به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجله غذا و سلامتی(جامع)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #51
RE : غذا و سلامتی
استفاده از گاز شهری برای کباب کردن گوشت سرطان زاست
تغییر کاربری سیستم پخت کبابی ها باعث شده است تا پخت این غذای سنتی ایرانی به خوبی انجام نشده و برای مصرف کننده سرطان زا باشد.
جدیدا مد شده است که کبابی ها بساط منقل و ذغال را جمع کردند و از فر متصل به گاز شهری برای کباب کردن گوشت ها استفاده میکنند. این روش باعث می شود که گاز متان نیمسوز جایگزین گرمای ذغال شود و تولید این گاز اثرات نامطلوبی را بر روی سیستم بدنی افراد در پی خواهد داشت. در طریقه این نوع پخت، شعله گاز اجاق آنها به رنگ ترکیبی آبی و زرد میسوزد و این شعله نشان از ترکیب متان نیمسوز با آنزیم های گوشت دارد که فوق العاده سرطان زا و خطرناک است و این آنزیم ها را تبدیل به دی متیل فنولوئیل از پایه های تحریک متاستاز سلول های بدن مینماید که همان سرطان بافت در بدن است. (مخصوصا اگر سطح اسیدوز بدن هم بالا و نزدیک 6/6 باشد، که متاسفانه این بیماری قطعی خواهد شد.) در این زمان اگر وسط کباب خود را نگاه کنید، می بینید اصلا تغییر رنگ نداده و فقط بر اثر تماس با گرمای گاز متان به رنگ بنفش مایل به خاکستری میزند. به همین دلیل تأکید می شود حتما به کبابی هائی بروید که از ذغال برای کباب کردن گوشت های خود استفاده مینمایند، چون گرمای آتش ذغال همگن است و بدون ضرر گوشت را کباب می کند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۰۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #52
RE : غذا و سلامتی
ورود فاضلاب به دریا علت مرگ ماهیان بندرعباس
رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران گفت : حرکت دسته جمعی ماهیان منطقه بندر عباس برای تخم گذاری به سوی ساحل و برخورد با فاضلاب و آلودگی علت اصلی مرگ ماهیان بندرعباس بوده است.
عباسعلی مطلبی در مورد علت مرگ ماهیان 6 روز گذشته بندرعباس گفت: ماهیان گاریز معمولا به صورت دسته جمعی و گله ای تخمگذاری می کنند که به دلیل مواجه شدن با آلودگی فاضلاب ساحل از بین رفته اند.
رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران افزود: این تلفات در محدوده 1000 متر از سواحل دریا در بندرعباس اتفاق افتاده که بعد از تلف شدن اولین گله، ماهی های بعدی وارد این محدوده نشده اند و به همین دلیل از تلف شدن بیش از حد ماهی ها جلوگیری شده است.
مطلبی گفت: جمع شدن کف در سطح دریا و وجود ماده ای سیاه رنگ در خط ساحل آلودگی ناشی از ورود فاضلاب ها را اثبات می کند و براساس نمونه برداری به عمل آمده، پدیده جلبکی در منطقه مورد نظر وجود نداشته است.
به گزارش خبرگزاری فارس پیشتر رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران در این باره، فرضیه های آلودگی آب، پدیده شکوفایی پلانکتونی و بیماری های باکتریایی و ویروسی را عنوان کرده بود.
سال گذشته 800 میلیون تومان برای مسدود کردن ورودی فاضلاب ها در نظر گرفته شده بود.
10 الی 12 تن ماهی از نوع کاریز 11 آذر در سواحل بندر عباس به دلیل ورود فاضلاب ها از بین رفت.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۱۰ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #53
RE : غذا و سلامتی
برخی عادات غذایی آفریقایی ها
مواد غذایی کربوهیدراتی (قندی) جزء اصلی غذاهای آفریقایی هستند که بیش از هر ماده مغذی دیگری در غذاهای این منطقه خودنمایی می کنند. آفریقایی ها روغن نخل را بیش از هر روغن دیگری در غذاهایشان می ریزند و موز سبز را در طبخ خورش هایشان زیاد به کار می برند.
