به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجله غذا و سلامتی(جامع)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #81
RE : غذا و سلامتی
رژیم غذایی برای جوان ماندن پوست
رژیم غذایی معمولا افراد را به یاد لاغری و تناسب اندام می اندازد اما جالب است بدانید که برنامه غذایی نقش موثری در داشتن پوستی سالم ,زیبا و شفاف دارد.
به طور طبیعی با بالا رفتن سن، لایه زاینده پوست نازک تر می شود. پوست چین و چروک پیدا می کند و لکه های متعددی روی آن به وجود می آید، غدد سباسه که وظیفه چرب نگه داشتن پوست را برعهده دارند کم کارتر می شوند و پوست خشک می شود. نازک شدن عروق پوست که تغذیه آن را به عهده دارند و یا گرفتگی آن ها به دلیل بالا رفتن سن هم آخرین علت بی طراوت بودن پوست است و پوست پس از مدتی شکننده و بدرنگ می شود.
هرچند باید تا قبل از بروز چنین علائمی مراقبت لازم را از پوست خود انجام دهید اما به هر حال هر زمان بتوانید رژیم غذایی مناسبی داشته باشید ممکن است بشود پیری پوست را تا چند صباحی به عقب بیندازید.مواد زیر بهترین مواد غذایی برای به تعویق انداختن پیری و چروکیدگی پوست است
اگر می خواهید پوستی شاداب، با طراوت، نرم، درخشنده و جوان داشته باشید بهتر است مصرف مواد غذایی زیر را در برنامه تان فراموش نکنید :
2- روغن زیتون خالص
3- کاکائو
4- گردو
5- بادام
6- تخم مرغ
7- سویا
8- سیب
9- توت فرنگی
10- گوجه فرنگی
11- کاهو

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۴۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #82
RE : غذا و سلامتی
کلیه شاهراه بدن
علایم ار کار افتادن کلیه زمانی است ک کلیه عمده عملکرد خود را از دست داده است
اوایل قرن بیستم فردی به نام کرل به روش پیوند زدن عروق دست یافت و سایر جراحان را به این فکر واداشت که شاید بتوان از این طریق عضوی را از بدن فردی به فرد دیگر پیوند زد. در سال 1934 میلادی زن جوانی به علت خوردن جیوه از دنیا رفت 20 سال بعد اولین پیوند موفقیت آمیز کلیه از یک قل به قل دیگر بود. در دهه 70 اهدای کلیه از افراد دچار مرگ مغزی مطرح شد اما متاسفانه اهداکنندگان مرگ مغزی درصد کمی را تشکیل می دهند و بیشتر اهداکنندگان زنده و غیرخویشاوند هستند اما موضوع مهم این است که بتوان جلوی از کارافتادگی کلیه را گرفت.بیماری های کلیوی خاموش و بی سرو صدا مانند یک دشمن رخنه می کنند و زمانی متوجه حضور آن می شویم که کاملا در محاصره قرار گرفته ایم و باید بهای سنگینی را پرداخت کنیم دکتر جودکی معاون علوم پزشکی خدمات درمانی کرج در همایش انجمن خیریه حمایت از بیماری های کلیوی ایران شعبه غرب استان تهران در این باره می گوید: 15000 بیمار دیالیزی وجود دارد که طی مدت زمان اندکی 17 درصد افزایش یافته اند علت اصلی آن انکار بیماران، عدم توجه و عدم رعایت مسایل هشداری است کلیه شاهراه و گلوگاهی است که فقط کار تصفیه ندارد. در هر دقیقه 14 بار خون از داخل کلیه عبور می کند. عواملی مانند رگ های مصنوعی، مصرف داروهای مشکوک، موادغذایی که افراطی مصرف می شوند از قبیل نوشابه های گازدار و شکلات ها، عدم ورزش و تحرک ناکافی، مصرف دخانیات و سیگار و برخی از بیماری ها از جمله دیابت و بیماری فشارخون که دو سویه عمل می کند یعنی هم افزایش فشارخون باعث بیماری کلیوی می شود و هم بیماری کلیوی موجب افزایش فشارخون می شود دکتر جودکی ادامه می دهد: بهترین روش جراح غربالگری برای افراد بالاتر از 30 سال و زنان باردار است. دیابت و فشارخون عامل اصلی تخریب کلیهدکتر یحیی زاده، متخصص کلیه و بیماری ادراری سه عامل نارسایی کلیه، دیالیز و پیوند کلیه را جز سخت ترین چالش ها می داند. نارسایی کلیه به این معناست که کلیه عمده کار