به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجله غذا و سلامتی(جامع)

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #1
Icon13 مجله غذا و سلامتی(جامع)
ترش کردن معده، بیماری های دیگری را در پی دارد
دکتر امیرحسین فقیهی، متخصص گوارش و کبد، و دانشیار مرکز آموزش درمانی رسول اکرم (ص) گفت: «ترش کردن و سوزش گلو از علایم مشهود رفلکس اسید معده (بازگشت اسید معده به مری) است و می تواند زنگ خطری برای سایر بیماری ها باشد. غذا خوردن، خواب و بوی مواد غذایی باعث ایجاد حرکات دودی شکل و ترشح اسید در معده می گردند و دریچه ای که حد فاصل معده و مری قرار دارد، مانع بازگشت و رفلکس اسید به مری می شود. این دریچه در طول شبانه روز چندین مرتبه باز و بسته می شود و در صورتی که دریچه حایل به دلایلی پایداری خود را از دست بدهد، اسید به مری باز می گردد. با رفلکس اسید معده به مری، ترشحات بزاق به منظور کاهش و خنثی کردن خاصیت اسید افزایش می یابد. همچنین حرکات دودی مری، اسید را به معده باز می گرداند تا به بافت مری آسیب نرساند. آلرژی، سینوزیت، گلودرد، سرفه مزمن، تنگی نفس و حتی آسم می توانند در اثر رفلاکس اسید معده به وجود آیند که در مرحله اول باید ترش کردن معده درمان شود تا بدن به داروها جواب دهد. در صورت عدم درمان این بیماری، مری ملتهب و متورم می شود و لقمه غذا در گلو گیر می کند و سلامت شخص را به خطر می اندازد. کاهش وزن ، خوردن غذاهای کم حجم، اجتناب از مصرف غذاهای چرب و فست فودها و قهوه از جمله عوامل پیشگیرانه از بروز رفلکس اسید معده (ترش کردن غذا) هستند.» دکتر بابک رضایی ، متخصص گوارش نیز بیان می کند:
«ترش کردن معده یا سوزش سر دل به تنهایی عامل خطرناک و نگران کننده ای نیست. افزایش اسید معده و ورود آن به مری موجب تحریک و در نهایت ایجاد زخم در دیواره مری می شود که در صورت تکرار، زمینه بروز سرطان را تقویت می کند. البته افراد باید توجه داشته باشند که سوزش سر دل یا همان ترش کردن معده می تواند عوارض بیماری های دیگری مانند بیماری های قلبی باشد که در صورت بروز، باید به سرمنشا آن توجه شود. زمینه بروز این حالت در افرادی که دارای ناراحتی های معده هستند، بیشتر مشاهده می شود. استفاده از غذاهای چرب و سرخ کردنی ، نوشابه ها، آجیل، شکلات و آب نبات ، ادویه جات، مرکبات، فست فودها (سوسیس و کالباس)، آب غوره و آب نارنج، خیار، کاهو و سبزی خام از جمله مواردی ست که موجب تحریک و افزایش اسید معده می شود. پوشیدن لباس های تنگ به ویژه گن در زنان با وارد کردن فشار بر اندام های داخلی مانند معده، موجب تحریک معده و ورود اسید معده به مری می شود که در این حالت ترش کردن یا سوزش سر دل اتفاق می افتد. استفاده از برخی داروها در بیماران مبتلا به فشار خون بالا و نیز مصرف سیگار و الکل از دیگر عوامل بروز سوزش سر معده هستند. مصرف چای در حالت گرسنگی و بعد از غذا میزان اسید معده را افزایش می دهد. کاهش وزن، کاهش حجم غذای معده و شیب تختخواب (طوری که سر در قسمت بالا قرار بگیرد) از جمله راهکارهای موثر در درمان این حالت هستند. نوشیدن آب در چنین حالتی موجب رقیق شدن اسید معده و دفع آن می شود.»

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
(آخرین ویرایش در این ارسال: جمعه ۱ بهم ۱۳۸۹ ۱۸:۱۷ عصر، توسط Bahareh.)
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۰۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده اند. agha majid, mehrdadp
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #2
RE : غذا و سلامتی
چاقی می تواند موجب نازایی زنان شود
یک متخصص زنان، زایمان و نازایی گفت:« چاقی بیش از اندازه با عدم تخمک گذاری و ناباروری در زنان همراه است و در صورت حاملگی تأثیرات زیانباری بر سلامت جنین و مادر دارد.» دکتر سهیلا رنجبر در گفتگویی اظهار داشت:«در دنیای امروزی هر چه به سوی صنعتی شدن پیش می رویم پدیده چاقی به عنوان عاملی خطرساز و تهدید کننده تندرستی، بیش از گذشته به چشم می خورد.» وی افزود:«امروزه چاقی، نه تنها بزرگسالان، بلکه نوجوانان و کودکان را به دلیل تغذیه نادرست و مصرف فست فودها گرفتار کرده است.» این متخصص زنان، زایمان و نازایی گفت:«در صورتیکه پیوسته غذاهای پرچرب و پرکالری خورده شود بدن به آن غذا عادت می کند و این روند موجب چاقی می شود.» وی افزود: «هورمون لپتین در بافت های سفید چربی تولید می شود و پس از ورود به سیستم گردش خون، پیام هایی را به مرکز مخصوصی در مغز می فرستد تا فرد احساس سیری کند و از آنجا که میزان هورمون لپتین در افراد چاق بالا می رود و مدارهای مغزی آنان از کار می افتد.» رنجبر اظهار داشت:«همچنین ذخیره این ماده در زنان بیشتر از مردان است و برای تنظیم اشتها، افزایش متابولیسم بدن، بلوغ، تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از چاقی ضروری است.» وی افزود:«در صورتیکه چربی بدن کم باشد لپتین نیز کم خواهد بود و سیکل قاعدگی و تخمک گذاری به هم می خورد، در زنان بسیار چاق، کاهش وزن باعث منظم شدن سیکل ماهیانه و افزایش باروری می شود.» دکتر رنجبر تصریح کرد:«بیماری های قلبی، افزایش کلسترول، فشار خون، خطر تشکیل لخته و سکته های مغزی، بیماری دیابت، انواع ورم مفاصل، بیماری های کبد و کیسه صفرا، عدم تخمک گذاری، نازایی و ناباروری، سرطان رحم و پستان از جمله عوارض چاقی است.» این متخصص زنان و زایمان خاطر نشان کرد: «چاقی بیش از اندازه با عدم تخمک گذاری و ناباروری در زنان همراه است و در صورت حاملگی تأثیرات زیان باری بر سلامت جنین و مادر دارد.»

