به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده‌ی ارسال‌های تازه‌ مشاهده‌ی ارسال‌های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید


غذاهای روسی
زمان کنونی: دو شنبه ۲۴ شهر ۱۳۹۳, ۰۸:۲۷ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: aftabi
آخرین ارسال: aftabi
پاسخ: 8
بازدید: 1826



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاهای روسی

نویسنده پیام
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,245 در 5,127 موضوع

امتياز: 1,161,004.79

ارسال: #1
غذاهای روسی
غذاهای روسی

بیف استراگانف

[url=http://www.img98.com/][/url]

مواد لازم:
گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده=یک کیلو
روغن یا کره=100 گرم
پیاز متوسط=3 تا 4 عدد
آرد=یک قاشق سوپخوری سرخالی
خامه=150 گرم
سیب زمینی پشندی=1 کیلو و نیم
نمک و فلفل=به مقدار کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
سس سفید=2/1 پیمانه

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوییم و داخل پیاز می ریزیم.حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. یکی دو لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود؛بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می ریزیم و بهم می زنیم.
بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود.سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با دست یا با ماشین مخصوص بلند و باریک به نازکی یک چوب کبریت خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم تا آب سیب زمینی کاملا گرفته شود.روغن فراوان را داغ می کنیم و سیب زمینی را بدفعات در روغن سرخ می کنیم؛سیب زمینی را نباید زیاد در روغن بهم زد زیرا له می شود،گاهی با احتیاط سیب زمینی را بهم می زنیم وقتی سیب زمینی سرخ و برشته و کاملا خشک شد،با کفگیر از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن آن گرفته شود و تمام سیب زمینی ها را بهمین طریق سرخ می کنیم.گوشت را در دیس می ریزیم،خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم و سیب زمینی آماده شده را رو یا اطراف گوشت می ریزیم.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
دو شنبه ۱ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,245 در 5,127 موضوع

امتياز: 1,161,004.79

ارسال: #2
RE : غذاهای روسی
بیف استراگانف ( دستور اوریجینال روسی )

مواد لازم براي تهيه سس:
آب یا استاک مرغ: يک ليتر
آرد سفيد گندم: يک قاشق غذا خوري
کره: ۱۰۰ گرم
سس قرمز، سس سويا،
نمک و فلفل: به مقدار کافي


طرز تهيه:
کره را داخل قابلمه مي ريزيم تا داغ شود سپس آرد را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم، بعد آن را خوب هم مي زنيم تا کرم رنگ شود. بعد از اينکه آرد سرخ شد، آب مرغ را به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا غليظ شود، سپس سس قرمز و سس سويا به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم. با نمک و فلفل آن را خوش طعم مي کنيم، سپس آن را داخل فر مي گذاريم تا تيره رنگ شود، بعد از اينکه مواد حرارت ديد، آن را از داخل فر بيرون مي آوريم.
نکته: سس ولوته از کره و استاکها تهيه مي شود و کره پايه اوليه آن است اگر استاک مرغ باشد ولوته مرغ و اگر استاک گوشت باشد ولوته گوشت نامه دارد.


مواد لازم براي تهيه بيف استروگانف:
سيب زميني: ۴۰۰ گرم (سرخ شده يا خلال)
سس قرمز: يک قاشق غذا خوري
گوشت فيله: ۵۰۰ گرم (گوشت گوساله يا گاو)
روغن: ۵۰ گرم
نمک و فلفل و پودر سير: به مقدار کافي
خامه: دو قاشق غذا خوري
قارچ: ۴۰۰ گرم
سس خردل: يک قاشق چاي خوري
سس سويا: يک قاشق مربا خوري


طرز تهيه:
گوشت را به صورت رشته اي (کلفت) برش مي زنيم و با نمک، فلفل و پودر سير آن را خوش طعم مي کنيم و با روغن آن را سرخ مي کنيم، سپس قارچ را به آن اضافه کرده و تفت مي دهيم. سس تهيه شده را به آن اضافه مي کنيم تا عصاره گوشت و قارچ در آيد. سپس خامه را رقيق مي کنيم، بعد همراه خامه و خلال سيب زميني روي آن را تزئين مي کنيم

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
دو شنبه ۱ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,245 در 5,127 موضوع

امتياز: 1,161,004.79

ارسال: #3
RE : غذاهای روسی
املت روسی

دوستانی که ساکن ایران هستند اگه سریال رستگاران رو دنبال کرده باشن حتما دیدن که جناب عموصمصامی وکیل خانواده چه املت روسی مشتی برای خودش درست کرد! حالا منم طرز تهیه اون املت رو به شما یاد میدم:





مواد لازم:

