به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماهی با قارچ و کاری

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 4,310
اعتبار: 106
سپاس کرده: 1,460
سپاس شده: 1,901 در 871 موضوع

امتياز: 69,082.08

ارسال: #1
ماهی با قارچ و کاری
مواد لازم:
برای 6 نفر:
ماهی کوچک حلوا=6 عدد مجموعا به وزن 2 کیلوگرم(یا 1 کیلوگرم از انواع ماهی بدون تیغ ورقه شده)
قارچ=500 گرم
پودر کاری=1 قاشق سوپخوری
کره=100 گرم
آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
رنده پوست نارنج=1 قاشق مرباخوری
سیر کوبیده نرم=1 قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده=2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی


طرزتهيه
ابتدا پوست ماهی ها را کنده،شکمشان را با قیچی چاک می دهیم و مواد داخل آنها را خارج می کنیم،می شوییم و خشک می کنیم.سپس کمی نمک و فلفل و آبلیمو و کره آب کرده به داخل شکم ماهی ها و اطرافشان می مالیم.قارچ را خرد کرده،پس از شستن،خشک می کنیم و با کمی نمک و فلفل و آبلیمو در کره آب شده سرخ می نماییم.سیر و جعفری را داخل قارچ می ریزیم و یک تفت می دهیم؛





بعد ماهیها را روی آن می چینیم.2 تا3 قاشق آبلیمو را با 2 تا 3 قاشق روغن آب کرده و کمی نمک و فلفل و پوست نارنج رنده شده را مخلوط می کنیم و روی ماهیها می دهیم.ظرف را روی پنجره آخر فر به طرف بالا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار می دهیم؛باید آب ماهی کشیده شده ولی خشک نشود.ظرف را بیرون می آوریم و در دیس می چینیم؛کمی خامه یا کره آب کرده روی آن می دهیم. از قطعات انواع ماهی مثل شیرماهی،شوریده،قباد و سنگسر به همین طریق می توان استفاده کرد.

امضا كاربر
پنجره ها کلافه اند از سنگینی
نگاه منتظرم
اگر نمی آیی
اینقدر پنجره ها را زجر ندهم
چشم هایم به
جهنم!


يك شنبه ۸ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۴۰ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.