.
وی افزود: باتوجه به اینکه بیماری ویروسی که با علائم سرماخوردگی، تب، حالت تهوع و ... در حال حاضر در میان شهروندان شیوع پیدا کرده هیئت ها و تکایا باید از تهویه مناسب بهره مند باشند.
رئیس مرکز بهداشت آبادان از شهروندانی که به بیماری هایی نظیر سرماخوردگی، بیماری های ویروسی و ... مبتلا هستند خواست در مجالس عزاداری که تهویه مناسب نداشته و در محیط بسته هستند حضور پیدا نکنند

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۰۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #46
RE : غذا و سلامتی
روشی ساده برای کاهش وزن
فکر کردن مداوم به غذا به شما کمک می کند تا وزن خود را کاهش دهید.
محققان متوجه شدند فکر کردن در مورد غذا واقعا به شما کمک می کند از خوردن آن اجتناب کنید.
زمانی که شما در طول روز در مورد یک وعده غذایی خوشمزه فکر می کنید در حقیقت تمایل شما برای آن غذا کاهش پیدا می کند.
در این روش شما نباید فقط در مورد غذا فکر کنید، بلکه باید مرتبا خود را در حال خوردن آن تصور کنید. به این ترتیب مکانیسم های طبیعی کنترل اشتها و غذا خوردن در بدن به شکلی تحریک می شوند که درنهایت تمایل شما برای خوردن غذا کاهش پیدا می کند.
دکتر کری موروگ محقق ارشد این مطالعات از دانشگاه کارنیگ ملون در پیتس بورگ در این باره گفت: ما متوجه شدیم افرادی که مرتب خود را در حال خوردن غذا تصور می کنند به مرور زمان تمایلشان برای مصرف آن غذا کم تر می شود و در نهایت کم تر غذا می خورند.
در این مطالعات دانشمندان از گروهی از داوطلبان خواستند به طور مرتب به خوردن یک غذای شیرین فکر کنند. در پایان یک ظرف شیرینی در اختیار این داوطلبان قرار گرفت و از آن ها خواسته شد تا می توانند از این شیرینی ها مصرف کنند. افرادی که دفعات بیش تری خود را در حال خوردن این شیرین ها تصور کرده بودند کم تر از دیگران توانستند شیرینی بخورند.
این یافته ها که در نشریه ساینس به چاپ رسیده است نشان می دهد فکر کردن در مورد یک غذای خاص دارای یک اثر روانی است که از آن به عنوان عادت سازی یاد می شود. با استفاده از این روش تمایل غذا خوردن حتی تا 50 درصد کاهش پیدا می کند.
در نتیجه با انجام این تحقیقات مشخص می شود این باور قدیمی که فکر کردن در مورد غذا باعث افزایش اشتهای انسان می شود کاملا نادرست است و در اصل باید گفت با این شیوه انسان ها تمایل به غذا خوردن پیدا می کنند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۰۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #47
RE : غذا و سلامتی
درباره سرطان چه می دانید؟
از لیوانهای یکبار مصرف پلی استایرن نباید برای نوشیدنیهای داغ استفاده نشود زیرا احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
بررسیهای بهداشتی و پزشکی نشان می دهد توزیع نذورات به خصوص نوشیدنیها و غذاهای گرم در ظروف یکبار مصرف که اغلب از جنس پلی استایرن هستند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
به گزارش مهر دکتر احمد رضا درستی مطلق، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از لیوانهای یکبار مصرف پلی استایرن نباید برای نوشیدنیهای داغ استفاده نشود زیرا احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. از قرار دادن ظروف پلی استایرن حاوی موادغذایی چرب در فریزر باید خوداری شود زیرا پلی استایرن در کنار موادغذایی چرب در سرما خاصیت شکنندگی پیدا می کند و خطر مهاجرت مونومرها به غذا وجود دارد.
وی با عنوان این مطلب که بطریهای نوشابه و آب معدنی (pet) یکبار مصرف هستند و پس از استفاده باید دور انداخته شوند گفت: از فریز شدن آب در این قبیل بطریها باید خودداری شود و موادغذایی ترش مانند آبغوره و آبلیمو در این ظروف نباید نگهداری شود. این در حالی است که ظروف جدید تهیه شده از نشاسته ذرت در کمتر از 6 ماه دوباره تجزیه و به چرخه طبیعت باز می گردد و هیچگونه مشکل زیست محیطی نخواهد داشت.