آن ها فلفل هم زیاد می خورند و قهوه را بومی خطه خود می دانند؛ مخصوصا در منطقه ای به نام کافا. به علاوه، آنها این نوشیدنی را هنگام خوردن ذرت بوداده بسیار دوست دارند و همراه با آن می خورند. بزرگ ترین مشخصه غذاهای آفریقایی، تنوع است و انتخاب غذای آفریقایی، به تعبیری، یعنی انتخاب سفره سالم. ویژگی دیگری که در غذاهای آفریقایی دیده می شود، ارگانیک بودن آنهاست؛ یعنی معمولا خودشان مراحل کاشت و برداشت محصول اولیه ای که غذا را از آن درست می کنند، انجام می دهند و انواع سبزی جات، میوه ها و غلات را در حیاط خانه های آفریقایی می توانید پیدا کنید. هر کشوری، غذای محلی خاص خودش را دارد و آفریقا هم از این قضیه مستثنا نیست اما تفاوتی که وجود دارد، این است که بخش زیادی از رستوران های آفریقا به جای غذای محلی، غذای به اصطلاح خودشان بین المللی عرضه می کنند؛ ظرفی شبیه خوراک خرچنگ که همه جا می توانید آن را بخورید. سبک غذاهای آفریقایی خیلی وابسته به غلات است؛ آنها کربوهیدرات (قند) زیادی می خورند و فرآورده های تهیه شده از ذرت در انواع غذاهایشان دیده می شود. در این کشور، روغن به کار رفته در غذاها معمولا از نوع جامد است و بیشترین سهم را هم در میان روغن ها، روغن درخت نخل دارد. عادت دیگری که در میان عادات غذایی آفریقایی ها وجود دارد، مصرف فراوان انواع نوشیدنی هاست. آنها علاقه فراوانی به نوشیدن چای سیاه، چای سبز، دم کرده انواع گیاهان و نوعی چای مخصوص به نام «روی باس» دارند که آن را معمولا بدون شیرین کردن می نوشند و با این کار، کمترین کالری را نسبت به نوشیدن قهوه شیرین یا چای همراه با شکر دریافت می کنند. مردم این سرزمین معمولا در مواجهه با استرس، یک دم کرده گیاهی می نوشند. آنها عقیده دارند که پیام گرسنگی در اثر کمبود آب بدن از سوی مغز صادر می شود بنابراین بسیاری از اوقات، به جای غذا خوردن، استفاده از یک نوشیدنی را ترجیح می دهند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۱۱ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #54
RE : غذا و سلامتی
بهترین رژیم غذایی در زمان مصرف آنتی بیوتیک ها چیست؟
پزشکان تاکید دارند: نوع غذایی که می خوریم روی نحوه عملکرد و تاثیر آنتی بیوتیک ها در بدن اثرگذار است.
