به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجله غذا و سلامتی(جامع)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #61
RE : غذا و سلامتی
مصرف روغن ماهی خطر نابینایی را کاهش می دهد
متخصصان تغذیه تاکید کردند که مصرف روغن ماهی خطر نابینایی را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.
این متخصصان می گویند: نتایج آزمایشات جدید تایید می کند که یک رژیم غذایی غنی از روغن ماهی می تواند از بروز نابینایی در سالمندان پیشگیری کند. متخصصان می گویند: گروه اسیدهای چرب امگا 3 که در روغن ماهی یافت می شود از بروز شایع ترین نوع نابینایی در سالمندان جلوگیری می کند. به گزارش روزنامه دیلی میل، در حال حاضر برای این نوع نابینایی که تحلیل ماکولار چشم ناشی از افزایش سن نامیده می شود هیچ درمانی وجود ندارد. این بیماری سبب مرگ سلولها در شبکیه چشم می شود. روغن ماهی احتمال بروز بیماری های قلبی را به حداقل ممکن می رساند و اثر روغن ماهی بر سلامت قلب بیشتر از اثر مصرف سویا است. این چربی مقدار تری گلیسیرید خون را کم می کند، از تجمع پلاک های خونی جلوگیری می کند، عملکرد سلول های خون رسان را تقویت می نماید، ضربان قلب را تنظیم می کند، در پایین آوردن فشار خون موثر است، سطح کلسترول خوب را بالا می برد که برای بیماران دیابتی بسیار مفید است، سلامت مغز را تامین می کند و برای بیماران مبتلا به ام اس نیز مفید است، درمان کننده دردهای کمر و گردن است. علاوه بر اینها اسید چرب امگا 3 از بروز دیابت نوع اول در کودکان جلوگیری می کند و مصرف آن در زنان باردار، موجب افزایش قدرت ذهنی و ضریب هوشی نوزادان پس از تولد می شود. متخصصان همچنین در مطالعات اخیر دریافته اند که با مصرف روغن ماهی از زایمان زودرس جلوگیری شده، موجب افزایش متابولیسم بدن و به دنبال آن موجب کاهش وزن می شود، روغن ماهی درمان کننده بیماری های تنفسی است، اسید چرب امگا 3 بر سلامتی پوست اثر مثبتی دارد و موجب سلامت و افزایش قدرت بینایی می شود. روغن ماهی از افسردگی و پریشانی جلوگیری و باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. بنابراین گزارش، ماهی های آزاد و ساردین و همچنین گردو بیشترین مقدار امگا 3 را دارا هستند و منابع دیگر اسید چرب امگا 3 شامل دانه سویا، کدو و کلم هستند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۲۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #62
RE : غذا و سلامتی
مصرف مداوم چیپس و پفک کودک را دچار بی اشتهایی می کند
از یک سو دریافت بیش از نیاز مواد غذایی و از سوی دیگر نداشتن تحرک کافی نیز ضررهای زیادی همچون چاقی در کودکان را به وجود می آورد.
سلامت نیوز: یک متخصص اطفال گفت: پیامدهای ناشی از سوء تغذیه در کودکان باید جدی گرفته شود.
دکتر سعیده میری افزود: تغذیه نادرست با واژه علمی سوء تغذیه صرفا به معنی کمبود دریافت کالری و ریز مغذی های سالم نیست بلکه مفهوم دریافت نامناسب آن اعم از بیش مصرفی یا کم مصرفی است.
این متخصص اطفال در ادامه گفت: از یک سو دریافت بیش از نیاز مواد غذایی و از سوی دیگر نداشتن تحرک کافی نیز ضررهای زیادی همچون چاقی در کودکان را به وجود می آورد.
میری تصریح کرد: باید فرهنگ مصرف صحیح مواد غذایی را در جامعه رواج داد و مصرف هر نوبت غذایی برای کودکان مخصوصا باید از روی قواعد و برنامه ریزی خاص انجام شود.
به گفته وی، مصرف چیپس، پفک و برخی خوراکی های دیگر به صورت مداوم، کودک را دچار بی اشتهایی می کند در نتیجه کودکان به خوردن غذا اشتیاق کافی از خود نشان نمی دهند.
میری در ادامه خاطرنشان کرد: هزینه صرف شده برای درمان و بهبود بیماریها به مراتب بیشتر از هزینه صرف شده برای اصلاح روش غذایی است.
