امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زمان کنونی: شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۳, ۱۴:۴۱ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: aftabi
آخرین ارسال: parnian20
پاسخ: 41
بازدید: 20981

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی(جامع)
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #1
طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی(جامع)
طرز تهیه باقلوای رشته ای
خمیر باقلوا را به دو قسمت تقسیم کرده، 1 قسمت آن را کف قالب چرب شده پرس کنید نیمی از کره را آب کرده روی آن بریزید مغز پسته را خرد کرده روی خمیر ریخته با دست فشار دهید...
مواد لازم :
* خمیر رشته ای مخصوص باقلوا 500 گرم
* کره 250 گرم
* مغز پسته یا فندق 150 گرم
* شربت غلیظ حدوداً 1 پیمانه

مواد لازم برای شربت:
* شکر 500 گرم
* آب 150 میلی لیتر
*جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری
*زاج سفید 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
خمیر باقلوا را به دو قسمت تقسیم کرده، 1 قسمت آن را کف قالب چرب شده پرس کنید نیمی از کره را آب کرده روی آن بریزید مغز پسته را خرد کرده روی خمیر ریخته با دست فشار دهید باقیمانده خمیر را روی آن فشرده کنید و باقمیانده کره را روی آن بریزید باقلوا را برش دادهدر فر 180 درجه بمدت 30 دقیقه قرار دهید سپس زا فر خارج کرده شربت را روی آن ریخته بعداز جذب شیره به باقلوا از قالب جدا کرده در ظرف بچینید باقلوا آماده است از این خمیر با انواع مغزها می توانید مدل های متفاوتی پیچیده و آماده کنید هم چنین می توانید این باقلوا را روی حرارت مستقیم خارج از فر نیز سرخ کرده سپس شره روی آن بریزید و به عنوان یک شیرینی رشته ای میل کنید.
این شیرینی مدت طولانی در یک ظرف در بسته شیشه ای در جای خشک و خنک قابل نگهداری است. اگر زاج سفیدن داشتیم می توانیم به جای آن از همان جوهر لیمو به تنهایی استفاده کنیم خمیر رشته ای مخصوص باقلوا را می توان از فروشگاههای عربی به راحتی تهیه کرد.
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از aftabi سپاسگزاری کرده است. mojtaba
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #2
RE : طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی
آموزش پخت باقلوای یزد
تهیه این شیرینی سنتی یزد، کمی مشکل است. ولی مطمئناً اگر آنرا در منزل تهیه کنید از طعم آن بیشتر لذت خواهید برد.
برای تهیه باقلوا باید خمیری مشابه خمیر نان تهیه کنید که لواش باقلوا گفته می شود و یک مایه محتوی پودر پسته که در میان باقلوا قرار می گیرد و یک شربت که برای شیرین کردن ، روی آن داده می شود.
مواد لازم برای تهیه مایه داخل باقلوا :
300 گرم پودر پسته یا بادام
150 گرم پودر قند
نصف قاشق غذا خوری هل
طرزتهیه:
پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل خوب ، مخلوط کرده و آنرا نگه می داریم.
مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا :
نیم کیلو شکر
دولیوان آب
نصف لیوان گلاب
طرز تهیه:
شکررا با آب مخلوط کرده روی آتش می گذاریم. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد، گلاب را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ، دیگر شربت را از روی اجاق برداشته ، و از صافی رد می کنیم و نگاه می داریم تا در زمان لازم از آن استفاده کنیم.
مواد لازم برای تهیه لواش باقلوا :

2عدد زرده تخم مرغ
3قاشق سوپخوری روغن مایع
نصف قاشق مرباخوری بکینگ پودر
یک استکان شیر
100گرم کره
کمی نمک
کمی گلاب
به مقدار کافی آرد سفید
طرز تهیه لواش باقلوا و طرز تهیه شیرینی:
بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده ، روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کرده ، شیر را به آن می افزائیم وخوب مخلوط می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم به مایع موجود اضافه می کنیم تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و می گذاریم 1الی 2ساعت بماند. سپس ازخمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی برداشته ، به وسیله وردنه آنرا کاملاً نازک می کنیم. جعبه ای فلزی ( یا ظرفی که قابل استفاده درفرباشد ) را انتخاب کرده و خمیر را کف آن پهن می کنیم . لواش دوم را به همین ترتیب پهن کرده و روی لایه ی اول لواش قرارمی دهیم سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن می کنیم و با دست کاملاً فشارمی دهیم سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد می پاشیم. مجدداً یک لواش دیگر را باز کرده، با وردنه خوب نازک می کنیم و روی موادمان قرار می دهیم سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کرده و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش می دهیم. کره را داغ کرده و روی شیرینی می ریزیم . پس ازآنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را درقسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه بمدت 20 دقیقه گرم شده قرار می دهیم و سپس10 الی 15 دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار می دهیم تا روی باقلوا طلایی رنگ شود. پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن می ریزیم تا کاملاً جذب شیرینی شود. و می گذاریم شیرینی سرد شود. اکنون باقلوای شما حاضر است . در صورت تمایل مجداً کمی شربت بتدریج روی باقلواها بریزید.
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۳ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از aftabi سپاسگزاری کرده است. mobina joon
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #3
RE : طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی
طرز تهیه شیرینی بهشتی
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم...
مواد لازم:
آرد ۵۰۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق غذاخوری
کاکائو یک قاشق غذاخوری
قیف شیار دار شیرینی پزی مخصوص شیرینی بهشتی


برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید:
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. توجه نمایید خمیر این شیرینی باید زیاد ورز داده شود .سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم . سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم. برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید. این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۳ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #4
RE : طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی
شیرینی برنجی میانپر
روغن را روی بخار آب حل کرده و آن را در ظرف بزرگی می ریزیم و با چنگال حدود 5 دقیقه به هم می زنیم. بعد زرده های تخم مرغ را به تدریج به روغن اضافه کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم...
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
مواد لازم:
آرد برنج کاملاً نرم 250 گرم
روغن 120 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر 100 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
زعفران سائیده نصف قاشق چایخوری

برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید :
روغن را روی بخار آب حل کرده و آن را در ظرف بزرگی می ریزیم و با چنگال حدود 5 دقیقه به هم می زنیم. بعد زرده های تخم مرغ را به تدریج به روغن اضافه کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم و پودر قند را هم اضافه می کنیم. سپس هل، جوزهندی و زعفران ( قبلا زعفران را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کرده ایم) را اضافه کرده و مخلوط را چند دقیقه به هم می زنیم. در ادامه آرد برنج را اضافه کرده و آرام بهم می زنیم، تا خمیر به صورت گلوله کاملاً نرم درآید. مواد داخل شیرینی (که در زیر مقدار آنها ذکر شده است) را با یکدیگر مخلوط می کنیم. از خمیر شیرینی به اندازه یک گردوی متوسط بر داشته و آن را در کف دست به صورت دایره کوچک 4 میلی متری در می آوریم و به اندازه ی یک قاشق چایخوری از مواد مخلوط شده را ، در وسط آن قرار می دهیم. آن را به صورت بیضی در می آوریم و با انگشتانه روی خمیر را شکل می دهیم و در کف سینی فر قرار می دهیم . سینی را در وسط پنجره فر به مدت 45 دقیقه با درجه حرارت 250 قرار می دهیم تا شیرینیها پخته و آماده شوند.
تدکر: مقدار پودر قند خمیر شیرینی نباید، از حد تعیین شده، بیشتر شود. زیرا در این صورت باعث ترک خوردن و وا رفتن آن خواهد شد.

مواد داخل شیرینی:
گردوی چرخ شده یک فنجان
پودر قند یک قاشق مرباخوری
هل ساییده یک قاشق چایخوری
جوز هندی یک قاشق چایخوری
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #5
RE : طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی
طرز تهیه کلمپه کرمانی
کلمپه یکی از شیرینی های سنتی کرمان بوده که بسیار نیز خوشمزه است امیدواریم این شیرینی خوشمزه باب میلتون باشه و در کنار خانواده نوش جان کنید
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید

مواد لازم:
روغن جامد 2 پیمانه
آرد سفید گندم 5 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
شیر پاستوریزه 1 پیمانه
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
کنجد مقداری برای تزیین

برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید :
روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط کنید. زرده ی تخم مرغ ها را با همزن بزنید. سپس همراه با شیر و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. در صورتی که خمیر شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. در این فاصله، خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید، با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید.
روی یکی از لایه ها به اندازه ی یک گردوی کوچک از مخلوط خرما (مواد لازم و طرز تهیه این مخلوط در زیر آمده است) قرار دهید . دایره ی دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید. لبه های خمیر را به هم فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبد و بادست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بزنید. کمی کنجد روی آن بپاشید. شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی قرار داده و در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 20-15 دقیقه قرار دهید، تا پخته و کمی طلایی شود. سپس از فر خارج کنید.
مواد لازم برای مخلوط خرما:
خرما 500 گرم
روغن جامد یک دوم پیمانه
گلاب مقداری

طرز تهیه:
خرما را پوست گرفته،هسته ی آن را جدا کنید و در غذا سازه پوره کنید. روغن و گلاب را نیز به خرما اضافه کنید. (گلاب به حدی باشد که مایه شل نشود)
منبع: ماهنامه دنیای تغذیه
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #6
RE : طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی
طرز تهیه باسلوق

در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود...
مواد لازم :
(باسلوق یک نوع شیرینی بسیار اصیل ایرانی می باشد .)
نشاسته= 100 گرم
شکر= 200 گرم
گلاب= نصف لیوان
آب سرد= دو لیوان
روغن مایع =یک قاشق چایخوری
مغز گردو= 100 گرم
پودر نارگیل= 150 گرم


