به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / انجمن خانه و خانواده / تالار خانه داری و آشپزی / طباخی v / آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده‌ی ارسال‌های تازه‌ مشاهده‌ی ارسال‌های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید


آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
زمان کنونی: چهار شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳, ۰۰:۱۵ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: aftabi
آخرین ارسال: aftabi
پاسخ: 57
بازدید: 30514



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)

نویسنده پیام
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #41
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
طرز تهيه پیتزای تركيه اي

[تصویر:  pizza-torkiye.jpg]

طرز تهيه پیتزای سیب زمینی (غذاي تركيه اي)
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و رنده شده ۱ کیلو
آرد ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ – ۲ عدد
برنج پخته به میزان لازم
سوسیس خرد شده یا گوشت چرخ شده به میزان لازم
قارچ خرد شده به میزان لازم
فلفل دلمه ای خرد شده به میزان لازم
هویج به میزان لازم
نخود فرنگی به میزان لازم
ذرت ۱۰۰ گرم
کدو و بادمجان ریز خرد شده ۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
این غذا مخصوص ترکیه است.
نام این غذا پای سیب زمینی با سبزیجات یا پیتزای سیب زمینی است.
داخل ظرف مورد نظر دو عدد تخم مرغ کوچک و ۳ قاشق سوپخوری آرد معمولی یا سوخاری و بکینگ پودر و نمک و ادویه اضافه میکنیم.
ادویه مخصوص ترکیه ای ها کیمیون نام دارد. که تقریباً معادل زیره است. شما هر ادویه ای که مناسب دیدید استفاده کنید.
کمی روغن میریزیم و مواد را ورز میدهیم تا به صورت خمیر درآید. اگر لازم باشد باز آرد اضافه میکنیم.
خمیر را ته قالب چرب شده به حالت خمیر پیتزا پخش میکنیم.
در ظرف دیگر سوسیس، قارچ، یک عدد تخم مرغ را مخلوط میکنیم و روی خمیر میریزیم.
استفاده از تخم مرغ در اینجا برای این است که مواد به خمیر بچسبد.
بقیه موادی که در مواد لازم گفته شد را به این مواد اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوان از زیتون بدون هسته هم استفاده کرد.
مقدار کمی روغن روی مواد میریزیم و سپس مواد را روی خمیر میریزیم و روی آنها پنیر پیتزا میپاشیم. داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع طبقه بالا میگذاریم بعد از یک ربع دوباره به مدت یک ربع گریل را روشن میکنیم تا پنیر روی پیتزا نیز آب شود.
اگر فرصت مناسب داشته باشید بهتر است که ابتدا پنیر پیتزا را روی مواد نریزید وقتی پیتزا یک ربع در فر ماند بعد پنیر را روی آن ریخته و دوباره به مدت یک ربع داخل فر گذاشته و گریل را روشن کنید این روش بهتر است و پنیر خشک نمیشود.
میتوانید این پیتزا را با گاز و مایکروفر هم تهیه کنید به این ترتیب که بعد از اینکه پیتزا روی گاز کامل سرخ شد آن را داخل مایکروفر به مدت ۲ دقیقه با درجه ۱۰۰ بگذارید تا پنیر نیز آب شود.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #42
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
دلمه برگ مو مدل تركيه‌ای

[تصویر:  dolme11.jpg]
مواد اولیه :
گردو خردشده 400 گرم
سبزي دلمه (تره، شويد و مرزه) و برگ مو از هر کدام 500 گرم
رب گوجه‌فرنگي و ماست از هر کدام دو قاشق سوپخوري
زرشك 50 گرم
پياز داغ سه عدد
برنج يك پيمانه
نمك، فلفل، گل‌سرخ و زعفران آب‌كرده به ميزان لازم