وی بیان کرد: سرمایه گذاری برای جلوگیری از سوء تغذیه، منافع زیادی برای سطوح مختلف جامعه در بر خواهد داشت.
این متخصص اطفال در پایان اظهار داشت: تضعیف نیروی دفاعی بدن، ضعف و سستی، کند شدن یادگیری و ذهن کودکان و دیگر بیماریهایی که از طریق سوء تغذیه موجب شکل گیری در کودکان می شود از ضررهای اصلی و پیامدهای ناگوار بیماری سوء تغذیه است.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۲۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #63
RE : غذا و سلامتی
مصرف افراطی ویتامین d خطرناک است
ر حالی که بسیاری از مردم برای پیشگیری از سرطان و دیگر بیماری های از مکمل های ویتامین d استفاده می کنند، اما هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد این تاثیرات ناشی از مصرف ویتامین d واقعا اتفاق می افتد.
با وجودی که متخصصان و پزشکان دائما به مصرف ویتامین d توصیه می کنند و تاکید دارند که این ویتامین برای تقویت و استحکام استخوان ها و نیز برای افزایش سیستم ایمنی بدن و مقابله با بسیاری از سرطان ها مفید است، اما مصرف افراطی و بیش از حد آن می تواند خطرناک باشد.
به گزارش ایسنا، گروهی از متخصصان ادعا می کنند: در حالی که بسیاری از مردم برای پیشگیری از سرطان و دیگر بیماری های از مکمل های ویتامین d استفاده می کنند، اما هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد این تاثیرات ناشی از مصرف ویتامین d واقعا اتفاق می افتد.
متخصصان انستیتو معروف پزشکی آمریکا در بررسی های اخیر خود دریافته اند که ویتامین d و کلسیم به همراه هم برای تقویت استخوان ها مفید هستند، اما هیچ مدرک پزشکی قابل استنادی وجود ندارد که ثابت کند، ویتامین d تاثیر دیگری روی سایر بیماری ها دارد.
به گزارش شبکه خبری 22 نیوز، دکتر الیزابت برتون جانسون متخصص این انستیتو مشهور، خاطرنشان کرد: در حالی که مصرف زیاد ویتامین d واقعا به بدن آسیب می رساند، اما افزایش سطح آن در بدن به ندرت اتفاق می افتد و تنها در صورت مصرف مکمل ها امکان پذیر است. به علاوه خوردن منابع غذایی سرشار از این ویتامین نگرانی از عوارض مصرف مکمل ها و نیز کاهش ویتامین d در بدن را برطرف می کند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۲۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #64
RE : غذا و سلامتی
چرا پر خوری می کنیم؟
این یک مشکل عمومی است که کسی نمی تواند ادعا کند آن را تجربه نکرده است. حرص به پرخوری در نهاد همه ما وجود دارد، مثل خیلی از صفات بد دیگر. البته عوامل خارجی هم می توانند قضیه را بدتر کنند که در این مطلب نگاهی داریم به بعضی از این عوامل؛ اما به هر حال، اصل ماجرا اراده آدمی است که باید بتواند جلوی شکمش را بگیرد.