حسین عبیری گلپایگانی فعال محیط زیست نیز درحالی از اجرای طرح حذف ظروف یکبار مصرف در توزیع نذورات هیئتهای مذهبی از سوی سازمانهای غیر دولتی محیط زیست خبر می دهد که استفاده از این قبیل ظروف در حال افزایش است.
این در حالی است که تنها تولید کننده مواد پلیمری در کشور از عملی نشدن مصوبه دولت در الزام دستگاههای دولتی برای استفاده از ظروف پلیمری سازگار با محیط زیست گلایه کرد و افزود: صدا وسیما هیچگونه اقدامی برای ترویج استفاده از ظروف گیاهی در جامعه انجام نداده است.
چربیهایی که بر روی مایعات داغ داخل لیوانهای یکبار مصرف پلاستیکی دیده می شود همان پلی استایرن سمی خارج شده از پلاستیک است که روی سیستمهای عصبی، قلب و گوارش انسان تاثیر منفی می گذارد.
کم اشتهایی، عصبانیت و بروز بیماریهایی اعم از سرطان، جهش در زنان باردار و بیماریهای ریوی از مهمترین عوارض استفاده از این قبیل ظروف یکبار مصرف است.
محسن فرهادی، کارشناس بهداشت محیط با اشاره به غیر بهداشتی بودن ظروف یکبار مصرف گفت: ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در صورت تماس با مایعات و موادغذایی بالای 40 درجه ماده ای شیمیایی به نام استایرن از خود خارج می کنند که موجب تلخی غذا شده و بیش از 77 نوع بیماری سرطانزا به همراه دارد.
امروزه در اکثر کشورهای توسعه یافته استفاده از ظروف شخصی فرهنگ سازی شده و در صورت نیاز از ظروف گیاهی یکبار مصرف استفاده می شود.
بر اساس مصوبه کمیسیون فرهنگی هیئت دولت که 29 شهریور 89 ابلاغ شده است تمامی دستگاههای اجرایی موظف به جایگزینی ظرف یکبار مصرف بر پایه گیاهی به جای ظروف یکبار مصرف پلیمری شدند. بر اساس این مصوبه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری موظف است اعتبارات لازم برای اجرای این تصمیم نامه را در ردیف بودجه دستگاهها پیش بینی کند.
این مصوبه تمامی دستگاههای اجرایی را موظف کرده است ظرف 6 ماه بعد از ابلاغ مصوبه ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی (زیست تجزیه پذیر) را جایگزین ظروف یکبار مصرف پلیمری در تمامی واحدهای تهیه، طبخ و عرضه مواد غذایی کنند.
این در حالی است که وزارت بهداشت همواره در آستانه ماه محرم توصیه های بهداشتی در زمینه نحوه استفاده از ظروف یکبار مصرف اعلام می کند که بر اساس آن ظروف یکبار مصرف سفید رنگ و فوم دار برای موادغذایی سرد، گرم و مرطوب مناسب است اما برای موادغذایی داغ نباید استفاده شود.
ظروف یکبار مصرف بی رنگ و شفاف فقط برای اغذیه و نوشیدنیهای سرد مناسب است و نباید برای نوشیدنیها و غذاهای داغ استفاده شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۰۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #48
RE : غذا و سلامتی
مصرف مواد غذایی شور، ترش و چای پررنگ را در فصل پاییز محدود کنید
محققان طب سنتی با تاکید بر اجتناب از نوشیدن آب سرد در فصل پاییز می گویند: میوه های شیرین با طبع گرم، گوشت گوسفند و حبوبات بویژه لوبیا مناسب ترین خوراکی های این فصل هستند.