تخم مرغ : ۴ عدد

کنسرو مخلوط سبزیجات شامل نخود فرنگی ، ذرت : یک لیوان

هویج آب پز: یک چهارم لیوان

گوجه فرنگی: ۲ عددمتوسط

فلفل دلمه ای: ۱ عدد متوسط

نمک و فلفل: به مقدار لازم

کره : ۲۵ گرم



طرز تهیه:

ابتدا گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و با ذرت ، نخود و هویج مخلوط می کنیم.
سپس تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با نمک و فلفل خوب بهم می زنیم سپس کره را در ماهیتابه داغ می کنیم و تخم مرغها را داخل ظرف ریخته و میگذاریم با شعله ملایم بپزد طوری که زیر تخم مرغ ها کامل بگیرد ولی روی آنها تقریباً نیم بند شود.
سپس مواد را روی نصف تخم مرغها ریخته و نصف دیگر تخم مرغها با استفاده از کفگیر روی مواد قرار می دهیم و میگذاریم با شعله بسیار ملایم سرخ شود. سپس به آرامی و با استفاده از ۲ کفگیر برمیگردانیم تا آن طرفش هم با شعله ملایم سرخ شود سپس در ظرف مورد نظر گذاشته و برش می زنیم .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
دو شنبه ۱ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,245 در 5,127 موضوع

امتياز: 1,161,004.79

ارسال: #4
RE : غذاهای روسی
مرغ کیو

مواد لازم

کره 8 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
رنده پوست لیمو 1 عدد
ترخان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده کمی
سینه مرغ 4 تکه
تخم مرغ 1 عدد
پودر نان تازه 2 فنجان
روغن برای سرخ کرد ن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا کره را در هوای اتاق می گذاریم به مرور نرم شود سپس سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم ( از پودر سیر هم می شود استفاده کرد ) و بعد به آن رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم ( فقط قسمت زرد لیمو رنده شود ) و سپس ترخان خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کمی جوز هندی را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم و در پایان کار کره را در داخل نایلون گذاشته و در فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد .سپس سینه مرغ را خوابانده و داخل آن کره فریز شده قرار می دهیم لازم به توضیح است که اگر در حال سرخ شدن کره بیرون آمد می شود سینه مرغ را تا کرده بصورتی که کره وسط قرار بگیرد و سپس با خلال دندان آن را بدوزیم.توجه داشته باشید که می شود سینه مرغ را تکه تکه سرخ کرد و هم درسته سرخ شود و بعد آنرا داخل تخم مرغ می غلطانیم و سپس در آرد سوخاری می خوابانیم و آن را در روغن سرخ می کنیم .


این غذااز اون غذاهای متفاوته که اگه باحوصله درست بشه میتونه چشم ملت رو دربیاره:0:

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
دو شنبه ۱ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از aftabi سپاسگزاری کرده است.
فرحناز
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,245 در 5,127 موضوع

امتياز: 1,161,004.79

ارسال: #5
RE : غذاهای روسی
واویشکا

شمالی های عزیز لطفا خودتون رو کنترل کنید:D چون واویشکا که به عنوان غذای شمالی شناخته شده اصلا یه غذای روسی هست که درزمان پخش و پلا بودن روسها توشمال وارد فرهنگ شما لشده:vork:

مواد لازم :


گوشت 100-200 گرم چرخ کرده
دل و جگر خورد شده 200 گرم (می تونید اگر دوست دارید از قلوه هم استفاده کنید)
پیاز سفید درشت 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
گوجه فرنگی خورد شده 2 عدد
فلفل سبز دلمه‌ای خورد شده 1 عدد
نمک و فلفل و زرچوبه به اندازه کافی


طز تهیه :

اول گوشت و پیاز رنده شده و زرچوبه رو داخل ماهیتابه (که توش روغن مایع کمی ریخته شده ) بریزید و بگذارید خوب تفت بخوره و بعد دل و جگر خورد شده (ریز ریز شده) رو داخل گوشت بریزید تا آب انداخته و قل بزنه و بعد رب گوجه رو اضافه کنید
در آخر می‌تونید چند حلقه پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی خورد شده و فلفل و نمک رو اضافه کنید و در ماهیتابه رو بگذارید تا مخلوط بپزه
در بعضی جاهای شمال توی واویشکا (یا وامیشکا) تخم مرغ هم می‌ریزند به این ترتیب که بک تخم مرغ رو در ظرفی با چنگال می زنند و بعد توی مخلوط می‌ریزند و بهم می‌زنند تا جداجدا بشه. (اگه گوشت و جگر به اندازه کافی آب ننداختند برای خشک نشدن غذا یک ته استکان آب جوش اضافه کنید)
تو خود شمال این غذا رو با برنج کته نوش جان می‌کنن ولی این غذا با نون سنگک و ماست و نعناع خیلی خوشمزه تر میشه:vork:

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
دو شنبه ۱ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۴۸ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از aftabi سپاسگزاری کرده است.
فرحناز
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,245 در 5,127 موضوع