«پیش از سیر شدن کامل دست از غذا بردارید.» این کلام با ارزش پیامبر اکرم(ص) همین را می گوید. در روزگار مدرن ما هم هیچ متخصص تغذیه باسوادی نمی شود پیدا کرد که با این اصل مخالف باشد. راز غار اشتها هرچه مدرن تر می شویم، یعنی هرچه عدد سالی که در آن زندگی می کنیم بزرگ تر می شود، خطر اضافه وزن هم بیشتر می شود. البته آن قدر درباره چاقی و مضرات آن گفته شده که شاید برای خیلی ها موضوع لوث شده باشد، اما این خطر بالاخره وجود دارد. میلیاردها کیلو چربی اضافه ی مردم زمین به زودی به اصلی ترین عامل اولیه از دست رفتن کیفیت زندگی، بیماری و حتی مرگ آنها تبدیل می شود. طنز تلخ ماجرا اینجاست که سرمنشأ این بدبختی ها، بخشی از مغز انسان است که مسئول کنترل لذت هاست. خالق متعال طوری انسان را خلق کرده که برای زنده ماندنش، باید سیستم های زیادی به طور مداوم کار کنند. بیشتر این سیستم ها، مثل گردش خون، سیستم عصبی و تنفسی به طور خودکار عمل می کنند. اما حکایت خوردن فرق می کند. این عمل حیاتی، مانند تمایلات جنسی، هم اختیاری است و هم ضامن بقای نوع بشر. شاید برای همین است که این دو نیاز با لذت همراه شده اند تا آدم کلا بی خیال آنها نشود و نرود جزو گونه های منقرض شده. اما امان از آدمیزاد اهل افراط. دیگر روزی نیست که بالاخره به نحوی تلویزیون، رادیو، مطبوعات و دکترها درباره فشارخون و کلسترول بالا هشدار ندهند. بعد از شنیدن این هشدارها، بیشتر ما با ترس به خودمان قول می دهیم که دیگر شکم مان را نگه داریم. اما فقط بو یا قیافه ی یک بشقاب غذا می تواند همه رشته ها را پنبه کند. اشتها، ترس ما را از بین می برد. اشتها، این لذت طلبی لعنتی از کجا می آید؟ این روزها محققان در حوزه پزشکی به شدت به دنبال جواب این سؤال هستند؛ اینکه نحوه عمل گرسنگی و سیری چگونه است. آنها به دنبال نقاطی از مغز می گردند که با برانگیخته و ارضا شدن اشتها در آدم ارتباط دارند و روی سیستم عصبی اندام های گوارشی مثل معده و روده ها تحقیق می کنند. نقش ژن ها را هم نباید فراموش کرد. غدد و هورمون ها هم که در همه اعمال حیاتی نقش دارند. احساس گرسنگی و سیری محصول یک مکانیسم بسیار پیچیده هستند. دانشمندان می خواهند با شناسایی هرچه بیشتر این مکانیسم، راه حل هایی برای جلوگیری از شکم بارگی پیدا کنند، تا دیگر آدمیزاد به راحتی فریب رنگ و بوهای خوش را نخورد و بتواند راحت تر دروازه بدنش را کنترل کند. اما همه اینها فقط کمکی هستند برای اعمال اراده. اصل هنوز اراده انسان است. بدن بیشتر ما آدمیزادها به ترتیب خوردن صبحانه، ناهار و شام عادت کرده، آن هم سر بعضی ساعت های خاص. برای همین سر ظهر احساس گرسنگی می کنیم، چون سال هاست که در این وقت ناهار می خوریم. استفاده از تصویرهای mri نشان می دهد که الگوی فعالیت مغز انسان وقتی غذای مورد علاقه اش را می بیند، با وقت دیدن غذایی که دوست ندارد، اساسا متفاوت است. بدن ما قبل از اینکه غذا را به دهان بگذاریم، به خاطر شکلش به آن واکنش نشان می دهد؛ برای همین است که آب دهانمان با دیدن قورمه سبزی مامان راه می افتد. از اصلی ترین سرنخ هایی که بدن ما از روی آن می فهمد به غذا نزدیک شده، بوی خوراکی هاست. بوی غذا باعث ترشح انسولین بیشتر در خون می شود و این به ما احساس گرسنگی می دهد. وقتی بوی غذا با دیدن غذا همراه می شود، کنترل کردن اشتها واقعا سخت است. هر چه هوای محیط سردتر باشد، مردم کمتر جلوی شکمشان را می گیرند. برای همین رستوران دارهای کاردرست سعی می کنند همیشه محل نشستن مشتری هایشان را خنک نگه دارند. سوخت و ساز بدن هنگام غذا خوردن باعث بالا رفتن حرارت بدن می شود؛ به همین دلیل گرما یک جورهایی نشانه دست کشیدن از غذاست. حتی بعد از خوردن یک وعده غذای مفصل، معمولا برای یک کم دسر جا داریم. این اشتیاق به دسر، به خاطر برآورده نشدن کامل نیاز بدن به شیرینی است. با روش هایی مثل اضافه کردن کمی میوه به سالاد، می شود جلوی این شیرینی دوستی مضر را گرفت. کربوهیدرات های تصفیه شده نیز اشتها را افزایش می دهند. منظور از کربوهیدرات های تصفیه شده، مواد نشاسته ای مانند گندم و برنج هستند که سبوس و غلاف آنها جداشده است. چند ساعت بعد از خوردن یک وعده غذای حاوی این مواد - مثل نان سفید یا ماکارونی تهیه شده از آرد سفید - بدن ممکن است دوباره احساس گرسنگی کند؛ برای اینکه این غذاها باعث افزایش ترشح انسولین و کاهش قند خون می شوند. پایین آمدن قند خون اشتها را افزایش می دهد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۲۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #65
RE : غذا و سلامتی
کدام مواد غذایی یبوست می آورد؟
یک فوق تخصص گوارش از افزایش آمار مبتلایان به یبوست در کشور خبر داد و گفت: تغییر در رژیم غذایی، افزایش مصرف فست فودها و کاهش فعالیت فیزیکی از مهمترین عوامل بروز این بیماری است.