تغییر فصل ها با تاثیراتی در حیات تمام موجودات از جمله انسان ها همراه است، از این رو هر فصلی مطابق با اقتضای ذاتی خود به تدابیر خاصی برای حفظ سلامت انسانها نیازمند است. بر اساس اعلام محققان موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل به گفته اطبای قدیم، پائیز دومین فصل معتدل سال بعد از بهار است، عده ای نیز معتقدند مزاج این فصل سرد و خشک است و برخی نیز عقیده دارند طبع فصل پائیز در سرما و گرما معتدل ولی در تری و خشکی اعتدال ندارد. بهتر است در این فصل از نوشیدن آب سرد اجتناب شود و افراد حتی الامکان با شکم پر و سیر به رختخواب نروند. استفاده بیش از حد از مواد غذایی که رطوبت بدن را به تحلیل برده و موجب خشکی بدن می شوند مانند سیر وغذاهای حاوی ادویه جات تند نظیر سوسیس، کالباس و یا مواد غذایی ترش مانند آبغوره، سرکه و آب لیمو توصیه نمی شود. مصرف زیاد نمک و گوشت های نمک سود شده و کنسروی بهتر است به حداقل رسانده شود. در هنگام تهیه گوشت به جوان بودن آن باید توجه داشت چرا که مواد پروتئینی پیر مناسب نیست و گوشت گوسفند و بوقلمون برای این فصل توصیه می شود که بهتر است به صورت بخار پز و آب پز سرو شوند. همچنین مصرف لوبیا (سفید و ...) باید در هرم غذایی این فصل گنجانده شود اما بهتر است افراد مصرف عدس را محدود کنند. از بین میوه هایی که شیرین و کاملا رسیده و طبعشان مایل به گرمی است، مانند انار شیرین، انگور شیرین، خرما، زیتون سبز و سیب مناسب این فصل هستند. همچنین بادام شیرین درختی، مویز، کشمش، انجیر(خشک یا تازه) توت خشک، نوشیدن شیر با کمی عسل، شیر برنج و فرنی می توانند میان وعده های مفیدی در این فصل باشند. کره و مربای شقاقل و کنجد که بریان شده باشد با کمی عسل یا شیره انگور می تواند در وعده صبحانه پاییزی گنجانده شوند. باید مصرف سبزیجات، بادمجان، قارچ، ذرت و عدس به حداقل رسانده شود و بهتر است در فصل پاییز نوشیدن چای پررنگ و قهوه را کاهش داد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۰۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #49
RE : غذا و سلامتی
درباره سرطان چه می دانید؟
از لیوانهای یکبار مصرف پلی استایرن نباید برای نوشیدنیهای داغ استفاده نشود زیرا احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
بررسیهای بهداشتی و پزشکی نشان می دهد توزیع نذورات به خصوص نوشیدنیها و غذاهای گرم در ظروف یکبار مصرف که اغلب از جنس پلی استایرن هستند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
به گزارش مهر دکتر احمد رضا درستی مطلق، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از لیوانهای یکبار مصرف پلی استایرن نباید برای نوشیدنیهای داغ استفاده نشود زیرا احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. از قرار دادن ظروف پلی استایرن حاوی موادغذایی چرب در فریزر باید خوداری شود زیرا پلی استایرن در کنار موادغذایی چرب در سرما خاصیت شکنندگی پیدا می کند و خطر مهاجرت مونومرها به غذا وجود دارد.
وی با عنوان این مطلب که بطریهای نوشابه و آب معدنی (pet) یکبار مصرف هستند و پس از استفاده باید دور انداخته شوند گفت: از فریز شدن آب در این قبیل بطریها باید خودداری شود و موادغذایی ترش مانند آبغوره و آبلیمو در این ظروف نباید نگهداری شود. این در حالی است که ظروف جدید تهیه شده از نشاسته ذرت در کمتر از 6 ماه دوباره تجزیه و به چرخه طبیعت باز می گردد و هیچگونه مشکل زیست محیطی نخواهد داشت.
حسین عبیری گلپایگانی فعال محیط زیست نیز درحالی از اجرای طرح حذف ظروف یکبار مصرف در توزیع نذورات هیئتهای مذهبی از سوی سازمانهای غیر دولتی محیط زیست خبر می دهد که استفاده از این قبیل ظروف در حال افزایش است.
این در حالی است که تنها تولید کننده مواد پلیمری در کشور از عملی نشدن مصوبه دولت در الزام دستگاههای دولتی برای استفاده از ظروف پلیمری سازگار با محیط زیست گلایه کرد و افزود: صدا وسیما هیچگونه اقدامی برای ترویج استفاده از ظروف گیاهی در جامعه انجام نداده است.
چربیهایی که بر روی مایعات داغ داخل لیوانهای یکبار مصرف پلاستیکی دیده می شود همان پلی استایرن سمی خارج شده از پلاستیک است که روی سیستمهای عصبی، قلب و گوارش انسان تاثیر منفی می گذارد.
کم اشتهایی، عصبانیت و بروز بیماریهایی اعم از سرطان، جهش در زنان باردار و بیماریهای ریوی از مهمترین عوارض استفاده از این قبیل ظروف یکبار مصرف است.