طرز تهیه :
در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .وقتی مایع حل شد و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند . سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاسته تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم . بسیار خوش مزه و خوش عطر می باشد
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۵ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #7
RE : طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی
طرز تهیه سوهان بادامی
کره در یک ظرف روی حرارت ذوب کنید. بادام ، آرد ، شکر ، خامه و وانیل را به کره ی ذوب شده اضافه ...
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
مواد لازم برای 18عدد :
بادام خرد شده 70 گرم
کره پاستوریزه 55 گرم
آرد سفید گندم 40 گرم
شکر 100 گرم
خامه ی پاستوریزه 2 قاشق غذاخوری (30 گرم )
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
روش تهیه :
کره در یک ظرف روی حرارت ذوب کنید. بادام ، آرد ، شکر ، خامه و وانیل را به کره ی ذوب شده اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط نمایید. سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید و به وسیله ی قاشق چای خوری از مایه بردارید و روی سینی بریزید. این کار ار تکرار کنید تا مایه تمام شود. سوهان ها را در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 8-5 دقیقه قرار دهید تا قطر سوهان 6 سانتی متر شده و خشک و طلایی شوند. سپس به وسیله ی کاردک فلزی سوهان ها را از سینی جدا کنید و در روی پنجره ی فلزی قرار دهید تا خنک و خشک شود.
انرژی کل 1400 کیلو کالری
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #8
RE : طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی
طرز تهیه نبات زعفرانی
شكر را با آب بجوشانید و در صورتی كه خالص نبود، با یك عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده و ضایعات آن را بگیرید...
مواد لازم :
شكر 500 گرم
آب 200 میلی لیتر
نخ یا چوب به مقدار كافی
چسب نواری به مقدار كافی
زعفران به مقدار كافی
طرز تهیه :
شكر را با آب بجوشانید و در صورتی كه خالص نبود، با یك عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده و ضایعات آن را بگیرید (به این صورت كه در هنگام جوش، سفیده زده شده را به آب و شکر بیفزایید و بعد كه سفیده یك سمت ظرف جمع شد تمام جرم شكر را می گیرد).

سپس درجه حرارت شكر كه به 110 درجه رسید، زعفران را اضافه كنید. یك ظرف تمیز را بردارید و نخ یا چوب ها را در اطراف ظرف از سمت داخل قرار دهید و با چسب نواری آنها را محكم كنید. سپس به صورتی كه فاصله هر نخ از نخ دیگر یا چوب ها از یکدیگر حدود 6 سانتیمتر باشد، به آرامی شربت را در ظرف بریزید و درب آن را با یك حوله ضخیم بپوشانید تا ضمن آنكه شربت گرم بماند، آب آن بخار شده و بلورهای نبات روی نخ یا چوب ها ایجاد شود. سپس به مدت 24 تا 48 ساعت صبر كنید تا بلورهای نبات بر روی نخ ها یا چوب ها تشکیل شود.
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۷ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #9
RE : طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی
باقلوای گردوی آذری
ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر، آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید...
مواد لازم:
500 گرم آرد بسیار نرم و مناسب شیرینی‌پزی

3 عدد تخم‌مرغ
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
ماست 3 قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
گردو 500 گرم
نمک به‌مقدار کم

مواد لازم برای شربت :
4 پیمانه شکر

5 پیمانه آب

یک قاشق‌خوری آب لیمو
طرز تهیه :
ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر، آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید.
آرد، تخم‌مرغ ، شیر ، روغن مایع، نمک و ماست را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر آماده شود. خمیر را به شکل یک توپ در آورده و روی آن را بپوشانید. به‌مدت نیم ساعت اجازه دهید خمیر بماند. خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید. روی تخته یا یک میز آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید. نازکی خمیر باید مانند یک کاغذ باشد. سپس 5 خمیر باز شده را در سینی که قبلاً چرب کرده‌اید قرار دهید. روی هر خمیر را با کره چرب کنید.
گردوی خرد‌شده را روی خمیر‌ها بپاشید تا در تمام سطح خمیر به ‌صورت یک دست پخش شود. سپس 5 خمیر بعدی را باز کرده و روی گردوها قرار دهید. بعد از آن روی هر خمیر کره بمالید. در انتهای با کارد بسیار تیزی خمیرها را به‌صورت لوزی بریده و ظرف را به‌مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 300 درجه‌ی فارنهایت یا 150درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۷ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,594
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,700
سپاس شده: 12,259 در 5,132 موضوع

امتياز: 1,161,017.29

 
ارسال: #10
RE : طرز تهیه انواع شیرینی ایرانی و سنتی
طرز تهیه باقلوا گل رز قزوین
باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید....

مواد لازم: - شیر نصف پیمانه(80 گرم)
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- نمک یک هشتم قاشق چای خوری
- کره 3 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- آرد الک شده 225 گرم
مواد لازم برای داخل باقلوا:
- پودر پسته 2 پیمانه
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند یک پیمانه
- هل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت باقلوا:
- شکر یک پیمانه(150 گرم)
- آب نصف پیمانه(70 گرم)
- گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم)
- جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه :


بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید. سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید. - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید و در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود. سپس روی آن پودر پسته بزیرید.
طرز تهیه شربت باقلوا:
شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
تهیه باقلوا در فر:
باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید. کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید
امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.

سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۰۵:۵۹ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از aftabi سپاسگزاری کرده است. mobina joon
ارسال پاسخ  ارسال موضوع