وقتی کودک شما به آنتی بیوتیک نیاز دارد، باید به انتخاب رژیم غذایی او توجه داشته باشید. برخی از غذاها می توانند تاثیر دارو بر بدن را خنثی کنند. آنتی بیوتیک باکتری های مضر را نابود می کند اما می تواند سبب از بین رفتن میکروب های مفید در بدن شود که وجود آنها برای جذب مواد مغذی کلیدی و مهم مثل ویتامین های ب و کا ضروری است. کارشناسان می گویند: جایگزین کردن این مواد مغذی از دست رفته از طریق مصرف مولتی ویتامین ها یا میوه ها و سبزی های تازه که سرشار از ویتامین ها هستند، ضروری است. برای اینکه از مصرف دارو بیشترین سود را ببرید حتما دوز مناسب آن را به کودک بدهید و برای اطمینان از این امر با تجویز و توصیه متخصص دارو را مصرف کنید. گاهی اوقات کودک شما واقعا نیازی به آنتی بیوتیک ندارد برای مثال در مورد عفونت های ویروسی آنتی بیوتیک ها کاملا بی فایده هستند و فقط برای مقابله با عفونت های باکتریایی موثرند. به گزارش روزنامه شیکاگو تریبیون، کارشناسان و پزشکان آمریکا در این مقاله توصیه می کنند در صورت تجویز آنتی بیوتیک به کودک بهتر است مواد غذایی پروبیوتیک مثل ماست پروبیوتیک را به رژیم او اضافه کنید. پروبیوتیک ها که نوع خاصی از باکتری ها هستند اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک را درمان می کنند. در صورت تجویز آنتی بیوتیک مراقب آهن و کلسیم باشید. غذاهای حاوی این دو ماده مغذی را با آنتی بیوتیک به کودک ندهید چون توانایی بدن در جذب انواع خاصی از آنتی بیوتیک را دچار اختلال می کنند. در این مورد توجه داشته باشید زمان دقیق مصرف آنتی بیوتیک واقعا حائز اهمیت است. یعنی اگر ناچار هستید به کودکتان کلسیم، آهن یا مولتی ویتامین بدهید حداقل سه ساعت قبل از زمان خوردن دارو این کار را انجام دهید تا پس از آن فرصت کافی برای جذب دارو وجود داشته باشد. همچنین خوردن سوپ همراه با آنتی بیوتیک بهترین گزینه غذایی است اما در عوض مصرف غذاهای اسیدی مثل آب میوه های مرکبات و نوشیدنی های گازدار و آماده، شکلات، آنتی اسیدها و سس کچاپ که حاوی گوجه فرنگی است را کاهش دهید. در صورت تجویز آنتی بیوتیک برای کودک به جز ماست از دادن سایر فرآورده های لبنی به کودک خودداری کنید. علاوه بر اینها خوردن تخمه کدو که غنی از عنصر روی است در این مواقع توصیه می شود. روی طول دوره فعالیت ویروس های سرماخوردگی را کاهش می شود. دکتر اینگیرید کولستاد، نتایج مطالعات و بررسی های خود را در کتاب "غذا و ریزمغذی ها در کنترل بیماری ها" به چاپ رسانده است.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۱۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #55
RE : غذا و سلامتی
توصیه های بهداشتی در ماه محرم
وزارت بهداشت در آستانه ی ماه محرم و توزیع نذورات و مراسم عزاداری در مساجد، تکایا و هیئت ها، از مردم خواست مواد غذایی را بیش از 2 ساعت در فضای باز و غیر مسقف نگهداری نکنند. رضا غلامی، رئیس اداره ی نظارت بر اماکن محیط وزارت بهداشت افزود: هیئت امنای مساجد و حسینیه ها بر تهیه ی مواد اولیه غذایی بهداشتی و سالم در این ایام نظارت کنند و نکاتی نظیر استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی، عدم نگهداری بیش از 2 ساعت غذا در محیط غیر مسقف و ظروف یکبار مصرف، رعایت نکات بهداشتی در هنگام پخت و پز و توزیع را مدنظر داشته باشند. وی افزود: اگر از سبزی خوردن و سالاد در نذورات استفاده می شود باید 4 مرحله ی سالم سازی شامل، شست و شو، انگل زدایی، گندزدایی با مواد مجاز و شست و شوی نهایی در مورد هر یک از سبزی ها، میوه ها و صیفی ها انجام شود. وی با اعلام این که هنگام توزیع مواد غذایی توزیع کنندگان غذا نباید روی سفره راه بروند، گفت: هنگام کشیدن و توزیع غذا استفاده