خودش را از دست می دهد زیرا بیماری بدون علامت است و علایم زمانی آشکار می شود که دیگر نمی توان به بیمار کمکی کرد و باید به روش های جایگزین فکر کرد او تاکید می کند آسیب های کلیه به دو صورت حاد و مزمن دیده می شود. آسیب های حاد ناشی از تصادفات و... است و احتمال برگشت بالا است و معضلی ایجاد نمی کند اما در نوع مزمن بار سنگینی به دوش خانواده و جامعه تحمیل می شود و در واقع بیشترین شکل نوع مزمن است و بیماری هایی مانند دیابت و فشارخون نقش مهمی دارند و حدود 75 درصد از نارسایی کلیه را تشکیل می دهند. علایم و نشانه ها به شکل ضعف و خستگی، بی اشتهایی، حواس پرتی، کم خونی، تنگی نفس، ورم دست و پا، هستند و در نهایت به صورت افزایش اسیدیته، پتاسیم و اوره که به کمای بیمار و در نهایت فوت او منجر می شود. دکتر یحیی زاده با بیان این نکته که 50 سال قبل همه بیماران با از کار افتادگی کلیه فوت می کردند می گوید: در سال 1943 یک پزشک آلمانی اولین دستگاه دیالیز را اختراع کرد و او توانست زنی را بعد از 12 ساعت اغما، به زندگی برگرداند. دیالیز انواع مختلفی دارد شایع ترین آنها همان خونی یا همودیالیز است که شامل یک غشای نیمه تراوا از سلولز صنعتی است که موجب تصفیه می شود. مواد زائد عبور می کند و مواد موردنیاز بدن برداشته می شود این بیماران باید هفته ای 3 بار و هر بار 3 تا 4 ساعت دیالیز شوند. روش دیگر دیالیز صفاقی است. پرده ای داخل شکم که احشاء را پوشانده است. این پرده مانند صافی عمل می کند به این بیماران سوند داخل شکم وصل می شود. خوبی این روش به این است که هزینه کمتر و کارکرد مداوم دارد و بیشتر به نفع بیمار است ولی خطر عفونت را بالا می برد و در نهایت پیوند کلیه که در ناحیه لگن پیوند می شود و بهترین جایگزین است.بیماری به آرامی پیشرفت می کنددکتر زمزمی، جراح فوق تخصص کلیه و مجاری اداری می گوید: کلیه 3 کار اصلی را انجام می دهد دفع مواد سمی که ناشی از سوخت و ساز بدن است. تنظیم کردن آب و نمک و املاح. اگر بعضی از املاح افزایش یا کاهش یابند یا حجم آب نامتعادل شوند اختلال ایجاد می شود برخی از هورمون ها یا پیامبرهای شیمیایی که به بافت هدف می روند تولید نمی شوند و در مواقعی که کلیه دچار نارسایی می شود فرد دچار کم خونی می شود او یادآور می شود: فشارخون و قندخون عمده ترین علت نارسایی کلیه هستند از دیگر عوامل گلومرولونفریت است یعنی ترشح آنتی بادی یا پادتن علیه خود. بیماری های انسدادی کلیه موجب افزایش ادرار می شود. تومورها نیز به صورت مکانیکی انسداد ایجاد می کنند و در آقایان بزرگی پروستات ممکن است بر کلیه فشار ایجاد کند. در برخی از زنان میانسال با زایمان های طبیعی یا متعدد، موجب افتادگی مثانه شده و ادرار کاملا خالی نمی شود و این امر احتمال عفونت در مجاری و کلیه را بالا می برد. عامل دیگر مصرف داروها بدون نظر پزشک است، تنفس بعضی از سموم حشره کش ها در کشاورزی هم ممکن است موجب آسیب شود. بیماری های ارثی که معمولا قابل پیشگیری نیستند. بیماری قلبی عروقی و در نهایت افراد بالای 50 سال، به طور معمول 40 تا 50 درصد از کارکرد کلیه را از دست می دهند. دکتر زمزمی با تاکید بر این نکته که پیشرفت بیماری کاملا به صورت مخفی است می افزاید: تظاهرات زمانی آغاز می شود که 80 تا 90 درصد از کارکرد کلیه از بین رفته است. والدین باید آگاه باشند تا در صورت دیدن علایمی مانند تب های نامشخص در کودکان، گریه کردن هنگام دفع ادرار، شب ادراری به خصوص در سنین بالاتر و عدم رشد کودک سریع تر به پزشک مراجعه کنند. کودکان زیر 2 سال بسیارحساس هستند چون کلیه ها در حال رشد هستند و کوچک ترین عفونتی باعث از کارافتادن آنها می شود کودکان زیر 7 سال، پسر یا دختر با اولین عفونت نیاز