طرز تهيه:
ابتدا برگ‌ها را بشوييد، سپس در يك قابلمه آب را به جوش آوريد، برگ‌ها در آب جوش ريخته پس از سه دقيقه آبكشي كرده و آب سرد بزنيد همه مواد دلمه را با هم مخلوط كرده روي تخته اول يك برگ را باز كنيد و از مواد وسط آن بگذاريد بعد به صورت لوله‌اي كوچك يا بزرگ درون قابلمه‌ به رديف بگذاريد. در پايان كمي آب مرغ روي دلمه‌ها ريخته و يك در قابلمه كوچكتر روي آن‌‌ها گذاشته و حرارت را كم كرده تا آرام‌آرام پخته شود. مي‌توانيد از گوجه‌سبز و پياز داغ براي تزئين استفاده كنيد.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #43
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
کاتمر

مواد لازم برای خمیر : آرد 2 لیوان ،نمک 2 قاشق چایخوری ،آب 1 لیوان
مواد لازم برای داخل خمیر : پسته 200 گرم ،شکر 1 قاشق غذاخوری ،کره 1 قاشق غذاخوری ،خامه 200 گرم ،



طرز تهیه :
آرد و نمک و آب را مخلوط کرده و به شکل یک خمیر درآورید و به 4 قسمت تقسیم کنید هر قسمت را به کمک یک وردنه باز کنید و به صورت یک ورق نازک درآورید بر روی این کره مالیده و کناره های آنرا به طرف داخل تا کنید سپس مقداری خامه بر روی آن قرار دهید شکر و پسته بر روی آن پخش کنید دوباره کناره های آنرا به طرف داخل تا کنید و در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد فر تا صورتی رنگ شدن آن بپزید بعد از پخته شدن روی آنرا با پسته تزئین کنید و سرو نمایید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #44
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
پيتزا ترکى ﴿لاهماجون ﴾

خمیر:دويست و پنجاه سى سى آب ولرم ،دو قاشق روغن مايع ، چهل گرم خمير ترش تازه يا بيست گرم خمير ترش خشک ،يک قاشق مربا خورى نمک همه مواد را در يک ظرف گود ريخته ،هم ميزنيم تا مخلوط گردد پانصد گرم آرد سفيد را به آن اضافه کنيد و خمير را خوب ورز دهيد ،روى آنرا با دستمالى نمدار بپوشانيد ،حدود نيم ساعت بگذاريد تا خمير ور بيايد

در اين فاصله پانصد گرم گوشت گوساله کم چربى را با دوعدد پياز بزرگ رنده شده يا خيلى ريز خرد شده با دو قاشق غذا خورى روغن مايع در ماهيتابه کمى تف دهيد با يک قاشق رب گوجه فرنگى ، نمک ، فلفل آنرا چاشنى کنيد واز روى حرارت برداريد ،ده عدد گوجه فرنگى را بدُرشتى حبه قند خرد و به گوشت اضافه همه را با هم مخلوط کنيد خمير را دوباره کمى ورز دهيد واز آن دو عدد چانه بگيريد ، هر چانه را به اندازه سينى فر پهن کنيد ،سينى فر را با يک قاشق روغن چرب و نان يا خمير پهن شده را در آن قرار دهيد ونصف گوشت تف داده را روى آن پخش کنيد فر را با ٢۵٠ درجه سانتگراد از قبل گرم نمائيد و سينى لاهماجون را در پنجره وسط قرار داده وبمدت ١۵ دقيقه بپزيد . روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئين کنيد توجه: در صورت تمايل ميتوانيد چند حبه سير خرد شده وفلفل تند به آن اضافه کنيد اين پيتزا را با اضافه کردن کمى سالاد يا سبزى و چند قاشق ماست و خيار لوله کنيد و ميل نمائيد عطر بوى غذاها بستگى بنوع ادويه اى دارد که استفاده ميشود ولى زيادى مصرف آن در پختن غذا ها طعم اصلى غذا را ازبين ميبرد.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #45
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
پلوی علی پاشا (برای 4-3 نفر )

