به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجله غذا و سلامتی(جامع)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #71
RE : غذا و سلامتی
چه خوراکی هایی، سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند
برخلاف برخی مواد غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی مانند میوه و سبزی جات که حاوی آنتی اکسیدان ها و مینرال های بسیارند، بسیاری از مواد غذایی نیز تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن هستند.
1.سرکه صنعتی مصرف مقدار کمی سرکه هیچ مشکلی پیش نمی آورد اما مصرف بالای آن در سالاد باعث می شود مقدار فراوانی کالری دریافت کنید اما ارزش غذایی سالاد پرفیبر و ویتامین تان از بین برود. برای یک ظرف بزرگ سالاد تنها یک قاشق سرکه صنعتی کفایت می کند. بهتر است به جای سرکه کمی روغن زیتون و آبلیمو یا سرکه سیب، فلفل، کشمش و پیاز تازه به سالادتان بیفزایید. 2.گوشت گوساله پرچرب
گوشت گوساله غنی از آهن، زینک و ویتامین های ب کمپلکس است اما برخی از بخش های آهن غنی از چربی های اشباع است که می تواند احتمال ابتلا به سرطان کورکتال و دیگر سرطان ها را افزایش دهد. هنگام خرید بخش های کم چرب را انتخاب کنید و هر چربی که به چشم دیده می شود را دور بریزید. 3. قهوه
قهوه فواید بسیاری برای سلامت دارد. به عنوان نمونه می تواند جلوی آسیب دیدگی سلولی در اثر رادیکال های آزاد را بگیرد. اما از آنجا که ادرارآور است می تواند سبب از دست دادن مقدار فراوانی از ریزمغذی ها شود. از سوی دیگر مصرف بالای آن نه تنها شما را تشنه می کند بلکه سبب افسرده شدن و اعتیاد شما به آن می شود. کالری بالا و چربی های اشباع قند و شیر یا خامه ای که به آن می افزایید نیز می تواند مشکل ساز شود. سعی کنید در روز یک یا دو فنجان قهوه بیشتر ننوشید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #72
RE : غذا و سلامتی
پروتئین زیاد و نشاسته کم کلید یک رژیم لاغری موثر
افرادی که نشاسته کمتری می خورند اما در عوض از پروتئین بیشتری مصرف می کنند، معمولا اضافه وزن نخواهند داشت.
نتایج یک بررسی گسترده نشان داده است: مصرف پروتئین بیشتر و نشاسته کمتر نقش مهمی در رژیم گرفتن دارد.
به گزارش ایسنا، کارشناسان دانشگاه کوپنهاگ می گویند: اگر می خواهید با رژیم گرفتن وزن خود را کاهش دهید، باید رژیمی را دنبال کنید که حاوی پروتئین بیشتر، فرآورده های لبنی کمتر و همچنین نشاسته کمتر مثل برنج و گندم سفید و تصفیه شده باشد. با این رژیم غذایی اکثر افرادی که قصد کاهش وزن دارند، می توانند تا حد سیر شدن غذا بخورند، بدون این که به وزنشان افزوده شود.
به گزارش پایگاه اینترنتی یان، کارشناسان با انجام مطالعاتی گسترده به تاثیر این رژیم غذایی در کاهش وزن دست یافته اند و نتایج مطالعات خود را در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر کرده اند.
این مطالعه روی 772 خانواده اروپایی انجام شده که شامل 938 فرد بالغ و 827 کودک بوده اند. این افراد شش ماه تحت مطالعه قرار داشتند، نتیجه نوع و رژیم غذایی که برایشان تعیین شده بود، به دقت بررسی شد. در پایان مشخص شد افرادی که نشاسته کمتری می خورند اما در عوض از پروتئین بیشتری مصرف می کنند، معمولا اضافه وزن نخواهند داشت.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #73
RE : غذا و سلامتی
پروتئین زیاد و نشاسته کم کلید یک رژیم لاغری موثر
افرادی که نشاسته کمتری می خورند اما در عوض از پروتئین بیشتری مصرف می کنند، معمولا اضافه وزن نخواهند داشت.