به بررسی کلی دارند و از نمک به عنوان سم سفید یاد می کند که در درازمدت می تواند به عروق آسیب وارد کند و موجب افزایش فشارخون شود. همچنین مصرف به اندازه مایعات به خصوص در افراد مبتلا به فشارخون بسیار مهم است زیرا مصرف بی رویه باعث پمپاژ قلب شده و تجمع آب در بدن و نهایتا تجمع آب در ریه ها می شود. کنترل دقیق قندخون و چربی خون کاملا ضروری است. افزایش وزن بدن نیز در درازمدت باعث نارسایی می شود. مصرف سبزی ها را فراموش نکنیددکتر شکیبافر، متخصص تغذیه شکر و نمک را مضر می داند و می گوید: این 2ماه باید از رژیم غذایی حذف شوند آنچه برای افراد دیابتیک و کلیوی گفته می شود برای افراد سالم نیز گفته می شود. او ادامه می دهد پایبندی به اصول مهم ترین عامل سلامت است هیچ ماده غذایی از سفره بیماران دیابتیک نباید حذف شود. هرم غذایی شامل 5 گروه؛ این 5 بسته، 5 خانواده اند و هر فرد در طول روز باید از هر 5 خانواده استفاده کند. با این دسته بندی رژیم های تک غذایی مانند گیاهخواری به کنار می روند زیرا از نظر علم تغذیه موردقبول نیستند از 5 خانواده هر کدام قسمتی از نیازهای شما را تعیین می کند و در طول 24 ساعت باید استفاده شوند. وی در تقسیم بندی موادغذایی می افزاید قاعده هرم غذایی شامل نان و غلات است که بیشترین فضا را به خود اختصصاص داده است طبقه دوم میوه وطبقه سوم سبزیجات و در طبقات چهارم و پنجم به ترتیب لبنیات و گروه گوشت و پروتئین ها جای می گیرند. اما گروه دیگری نیز وجود دارد که کمترین مکان را به خود اختصاص داده است این گروه چربی ها هستند که ترجیح می دهیم اصلا نباشند. دکتر شکیبافر اضافه می کند: از 5 گروه موادغذایی 3 گروه دارای قند هستند نان و غلات، میوه و لبنیات، مصرف این 3 گروه نیاز به دقت بیشتری دارد. گوشت و پروتئین ها قند ندارند ولی حاوی چربی هستند مصرف گوشت قرمز در افرادی که مشکلات کلیوی دارند مضر است برای داشتن یک رژیم صحیح نخست باید معنی سهم را بدانیم به عنوان مثال گروه نان و غلات که شامل، نان با برنج و سیب زمینی ماکارونی و... هستند منظور از یک سهم نان سنگک یا تافتون یک قطعه 10×10، نان لواش 3 قطعه 10×10، نان تست 1 برش، نان باگت تقریبا cm 7 ، برنج 5 قاشق سرخالی و ماکارونی نصف لیوان بدون مواد است. 1 عدد سیب زمینی متوسط 1 سهم محسوب می شود اما سیب زمینی حاوی پتاسیم بالایی است وافراد دیابتیک یا کلیوی در صورتی که بخواهند سیب زمینی مصرف کنند باید چند ساعت قبل مصرف آن را داخل آب قرار داده تا پتاسیم آن گرفته شود سیب زمینی جزو سبزی های است که نشاسته بالایی دارد. برخی از سبزی ها را داخل گروه نان و غلات قرار می دهیم دانستن این مطلب برای افراد دیابتیک مهم است نخودسبز، کدو حلوایی، ذرت، باقلا جزو نشاسته ها هستند. کدو حلوایی جز سبزی ها است که هم نشاسته بالا (مضر برای دیابتیک) و هم پتاسیم بالایی دارد (مضر برای کلیوی). او با تاکید بر این نکته که از هر خانواده می توان 6 تا 11 سهم در طول روز مصرف کرد می گوید: عدد 6 متعلق به زنانی است که می خواهند وزن کم کنند و 11 متعلق به آقایانی که نمی خواهند وزن کم کنند بهترین رقم بین 6 تا 8 و برای خانم هاست. اما توزیع چگونه است؟ منظور از 6 سهم نان و غلات یعنی 2 سهم صبحانه 2 ناهار 1 شام و 1 عصرانهگروه میوه ها منظور از 1 سهم یک پرتقال متوسط، گلابی متوسط، خوشه انگور کوچک. اما این نکته مهم است که همه میوه ها چه ترش و چه شیرین حاوی قند هستند. بعضی از میوه ها قند را آهسته بالا می برند و بعضی از آنها سریع تر و به این دلیل ما مجازیم در طول روز 2 تا 4 میوه بخوریم و بهترین زمان خوردن 10 صبح و 4 بعد از ظهر است. وی اظهار داشت: از گروه لبنیات باید کره خامه و سرشیر را حذف کنیم. چون چربی شیر بدترین نوع چربی است. 1 لیوان شیر برابر یک سهم است و از این گروه می توانیم 2 تا 3 سهم در طول روز استفاده کنیم و بهتر است ترکیبی از شیر و ماست باشد ماست کم چرب یعنی زیر 1 درصد و 1 تا 2 درصد یعنی نیم چرب و بالای 2 درصد پرچرب است. دیابتی ها گوشت قرمز مصرف نکنند این متخصص تغذیه علت چاقی در ایران را مصرف گوشت نمی داند و می گوید: گوشت قرمز را تا حد امکان باید مخلوط کنند و در بیماران کلیوی میزان pr باید محاسبه شود. دکتر شکیبافر یادآور می شود بهترین گروه، سبزی ها هستند که از همه بیماری ها پیشگیری می کنند و علم تغذیه هیچ محدودیتی برای آن قائل نمی شود این گروه ارزان و قابل دسترسند. البته بیماران کلیوی باید از سبزی ها و میوه های کم پتاسیم مانند سیب، نارنگی، لیمو، گریپ فروت، گیلاس، توت فرنگی، هلو، آناناس، هندوانه، تمشک و زغال اخته استفاده کنند. موز، خرما، کیوی، گلابی، آلو، شلیل، زردآلو، طالبی و خربزه دارای پتاسیم بالا هستند. موز میوه ای است که قند و پتاسیم بالایی دارد و بیماران دیابتیک و کلیوی منع مصرف دارد.خیار، کاهو، گل کلم، پیاز، فلفل، کدو، بادمجان و شلغم جزو سبزی های مطمئن هستند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۴۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #83
RE : غذا و سلامتی
سرانه مصرف ماهی در کشور سی کیلو و در قزوین 800 گرم است
آزاد صالح در همایش " تغذیه سالم و تندرستی" که با حضور مسئولان، استادان و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه اسلامی قزوین برگزار شد،گفت: در حال حاضر شیوع و گسترش بیماری های قلبی و پوکی استخوان را در بین جوانان شاهد هستیم که این مساله بسیار نگران کننده است.
آزاد صالح مدیر کلینیک بهداشت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افزود: استفاده نکردن از مواد غذایی متنوع در سبد تغذیه خانواده ها، ترس از چاقی و مشکلات اقتصادی از مهمترین دلایل گسترش بیماری هایی همچون پوکی استخوان و نارسایی های قلبی در بین جوانان است.
وی گفت: متاسفانه در حال حاضر داشتن بازوهای پفکی برای پسران و اندام مانکنی برای دختران به یک ارزش تبدیل شده است.
صالح توصیه برای مصرف روزانه گوشت، عسل، خرما، انواع میوه ها و سبزیجات به خانواده ها به فواید و اثرات این موادغذایی در تندرستی اشاره کرد و ادامه داد: پوکی استخوان بیماری خاموش ایرانیان است.
وی افزود: استفاده از مواد غذایی متنوع در کشور ژاپن 70 نوع، انگلیس 40 نوع و ایران تنها 14 نوع است و متاسفانه در مصرف ماهی به عنوان یکی از مهمترین مواد غذایی مناسب برای بدن کوتاهی می شود، مصرف سالانه این ماده غذایی مهم برای هر نفر در ژاپن 30 کیلو، ایران 3 کیلو و در قزوین تنها 800 گرم است.
صالح ورزش نکردن مداوم، مناسب و فرهنگ اشتباه در مصرف دارو را از دیگر عوامل تاثیرگذار در نبود تندرستی در بین خانواده های ایرانی دانست و یادآور شد: متاسفانه خانواده های ایرانی پزشکی را پزشک خوب می دانند که داروی زیادی را برایشان تجویز کند؛ در حالی که این فرهنگ اشتباهی است و باید فرهنگ مصرف دارو در کشور اصلاح شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۴۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #84
RE : غذا و سلامتی
الزام دولت به تدوین برنامه تأمین سلامت غذا از مزرعه تا سفره
نمایندگان مجلس ضمن تصویب ماده ای از لایحه برنامه پنجم مبنی بر حمایت مالی از توسعه کشتارگاه های صنعتی و بهبود کشتارگاه های سنتی و نیمه صنعتی توسط بخش غیردولتی، دولت را موظف کردند برنامه تأمین سلامت غذا از مزرعه تا سفره را طی سال اول برنامه تصویب کند. مجلس شورای اسلامی آخرین ماده از بخش کشاورزی برنامه پنجم توسعه را تصویب کرد.