از دستکش های یکبار مصرف ضروری است و متولیان این امور باید با مرکز بهداشت منطقه خود در خصوص دریافت کارت معاینه پزشکی برای مسئولان آشپزی و توزیع غذا هماهنگ کنند. غلامی نظافت سرویس های بهداشتی، عدم استعمال دخانیات، وجود مایع دستشویی و مایع صابون در سرویس های نظافت را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: مناطقی از حاشیه ی شهرها و برخی روستاها که آب شبکه لوله کشی ندارند، برای اطمینان از بهداشتی بودن آب با مراکز بهداشت منطقه خود هماهنگ کنند تا برای تشخیص سلامت از آب نمونه برداری شود. وی استفاده از روغن های با ترانس زیر 10 و ترجیحا زیر 5 را برای طبخ غذا متذکر شد و بیان داشت که باید به رعایت مواردی چون: * استفاده از نمک یددار تصفیه شده* پخت غذا در محیط مسقف* عدم استفاده از ذغال و چراغ نفتی و گازوییل برای گرم کردن دیگ ها* کنترل کیفی سیستم حرارتی و گرمایی قبل از ایام محرم که با سوخت ناقص انجام نشوند* نصب کپسول ضد حریق در جایگاه های آشپزی و تکایا توجه ویژه داشت.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۱۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #56
RE : غذا و سلامتی
مواد شیمیایی ظروف یکبار مصرف بعد از یخ زدن وارد غذا می شوند
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از قراردادن ظروف یکبار مصرف پلی استایرن حاوی مواد غذایی چرب در فریزر خوداری شود زیرا این مواد در کنار مواد غذایی چرب در سرما خاصیت شکنندگی پیدا می کنند و خطر مهاجرت مونومرها به غذا وجود دارد.
احمد رضا درستی مطلق افزود: از لیوان های یکبار مصرف از جنس پلی استایرن برای نوشیدنی های داغ مانند چای استفاده نشود، زیرا احتمال سرطان را افزایش می دهند. این لیوان ها برای نوشیدنی های سرد باید به مصرف برسد.
وی گفت: از قراردادن ظروف پلی استایرن حاوی مواد غذایی چرب در فریزر باید خوداری شود زیرا پلی استایرن در کنار مواد غذایی چرب در سرما خاصیت شکنندگی پیدا می کند و خطر مهاجرت مونومرها به غذا وجود دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: بطری های نوشابه و آب معدنی (pet) یکبار مصرف هستند و پس از استفاده باید دور انداخته شوند. از قرار دادن ظروف (pet) محتوی آب به مدت طولانی در یخچال و فریزر باید خودداری شود و موادغذایی ترش مانند آبغوره و آبلیمو در این ظروف نباید نگهداری شود.
درستی گفت: از ظروف پلی استایرن فوم (eps) در پیتزافروشی ها نباید استفاده شود، زیرا دمای بسیار زیاد پیتزا (بالای 120 درجه سانتیگراد) باعث ذوب شدن eps می شود.
وی افزود: ظروف جدید تهیه شده از نشاسته ذرت، در کمتر از 6 ماه دوباره تجزیه و به چرخه طبیعت باز می گردد و هیچ گونه مشکل زیست محیطی نخواهد داشت.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۱۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #57
RE : غذا و سلامتی
با مصرف دو بار ماهی در هفته می توان نیازهای ضروری بدن را برطرف کرد
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ماهی و سایر آبزیان منابع غنی و یتامین، پروتئین و اسیدهای چرب امگا3 می باشدکه با مصرف دو بار در هفته از آن میتوان نیازهای ضروری بدن را برطرف کرد.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ماهی و سایر آبزیان منابع غنی ویتامین،پروتئین و اسیدهای چرب امگا3 می باشد که با مصرف دو بار در هفته از آن میتوان نیازهای ضروری بدن را برطرف کرد.
مهندس یوسف جلو خانی افزود: با فرهنگ سازی بنیادی و قرار دادن فرهنگ مصرف آبزیان در برنامه های آموزشی جامعه می توان فاصله موجود میان سرانه مصرف آبزیان را با معدل جهانی و کشورهای پیشرفته و توسعه یافته دنیا کاهش داد و بستر ایجاد جامعه ای سالم را فراهم کرد.