محسن فرهادی، کارشناس بهداشت محیط با اشاره به غیر بهداشتی بودن ظروف یکبار مصرف گفت: ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در صورت تماس با مایعات و موادغذایی بالای 40 درجه ماده ای شیمیایی به نام استایرن از خود خارج می کنند که موجب تلخی غذا شده و بیش از 77 نوع بیماری سرطانزا به همراه دارد.
امروزه در اکثر کشورهای توسعه یافته استفاده از ظروف شخصی فرهنگ سازی شده و در صورت نیاز از ظروف گیاهی یکبار مصرف استفاده می شود.
بر اساس مصوبه کمیسیون فرهنگی هیئت دولت که 29 شهریور 89 ابلاغ شده است تمامی دستگاههای اجرایی موظف به جایگزینی ظرف یکبار مصرف بر پایه گیاهی به جای ظروف یکبار مصرف پلیمری شدند. بر اساس این مصوبه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری موظف است اعتبارات لازم برای اجرای این تصمیم نامه را در ردیف بودجه دستگاهها پیش بینی کند.
این مصوبه تمامی دستگاههای اجرایی را موظف کرده است ظرف 6 ماه بعد از ابلاغ مصوبه ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی (زیست تجزیه پذیر) را جایگزین ظروف یکبار مصرف پلیمری در تمامی واحدهای تهیه، طبخ و عرضه مواد غذایی کنند.
این در حالی است که وزارت بهداشت همواره در آستانه ماه محرم توصیه های بهداشتی در زمینه نحوه استفاده از ظروف یکبار مصرف اعلام می کند که بر اساس آن ظروف یکبار مصرف سفید رنگ و فوم دار برای موادغذایی سرد، گرم و مرطوب مناسب است اما برای موادغذایی داغ نباید استفاده شود.
ظروف یکبار مصرف بی رنگ و شفاف فقط برای اغذیه و نوشیدنیهای سرد مناسب است و نباید برای نوشیدنیها و غذاهای داغ استفاده شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۰۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #50
RE : غذا و سلامتی
غذای کم کالری و جوان ماندن ماهیچه ها
استفاده از غذاهای کم کالری و قدری نرمش های سبک، نه تنها از تحلیل بافت ماهیچه ای در دوران پیری جلوگیری می کند، بلکه به سالم ماندن ارتباط سلول های عصبی نیز کمک می کند و از عوارض پیری جلوگیری می نماید. یکی از مهم ترین مشکلاتی که افراد با افزایش سن مجبور می شوند با آن دست و پنجه نرم کنند، تحلیل رفتن بافت ماهیچه ای بدن است. شواهد حاکی از آن است که همین مسئله باعث افزایش خطر جراحت در افراد مسن هم می شود. اما چه می توان کرد تا بتوان ماهیچه ها را جوان نگه داشت و از بسیاری عوارض پیری مخصوصا در زمینه های حرکتی دوری کرد؟ ظاهرا جواب به تغذیه دوران جوانی برمی گردد. تکنولوژی ریویو در گزارش خود به مطالعه جدید محققین در مورد تحلیل ماهیچه ها در سنین بالا پرداخته است. به نظر می رسد مهم ترین عامل پیشگیری کننده، رژیم غذایی سرشار از مواد غذایی لازم و بسیار کم کالری است. به گفته محققین، استفاده از مواد غذایی که کالری بسیار کمی دارند در کنار نرمش های نه چندان سنگین، می تواند در دوران پیری بافت ماهیچه ای را جوان نگه دارد.همچنین به نظر می رسد که این دو عامل روی ارتباط سیستم عصبی و ماهیچه ها هم تاثیرگذار باشند. با این که این روزها مطالعات فراوانی در مورد بیماری های سالمندی مانند آلزایمر انجام می شود، اما پزشکان معتقدند که ما هنوز در مورد تاثیر سن بر سیستم عصبی چیز زیادی نمی دانیم. یکی از مهم ترین مشکلات حرکتی در دوران سالمندی، به مشکلات ارتباطی سیستم عصبی حرکتی و ماهیچه ها مربوط می شود. مطالعاتی که بر روی گونه های مختلف موجودات، و نه تنها انسان، انجام شده است، نشان می دهند که با بالا رفتن سن، در نقطه برقراری ارتباط سلول های عصبی ناهماهنگی هایی دیده می شود. بر اساس این مطالعه جدید، به نظر می رسد بین مصرف مواد غذایی کم کالری و سالم ماندن نقطه ارتباطی سلول های عصبی ارتباط معناداری وجود دارد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۰۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.