دکتر سید محمود اسحق حسینی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: دستگاه گوارش 1 تا 2 بار در روز به طور معمول باید دفع داشته باشد و هر چقدر میزان دفع کم و به 2 بار در هفته کاهش یابد فرد دچار یبوست شده است. وی با اشاره به مهمترین علت بروز بیماری یبوست در کودکان گفت: گاهی کودک به دلیل اینکه اجابت مزاج دردناک دارد سعی می کند مدفوع خود را نگه داشته و از رفتن به توالت پرهیز کند که همین مسئله زمینه ساز یبوست است. دکتر اسحاق حسینی افزود: مشخص ترین علامت این بیماری دفع مشکل و دردناک مدفوع بوده که ممکن است موجب دردهای قولنجی ناشی از عبور سخت مدفوع، بادکردن شکم و حتی تهوع شود. همچنین ممکن است بیماری یبوست منشا روانی نیز داشته باشد. وی افزود: از مهمترین بیماری هایی که باعث بروز بیماری یبوست می شود می توان به کم کاری تیروئید، دیابت، تومور و سرطان روده اشاره کرد. همچنین مصرف داروهای کاهنده فشار و چربی خون در بروز این عارضه موثر است. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: خوردن غذاهای چرب و دارای فیبر کم، نوشیدن زیاد لبنیات، عدم مصرف میوه و سبزیجات، استفاده بیش از حد برنج سفید، سیب زمینی سرخ شده، هویج پخته و موز را از مهمترین عوامل بروز بیماری یبوست است. این فوق تخصص بیماری های گوارش خاطرنشان کرد: تغییر در رژیم غذایی، مصرف آب فراوان، استفاده از مواد حاوی فیبر، روغن پارافین، روغن زیتون، سیب زمینی پخته و با پوست، پاپ کورن، سبزیجات پخته شده، استفاده از شیر سویا به جای شیر معمولی و مصرف میوه هایی مثل آلو، انجیر، هلو، گلابی در درمان بیماری یبوست موثر است. دکتر اسحق حسنی تصریح کرد: درمان یبوست مزمن معمولا به چند ماه زمان نیاز دارد که در این مدت باید علل ایجاد کننده شناسایی و برطرف شود. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که این بیماری در سنین بالا درمان قطعی ندارد، گفت: اما در بیشتر کودکان که دچار یبوست دوره ای می شوند، دوره ها کوتاه مدت بوده و برای رفع آنها از درمان های ساده و داروهای محرک استفاده می شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۲۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #66
RE : غذا و سلامتی
بیش از 800 بیماری مشترک انسان و دام سلامت جامعه را تهدید می کند
احمد جمالی زاده امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در رفسنجان اظهار داشت: بیش از 800 نوع بیماری مشترک بین انسان و دام در کمین سلامتی جامعه است که سهل انگاری در امور بهداشتی و به ویژه کشتار دام در منازل و معابر امکان بروز بعضی از این بیماری ها از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و سیاه زخم را افزایش می دهد.
وی با اشاره به کشتار دام در مراسم بازگشت حجاج و توصیه های بهداشتی در این زمینه افزود: مردم باید دام را از مراکز زیر نظر دامپزشکی خریداری کرده و دام قبل و بعد از کشتار توسط دامپزشک معاینه شود.
جمالی زاده با اشاره به خونگیری کامل از دام پس از کشتار تصریح کرد: اگر خون در گوشت باقی بماند، می تواند، مورد هجوم میکروب ها قرار گیرد و گوشت را به شدت تیره کند، این امر در نهایت موجب فاسد شدن سریع گوشت می شود، بنابراین باید با آویزان کردن دام، به کمک جاذبه زمین، خون از لاشه خارج شود.