در ماده 136 به دولت اجازه داده شد با هدف تأمین امنیت غذایی اقدامات زیر را انجام دهد:
الف- حمایت مالی از توسعه کشتارگاه های صنعتی و بهبود کشتارگاه های سنتی و نیمه صنعتی توسط بخش غیردولتی به منظور ارتقاء شاخص بهداشت کشتار انواع دام
ب - ارتقاء سطح کلی حمایت از کشاورزی به حداقل سی و پنج درصد (35%) ارزش تولید این بخش
ج - حمایت از افزایش تولید پروتئین حیوانی حاصل از انواع دام، طیور و آبزیان
بر اساس تبصره یک این ماده دولت مجاز است به منظور کنترل بیماری های دامی، تضمین سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و امنیت غذایی، از طریق سازمان های دامپزشکی و نظام دامپزشکی، سامانه هوشمند مراقبت بیماری های دامی و هویت دار نمودن جمعیت دامی کشور را مستقر نماید.
در تبصره دو این ماده آمده است: دولت برنامه تأمین سلامت غذا از مزرعه تا سفره را طی سال اول برنامه تصویب و اقدامات قانونی لازم برای اجرای آن را به عمل آورد.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۴۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #85
RE : غذا و سلامتی
رژیم های سخت لاغری در دختران موجب پرخوری عصبی می شود
سوء تغذیه ناشی از کمی دریافت مواد غذایی کافی و مناسب در تمام سنین می تواند افراد را تهدید کند.
یک متخصص تغذیه گفت: رژیم های سخت لاغری در دختران نوجوان موجب پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی می شود و احتمال موفقیت درمان کاهش پیدا می کند.
احمدرضا درستی مطلق افزود: سوء تغذیه ناشی از کمی دریافت مواد غذایی کافی و مناسب در تمام سنین می تواند افراد را تهدید کند.
وی گفت: هر نوع کمبود اگر در زمان رشد و نمو فرد اتفاق افتد، تأثیر نامطلوب و دراز مدت و گاه غیر قابل جبرانی را بر انسان تحمیل می کند. در جامعه ما در سالیان اخیر نسبت افراد مبتلا به لاغری، کم وزنی و کوتاه قدی تا حدودی کاهش یافته و برعکس نسبت افراد دارای اضافه وزن افزایش معناداری داشته است.
این متخصص تغذیه افزود: بعضی از نوجوانان و به ویژه دختران نوجوان ممکن است، رژیم بگیرند که به احتمال زیاد با دریافت انرژی به مقدار کمتر از حد لازم، مقدار آهن و سایر مواد مغذی مورد نیاز آنها به اندازه کافی تأمین نخواهد شد و بدن آنها لطمه می بیند.
درستی گفت: تعداد کمی از دختران بر اثر این رژیم ها دچار بی اشتهایی عصبی یا دچار پرخوری عصبی می شوند که با طولانی تر شدن زمان این حالات، پیش آگهی بیماری بدتر شده و احتمال موفقیت درمان کاهش پیدا می کند.
وی همچنین گفت: کنترل شدید اشتها به منظور کاهش وزن در کودکان بدون اینکه یک مشاوره دقیق تغذیه ای برای این منظور در کار باشد، می تواند بسیار خطرناک باشد به سوء تغذیه و کوتاهی قد فرد در آینده منجر شود.
این متخصص تغذیه گفت: داروهای افزایش دهنده اشتهای کودکان و برخی مکمل های غذایی که مورد استفاده بعضی نوجوانان قرار می گیرد نیز گاهی با ایجاد عوارض جانبی در فرد همراه هستند.برخی اوقات نیز با تأثیر شدید بر اشتها، آنها را به پرخوری و ایجاد آمادگی برای چاقی دوران های بعدی زندگی سوق می دهند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۴۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #86
RE : غذا و سلامتی
کباب کردن» خطرناک ترین و «بخارپزی» بهترین شیوه پخت مواد غذایی است
یک فوق تخصص گوارش با بیان اینکه سرطان گوارش، چهارمین سرطان شایع در دنیاست، گفت: 70 درصد علت بروز این بیماری مربوط به نوع تغذیه و مصرف سیگار برمی گردد.