مهندس جلوخانی تولید آبزیان در استان را معادل یک هزار 747 تن و مصرف سرانه ماهی در استان را چهارکیلو یکصد گرم اعلام کرد و یادآور شد: در چندسال اخیر توسط این مدیریت فعالیتهای ترویجی بسیاری در سطح استان برای افزایش رسانه مصرف ماهی و فرهنگ سازی برای مصرف این ماده غذایی انجام شده است.
وی برگزاری کلاسهای متعدد طبخ آبزیان و آموزش بیش از 10هزار نفر- روز با انواع واقسام روشهای طبخ غیر معمول آبزیان، برگزاری 3 جشنواره بزرگ طبخ ماهی و شرکت بیش از پنج هزار نفر، چاپ و توزیع بروشور و تراکت بیش از 20 هزار نسخه در سطح استان، ارسال پیامهای ترویجی از طرق مختلف، برگزاری مسابقات نقاشی در سنین مختلف را از جمله راههای ارتقا ء فرهنگ مصرف ماهی برشمرد.
مهندس جلو خانی گفت: با همکاری سازمانها و ارگانهای مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش، شهرداری، تربیت بدنی و میراث فرهنگی توانسته ایم مصرف سرانه را از 250 گرم در سال 76 به چهارکیلو یکصد گرم درسال 1388 ارتقاء دهیم.
وی ابراز امیدواری کرد با اجرای این گونه برنامه ها مردم بیشتر با خواص و رازهای نهفته در این موجود شگفت انگیز و نعمت الهی همچون بیماریهای قلبی و عروقی، پوکی استخوان،چربی خون،دیابت،پوسیدگی دندان آشنا شوند.
مدیر شیلات استان قزوین گفت : مصرف ماهی همچنین باعث افزایش ضریب هوشی و طول عمر بیشتر می شود.
وی خاطر نشان کرد: انشالله گامهای موثری برای رسانیدن رقم مصرف سرانه به معدل جهانی بردا شته شود.
جلو خانی افزود: مصرف سرانه مصرف ماهی درکشور ما هفت کیلو 300 گرم و مصرف جهانی شانزده کیلو و 700 گرم می باشد و برای رسیدن به مصرف سرانه کشور نیاز به همکاری کلیه دست اندرکاران است.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۱۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #58
RE : غذا و سلامتی
در زمان آلودگی هوا چه نوع تغذیه ای بهتر به ما کمک می کند؟
از موارد مهمی که جهت کاهش عواقب ناشی از آلودگی هوا و تجمع رادیکال های آزاد در بدن توصیه می شود مصرف آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی است.
یکی از عواملی که سبب کاهش توان افراد در انجام کارهای روزمره زندگی شده و حتی در دراز مدت می تواند بیماری هایی مزمن نظیر بیماری قلبی عروقی و انواع سرطان را در فرد ایجاد نماید افزایش میزان رادیکال های آزاد در بدن است. به هنگام آلوده بودن هوای استنشاقی روزانه به مقادیر بالا رادیکال آزاد در بدن تولید می شود لذا بسیار حائز اهمیت است که در این دوران بحرانی به تغذیه خود اهمیت بیشتری دهیم. حائز اهمیت است برای به حداقل رساندن عواقب ناشی از تجمع رادیکال های آزاد در بدن مصرف آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی افزایش دهیم. حتما توصیه می شود چه در محیط منزل چه در محیط کار و حتی پشت فرمان اتومبیل از مواد غذایی نظیر کرفس، اسفناج،گوجه فرنگی، لیمو شیرین، نارنگی، پرتقال و برگه سبز کاهو استفاده شود. این مواد غذایی از نظر ویتامین ث بسیار غنی هستند به علاوه مصرف آجیل خام به لحاظ دارا بودن عنصر سلنیم نقش مهمی در کاهش رادیکال های آزاد در بدن دارد. توصیه می شود در روزهای آلوده از منابع ویتامین e نظیر جوانه گندم و آجیل استفاده شود البته ذکر این نکته ضروری است که برای افرادی که به لحاظ شغلی بیشتر در هوای آزاد هستند مصرف مکمل ویتامین e بسیار مفید است. حتی الامکان توصیه می شود در روزهایی که آلودگی هوا بسیار زیاد است از غذاهای چرب مخصوصا چربی های جامد حیوانی و گیاهی استفاده نشود چراکه مصرف چنین غذاهایی سبب تشدید کاهش توان بدنی و ذهنی فرد در طول روز خواهد شد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۱۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #59
RE : غذا و سلامتی
مصرف مواد غذایی شیرین با منابع پروتئینی هوشیاری را افزیش می دهند
یک متخصص تغذیه گفت: مواد غذایی شیرین اگر با مواد پروتئینی مانند شیر همراه با خرما و عسل مصرف شوند موجب افزایش هوشیاری و سرحالی بیشتر در فرد می شود.