وی با اشاره به کشتار دام در محیط های خارج از کشتارگاه و در کوچه و خیابان خاطرنشان کرد: این کار درست نیست و موجب می شود، آلودگی های محیطی به راحتی به گوشت منتقل شده و از سوی دیگر به واسطه خون، امعا و احشاء و پوست دام که می تواند، حاوی انواع میکروب ها، ویروس و انگل ها باشد، محیط زندگی را به شدت آلوده کرده و بهداشت عمومی را به خطر می اندازد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان داشت: یکی از بیماری هایی که با کشتار خارج از کشتارگاه شیوع پیدا می کند، بیماری کیست هیداتیک است، در این بیماری امعا و احشای آلوده به کیست انگلی مورد استفاده حیواناتی مانند سگ و گربه قرار می گیرد و سپس مجددا این جیوانات با مدفوع خود محیط را آلوده می کنند.
وی افزود: باید بعد از کشتار فضولات در خاک دفن شده و روی آن با مواد بودار مانند آهک یا مواد ضدعفونی کننده ریخته شود تا حیوانات به سوی آن ها نروند.
جمالی زاده با اشاره به نگهداری گوشت پس از ذبح گفت: گوشت پس از ذبح دام باید 24 ساعت در یخچال نگهداری شود تا اسیدیته آن کمتر شده و عوامل بیماری زای احتمالی در آن تا حد زیادی از بین

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۲۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #67
RE : غذا و سلامتی
تامین امنیت غذا از محل تولیدات داخلی
سرپرست معاونت امور گیاهی وزارت جهادکشاورزی گفت: تامین امنیت غذایی کشور از محل تولیدات داخلی از اولویت های این وزارتخانه است.
محمد خلیلی خشنود افزود: تاکید وزارت جهادکشاورزی بر این است که تمام محصولات راهبردی مورد نیاز نظیر گندم، برنج، ذرت، شکر و همچنین علوفه دام در مزارع کشور تولید شود.
وی اظهار داشت: از آنجا که تولید برخی از این محصولات امکان دارد مزیت اقتصادی مناسب را برای تولیدکننده نداشته باشد سیاست گذاران این بخش باید مزیت اقتصادی لازم را برای کشاورز ایجاد کنند.
سرپرست معاونت امور گیاهی وزارت جهادکشاورزی با تاکید بر ضرورت اجرای الگوی کشت مورد نظر این وزارتخانه، گفت: ممکن است کشاورزان گرایش به تولید محصولاتی داشته باشند که مورد نظر وزارت جهادکشاورزی نیست بنابراین باید به این کشاورزان یارانه نهاده های مورد نیاز نظیر کود و سم پرداخت شود تا کشاورز تقویت شده و محصولی تولید کند که وزارتخانه اعلام کرده است.
خلیلی خشنود تصریح کرد ابتدا این کشاورزان مورد حمایت یارانه ای قرار می گیرند اما پس از اینکه از نظر اقتصادی تقویت شدند، حمایت های راهبردی را جایگزین پرداخت یارانه می کنیم.
یادآور می شود هم اکنون کشور در تولید محصولاتی نظیر گندم، گوشت مرغ، تخم مرغ و شیر به خودکفایی دست پیدا کرده است.
هم اکنون میزان مصرف شیر و فرآورده های شیر در کشور نزدیک به 8 میلیون تن است در حالی که میزان تولید شیر به بیش از 9 و نیم میلیون تن رسیده و هم اکنون در کشور یک میلیون و 600 هزار تن گوشت مرغ و 750 هزار تن تخم مرغ تولید می شود که این میزان تولید بیش از نیاز بازار و برنامه ها برای صادرات این فرآورده ها آغاز شده است.
خاطرنشان می شود، خرید گندم مازاد کشاورزان در سال جاری برای نخستین بار به مرز 11میلیون تن رسید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۱ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #68
RE : غذا و سلامتی
مواد غذایی مفیدی که می تواند مضر باشد
بسیاری از موادغذایی با ارزش در صورت استفاده بی رویه یا نابه جا می تواند مضر باشد.محققان آمریکایی دریافته اند که رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند خطر ناراحتی های قلبی را در بیماران قلبی افزایش دهد. در این مطلب به چند نوع از این مواد غذایی اشاره می کنیم که باید در مورد مصرف آن دقت کرد.