نتایج یک بررسی گسترده نشان داده است: مصرف پروتئین بیشتر و نشاسته کمتر نقش مهمی در رژیم گرفتن دارد.
به گزارش ایسنا، کارشناسان دانشگاه کوپنهاگ می گویند: اگر می خواهید با رژیم گرفتن وزن خود را کاهش دهید، باید رژیمی را دنبال کنید که حاوی پروتئین بیشتر، فرآورده های لبنی کمتر و همچنین نشاسته کمتر مثل برنج و گندم سفید و تصفیه شده باشد. با این رژیم غذایی اکثر افرادی که قصد کاهش وزن دارند، می توانند تا حد سیر شدن غذا بخورند، بدون این که به وزنشان افزوده شود.
به گزارش پایگاه اینترنتی یان، کارشناسان با انجام مطالعاتی گسترده به تاثیر این رژیم غذایی در کاهش وزن دست یافته اند و نتایج مطالعات خود را در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر کرده اند.
این مطالعه روی 772 خانواده اروپایی انجام شده که شامل 938 فرد بالغ و 827 کودک بوده اند. این افراد شش ماه تحت مطالعه قرار داشتند، نتیجه نوع و رژیم غذایی که برایشان تعیین شده بود، به دقت بررسی شد. در پایان مشخص شد افرادی که نشاسته کمتری می خورند اما در عوض از پروتئین بیشتری مصرف می کنند، معمولا اضافه وزن نخواهند داشت.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #74
RE : غذا و سلامتی
مواد غذایی را به مدت طولانی سرخ نکنید
مصرف روغن زیاد که برای سرخ کردن غذا به کار می رود، موجب بالا رفتن چربی های خون شده و در نتیجه انسان را در معرض عوارض قلبی – عروقی قرار می دهد.
دکتر ابوالقاسم جزایری مشاور تغذیه ای معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در گفت و گو با خبرنگار وب دا ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: برای سرخ کردن غذا معمولا از روغن زیاد استفاده می شود و مصرف روغن به مقدار زیاد باعث افزایش وزن و چاقی شده و عوارض ناگواری را به همراه دارد.
وی با اشاره به این که سرخ کردن مواد غذایی به مدت طولانی سبب از بین رفتن اکثر مواد مغذی موجود در غذا می شود افزود: به هنگام سرخ کردن، درجه حرارت غذا به خیلی بالاتر از حرارت جوش می رسد و در چنین دمایی اکثر مواد مغذی موجود در غذا، ارزش تغذیه ای خود را از دست می دهند.
دکتر جزایری تصریح کرد: در اثر استفاده از روغن زیاد، هضم مواد غذایی مشکل خواهد شد، بنابراین غذای پر روغن هضم مشکل تری نسبت به غذای آب پز دارد و مصرف روغن زیاد که برای سرخ کردن یا طبخ غذا به کار می رود، موجب بالا رفتن چربی های خون شده و در نتیجه انسان را در معرض عوارض قلبی – عروقی قرار می دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای سرخ کردن، از روغن های مخصوص استفاده کرده و مصرف روغن زیتون را در رژیم غذایی خود جایگزین روغن های نباتی کنند زیرا این روغن قابل هضم تر است و از چاقی، چربی خون و بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #75
RE : غذا و سلامتی
افزایش حافظه با مصرف تخم مرغ
احمد رضا درستی مطلق افزود: تغذیه مناسب علاوه بر اثر بر عملکرد جسمی، تأثیر فوق العاده ای بر عملکرد روانی و مغزی انسان دارد.
وی گفت: کمبودهای تغذیه ای می تواند بیماری های روانی و روحی را ایجاد و یا تشدید کند و به همین ترتیب ناراحتی های روحی نیز با تأثیر بر مقدار دریافت مواد غذایی اثرات جسمی را بر فرد تحمیل می کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: بیوتین یا ویتامین b1 از جمله ویتامین هایی است که در تمام مواد غذایی یافت می شود و در صورتی که غذای افراد به طور عمدی کمبود داشته باشد، علائم کمبود شامل بی حالی شدید، افسردگی و پرخوابی ظاهر می شود.
