به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / انجمن خانه و خانواده / تالار خانه داری و آشپزی / خورش و غیره v / طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده‌ی ارسال‌های تازه‌ مشاهده‌ی ارسال‌های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید


طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ
زمان کنونی: دو شنبه ۳۱ شهر ۱۳۹۳, ۱۸:۳۷ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: shayeste
آخرین ارسال: shayeste
پاسخ: 1
بازدید: 10247



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

نویسنده پیام
ارسال‌ها: 1,443
سپاس کرده: 3,076
سپاس شده: 1,639 در 912 موضوع

امتياز: 251.50

ارسال: #1
طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ
در طبخ این خورش خوشمزه از مغز گردو، رب انار ترش و یا شیرین به دلخواه، پیاز، مرغ یا گوشت قرمز، روغن آفتابگردان، ادویه جات، زعفران استفاده و با پلو مصرف می‌شود.

مواد لازم :

مرغ متوسط یا گوشت چرخ کرده 500 گرم
مغز گردوی چرخ شده 400 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
رب انار ترش نصف پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
رب گوچه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
هویج یا کدو حلوایی رنده شده 1 پیمانه (در صورت تمایل)


روش تهیه :


اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید بهتر است یک عدد پیاز متوسط داخل گوشت چرخ کرده رنده کنید و آب آن را بگیرید و با کمی نمک، گوشت را به خوبی ورز دهید و گلوله های کوچکی از آن درست کرده و در داخل مقدار کمی روغن تفت دهید، مقدار تفت باید خیلی کم باشد ... حدود 5 دقیقه و اگر از گوشت مرغ استفاده می کنید، آنرا به چند تکه تقسیم کنید.

پیاز را رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید و بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه را نیز اضافه کنید. سپس گردو را اضافه کنید و سپس هویح یا کدو حلوایی (در صورتی که دوست داشته باشید) بعد از اینکه گردو مقداری تفت خورد (به مدت یک ربع با حرارت ملایم، مدام باید هم بزنید)، در این مرحله حدود 4 لیوان آب به غذا اضافه میکنیم و بعد از جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید یک ساعت به آرامی گردوها جا بیفتد سپس تکه های مرغ را درون آن میریزیم. بعد از اینکه مرغ و گردو به خورد هم رفت و پخته شد، رب انار، شکر و نمک را به خورش اضافه کنید و حدود 2 ساعت زمان لازم است تا خورشت کاملاً به روغن بیفتد (جا بیفتد) در این مدت خورش را چند بار هم بزنید تا ته نگیرد. در آخر قبل از سرو زعفران را به خورش اضافه کنید و بعد از یک جوش زدن خورش را سرو کنید.
سه شنبه ۲۴ اسف ۱۳۸۹ ۲۲:۲۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از shayeste سپاسگزاری کرده است.
شهدخت
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1393.