دکتر نادر ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: امروزه استفاده از غذ اهای کم چرب، کم کا لری و روغن های گیاهی در عدم ابتلا به سرطان گوارش سودمند است. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران کبابی کردن غذا را خطرناک ترین نوع پخت غذا دانست وافزود: در اثر کباب شدن ، چربی ها شکسته و هیدروکربن ایجاد می شود و هر چقدر زمان پخت گوشت به صورت کبابی بیشترشود، سرطان زا بودن آن نیز بیشتر می شود.دکتر ابراهیمی با اشاره به باکتری های موجود در غذاهای کبابی شده افزود: معمولا این باکتری ها را می توان با قراردادن در مایکروویو، کشیدن فویل روی آن و تفت دادن با روغن کم از بین برد. دکتر ابراهیمی اظهار داشت: از نظر پزشکی بهترین روش پخت، بخارپز کردن است با این حال در روش آب پزکردن تمام ویتامین و اسید فولیک موجود در مواد غذایی وارد آب می شود و ارزش غذایی آن کم می شود. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف فست فودها ، کالباس و سوسیس که مواد نگهدارنده دارند و غذاهای دودی شده مانند ماهی در افزایش بروز سرطان گوارش نقش مهمی دارند. این فوق تخصص گوارش در پایان با اشاره به ارتباط نزدیک بین نوع تغذیه و بروز سرطان گوارش خاطر نشان کرد: مردم باید میزان استفاده از سبزی جات، غذاهای بخارپز و روغن های گیاهی را افزایش وهمچنین فست فودها و غذاهای کباب پز شده را به حداقل برسانند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۵۰ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #87
RE : غذا و سلامتی
مصرف سیگار و تغذیه نامناسب شایع ترین علت بروز انواع سرطانها
یک فوق تخصص گوارش با بیان اینکه سرطان گوارش، چهارمین سرطان شایع در دنیاست، گفت: 70 درصد علت بروز این بیماری مربوط به نوع تغذیه و مصرف سیگار برمی گردد.
دکتر نادر ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: امروزه استفاده از غذاهای کم چرب، کم کالری و روغن های گیاهی در عدم ابتلا به سرطان گوارش سودمند است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران کبابی کردن غذا را خطرناک ترین نوع پخت غذا دانست وافزود: در اثر کباب شدن ، چربی ها شکسته و هیدروکربن ایجاد می شود و هر چقدر زمان پخت گوشت به صورت کبابی بیشتر، سرطان زا بودن آن نیز بیشتر می شود.
دکتر ابراهیمی با اشاره به باکتری های موجود در غذاهای کبابی شده افزود: معمولا این باکتری ها را می توان با قراردادن در مایکروویو، کشیدن فویل روی آن و تفت دادن با روغن کم از بین برد.
این فوق تخصص گوارش افزود: استفاده از سبزیجات، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل و مواد نگهدارنده دارند باعث خنثی شدن مواد شیمیایی موجود در گوشت می شود و در نهایت میزان سرطان زایی را کاهش می دهد.
دکتر ابراهیمی اظهار داشت: از نظر پزشکی بهترین روش پخت، بخارپز کردن است با این حال در روش آب پزکردن تمام ویتامین و اسید فولیک موجود در مواد غذایی وارد آب می شود و ارزش غذایی آن کم می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف فست فودها ، کالباس و سوسیس که مواد نگهدارنده دارند و غذاهای دودی شده مانند ماهی در افزایش بروز سرطان گوارش نقش مهمی دارند.
این فوق تخصص گوارش در پایان با اشاره به ارتباط نزدیک بین نوع تغذیه و بروز سرطان گوارش خاطر نشان کرد: مردم باید میزان استفاده از سبزیجات، غذاهای بخارپز و روغن های گیاهی را افزایش و همچنین فست فودها و غذاهای کباب پز شده را به حداقل برسانند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۵۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #88
RE : غذا و سلامتی
کاهش بیماری های مشترک انسان و دام با اجرای طرح توسعه خدمات بهداشتی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سمنان اظهار کرد: با اجرای طرح توسعه خدمات بهداشتی دام های روستایی وعشایری، بیماری های مشترک بین انسان ودام به خصوص بیماری بروسلوز (تب مالت )در انسان کاهش چشمگیری داشته است .
دکتر علی جاویدپور گفت: از آنجایی که بروسلوز به عنوان یکی از مهم ترین بیماری های مشترک بین انسان و دام محسوب می شود و کنترل پیشگیری از این بیماری می تواند ضمن حفظ بهداشت دام و جلوگیری از خسارات اقتصادی، سبب ارتقاء سطح بهداشت عمومی و همچنین مانع از خسارات تحمیلی روحی، جسمی و مالی به افراد و جامعه می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی سمنان در همین راستا به خبرنگار ایسنا سمنان گفت: سازمان دامپزشکی کشور، با توجه به اهمیت موضوع، طرح توسعه خدمات دامپزشکی و افزایش سطح پوشش واکسیناسیون دام های روستایی وعشایری را در دستور کار خود قرار داده و همین امر سبب کاهش چشمگیری در مبتلایان جمعیت انسانی به این بیماری شده است.
دکتر علی جاوید پور افزود: طرح واکسیناسیون بروسلوز از تاریخ 18 آذر توسط بخش دولتی وخصوصی و با بکارگیری تمام امکانات به صورت رایگان در سطح گاوداری های شهرستان اجرا شود.