مواد لازم برای پلو : کره 2 قاشق غذاخوری ،برنج 2 لیوان ،آبِ گوشت 2 لیوان ، نمک 2 قاشق مرباخوری ، قند 1 حبه
مواد لازم برای کوفته :روغن مایع 2 قاشق غذاخوری ،آرد 1 قاشق غذاخوری ،گوشت چرخ کرده 4 قاشق غذاخوری ،پیاز 1 عدد آرد سوخاری مقداری ، کیمیون 1/2 قاشق چایخوری ،فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری ، زرده تخم مرغ 1 عدد
مواد لازم برای سس : روغن مایع 1 قاشق غذاخوری ،گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد ،سیر رنده شده 2 عدد ،آب 1 فنجان ، نمک مقداری ، قند 1 حبه



طرز تهیه :
ابتدا برنج را با آب گرم و 1 قاشق نمک خیس کرده و بعد از گذشت مقداری زمان آنرا با آب سرد شستشو دهید تا نشاسته خود را از دست دهد .در داخل قابلمه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع ،آب گوشت ،نمک ،1 حبه قند را بریزید و زمانی که شروع به جوشیدن کرد برنج را علاوه کنید و در حرارت کم تا زمانی که برنج تمامی آب را به خود جذب کند قرار دهید . برای تهیه کوفته تمامی مواد لازم برای کوفته به جز آرد و روغن مایع را مخلوط کرده و به تکه هایی به اندازه گیلاس جدا کنید و در آرد غوطه ور کنید سپس 2 قاشق روغن مایع را در تاوه ای ریخته و این تکه های غوطه ور در روغن را در آن سرخ کنید . برنج را در یک قالب گرد ریخته و به صورت برعکس در داخل ظرف سرو برگردانید و در وسط پلو کوفته ها را بچینید .برای تهیه سس تمامی مواد لازم برای سس به جز آب را سرخ کرده و در انتها آب را اضافه کنید و بعد از جوشیدن این سس را بر روی کوفته ها بریزید و به صورت گرم سرو نمایید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #46
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
کیشکه(برای 4 نفر)

مواد لازم :کره 2 قاشق غذاخوری،بلغور 1 لیوان،گوشت قیمه ای 200 گرم،آب 8 لیوان ،فلفل تند 1 عدد ،گوجه فرنگی 1 عدد ،سیر1[/b][/font] عدد ،نمک،فلفل سیاه

طرز تهیه :
بلغور را از یک روز قبل در آب خیس کنید و با گوشت بپزید سپس گوشت را از آن جدا کنید و در یک قابلمه همراه با فلفل سبز ،گوجه فرنگی خرد شده ،سیر،نمک و فلفل سیاه سرخ کنید د ربشقاب سرو قرار دهید در قابلمه ای که گوشت را در آن پخته اید بلغور و کره راسرخ کنید ودر بشقاب سرو طوری قرار دهید که گوشتها در وسط و در اطراف آن بلغور را قرار دهید و به طور گرم سرو نمایید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #47
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
کباب خمیردار (برای 8 نفر)

مواد لازم برای تهیه خمیر:آرد 20 قاشق غذاخوری ، شیر 1 لیوان ،تخم مرغ 3 عدد ،نمک
مواد لازم برای سرخ کردن :روغن مایع 2 قاشق غذاخوری ،
مواد لازم برای داخل خمیر :روغن مایع 3 قاشق غذاخوری ،آرد 1 قاشق غذاخوری ،گوشت 2 کیلوگرم ،بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری پیاز 2 عدد ،سیر ،هویچ 2 عدد ،جعفری مقداری ،آب 1 لیوان ،کیمیون 1/2 قاشق چایخوری ،نمک و فلفل
مواد لازم برای روی خمیر :زرده تخم مرغ 1 عدد ،کنجد