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۰۹ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده اند. agha majid, mehrdadp
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #3
RE : غذا و سلامتی
ترش کردن معده، بیماری های دیگری را در پی دارد
دکتر امیرحسین فقیهی، متخصص گوارش و کبد، و دانشیار مرکز آموزش درمانی رسول اکرم (ص) گفت: «ترش کردن و سوزش گلو از علایم مشهود رفلکس اسید معده (بازگشت اسید معده به مری) است و می تواند زنگ خطری برای سایر بیماری ها باشد. غذا خوردن، خواب و بوی مواد غذایی باعث ایجاد حرکات دودی شکل و ترشح اسید در معده می گردند و دریچه ای که حد فاصل معده و مری قرار دارد، مانع بازگشت و رفلکس اسید به مری می شود. این دریچه در طول شبانه روز چندین مرتبه باز و بسته می شود و در صورتی که دریچه حایل به دلایلی پایداری خود را از دست بدهد، اسید به مری باز می گردد. با رفلکس اسید معده به مری، ترشحات بزاق به منظور کاهش و خنثی کردن خاصیت اسید افزایش می یابد. همچنین حرکات دودی مری، اسید را به معده باز می گرداند تا به بافت مری آسیب نرساند. آلرژی، سینوزیت، گلودرد، سرفه مزمن، تنگی نفس و حتی آسم می توانند در اثر رفلاکس اسید معده به وجود آیند که در مرحله اول باید ترش کردن معده درمان شود تا بدن به داروها جواب دهد. در صورت عدم درمان این بیماری، مری ملتهب و متورم می شود و لقمه غذا در گلو گیر می کند و سلامت شخص را به خطر می اندازد. کاهش وزن ، خوردن غذاهای کم حجم، اجتناب از مصرف غذاهای چرب و فست فودها و قهوه از جمله عوامل پیشگیرانه از بروز رفلکس اسید معده (ترش کردن غذا) هستند.» دکتر بابک رضایی ، متخصص گوارش نیز بیان می کند:
«ترش کردن معده یا سوزش سر دل به تنهایی عامل خطرناک و نگران کننده ای نیست. افزایش اسید معده و ورود آن به مری موجب تحریک و در نهایت ایجاد زخم در دیواره مری می شود که در صورت تکرار، زمینه بروز سرطان را تقویت می کند. البته افراد باید توجه داشته باشند که سوزش سر دل یا همان ترش کردن معده می تواند عوارض بیماری های دیگری مانند بیماری های قلبی باشد که در صورت بروز، باید به سرمنشا آن توجه شود. زمینه بروز این حالت در افرادی که دارای ناراحتی های معده هستند، بیشتر مشاهده می شود. استفاده از غذاهای چرب و سرخ کردنی ، نوشابه ها، آجیل، شکلات و آب نبات ، ادویه جات، مرکبات، فست فودها (سوسیس و کالباس)، آب غوره و آب نارنج، خیار، کاهو و سبزی خام از جمله مواردی ست که موجب تحریک و افزایش اسید معده می شود. پوشیدن لباس های تنگ به ویژه گن در زنان با وارد کردن فشار بر اندام های داخلی مانند معده، موجب تحریک معده و ورود اسید معده به مری می شود که در این حالت ترش کردن یا سوزش سر دل اتفاق می افتد. استفاده از برخی داروها در بیماران مبتلا به فشار خون بالا و نیز مصرف سیگار و الکل از دیگر عوامل بروز سوزش سر معده هستند. مصرف چای در حالت گرسنگی و بعد از غذا میزان اسید معده را افزایش می دهد. کاهش وزن، کاهش حجم غذای معده و شیب تختخواب (طوری که سر در قسمت بالا قرار بگیرد) از جمله راهکارهای موثر در درمان این حالت هستند. نوشیدن آب در چنین حالتی موجب رقیق شدن اسید معده و دفع آن می شود.»

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۱۰ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
1 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده است. agha majid
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #4
RE : غذا و سلامتی
نخریدنی های غذایی!
وقت کم ، مشغله زیاد و بیشتر از همه مدیریت نکردن زمان که تنبلی هم چاشنی آن می شود دلایلی شده اند که استقبال مردم از خرید و مصرف فست فود بیشتر شود....