این مقام مسؤول در پایان این گفت وگو، از دامداران درخواست کرد که ضمن همکاری وهماهنگی لازم با اکیپ های اعزامی کلیه ضوابط قرنطینه ای و بهداشتی را رعایت کنند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۵۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #89
RE : غذا و سلامتی
2 راهکار برای زندگی بدون دیابت
تقریبا در 25 درصد مردم امریکا مقدار ناچیز قند خون افزایش یافته و گزارش می شود که طی 10 سال آینده آنها را به دیابت مبتلا میکند . اما تنها 4 درصد مردم از این موضوع اطلاع دارند. و آن چه وضع را بدتر می کند آن است که بیش از نیمی از افرادی که از بیماری خود مطلع هستند تلاشی در راستای کم کردن وزن و فعالیت بدنی بیشتر نمی کنند. بیماری ای که پیشرفت آن با مصرف دارو، کنترل قند خون، ریسک حملات قلبی، آلزایمر و سایر بیماری ها همراه است.
با روشهای ارائه شده در زیر میتوانید از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنید :
1-کاهش وزن
حتی در افراد با اضافه وزن زیاد بعد از کاهش وزن خود به میزان 5 درصد - حتی بدون انجام فعالیت های ورزشی - احتمال ابتلا به دیابت تا 70 درصد کاهش می یابد. برای فردی با 80 کیلوگرم وزن تنها 4 کیلوگرم ناقابل است!
2-تهیه ی یک پیش غذای مناسب
افراد مبتلا به دیابت نوع دوم، وقتی که قبل از وعده های غذای پرچرب دو قاشق سرکه مصرف کردند قند کم تری در خون آن ها گزارش شد. سرکه حاوی استیک اسید می باشد که توانایی غیرفعال کردن آنزیم های تجزیه کننده ی کربو هیدرات را دارا می باشد. در حقیقت تاثیر سرکه بر میزان قند خون شبیه داروهای کاهش دهنده ی آن می باشد.
3- فعالیت های ورزشی
افرادی که در هفته تا 4 ساعت ورزش می کنند حتی بدون آن که وزنشان کاهش یابد، تا 80 درصد احتمال ابتلا به دیابت در آن ها کم می شود. مطالعات نشان می دهد که ورزش به بدن کمک می کند که با افزایش پذیرنده های انسولین در سلول ها، آن را به صورت بهینه به مصرف برساند. انسولین در انتقال قند خون به داخل سلول ها اثر می گذارد.
4-گنجاندن غلات در برنامه ی غذایی
مواد خوردنی شامل غلات روی کاهش میزان بیماری هایی چون سرطان سینه، نوع دوم دیابت و فشار خون بالا تاثیر بسزایی دارند. این مواد یکی از بهترین منابع برای سلامتی بدن هستند. محتوای بالای فیبر در موارد عرضه شده، به علاوه ی مقدار کم مواد قندی مانند فروکتوز، ساکاروز و مالتوز از مزیت های این محصولات هستند.
5-از خیر قهوه نگذرید
پژوهشگران موسسه ی سلامت عمومی هاروارد در یافتند که کسانی که روزانه بیش از 6 فنجان قهوه می نوشند، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم در آن ها کاهش می یابد. دانشمندان در مورد تاثیر کافئین بر متابولیسم بدن در راستای تنظیم قند خون به نتیجه ی قطعی دست نیافته اند چرا که قهوه به عنوان منبع اصلی کافئین دارای پتاسیم، منیزیم، آنتی اکسیدان ها نیز می باشد که هر کدام در جذب قند توسط سلول موثر هستند.
6-فست فود، چند هفته یک بار
از بین افرادی که وزن نرمال را دارا بودند، کسانی که غذاهای فست فود را بیش از هفته ای دوبار مصرف کردند نسبت به سایرین که کمتر از هفته ای یک بار در هفته از این غذاها استفاده کردند، تقریبا 4 کیلوگرم بیشتر وزن اضافه کردند و افزایش نرخ مقاومت سلول هایشان در برابر انسولین تا دو برابر گزارش شد. به علاوه آن که بیشتر فست فودها حاوی مقادیر زیاد اسیدهای چرب غیراشباع می باشند که حتی بدون افزایش وزن می تواند به دیابت منجر شود. بنابراین همراه داشتن مقداری آجیل در کیف، شما را از تهیه ی فست فود باز داشته، گامی در راستای جلوگیری از افزایش قند خون بردارد.
7-خوردن سبزیجات هم خیلی بد نیست
افرادی که حداقل 5 بار در هفته از فراورده های گوشت قرمز استفاده کردند با اقزایش 29 درصدی خطر ابتلا به دیابت مواجه شدند. این افزایش در مقایسه با آمار مربوط به کسانی که کم تر از یک بار در هفته گوشت قرمز مصرف کردند. پژوهشگران کلسترول موجود در گوشت قرمز و افزودنی های فراورده های گوشتی را به عنوان عامل افزایش خطرات معرفی کردند.