درستی گفت: منابع غذایی آن از قبیل تخم مرغ، جگر، گل کلم، قارچ، موز، هندوانه، توت فرنگی، بادام زمینی هستند. در سفیده تخم مرغ نپخته ماده ای به نام آویدین وجود دارد که از جذب این ویتامین جلوگیری می کند و لازمست تخم مرغ بخوبی پخته و سپس مصرف شود.
وی اضافه کرد: تخم مرغ حاوی انواع ویتامین های گروه b است و برای ارتقای نیروی حافظه مناسب است و باعث تمرکز بهتر حواس می شود. ضمنا بهتر است تخم مرغ با نان سبوس دار خورده شود، زیرا این نان به فراوانی ویتامین های گروه b را دارا بوده و باعث تقویت قوای ذهنی می شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #76
RE : غذا و سلامتی
مصرف گوشت، شیر و تخم مرغ از بروز افسردگی پیشگیری می کند
پریسا ترابی افزود: سطح اسید فولیک در خون برخی از افراد مبتلا به افسردگی پایین است.
وی گفت: جگر، قارچ و سبزی های برگ سبز (به ویژه اسفناج و کلم بروکلی)، گوشت گاو کم چربی، سیب زمینی، نان گندم کامل، آب پرتقال و لوبیا از منابع اسید فولیک هستند.
این متخصص تغذیه افزود: سطوح بالاتر ویتامین b12 در خون افراد افسرده سبب می شود که این افراد به درمان پاسخ بهتری بدهند. منابع غذایی این ویتامین شامل جگر، قلوه، شیر، ماهی، تخم مرغ، ماهی و گوشت است.
ترابی گفت: «روی» نقش مهمی در عملکرد سیستم عصبی دارد. تعادل این عنصر در بدن در پیشگیری و درمان افسردگی مؤثر است. گوشت، مرغ، ماهی، شیر و فرآورده های آن، جگر، غلات کامل، لوبیا مغزها از منابع «روی» هستند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #77
RE : غذا و سلامتی
ماده غذایی زیباکننده
هدف از تغذیه درست رساندن بدن به حداکثر سلامت ممکن است اما اگر کنار آن خوش قیافه هم شویم کسی اعتراض نخواهد داشت. خانم ها مبالغ هنگفتی را برای زیباتر شدن هزینه می کنند اما شاید باور نکنید مواد غذایی نظیر اسفناج، خشکبار، کرفس و حتی گوجه فرنگی لوازم آرایشی ارزانی هستند که می توانند شما را زیباتر کنند.
گوجه فرنگی گوجه فرنگی به دلیل داشتن لیکوپن قرمزرنگ است. این ماده باعث می شود پوست انسان از یک حدی قرمزتر نشود. به صورت علمی به اثبات رسیده که این ماده از پوست در برابر آفتاب محافظت می کند. پس به جای استفاده از کرم های ضدآفتاب می توان حجم بیشتری گوجه فرنگی خورد که حتی برای از بین بردن چین و چروک های پوست هم بسیار مفید است. اسفناج اسفناج نه تنها سیستم دفاعی بدن را بالاتر می برد بلکه باعث درخشش چهره شما هم می شود. اسفناج ماده ای به نام لوتئین دارد. آنتی اکسیدانی که نورهای مضر برای چشم را به خود جذب کرده و از آسیب دیدن سلول های چشمی جلوگیری می کند. چشم هرچقدر سالم تر باشد درخشش بیشتری دارد. آب انگور قرمز و شکلات تلخ این دو ماده غذایی هر دو ترکیبی به نام پلی فنول دارند. تحقیقات نشان داده این ترکیب برای طولانی تر کردن عمر سلول های پوست بسیار مفید است. برای داشتن پوستی صاف و سالم بهتر است آب انگور قرمز و شکلات تلخ بخورید البته مراقب استفاده بیش از حد آنها هم باشید. کرفس می دانستید کرفس انسان ها را خندان تر می کند؟ جویدن کرفس لثه ها را ماساژ می دهد و بین دندان ها را تمیز و آنها را درخشان تر می کند. خشکبار بادام زمینی منبع کاملی از سلنیوم است. ماده عالی که برای سلامت و شادابی موها بسیار مفید است. گردو هم اسیدهای مفیدی دارد که موها را خوش حالت تر و درخشان تر می کند. خوردن خشکبار زیاد می تواند سبب چاقی شود ولی فقط کافی است روزی 2 عدد بادام زمینی بخورید تا مواد عالی مورد نیاز را به بدن و موهایتان برسانید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۳۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #78
RE : غذا و سلامتی
هفت نکته برای غذا خوردن در محل کار
امروزه بسیاری از افراد برای چندین بار در هفته غذای خود را پشت میز کارشان میل می کنند. ولی در هر حال میز کارتان مکان مناسبی برای غذا خوردن نیست و غذا خوردن سر میز کار و جلوی کامپیوتر مشکلاتی را به همراه دارد. لذا در این مقاله ابتدا به دلایل اینکه چرا نباید پشت میز کار غذا بخورید می پردازیم، و سپس از آنجا که بسیاری از افراد گزینه دیگری ندارند و مجبور هستند غذایشان را پشت میز کارشان میل کنند در ادامه مطلب نکاتی را برای چگونگی تغذیه سالم تر در محیط کار و پشت میز کار بیان می داریم.