غافل از اینکه نمک زیاد، شکر، مواد نگهدارنده و برخی افزودنی های غیرضروری به این مواد غذایی سلامتی شان را تهدید می کند و باید چند برابر وقت و هزینه بیشتری را صرف درمان خود کنند . سبزی های منجمد: گهگاهی استفاده از سبزی های منجمد آن هم به دلیل کمبود وقت مشکلی ایجاد نمی کند ولی اگر مصرف اینگونه سبزی ها جایگزین همیشگی سبزیجات تازه شوند نه تنها ارزش غذایی مورد انتظار را ندارند بلکه هزینه زیادی را بر خانواده تحمیل می کنند . سبزی های منجمد خواص سبزی های تازه را ندارند. فست فودها: پیتزاها، ساندویچ های آماده ، انواع ناگت ها و شنیتسل های آماده که فقط کافی است آنها را در تابه یا مایکروفر قرار دهید، مواد غذایی ای هستند که به دلیل نمک فراوان، چربی زیاد و مواد افزودنی غیرضروری به سلامتی شما صدمه می زنند . آبمیوه های آماده: آبمیوه های آماده در کنار شکر و کالری زیادشان، مواد نگهدارنده، مواد افزودنی و سدیم زیادی دارند. شکلات های پرکالری: این شکلات ها که اغلب در کنار صندوق فروشگاه ها جایگزین پول خرد، به مشتری تحمیل می شوند، شکر و چربی زیادی دارند و کالری شان هم زیاد است. ادویه های ترکیبی: گاهی دیده شده که افرادی سود جو ، در ترکیب ادویه ها از موادی همچون پوست فندق و ... که به صورت پودر درآورده اند، با کمی ادویه اصلی مخلوط کرده و به مشتری عرضه می کنند، درحالی که این ادویه های مخلوط شامل اجزایی هستند که خودتان به راحتی می توانید آنها را بدون اضافه کردن نمک تهیه کنید. نوشابه های گازدار: نوشابه های گازدار، پرکالری و سرشار از قند هستند و بررسی ها نشان داده است که مصرفشان موجب پوکی استخوان هم می شود. آب های بطری شده: این محصول در مقایسه با آب آشامیدنی لوله کشی خیلی گران تر است و برای محیط زیست هزینه زیادی دارد. نصب یک فیلتر در شیر آب خانه خیلی کاربردی تر است. چیپس و پفک: معمولا در هر فروشگاه و سوپر مارکتی یک قفسه کامل به اینگونه خوراکی ها تعلق دارد که بسته بندی های بسیار رنگارنگ و جذابی نیز دارند. چیپس یکی از خوراکی های خوش مزه اما بسیار پرنمک، پرکالری و کم خاصیت است. گاهی خوردن آنها برای تغییر و تنوع ذائقه مشکلی ندارد ولی اگر بخواهد جزو لیست اصلی و همیشگی خرید شما باشد مضر و نامطلوب است. ساندویچ های آماده: این محصولات به خاطر بسته بندی و طرح های جذابشان قیمت بالایی دارند و اغلب شامل مقدار کمی نان، یک برش پنیر و یک برش نازک کالباس هستند؛ غذایی که ارزش غذایی کم و چربی و نمک زیادی دارد. غذاهای گوشتی نیمه آماده: هزینه خرید غذاهای گوشتی نیمه آماده مانند کباب های لقمه و همبرگرهای منجمد خیلی بیشتر از تهیه آنها با گوشت تازه است، ضمن اینکه گاهی از گوشت های بی کیفیت در این فراورده ها استفاده می شود که احتمال وجود باکتری ای.کلای در غذاهای گوشتی نیمه آماده بیشتر است. انواع سس ها: اخیرا در سوپرگوشت ها دیده می شود که یک یخچال مجزا را به انواع سس ها اختصاص داده اند که انواع سس های مایونز و سس های گوجه مانند سس تند و سس ماکارونی گران تر و شورتر از سس ساده هستند. این سس ها نه تنها چربی و نمک بالایی دارند بلکه اشتهای خوردن را بیشتر کرده و منجر به چاقی می شوند .

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۱۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده اند. agha majid, mehrdadp
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #5
RE : غذا و سلامتی
کپک های خانگی ممکن است کشنده باشند
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند کپک های خانگی می توانند سبب بروز آلرژی و مشکلات تنفسی شوند و حتی ممکن است کشنده باشند . کپک و قرار گرفتن در معرض آن باعث ناراحتی تنفسی، چشم، ناراحتی های پوستی و آلرژی می شود.
