به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده‌ی ارسال‌های تازه‌ مشاهده‌ی ارسال‌های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید


نشاسته ذرت
زمان کنونی: چهار شنبه ۹ مهر ۱۳۹۳, ۱۶:۳۷ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: saman
آخرین ارسال: saman
پاسخ: 1
بازدید: 1677



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نشاسته ذرت

نویسنده پیام
*
ارسال‌ها: 5,659
اعتبار: 34
سپاس کرده: 899
سپاس شده: 1,174 در 657 موضوع

امتياز: 387.18

ارسال: #1
نشاسته ذرت
از ذرت مومي و برنج مومي به دست مي‌آيند كه حاوي مقدار زيادي آميلوپكتين هستند و در صورتي كه با مايعي مخلوط شده، حرارت داده شوند، توليد يك نوع ژل شفاف، يكنواخت و پايدار مي‌نمايند كه از آن در تهيه سس‌ها و پودينگ‌ها استفاده مي‌شود.
نشاسته ذرت معمولاً براي قوام دادن به سُس و سوپ به كار مي‌رود. در صورتي كه نشاسته ذرت را در مايعي حرارت بدهيم، آن مايع قوام مي‌يابد؛ اين خاصيت در مورد آرد گندم نيز صادق است اما قوام ناشي از نشاسته ذرت دو برابر بيشتر از آرد گندم مي‌باشد، البته اگر مايع ما ( مانند آب ليمو، آب سيب، آب آلبالو و غيره) ترش باشد، خاصيت قوام دهندگي نشاسته ذرت به نصف كاهش پيدا مي‌كند. خاصيت ديگر نشاسته ذرت اينست كه سُس تركيب شده با آن برخلاف آرد گندم تقريباً شفاف است . مواد غذايي موجود،‌در يك قاشق غذاخوري نشاسته ذرت به ترتيب زير است:
29 كالري انرژي، 7 گرم كربوهيدرات و مقادير ناچيزي پروتئين، چربي ، سديم و پتاسيم.

امضا كاربر
خواستنِ دوبارهٔ بعضی‌ از آدمها ،
مثل پیکِ آخر مشروبه
نمیدونی بخوری
حالتو بهتر می‌کنه یا بالا میاری …! EAV
يك شنبه ۳ بهم ۱۳۸۹ ۱۸:۰۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1393.