این مواد غذایی عبارتند از :
گریپ فروت: این میوه ماده ای به نام نارینجنین (naringenin) دارد که میزان قند خون را متعادل می کند با تحریک کبد در سوخت چربی اضافه، مانع بروز سندروم سوخت و ساز که زمینه ساز بیماری دیابت است می شود. اما این میوه می تواند میزان هورمون استروژن در بدن را افزایش دهد. زنان مسن تری که روزی یک چهارم گریپ فروت را مصرف می کنند 30 درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند. اگرچه این میوه منبع عالی ویتامین c، فیبر و فیتونیوترینت ها است، مصرف روزی نصف این میوه یا 250 میلی لیتر آب میوه آن کافی است. هرچند مصرف بیش از یک لیتر آب گریپ فروت یا 2 عدد در روز، به بدن ضرر می رساند و باید از آن پرهیز شود.
* زردچوبه: کورکومین موجود در این ادویه علاوه بر تسکین علائم سندروم تحریک پذیر روده (ibs) نقش محافظت از کبد و کمک به هضم چربی و خاصیت ضدتوموری نیز دارد. تحقیقاتی که توسط محققان آمریکایی انجام گرفته نشان می دهد مصرف 2 وعده غذایی حاوی زردچوبه، در پیش گیری از بیماری آلزایمر موثر است. اگرچه مصرف میزان متعادل این ادویه برای بدن مفید است اما مصرف روزی بیش از 100 میلی گرم می تواند منجر به زخم معده شود. از آن جایی که زردچوبه باعث رقیق شدن خون می شود، در صورتی که خون ریزی دارید، قرار است عمل شوید یا داروی رقیق کننده خون مصرف می کنید، از مصرف زیاد آن بپرهیزید. مصرف زیاد آن، میزان قند خون را کاهش می دهد. باید مصرف زردچوبه را به هفته ای یک قاشق مرباخوری محدود کنید.
* سویا: از این دانه در تهیه سس و شیرسویا استفاده می شود. سویا نسبت به گوشت، حاوی چربی اشباع شده کمتری است و حاوی مقادیر فراوانی اسید چرب امگا3 است که برای سلامت قلب مفید است دانه سویا تصفیه نشده نیز حاوی تمامی 7 اسیدآمینه اساسی لازم برای حفظ و بازسازی تمامی بافت های بدن از عضلات تا مو می باشد. از طرف دیگر سویا حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی است که مانع هضم پروتئین و جذب مواد معدنی می شود و نیز روی سوخت و ساز بدن تاثیر می گذارد. اگرچه سویا خطر بروز سرطان سینه را کمی کاهش می دهد اما تحقیقی که در آمریکا انجام گرفت نشان داد مصرف مکمل های سویا می تواند برای افرادی که از این بیماری جان سالم به در بردند، کمی خطرناک باشد. مکمل های سویا حاوی مقدار بالای ایزوفلاوانز (isoflavones) شبیه به استروژن است که سلول های تومور را به تقسیم و تکثیر تشویق می کند. کارشناسان، مصرف روزی یک وعده فرآورده تصفیه نشده سویا را توصیه می کنند.
* فلفل: کپسیسین (capsaicin) موجود در فلفل، درد را تسکین می دهد، گردش خون را بهبود می بخشد و با تومورهای سرطانی مقابله می کند. مصرف فلفل باعث کاهش وزن در افراد چاق می شود. اما محققان دانشگاهی معتقدند، مصرف روزی یک دانه فلفل تند، خطر سرطان معده را 15 درصد افزایش می دهد و سندروم تحریک پذیر روده را نیز تشدید می کند. فلفل با کاهش حفاظ های معده باعث زخم، سوءهاضمه و یا سوزش سردل می شود. برای به دست آوردن حداکثر فایده، هفته ای 3 عدد فلفل همراه با رژیم غذایی متعادل بخورید.
