امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زمان کنونی: شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۳, ۲۳:۴۳ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: saman
آخرین ارسال: saman
پاسخ: 1
بازدید: 1736

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
نشاسته ذرت
*
ارسال‌ها: 5,659
اعتبار: 34
سپاس کرده: 899
سپاس شده: 1,174 در 657 موضوع

امتياز: 387.18

 
ارسال: #1
نشاسته ذرت
از ذرت مومي و برنج مومي به دست مي‌آيند كه حاوي مقدار زيادي آميلوپكتين هستند و در صورتي كه با مايعي مخلوط شده، حرارت داده شوند، توليد يك نوع ژل شفاف، يكنواخت و پايدار مي‌نمايند كه از آن در تهيه سس‌ها و پودينگ‌ها استفاده مي‌شود.
نشاسته ذرت معمولاً براي قوام دادن به سُس و سوپ به كار مي‌رود. در صورتي كه نشاسته ذرت را در مايعي حرارت بدهيم، آن مايع قوام مي‌يابد؛ اين خاصيت در مورد آرد گندم نيز صادق است اما قوام ناشي از نشاسته ذرت دو برابر بيشتر از آرد گندم مي‌باشد، البته اگر مايع ما ( مانند آب ليمو، آب سيب، آب آلبالو و غيره) ترش باشد، خاصيت قوام دهندگي نشاسته ذرت به نصف كاهش پيدا مي‌كند. خاصيت ديگر نشاسته ذرت اينست كه سُس تركيب شده با آن برخلاف آرد گندم تقريباً شفاف است . مواد غذايي موجود،‌در يك قاشق غذاخوري نشاسته ذرت به ترتيب زير است:
29 كالري انرژي، 7 گرم كربوهيدرات و مقادير ناچيزي پروتئين، چربي ، سديم و پتاسيم.
امضا كاربر
خواستنِ دوبارهٔ بعضی‌ از آدمها ،
مثل پیکِ آخر مشروبه
نمیدونی بخوری
حالتو بهتر می‌کنه یا بالا میاری …! EAV

يك شنبه ۳ بهم ۱۳۸۹ ۱۸:۰۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ  ارسال موضوع