سید ضیاءالدین مظهری افزود: مغز برای انجام فعالیت به انرژی نیاز دارد و از گلوکز خون و از اسید های چرب آزاد انرژی دریافت می کند. وی گفت: میل و گرایش به مصرف هرچه بیشتر کربوهیدرات های تصفیه شده مانند شکلات، شیرینی، آب نبات، بستنی، انواع نوشابه ها، شربت ها و غیره موجب خواب آلودگی، شلی و بی حالی و عدم تمرکز می شود. مظهری اضافه کرد: انجیر، انگور، پرتقال، زغال اخته، زردآلود، سیب، شاتوت، توت فرنگی و خرما در عملکرد مغز و اعصاب و سلامتی کلی جسم و جان تاثیر گذار است و در وعده های غذایی روزانه حداقل 2 تا 3 واحد 200 یا 300 گرم از این مواد مصرف شود. وی گفت: سبزی ها در سلامت تن، بدن و عملکرد مغز و اعصاب تاثیر گذار هستند ولی سبزی هایی مانند اسفناج، ریحان، نعناع، کاهو، گل کلم، پیاز، چغندر، زنجبیل تازه، هویج، کرفس و شلغم اثر مؤثر و ویژه ای بر ارتقای توان یادگیری و بالا بردن روحیه افراد دارد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۱۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #60
RE : غذا و سلامتی
45 درصد سرطان ها از تغذیه ناسالم است
بر اساس آمار به عمل آمده حدود 85درصد از عوامل اساسی معتادان به خانواده و بقیه درصد به دوستان بستگی دارد که با کنترل صحیح خانواده این امر قابل پیشگیری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اعلام علت 45درصد سرطان ها از تغذیه ناسالم گفت: برای نخستین بار در کشور، خانه رابطان بهداشت در بابل احداث شد.
به گزارش فارس حسن اشرفیان شنبه شب در مراسم روز جهانی داوطلب اظهار داشت: تعداد رابطان ما در سال 1384، 350 رابط غیرفعال بوده که این تعداد در حال حاضر به 750 نفرافزایش یافته است.
وی افزود: هدف نهایی ما نفوذ به داخل خانه ها است که این امر با تعداد کم کارمندان ما امکان پذیر نبوده و به عشق و ایثار رابطان نیاز داریم.
اشرفیان بیان داشت: رابطان بهداشت با شرکت در تمام جلسات مذهبی درصدد اطلاع رسانی در زمینه های مختلف بهداشت جسمی و روحی از جمله اطلاع رسانی در زمینه بیماری ایدز، اعتیاد، مصرف دخانیات، تغدیه و فعالیت های فیزیکی، ازدواج، تولد، مرگ و مهاجرت هستند.
اشرفیان با اشاره به نقش مهم فعالیت فیزیکی و تغذیه در جامعه اظهار داشت: بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و سرطان ها به عدم فعالیت فیزیکی و تغذیه نامناسب مربوط می شوند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۲۰ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.