* ماهی چرب: ماهی های ساردین، آزاد و ماکرو سرشار از امگا3 هستند که مانع بیماری قلبی می شود و سلامت مغز را نیز تقویت می کند. ماهی های چرب غنی از ویتامین های a و d نیز می باشند. ماهی های چرب یکی از مواد غذایی نادر، حاوی ویتامین d است که معمولا با قرار گرفتن در معرض نور خورشید در بدن تولید می شود. ویتامین d، سراتونین (seratonin) را -نوعی هورمونی که روی روحیه فرد تاثیر مثبتی می گذارد- تقویت می کند. اما سموم موجود در دریاها که در بافت های چربی تجمع پیدا می کنند، با محدود کردن توانایی تولید انسولین در بدن، خطر ابتلا به بیماری دیابت را افزایش می دهد. بنابراین مصرف هفته ای 140 گرم به افراد عادی توصیه شده و زنان در سن باروری و کودکان نباید هفته ای بیش از 2 وعده ماهی چرب بخورند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۱ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #69
RE : غذا و سلامتی
خوردن غذا در نیمه شب، افزایش پوسیدگی دندان ها
محققان می گویند خوردن غذای سبک در نیمه شب بدون توجه به نوع غذایی که مصرف می شود احتمال پوسیدگی دندان ها را افزایش می دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گزارش داد تحقیقات پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ دانمارک نشان داد، یک چهارم کالری موجود در بدن پس از صرف شام یا خوردن غذای دیرهنگام مصرف می شود. این افراد حتی بدون درنظر گرفتن عواملی مانند سن و سیگاری بودن، زودتر از دیگران دندان های خود را از دست می دهند. میزان کافی بزاق برای برداشتن غذا از دهان و نظافت دهان مهم است اما خوردن غذا در شب هنگامیکه بزاق زیاد ترشح نمی شود باعث می شود غذاهای مصرف شده مدت بیشتری در دهان باقی بمانند. برای مراقبت از بهداشت دهان، باید دوبار در روز مسواک شود که یکی از این دفعات باید بلافاصله قبل از خواب صورت گیرد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #70
RE : غذا و سلامتی
راه های افزایش سوخت و ساز بدن برای لاغر شدن
امروزه لاغری تنها دغدغه خانمها نیست.تقریبا همه مردم با این مسئله درگیر هستند چرا که چاقی گاهی عوارض جبران ناپذیری به همراه دارد
دکتر علی اعتمادی این راهکارها برای افزایش متابولیسم بدن را ذکر می کند :
1- صبحانه را حتما بخورید:
برای افزایش متابولیسم بدن، همیشه اول صبح، صبحانه را بخورید. اگر شما تا وسط صبح (یعنی حدود ساعت 10) یا بعد از ظهر چیزی نخورید، متابولیسم بدنتان آهسته و کند می شود. خوردن صبحانه برای سوخت و ساز بدن شما مانند افزودن هیزم به اجاق است، یعنی همانطور که هیزم چوبی، اجاق را شعله ورتر می سازد، صبحانه نیز سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.
2- افزایش تعداد وعده های غذایی :
به جای 3 وعده غذایی، 4 تا 6 وعده غذایی را با فاصله ی 2 تا 3 ساعت از یکدیگر بخورید. البته در این صورت باید حجم هر وعده غذایی کمتر از وعده های قبلی باشد، یعنی همان مقدار غذا را که در سه وعده می خوردید، باید در 6 وعده بخورید نه اینکه بیشتر غذا بخورید. خوردن مقادیر کم غذا در وعده های متعدد، متابولیسم بدن را افزایش می دهد.
3- خوردن غذاهای کم کالری :
سعی کنید از داروهای افزایش دهنده متابولیسم بدن استفاده نکنید. به جای آنها از مواد غذایی کم کالری یا چربی سوز مانند سبزی ها میوه ها و غلات سبوس دار استفاده کنید.
4- ورزش کردن:
اگر شاغل هستید سعی کنید روزانه مقداری از مسیر کار خود را پیاده بروید. به جای استفاده از آسانسور، از پله ها استفاده کنید. به جای سوار شدن به ماشین، پیاده روی کنید. سعی کنید روزانه حداقل یک ساعت ورزش یا پیاده روی کنید تا انرژی بدنتان را بسوزانید. به جای اینکه پول خود را صرف خرید داروهای قلابی لاغری کنید ، هفته ای 3 تا 4 بار و هر بار به مدت 30 تا 40 دقیقه پیاده روی کنید. این کار بهترین راه برای افزایش متابولیسم است.
5- هیچ وقت گرسنه نمانید:
اگر در حال اجرای رژیم لاغری هستید یا می خواهید لاغر شوید، سعی کنید هیچ وقت گرسنه نمانید، زیرا گرسنه ماندن باعث می شود متابولیسم بدنتان به سرعت پایین بیاید. هیچ وقت برای 5 تا 6 ساعت بین وعده های غذایی خود گرسنه نمانید.
6- طب سوزنی
طب سوزنی در افرادی که متابولیسم پایینی دارند باعث می شود متابولیسم بدنشان فعال شده و بتوانند شروع به کم کردن وزن اضافه خود بکنند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.