انجمن آمریکایی آسم و آلرژی و آکادمی آلرژی، آسم و ایمونولوژی آمریکا، توصیه هایی را برای کنترل رشد کپک ها در خانه ارائه کرده اند. بنابراین توصیه ها، برای کنترل رشد کپک ها رطوبت داخل خانه باید کمتر از 40 درصد باشد. در این زمینه یک دستگاه رطوبت سنج می تواند به شما کمک کند. همچنین برای محیط های مرطوب یک هواکش یا سیستم تهویه مورد نیاز است. نکته دوم این است که هرگونه منبع نشت آب را که امکان رشد کپک ها را فراهم می سازند، تعمیر کنید. سوم اینکه نواحی تجمع کپک ها را روی سطوح جامد شناسایی کرده و با محصولات سفیدکننده این نواحی را تمیز کنید. همچنین توصیه می شود که از تهویه مناسب فضای منزل اطمینان حاصل کنید. برای این منظور می توانید برای آشپزخانه و حمام از هواکش استفاده کنید و لباس ها را در فضای آزاد خشک کنید. سری دوش را مرتب تمیز کنید. تعداد گیاهان طبیعی داخل منزل را به حداقل برسانید. اگر امکان دارد پنجره را بسته نگه دارید و بالاخره اینکه از پوشاندن کف دستشویی و زیرزمین با موکت و قالیچه خودداری کنید. با رعایت این نکات احتمال رشد کپک ها و قارچ ها درفضای داخل منزل کاهش پیدا می کند. کپک ها در صورت مناسب بودن شرایط رشد، یعنی رطوبت و گرما بسرعت رشد می کنند و می توانند سبب تخریب و غیرقابل مصرف شدن میوه ها و غذاها شوند. کپک ها اگر چه بیشتر اوقات شمایلی شبیه هم دارند، اما هر نوع ماده غذایی، کپک مخصوص خودش را دارد مثلا کپکی که روی میوه ها رشد می کند با کپک نان، مربا و خشکبار فرق دارد. کپک نان یکی از خطرناک ترین انواع کپک است، چون بسرعت در بافت نان نفوذ می کند و اگر لایه های نان روی هم چیده شده باشد، بخش های بالایی و پایینی خود را نیز آلوده می کند. وقتی نان کپک زد، راهی جز دور انداختن آن وجود ندارد، اما برای این که این اتفاق نیفتد پیش از سرد شدن کامل نان ها، نباید آنها را روی هم چید، چون حرارت نان موجب کپک زدگی زودرس می شود. این در حالی است که انباشته شدن نان داغ پیش از سرد شدن، موجب تغییر حالت ظاهری، بیات شدن زودرس و بروز بیماری های گوارشی می شود. پس برای این که کپک، نان های شما را از بین نبرد آنها را پس از خنک شدن درون کیسه های پلاستیکی بگذارید و درون فریزر قرار دهید. البته پیچیدن نان در پارچه های سفید و تمیز بهتر از کیسه های پلاستیکی است، چون رطوبت نان را جذب می کند و مانع کپک زدگی آن می شود.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۱۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده اند. agha majid, mehrdadp
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #6
RE : غذا و سلامتی
صبح و ظهر و شب امتحان چه بخوریم؟
سال ها پیش، وقتی ما مثل خیلی از خواننده های این صفحه دانشجو بودیم، استاد فیزیکی داشتیم که به محض ورود به کلاس درس، توی چشم تک تک دانشجوهای کلاس نگاه می کرد و به بعضی ها که می رسید می گفت: «با شکم زیادی پر، آدم درس نمی فهمد، پاشو برو آبی به صورتت بزن!»
همان استاد در جلسات امتحان هم میان دانشجو ها می گشت و می گفت: «برای امتحان باید درست غذا خوردن را یاد بگیرید!» حالا که فصل امتحان شده ما هم به دانشجوها همین توصیه را می کنیم اما نه از قول خودمان بلکه از قول متخصصان تغذیه که می گویند: «برای موفقیت در امتحان، درس خواندن کافی نیست و باید رژیم غذایی مناسبی هم داشته باشید.»
اما حتی اگر دانشجو هم نباشید و امتحان پایان ترم هم نداشته باشید، بالاخره جایی به توصیه های تغذیه ای پیش از آزمون نیاز پیدا می کنید مثلا شاید روزی ناچار شوید امتحان زبان بدهید، آزمون آیین نامه، کنکور کارشناسی یا کارشناسی ارشد یا دکتری، آزمون استخدامی و... می بینید؟ در هر سنی که باشید بالاخره ممکن است یک روز یک برگه سپید و یک خودکار جلویتان بگذارند تا بفهمند چند مرده حلاجید و آن وقت است که مغزتان به مواد غذایی خاصی نیاز پیدا می کند و آرزو می کنید که کاش توصیه های ما را خوانده بودید، پس از همین حالا راه حسرت خوردن را در آینده ببندید.
می خواهید خواب آلود نباشید؟
خیلی از دانشجوها خیال می کنند دلیل این که بلافاصله پس از نشستن سر جلسه امتحان به رغم خواب کافی در شب قبل، احساس خواب آلودگی می کنند، اضطراب است در حالی که دلیل واقعی این حالت شاید مصرف زیاد کربوهیدرات ها باشد. این نکته ای است که دکتر رضا امانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی هم در گفت وگو با ایسنا به آن اشاره دارد و می گوید: خوردن غذاهای حاوی کربوهیدرات می تواند موجب خواب آلودگی دانشجویان هنگام آزمون شود.
کربوهیدرات ها به زبان ساده قندها یا ترکیبات پیچیده تری مانند نشاسته ها هستند که از اتصال چندین گروه قندی تشکیل شده اند و منابع غذایی مناسب برای تامین انرژی بدن به حساب می آیند و بر همین اساس خیلی ها پیش از آزمون تصمیم می گیرند صبحانه ای غنی از کربوهیدرات و شامل قند و شکر داشته باشند و حتی برخی برای کسب انرژی بیشتر از برنج به عنوان صبحانه استفاده می کنند! اما دکتر امانی می گوید: اگرچه مصرف این موادغذایی در تامین قند خون مفید هستند، مصرف آنها پیش از امتحان موجب کاهش کارایی مغز می شود.
صبح امتحان چی بخوریم؟
اگر بگوییم وقتی امتحان دارید مهم ترین وعده غذایی صبحانه است، اغراق نکرده ایم، چرا که مصرف یک صبحانه خوب و کامل می تواند 20 تا 25 درصد انرژی مورد نیاز بدن را در روز تامین کند و از آنجا که بیشتر امتحانات صبح برگزار می شوند، اهمیت این وعده غذایی هم بیشتر می شود.
دکتر امانی اگر چه معتقد است میزان کربوهیدرات در وعده صبحانه باید کم شود، اما موافق حذف کامل آن نیست زیرا در این صورت با افت قند خون مواجه می شوید. با این حال او به دانشجویان و دانش آموزان توصیه می کند پیش از امتحان، علاوه بر مصرف کربوهیدرات، مواد غذایی حاوی پروتئین را نیز در وعده صبحانه بگنجانند و توضیح می دهد: تخم مرغ آب پز و پنیر کم چرب ازجمله مواد غذایی حاوی پروتئین هستند که می توان در وعده صبحانه از آنها استفاده کرد.