عوارض غذا خوردن پشت میز کار:
به گزارش سلامت نیوز یکی از بزرگترین عوارض غذا خوردن پشت میز کار آن است که نمی توانید بر روی غذای مصرفی خودتان تمرکز و توجه کافی داشته باشید. وقتی شما به جای تمرکز بر غذای مصرفی تان سرگرم فرستادن ایمیل و پاسخ به تلفن و مرتب کردن اوراق باشید ممکن است ناخواسته پرخوری کنید در واقع صرف غذا پشت میز کار، باعث عدم تمرکز بر میزان غذای مصرفی در شما می باشد. وقتی شما در پشت میز کار نشسته اید این احتمال زیاد است که چند کار را با هم انجام دهید و به مقدار غذای مصرفی تان توجه کافی نداشته باشید. در واقع غذا خوردن پشت میز کار به این معناست که شما به جای نشستن پشت کامپیوتر برای 8 ساعت در روز ، در واقع برای 9 ساعت در روز این کار را می کنید.
غذا خوردن پشت میز کار از بلند شدن از سر جایتان و فاصله گرفتن از دفتر کار و یا محل کارتان جلوگیری می نماید ولی شما برای بهبود پمپاژ قلب و جریان خونتان نیازمند قدری استراحت و حرکت هستید. لذا زمان صرف ناهار بسیار مهم است و این فرصت را به شما می دهد که این استراحت را در روز تجربه نمایید. ولی اگر شما پشت میز کارتان باقی بمانید این فرصت را از خود می گیرید.
به غیر از عوارض مذکور، غذا خوردن پشت میز کار یک مکان مناسب روزانه برای رشد باکتری ها و میکروب ها را فراهم می کند. در ضمن اگر از جمله افرادی هستید که وسط غذا خوردنتان به دلیل کار از جای خود بلند می شوید و برای مثال نیم ساعت از خوردن ناهار باز می مانید و مجددا باز می گردید و به دلیل پر مشغله بودن صرف ناهارتان مدت زیادی طول می کشد پس جای نگرانی هایی از بابت درجه حرارت و ایمنی و رشد میکروب در غذایتان وجود دارد. به عبارت دیگر در درجه حرارت اتاق بسیاری از غذاها می توانند محیط مناسبی برای رشد باکتری ها گردند.
میز غذایی که محل خوردن غذاها و خوراکی ها می باشد می تواند بسیار آلوده باشد و در واقع صرف غذا و خوراکی پشت میز کار به ویژه وقتی که نظافت و تمیز کردن منظم میز کار رعایت نشود می تواند میز را به یک کافه تریا برای باکتری ها مبدل کند. وقتی همزمان با صرف غذا کار کنید گوشی تلفن شما و صفحه کلید کامپیوتر و موس و همه ابزار های شما آلوده خواهند شد. برای آزمایش کردن میزان آلودگی میز کارتان صفحه کلید (کی برد) را بعد از صرف غذا برعکس کنید و نگاه کنید که چقدر خرده نان و خرده غذا از آن بیرون می ریزد هر چقدر که ریزش خرده غذاها بیشتر باشد یعنی شما در آلوده کردن میز کارتان موفق تر بوده اید.