8-تجربه ی زندگی با طعم ادویه
محققان آلمانی 65 فرد بزرگسال مبتلا به دیابت نوع دوم را مورد آزمایش قرار دادند. این افراد با مصرف کپسول یک گرمی پودر دارچین سه بار در روز به مدت 4 ماه شاهد کاهش قند خون خود به مقدار 10% بودند. چرا که ترکیبات دارچین، آنزیم هایی که باعث برانگیختن پذیرنده های انسولین در سلول می شوند را فعال می کنند.
9-هرروز با خاطری آسوده
وقتی استرس به یک فرد وارد می شود، بدن به انجام عکس العمل وا داشته می شود. تپش قلب سریع تر می شود و سرعت تنفس افزایش می یابد. همچنین استرس باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون بدن می شود. در این شرایط اگر آرامش و تمدد اعصاب برقرار شود، بدن توانایی لازم برای کنترل سطح خون را فراهم می کند. تمرین های پیشنهادی که ارائه می شوند؛
صبح را با یوگا، تمرکز و پیاده روی آغاز کنید.
سه نفس عمیق و آهسته قبل از هر فعالیت استرس زا مانند جواب دادن تلفن، روشن کردن خودرو و ... بکشید.
روزهای تعطیل را به بودن با خانواده، استراحت، عبادت و کارهای لذت بخش بگذرانید نه انجام کارهای کسل کننده و تنش زا مانند خرید کردن و سر کار رفتن.
10-خواب شب منظم و کافی
بر اساس نتایج یک پژوهش افرادی که کمتر از 6 ساعت به طور منظم می خوابند، احتمال مبتلا شدن به دیابت را در خود دو برابر افزایش می دهند. و در افرادی با بیش از 8 ساعت خواب، به سه برابر می رسد. وقتی ما بیش از حد کم یا زیاد بخوابیم، به علت عدم تکامل فرایند تنفس، سیستم عصبی به حالت آماده باش قرار می گیرد. این حالت بدن باعث تداخل در فرایند تنطیم سطح قند خون توسط هورمون ها می شود. برای داشتن یک خواب راحت از خوردن مواد کافئین دار در بعدالظهر بپرهیزید و از برنامه های آخر شب تلویزیون بگذرید.
11-تنها نمانید
بر طبق گزارش ارائه شده توسط پژوهشگران که آزمایشات خود را روی 461 زن از رده ی سنی 50 تا 64 سال انجام دادند، زنانی که تنها زندگی می کنند تا 2.5 برابر بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند.
12-تست قند خون
با یک تست ساده می توان میزان قند خون را تعیین کرد. آگاهی از آن که قند خون شما اندکی بالاست به شما کمک می کند تا با انجام فعالیت های مناسب و رژیم غذایی ساده بدون استفاده از مواد دارویی آن را کنترل کنید. افراد بالای 45 سال باید آزمایش میزان قند خون را انجام دهند و افراد در سنین کمتر در صورت ظهور علائم ابتلا مانند داشتن اضافه وزن، وضعیت موروثی و کلسترول و فشار خون بالا، برای اندازه گیری قند خون اقدام کنند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۵۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #90
RE : غذا و سلامتی
استفاده از رنگ های مصنوعی در غذاها از علل نارسایی کلیه ها
معاون دانشکده علوم پزشکی کرج از افزایش 17 درصدی بیماری های کلیوی در کرج طی سال های اخیر خبر داد.دکتر کبری جودکی در همایش بیماران کلیوی در کرج، در گفت و گویی گفت: در میان بیماری های خاموش بیماری های کلیوی آمار زیادی را به خود اختصاص داده است. توجه به پیشگیری از بیماری های کلیوی، اقدامی مهم و موثر برای کاهش این بیماری است. وی با بیان اینکه در حال حاضر 15 هزار نفر در کشور از بیماری نارسایی کلیوی رنج می برند، ادامه داد: 193 نفر از مردم کرج نیز به این بیماری دچار هستند. به گفته وی، پنج مرکز دیالیز در بیمارستان های شهید باهنر، شهید رجایی، شریعتی، امام خمینی (ره) و اشتهارد با 65 دستگاه اقدامات مربوط به دیالیز بیماران را در کرج انجام می دهند.
جودکی در پایان با اشاره به علل نارسایی و بیماری های کلیوی در کشور گفت: مصرف دخانیات، فشارخون، دیابت، تغذیه نادرست، مصرف خودسرانه دارو و استفاده از رنگ های مصنوعی در غذاها از علل نارسایی کلیه ها است.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۶:۵۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.