علاوه بر این اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نیز با تاکید بر این مطلب که هرگز نباید پیش از امتحان وعده صبحانه را حذف کنید در قالب توصیه هایی خطاب به دانش آموزان می گوید: مصرف عسل بویژه همراه کنجد در وعده صبحانه به تقویت حافظه و به خاطر آوردن مطالب درسی کمک می کند.
حالا که تخم مرغ آب پز و پنیر کم چرب و عسل و کنجد هم به وعده های غذایی تان اضافه کردید یک لیوان آب پرتقال هم روی میز بگذارید. چون دکتر امانی تاکید می کند: مصرف یک عدد پرتقال یا یک لیوان آب پرتقال تازه در وعده صبحانه به بهبود عملکرد مغز و افزایش نشاط و شادابی فرد کمک می کند. او همچنین یادآوری می کند: نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه همراه مقدار اندکی شیرینی در افزایش تمرکز موثر است.
ظهر امتحان چی بخوریم؟
ما هم قبول داریم که همه امتحانات صبح ها برگزار نمی شوند، اما حتی این ماجرا هم باعث نمی شود وعده صبحانه را حذف کنید، چون حذف این وعده بر کارایی شما در تمام طول روز اثر می گذارد. دکتر امانی با تاکید بر این مطلب، درباره وعده ناهار پیش از امتحان هایی که ظهر یا عصر برگزار می شوند توصیه می کند: در وعده ناهار نیز از خوردن غذاهای سرشار از کربوهیدرات ها مانند برنج خودداری کنید و همچنین از خوردن غذاهای حجیم، چرب و سرخ کرده در ظهر امتحان بپرهیزید!
حالا آن کاسه ماست را هم که آماده سرکشیدنش پیش از رفتن سرجلسه شده اید، کنار بگذارید چون این متخصص تغذیه هشدار می دهد مصرف ماست و دوغ هم پیش از امتحان کار درستی نیست! شما که نمی خواهید در طول جلسه با چشم های بسته و پف کرده به پرسش ها پاسخ دهید؟
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی می افزاید: صبحانه یا ناهار 2 ساعت پس از مصرف تاثیر خود را بر بدن نشان می دهند و به همین دلیل وعده های غذایی باید 2 ساعت پیش از امتحان مصرف شوند. در فاصله مصرف صبحانه یا ناهار تا زمان آغاز امتحان نیز می توان از انواع میوه ها یا اندکی بیسکویت یا کاکائوی تلخ استفاده کرد.
شب امتحان چی بخوریم؟
همچنین اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت نیز به دانشجویان و دانش آموزان پیشنهاد می کند برای داشتن خواب راحت در شب قبل از امتحان، یک لیوان شیر گرم پیش از خواب میل کنند و از مصرف قهوه، چای یا نوشابه گازدار کولا از حدود 6 ساعت قبل از خواب پرهیز کنند و در میان وعده آخر شب پیش از امتحان برای کاهش اضطراب و داشتن خوابی راحت از مواد غذایی مانند لوبیا، سویا، موز، تخم مرغ، گردو، شیر و لبنیات استفاده کنند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۱۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده اند. agha majid, mehrdadp
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #7
RE : غذا و سلامتی
نکته ی رژیمی فوق العاده
وسوسه غذا خوردن در یک مهمانی، وقتی تازه رژیم گرفته اید، خیلی دشوار است ولی جالب است که بدانید متخصصان تغذیه روی هیچ خوراکی، علامت مطلقا ممنوع برای شما نصب نکرده اند.
فقط باید عادت کنید که متعادل غذا بخورید. این نوشته 8 عادت را به شما آموزش می دهد که عمل به آن ها شما را لاغر می کند و در عین حال می توانید با خیال آسوده غذا بخورید.
هیچ وقت مستقیما از داخل بسته و یا ظرف اصلی، تنقلات را میل نکنید.
می خواهید یک تکه شکلات بخورید؟ تصمیم دارید کمی چیپس و پفک و یا پاستیل میل کنید؟ اجازه دارید هر خوراکی ای که میل دارید نوش جان کنید ولی این نکته را مدنظر داشته باشید که برای جلوگیری از پرخوری هیچ وقت مستقیما از درون پاکت و یا بسته خوراکی ها، تکه های آن ها را برندارید چون وقتی گرم لذت خوردن می شوید اصلا حواس تان نیست که نصف یک قوطی چیپس و یا بسته بیسکوییت را چشم بسته نوش جان کرده اید. راه حل اش این است که از اول چند عدد از خوراکی مورد علاقه تان را برداشته و داخل ظرف قرار دهید و همان را میل کنید. از یاد نبرید که قوطی و ظرف اصلی را درون کابینت قرار دهید و بعد به سوی صندلی برگردید و خوراکی تان را میل کنید. خوردن تنقلات جلوی تلویزیون از درون قوطی و یا پاکت آن، یکی از روش هایی است که رژیم شما را کاملا بر هم می زند.
اگر یک بشقاب پر ناهار و شام میل دارید، بشقاب تان را از سالاد پر کنید.
دوست دارید برای ناهار یا شام یک بشقاب غذا میل کنید؟ اشکالی ندارد. یک بشقاب بزرگ بردارید و آن را با انواع سالادهای روی میز و سبزیجات پر کنید. البته می توانید سراغ میز اصلی غذا بروید و یک بشقاب بزرگ سوپ سبزیجات و یا گوشت و قارچ و یا سوپ جو برای خودتان بکشید. ناهار و شام شما، حسابی کم کالری خواهد بود و سرشار از آب نیز هست. در عین حال از چربی های اضافی غذاها در امان خواهید ماند و البته شما هم یک بشقاب پر، غذا میل کرده اید. برای شام، یک بشقاب پر از سبزیجات و میوه های تازه تدارک ببینید.