نکاتی برای غذا خوردن سالم تر در پشت میز کار:
اگر علی رغم همه توضیحات فوق الذکر، بازهم می خواهید غذایتان را پشت میز کارتان میل کنید و در واقع چاره دیگری ندارید. در اینجا راهکارهایی را برای تغذیه سالم در پشت میز کار بیان می داریم:
1- در هنگام غذا خوردن چشمتان به ظرف غذا و غذایی که می خورید باشد و وقتی که پشت میز کار غذا می خورید حواستان به غذایی که در دهان می گذارید باشد و اجازه ندهید که به خاطر اینکه حواستان معطوف یک ایمیل و یا یک مورد کاری است بیش از حد غذا بخورید . برای غذای ناهار باید یک وعده غذایی با حجم متعادل را مصرف نمایید ولی نه در حدی که احساس سیری بیش از حد و رخوت بعد از صرف غذا را داشته باشید.
2- ناهارتان را خودتان از منزل بیاورید و از غذاهای پرکالری و فست فود اجتناب کنید. در واقع ناهار فرصت خوبی است برای اینکه غذاهای سالم بخورید لذا با خود غذاهای سالم و سبک و سالاد ( مثل سالاد مرغ و سبزیجات) و آجیل و... بیاورید. اگر با خود غذاهای سالم حاوی سبزیجات را بیاورید مواد مغذی مهم از جمله پروتئین و فیبر را دریافت می نمایید. از مصرف ناهار های گران قیمت و پر حجم و پرکالری و پر چرب که مواد مغذی چندانی هم ندارند پرهیز نمایید. برای حفظ ایمنی غذا از ظروف مخصوص غذا که غذا را خنک نگه می دارند برای حمل غذا استفاده کنید و سپس آن را به یخچال موجود در محل کارتان منتقل نمایید و اجازه ندهید منتقل کردن غذایتان به یخچال بیش از 2 ساعت به طول انجامد.
3- هر زمان که فرصت داشتید به قدم زدن و پیاده روی بپردازید. ما به طور ژنتیکی برای حرکت خلق شده ایم نه سکون، بنابراین صرف غذا پشت میز کار در جایی که روز طولانی ای را بدین منوال در پیش رو دارید ایده خوبی نیست. اگر مجبور هستید که پشت میزتان غذایتان را صرف کنید به دنبال راهکارهایی برای حرکت در بقیه اوقات روزتان باشید. سعی کنید در مسیر برگشت به خانه قدری پیاده روی داشته باشید. بهتر است برای پیشگیری از یک الگوی زندگی ساکن و بدون حرکت در هنگام بیدار شدن از خواب و یا در اواخر روز قدری پیاده روی و ورزش داشته باشید.
4- میز کار خود را تمیز و ضد عفونی کنید. روزی یکبار تمیز کردن میز کارتان با مواد ضد عفونی کننده کافی است. پاک کردن میز تنها با دستمال کاغذی فایده چندانی ندارد و در از بین بردن آلودگی ها موثر نیست. از تمیز بودن تلفن و کامپیوتر و موس و صفحه کلیدتان اطمینان حاصل کنید و از لمس کردن آنها در هنگام صرف غذا اجتناب کنید. همچنین برای جلوگیری از آلوده شدن غذایتان نظافت دستانتان را رعایت کنید و شست و شوی دست ها قبل از غذا را انجام دهید و همچنین یک ضد عفونی کننده برای دست را همیشه در کشوی محل کارتان داشته باشید.
5- می توانید در هنگام صرف غذا بر روی میز کارتان از یک روکش یا رومیزی کوچک استفاده کنید که مانعی خواهند بود بین میکروبها و غذای شما.
6- غذایتان را به همراه یک دوست یا همکار صرف نمایید تا فرصتی را برای استراحت و تجدید روحیه و تعامل با همکاران به خود بدهید.