طرز تهیه :
ابتدا مایع داخل خمیر را آماده کنید برای این کار روغن را در یک قابلمه داغ کرده و بادام زمینی را سرخ کنید سپس از روغن جدا کرده و در یک ظرف نگه دارید پیاز و هویچ های خرد شده را در روغن سرخ کنید و گوشت را اضافه کنید بعد از مدتی سیرهای ریز شده و جعفری های خرد شده ،آرد ،بادام ،کیمیون ،نمک و فلفل و آب را علاوه کنید و تا زمانی که گوشتها تمامی آب را به خود جذب کنند بپزید در این زمان خمیر را آماده کنید و برای این کار آرد ،شیر ،تخم مرغ و نمک را مخلوط کرده و خمیری را تهیه کنید این خمیر را به 8 قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به بزرگی یک بشقاب باز کنید به طور مختصر با روغن مایع سرخ کنید و در یم بشقاب طوری قرار دهید که کناره های خمیر در خارج از بشقاب قرار گیرد و سپس داخل آنرا با موادی که از قبل آماده کرده اید پر کنید و کناره های آن را به طرف داخل تا کنید و بر عکس کرده در داخل سینی فر قرار دهید و بر روی آن زرده تخم مرغ و کنجد را بمالید و در درجه حرارت متوسط فر تا سرخ شدن آن بپزید و به صورت گرم سرو نمایید.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #48
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
کباب همراه با برگ دفنه (برای 5-4 نفر)

مواد لازم : روغن زیتون 2/1 استکان ،گوشت 500 گرم ،قارچ 250 گرم ،برگ دفنه خشک شده 6 عدد ،کیمیون،نمک ،فلفل،ریحان تازه،سس سویا 1 قاشق غذاخوری ،آب 1 لیوان



طرز تهیه :
گوشت را در یک قابلمه تا زمانی که آب خود را از دست دهد سرخ کنید سپس ریحان ،برگ دفنه ،فلفل ،کیمیون اضافه کرده و بهم زنید قارچ را نیز به گوشت سرخ شده علاوه کنید آب ،سس سویا ،روغن زیتون را اضافه کنید و درب قابلمه را گذاشته و در حرارت متوسط بپزید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #49
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
سودالي بورك

مواد لازم
خمير يوفكا 4 عدد
كره 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سودا يك شيشه 200 سي سي


ابتدا خمير يوفكا رو به 4 قسمت مساوي تقسيم مي كنيم .مواد مياني را درون يوفكا قرار داده و مي پيچيم.مواد مياني مي تونه شامل هر چي كه دوست داشتين باشه.

بورك هاي آماده رو داخل سيني فر مي چينيم .كره آب شده ولرم را با تخم مرغها و سودا هم مي زنيم و روي بورك ها مي ريزيمدر فر 200 درجه مي پزيم.اگه بورك را يك شب با اين مواد تو يخچال نگه داريم و فرداش بپزيم معركه ميشه.
[تصویر:  4d298d56b52748029dc8.jpg]

[تصویر:  192b226be71343ea9889.jpg]

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,247 در 5,128 موضوع

امتياز: 1,161,007.79

ارسال: #50
RE : آموزش پخت غذاهای ترکیه(جامع)
غذای ترکی بؤره ک

طرز تهیه:
در کاسه ای آرد را الک کرده وسط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خمیر را درست می کنیم تا جایی ورز می دهیم که به دست نچسبد . روی خمیر را می پوشانیم تا 10 دقیقه استراحت کند .......


غذای ترکی بؤره ک
مواد لازم:
آرد گندم 2 لیوان
تخم مرغ یک عدد
آب یک دوم لیوان
نمک یک دوم قاشق چایخوری

مواد میانی
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای کوچک یک عدد
گوجه فرنگی متوسط یک عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کم
روغن مایع یک لیوان
آب دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
در کاسه ای آرد را الک کرده وسط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خمیر را درست می کنیم تا جایی ورز می دهیم که به دست نچسبد . روی خمیر را می پوشانیم تا 10 دقیقه استراحت کند . بعد پیاز را پوست کنده و ساطوری کرده در تابه ای روغن ریخته و پیاز را چند دقیقه تفت داده و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده به پیاز می افزائیم چند دقیقه که تفت خورد از روی حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگی را رنده می کنیم بعد جعفری ، نمک و فلفل و آب را مخلوط می کنیم سپس از خمیر گلوله ای کوچک برداشنه با وردنه باز کرده به اندازه یک نلبکی از مایع گوشتی برداشته وسط آن قرار داده خمیر را بسته در روغن داغ سرخ می کنیم .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۷ فرو ۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1393.