اگر می خواهید تناسب اندام تان را حفظ کنید، باید برخی عادت های خوب را در خودتان به وجود آورید. یکی از این روش ها این است که برای شام یک بشقاب پر از سبزیجات و میوه های تازه تدارک ببینید. این شام هم سالم است و هم در عین حال شما را به رژیم لاغری تان پای بند نگه می دارد.
همیشه کوچک ترین اندازه را سفارش دهید.
همیشه دنبال حذف خوراکی هایی که دوست دارید، نباشید؛ به جای آن، سعی کنید کوچک ترین اندازه ها را انتخاب کنید. به طور مثال، در مهمانی به جای برداشتن یک شیرینی خامه ای بزرگ، یک شیرینی کوچک بردارید و یا اگر در آخر هفته با دوستان تان به یک رستوران رفته اید یک ساندویچ کوچک و جمع و جور را به " سوپر ساندویچ ها " ترجیح دهید و یا به جای مرغ سوخاری سه تکه، یک بسته مرغ سوخاری دو تکه و یا یک تکه سفارش دهید. البته در نظر داشته باشید که شما مجاز هستید بزرگ ترین ظرف سالاد بدون سس و چربی اضافه را سفارش دهید.
زمان معینی را برای غذا خوردن تان درنظر بگیرید.
غذا خوردن شما چه قدر طول می کشد؟ دو دقیقه؟ سه دقیقه؟ کمتر؟ اگر دوست دارید پرخوری نکنید، حداقل 10 دقیقه زمان برای غذا خوردن تان در نظر بگیرید. جالب است بدانید که معده شما به 10 دقیقه زمان نیاز دارد تا پیام هایی به سمت مغز شما بفرستد و شما احساس سیری کنید. اگر شما زودتر از این زمان غذای تان را تمام کنید، احساس سیری نمی کنید و ناخودآگاه سعی خواهید کرد در این زمان باقی مانده پرخوری کنید. بنابراین روش درست این است که وقتی بشقاب غذا را جلوی شما می گذارند حداقل 10 دقیقه طول دهید. می توانید با دوستان تان یا اعضای خانواده دور سفره غذا گپ بزنید و یا اگر در منزل تنها هستید، در وسط غذا روزنامه بخوانید. این کار باعث می شود که زمان غذا خوردن تان را طولانی تر کنید.
خالی کردن بشقاب تان را فراموش نکنید.
شما عادت دارید کاملا بشقاب تان را پاک کنید سپس از سر میز غذا بلند شوید؟ این، اشتباه است. شما باید به اندازه غذایی که در ظرف تان ریخته اند توجه نکنید، هر چه قدر که فکر می کنید شما را سیر می کند و کافی است، میل کنید و باقی را برای روز بعدتان در یخچال بگذارید. شما لازم است باقی مانده غذا را دور نریزید ولی نباید به بهانه پاک کردن ته بشقاب تان با غذا خودکشی کنید. یادتان باشد که هر غذایی کالری دارد و انتخاب های شما بهتر است از نوع کم کالری باشد. با چنگال غذا بخورید.
فرمان هفتم ما برای داشتن اندامی متناسب این است که برای غذا خوردن از چنگال و یا قاشق های کوچک تر استفاده کنید. چنگال باعث می شود که شما حین غذا خوردن اندازه های کوچک تری از غذا را میل کنید و در عین حال باعث می شود که شما زمان غذا خوردن تان را طولانی تر کنید. نتیجه این که شما طی 10 دقیقه با چنگال غذای کمتری می خورید و در عین حال احساس سیری کامل به شما دست می دهد.
تلویزیون را خاموش کنید.
بسیاری از خانواده های ایرانی عادت دارند جلوی تلویزیون ناهار و شام میل کنند ولی این روش، شما را چاق می کند چون شما حواس تان نیست که چه قدر غذا می خورید. پس اگر نمی خواهید مازاد بر نیازتان دریافت کنید، سر میز غذا بنشینید و فقط در کنار خانواده، غذا میل کنید.
منبع :هفته نامه سلامت

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۲۰ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده اند. agha majid, mehrdadp
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #8
RE : غذا و سلامتی
این کار سلامت کارکنان را به مخاطره می اندازد
دومین همایش «تغذیه وغذای سالم در محیط کار» با هدف ارتقای فرهنگ غذا و تغذیه ای متناسب با نیازهای واقعی محیط کار هفتم و هشتم اسفند ماه امسال در تهران بر پا می شود.
دکتر ربابه شیخ الاسلام دبیر همایش تغذیه و غذای سالم در محیط کار نسبت به برگزاری مناقصه تهیه غذای کارکنان بخش های دولتی و خصوصی هشدار داد و گفت: برنده مناقصه تهیه غذای نهادهای دولتی و خصوصی شرکتی است که پایین ترین قیمت را ارائه می دهد.
در چنین شرایطی، کارکنان از غذایی سالم و با کیفیت مناسب بهره نبرده در معرض خطر انواع بیماری ها نیز قرار می گیرند.
دکتر ربابه شیخ الاسلام با اعلام این مطلب، افزود: متاسفانه موضوع تغذیه و غذای سالم در محیط کار، هیچ متولی خاصی در کشور ندارد، همین امر سبب شده تا سلامت و ایمنی غذایی که درون یا بیرون سازمان ها و شرکت ها تولید و عرضه می شود با وجود اهمیت کیفیت آن برای حفظ و ارتقای سلامت کارکنان، اغلب درست و مطابق با موازین سلامت و در نهایت استانداردهای از پیش تدوین شده نباشد.