7- غذا خوردن پشت میز کار را تبدیل به یک عادت برای خود نکنید. برخی مواقع برای شما میسر است که غذایتان را پشت میز کارتان نخورید ولی چون تبدیل به عادت شده است ناخواسته پشت میز کار غذا می خورید (حتی گاهی در منزل خودتان!) و این رفتار غلط تبدیل به یکی از عادت های روزمره تان می گردد. لذا هر زمان که برایتان میسر شد غذایتان را در آرامش و مکان مناسب تر میل کنید.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۴۱ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #79
RE : غذا و سلامتی
9 راه حل برای مقابله با خشکی پوست
عوامل بسیاری از جمله سرما می توانند سبب خشکی پوست شوند، برای پیشگیری و درمان به این 9 توصیه عمل کنید.
1. اسیدهای چرب بیشتری بخورید. روغن زیتون و روغن کتان حاوی اسید چرب بالایی است. 2. هله هوله نخورید. هله هوله تنها شکم سیرکنند و هیچ ماده مغذی به پوست نمی رسانند. 3. میوه و سبزیجات تازه بخورید و از خوردن فست فودها پرهیز کنید. 4. ویتامین بیشتری به بدنتان برسانید، ویتامین a و d در آب هویج موجود است همچنین مصرف قرص های مولتی ویتامین می تواند مفید باشد. 5. از کرم های چرب و مرطوب کننده استفاده کنید. بعد از حمام حتما از مرطوب کننده استفاده کنید.6.آب بنوشید. نوشیدن روزانه 8 لیوان آب ضروری است. 7.مواد طبیعی به پوستتان بزنید. به جای استفاده از انواع پاک کننده های مصنوعی از ماسک میوه های طبیعی و بخور گیاهان استفاده کنید. 8.به اتیکت مواد آرایشی که می خرید، توجه کنید. الکل بسیار خشک کننده است. 9.از روغن های طبیعی استفاده کنید. روغن زیتون یا روغن بادام شیرین برای پوست بسیار خوب است.منبع ریدرزدایجست/ نوامبر

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۴۱ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #80
RE : غذا و سلامتی
خوردن گوشت و ماهی نپخته مهمترین علت ایجاد کرم نواری در انسان است
در اکثر بیماران مبتلا به این انگل علامتی دیده نمی شود اما در بعضی از افراد مبتلا علائمی نظیر کاهش وزن غیر منتظره، اسهال، علائم کم خونی نظیر ضعف ، خستگی ، تنگی تنفس و درد قسمت بالای شکم نیز دیده می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خوردن گوشت قرمز یا ماهی که به خوبی پخته نشده باشد مهمترین علت ایجاد کرم نواری در انسان است.
عبدالمجید فتی در گفت وگو با فارس اظهار داشت: "کرم نواری " یکی از انگل های نسبتا شایع در انسان است که لوله دستگاه گوارش را آلوده می کند.
وی گفت: خوردن گوشت قرمز یا ماهی که به خوبی پخته نشده باشد مهمترین علت ایجاد کرم نواری در انسان است که فرد را بیمار خواهد کرد اما این بیماری به دیگر افراد سرایت نمی کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد علائم ابتلا به کرم نواری تصریح کرد: در اکثر بیماران مبتلا به این انگل علامتی دیده نمی شود اما در بعضی از افراد مبتلا علائمی نظیر کاهش وزن غیر منتظره، اسهال، علائم کم خونی نظیر ضعف ، خستگی ، تنگی تنفس و درد قسمت بالای شکم نیز دیده می شود.
فتی ادامه داد: در بیماران مبتلا به کرم نواری بیشتر درمان دارویی صورت می گیرد و برای تشخیص این بیماری مدفوع در آزمایشگاه برای شناسایی کرم مورد بررسی انجام می گیرد.
استاد گروه انگل و قارچ شناسی دانشگاه امام رضا(ع) مشهد، برای پیشگیری از ابتلا به انگل کرم نواری توصیه کرد: باید ماهی و گوشت قرمز خصوصا گوشت گاو به خوبی پخته شود همچنین از گوشت هایی که دارای مهر کنترل توسط سازمان دامپزشکی است استفاده شود ضمن اینکه قبل از غذاخوردن دست ها با آب و صابون با دقت شسته شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۴۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.