وی با اشاره به این که دومین همایش تغذیه و غذای سالم در محیط کار با هدف ارتباط بین تولید کنندگان محصولات صنایع غذایی سلامت محور با تصمیم گیرندگان تامین غذای کارکنان برپا می شود، ارتقای فرهنگ غذا و تغذیه ای مناسب با نیازهای واقعی محیط کار را به منظور اتخاذ مناسب ترین رفتارها و عادت های تغذیه ای در ارتقای سلامت کارکنان ادارات دولتی، کارخانه ها، شرکت های خصوصی، سرباز خانه ها و افرادی که حداقل یک وعده غذای خود را بیرون از منزل و در محیط کار صرف می کنند از دیگر اهداف این همایش برشمرد.
وی یادآور شد: همایش تغذیه و غذای سالم در محیط کار که با حمایت معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران، موسسات و انجمن های مرتبط در هفتم و هشتم اسفند ماه امسال در مرکز همایش های رازی در تهران بر پا شود در نظر دارد تا چالش های تغذیه ای و غذای سالم در محیط کار را به عنوان یکی از محورهای این همایش مورد بحث و هم اندیشی متخصصان قرار دهد.
دکتر شیخ الاسلام در این مورد گفت: نگاه تولید کنندگان غذا در محیط های جمعی اغلب بر اساس سلیقه افرادی که در آن محیط غذا صرف می کنند معطوف بوده، اغلب طعم، میزان غذا و نوع مواد اولیه بر اساس استانداردهای مشخصی نیست. آثار متقابل تغذیه بر بیماری های شغلی و مزمن از دیگر محورهای این همایش عنوان شده است.
به عقیده دبیر همایش تغذیه و غذای سالم در محیط کار، شاید سلیقه سرآشپز در یک محیط کار موجب شود، کارکنان بعد از چند ماه همگی به افزایش کلسترول یا چاقی مبتلا شوند. متاسفانه زمینه های فرهنگی خصوصا در محیط های کارگری توجه به میزان و حجم غذا دارد و چون اغلب روزها برنج یکی از انواع غذاهایی است که سرو می شود و افراد غذای چرب را هم بیشتر می پسندند، ممکن است بعضی از افراد مستعد در این زیاده خواری ها مبتلا به بیماری هایی شوند که موجب پرداخت هزینه های سنگینی برای کنترل بیماری شود، حتی ممکن است این غفلت از کار افتادگی و زود مرگی را به دنبال داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی همایش تغذیه و غذای سالم در محیط کار، توجه دادن متولیان سلامت به تغذیه مناسب در محیط کار عنوان شده است محیطی که اقتصاد کشور را می چرخاند و هر گونه بی توجهی می تواند، کارکنان و کارگران ماهر را از چرخه فعالیت سازنده دور کرده از کار افتادگی و معلولیت کارکنان را به دنبال داشته باشد.
دکتر شیخ الاسلام در ادامه افزود: برگزار کنندگان این همایش با دعوت از استادان برگزیده ارتقای سلامت، تغذیه، بهداشت حرفه ای و پزشکان، قصد دارند به ارائه آخرین دستاوردهای علمی پرداخته و با برگزاری کارگاه های تخصصی مرتبط با محورهای همایش به ایجاد فضای لازم به منظور بیان تجریبات موفق در تغذیه مناسب کارکنان در محیط های کاری بپردازند.
وی گفت: کارشناسان سلامت و بهداشت محیط و کارشناسان تغذیه در مکان های عمومی، مسوولان خانه های بهداشت کارگری در کارخانه ها و مدیران خرید مواد غذایی، رفاه و پشتیبانی و مسوولان مالی کارخانه ها و ادارات که معمولا مسوول انعقاد قرارداد با تولید کنندگان غذا برای این محیط ها هستند و همچنین کارشناسان نظارت بر اماکن تولید غذا و حتی نمایندگان کارکنان و کارگران، مخاطبان این همایش را تشکیل می دهند.آموزش و فرهنگ سازی در ارتقای سلامت تغذیه ای کارکنان از دیگر محورهای این همایش عنوان شده است.
دکتر شیخ الاسلام با اشاره به پژوهش های صورت گرفته از سوی موسسه تغذیه، توسعه و سلامت ایران یادآور شد: تغذیه نامناسب و بی تحرکی موجب افزایش وزن، چاقی، دیابت، بیماری های قلبی، افزایش فشار خون در کارکنان شده و در اغلب موارد میزان بروز و شیوع این بیماری ها در جمعیت کارگری بالاتر از سایر گروه ها دیده شده است. این موسسه قادر بود با تغییر منوی غذایی و تشویق کارکنان به فعالیت های بیشتر بدنی و آموزش های مکرر تا حدی این روند را کاهش دهد، ولی در نهایت تولید کننده غذا که توسط مسوولان مالی ارگان ها و شرکت ها انتخاب می شدند، تمام تلاش ها را خنثی می کردند.
وی گفت: متاسفانه تعداد زیادی از تولید کنندگان یا به عبارتی شرکت هایی که مجوز این کار را گرفته اند، تخصصی در این رشته ندارند، این در حالی است که مجوز این موسسات باید توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین شود و قبل از شروع به کار باید دوره های آموزشی لازم را بگذرانند. جلب همکاری سازمان ها و ابزار اطلاع رسانی از استراتژی های عمده همایش فوق است.
به گفته دبیر همایش تغذیه و غذای سالم در محیط کار، متاسفانه ما برای یک جعبه دستمال کاغذی استاندارد داریم، ولی برای تولید کنندگان غذا که با روش ها و موقعیت های گوناگون حتی در دکه های کوچک، منزل، خیابان و ... غذا تولید کرده به فروش می رسانند نه استانداردی داریم، نه طبقه بندی از نظر کار کیفی و نه متاسفانه نظارت مطلوب.
وی علت عمده شیوع بیماری های غیر واگیر نیز بی توجهی به موارد فوق می داند.
علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت این همایش به نشانی http://www.foodconference.ir مراجعه کنند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۲۱ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده اند. agha majid, mehrdadp
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #9
RE : غذا و سلامتی
رژیم غذایی مدیترانه ای خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد
رژیم مدیترانه ای اصیل متشکل از غذاهایی است که در ابتدای دهه 60 در مناطقی چون جنوب ایتالیا و بخش هایی از یونان معمول بود. این الگوی غذایی در دیگر مناطق پرورش زیتون در مدیترانه مثل بخش هایی از فرانسه، لبنان، پرتقال، اسپانیا، سوریه، تونس و ترکیه نیز معمول است. دانشمندان ایتالیایی اعلام کردند زنانی که دست کم یک بار در روز سبزیجات مصرف می کنند بیش از 40 درصد کمتر از دیگر زنان در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی قرار دارند. مصرف سبزیجات و به خصوص مصرف موادی همچون زیتون به علت داشتن آنتی اکسیدان ها و روغن های مفید، کاهش چربی های مضر و در پی آن موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شود. از آنجا که بیماری های قلبی عروقی به طور مستقیم با افزایش چربی های بدن ارتباط دارند و افزایش این چربی ها نیز موجب کاهش قطر عروق می شود می توان با رژیم غذایی مناسب و به خصوص با مصرف منظم سبزیجات از میزان بروز آنها کاست. بررسی های محققان نشان می دهد در جوامعی که مصرف سبزیجات بالاست، بیماری های قلبی عروقی نیز کاهش می یابد. از این جوامع می توان به مناطق اطراف مدیترانه اشاره کرد که رژیم غذایی مدیترانه ای دارند. رژیم غذایی مدیترانه ای شامل سبزیجات و میوه، زیتون و روغن زیتون و محصولات دریایی همچون ماهی، که این نوع تغذیه، خطرات قلبی عروقی کمتری برای ساکنان این منطقه در پی داشته است .
همچنین رژیم مدیترانه ای خطر ابتلا به انواع سرطان ها را کاهش می دهد که برای سلامتی بسیار سودمند می باشد.
اروپایی ها مطالعات نظری در مورد شیوه های رایج در رژیم مدیترانه ای انجام داده اند که بر اساس این مطالعات، آنها رزیم های غذایی را پیشنهاد می کنند که باعث افزایش طول عمر می شود. تحقیقات جدید برای اولین بار روشی را ارائه می کند که در آن زنانی که این رژیم را دنبال می کنند همراه با دریافت غذاهای اصلی مدیترانه ای از غذاهای مرسوم کشور خود (آمریکا) نیز می توانند استفاده کنند.
شیوه های مرسوم خوردن در یونان و دیگر کشورهای مدیترانه ای در مقایسه با رژیم های مرسوم در ایلات متحده آمریکا که بیشتر از چربی های اشباع شده و غیر اشباع چند شاخه استفاده می کنند سرشار از چربی های غیراشباع تک شاخه ای وسبزیجات و میوه ها است. رژیم مدیترانه ای یک رژیم مشخص و ثابت نیست. نحوه پخت غذا در کشورهای مدیترانه ای مثل یونان، ایتالیا، اسپانیا، جنوب فرانسه، ترکیه و تونس متفاوت است، ولی به طور کلی غذای روزانه آنها بر اساس مواد زیر تشکیل شده است: - غلات ( عموما نان، ماکارونی، برنج و گندم پرک شده ) - میوه تازه و خشک شده - سبزیجات و غلات - روغن زیتون - سیر و دیگر ادویه ها و طعم دهنده های گیاهی - دانه ها - ماهی و سایر غذاهای دریایی

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۲۲ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده اند. agha majid, mehrdadp
*
ارسال ها: 3,129
اعتبار: 41
سپاس کرده: 8,559
سپاس شده: 4,795 در 2,466 موضوع

امتياز: 631.50

ارسال: #10
RE : غذا و سلامتی
پرخوری موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود
یک متخصص تغذیه گفت: پرخوری و مصرف چربی های اشباع موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.
سید ضیاءالدین مظهری ، افزود: در گذشته روزانه بدن انسان به 75 میلی گرم ویتامین c نیاز داشت ولی به دلیل آلودگی هوا این میزان به 100 میلی گرم رسیده است.
وی گفت: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین c موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود البته پرخوری و مصرف چربی های اشباع موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: مصرف ویتامین c موجب افزایش قدرت یادگیری، هوشیاری، رفع کم خوابی و کاهش اضطراب مفید است.
مظهری در گفت و گو با فارس افزود: میوه ها به خصوص میوه های به رنگ سبز تیره و نارنجی سرشار از آنتی اکسیدان هستند و میوه های ارغوانی و توسرخ مانند هندوانه سرشار از لیکپن است که از سرطانی شدن سلول های پروستات مردان پیشگیری می کند.
وی گفت: ویتامین c یکی از ویتامین های محلول در آب است و باید به طور مرتب از آن استفاده کرد. سبزی های برگی شکل، مرکبات، فلفل دلمه ای، اسفناج، سیب زمینی و توت فرنگی سرشار از ویتامین c هستند.

امضا كاربر
هرگزبراي عاشق شدن،به دنبال باران وبهاروبابونه نباش.
گاهي درانتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي ميرسي که ماه رابرلبانت مينشاند
پنج شنبه ۱۶ دي ۱۳۸۹ ۱۵:۲۳ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از Bahareh سپاسگزاری کرده اند. agha majid, mehrdadp
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.