امتياز: 1,161,004.79

ارسال: #6
RE : غذاهای روسی
برش ( نوعی سوپ )

مواد لازم

– گوشت سردست و ماهیچه 5/1 کیلو گرم
– پیاز متوسط 1 عدد
– چغندر قرمز 1 عدد خلال شده
– لوبیا سبز 150 گرم پخته شده
– کلم برگ 1 کیلو گرم ریز خرد شده
– هویج 3 عدد خلال شده
– لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم پخته شده
– سیب زمینی 3 عدد خلال شده
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
– خامه 150 گرم
– رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

گوشت را پس از تمیز کردن قطعه قطعه کرده همراه با پیاز خرد شده و زرد چوبه و آب می پزیم .وقتی پخت ، چغندر و لوبیا سبز را اضافه کرده ، پس از پخته شدن کلم را که تفت داده ایم اضافه می کنیم .هویج ، لوبیا چیتی ، سیب زمینی و نمک وفلفل را اضافه کرده ، پس از اینکه سوپ کمی جا افتاد رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده اضافه می کنیم 0 اگر سوپ غلیظ نبود و کمی شل بود می توانیم مقدار 2 پیمانه سس سفید به آن اضافه کنیم 0 هنگام کشیدن سوپ خامه را اضافه کرده شعله را خاموش می کنیم .سوپ آماده را در ظرف کشیده روی آنرا با کمی خامه تزیین می نماییم

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
دو شنبه ۱ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۴۸ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از aftabi سپاسگزاری کرده است.
فرحناز
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,245 در 5,127 موضوع

امتياز: 1,161,004.79

ارسال: #7
RE : غذاهای روسی
دراچنا

مواد لازم‌:


روغن‌ زيتون‌: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
پيازچه‌ خلال‌ شده‌: يك‌ دسته‌
سير خرد شده‌: يك‌ حبه‌
گوجه‌ فرنگي‌ پوست‌ گرفته‌ و خرد شده‌: 4عدد
آرد سبوس‌دار: 3 قاشق‌ غذاخوري‌
شير: 4 قاشق‌ غذاخوري‌
خامه‌ زده‌ شده‌: دو سوم‌ ليوان‌
تخم‌مرغ‌: 4 عدد
جعفري‌ خرد شده‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
كره‌ نرم‌ شده‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
نمك‌ و فلفل‌ سياه‌: به‌ ميزان‌ كافي‌

طرز تهيه‌:

فر را روي‌ 180 درجه‌ سانتي‌گراد يا 350درجه‌ فارنهايت‌ بگذاريد. روغن‌ را درماهي‌تابه‌اي‌ گرم‌ كنيد و پيازچه‌ها را در آن‌ به‌مدت‌ سه‌ دقيقه‌ تفت‌ دهيد. سير را اضافه‌ كنيد وچند دقيقه‌ حرارت‌ دهيد تا زماني‌ كه‌ سير وپيازچه‌ها نرم‌ شوند.
در اين‌ هنگام‌ سير و پيازچه‌ها را در كف‌ يك‌ظرف‌ سراميكي‌ يا پيركس‌ كه‌ آن‌ را چرب‌ كرده‌ايدخوب‌ پخش‌ كنيد و گوجه‌ فرنگي‌ها را هم‌ به‌صورت‌ لايه‌اي‌ روي‌ آن‌ بپاشيد. آرد و شير را دركاسه‌اي‌ ديگر آنقدر بزنيد تا يكدست‌ شود و خامه‌را كم‌كم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنيد، سپس‌ با تخم‌ مرغ‌هامخلوط كنيد. مايع‌ را به‌ مخلوط كره‌ و جعفري‌اضافه‌ كنيد و با نمك‌ و فلفل‌ خوب‌ هم‌ بزنيد.
در مرحله‌ بعد مخلوط تخم‌مرغ‌ را روي‌سبزيجات‌ بريزيد و مدت‌ 40-45 دقيقه‌ در فربگذاريد، يعني‌ آنقدر كه‌ وقتي‌ چاقو را در داخل‌آن‌ فشار مي‌دهيد آب‌ نداشته‌ باشد. بعد از اين‌ كه‌خنك‌ شد، آن‌ را ببريد و در ظرف‌ بچينيد

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
دو شنبه ۱ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۴۸ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از aftabi سپاسگزاری کرده است.
فرحناز
*
ارسال‌ها: 15,593
اعتبار: 249
سپاس کرده: 7,697
سپاس شده: 12,245 در 5,127 موضوع

امتياز: 1,161,004.79

ارسال: #8
RE : غذاهای روسی
برش ( سوپ غلیط و اصیل روسی )






موارد لازم:
[list]
[*]کلم برگ یکعدد درشت
[*]هویج و پیاز دو عدد خرد شده
[*]سیب زمینی سه عدد متوسط خرد شده
[*]چغندر 3 عدد خرد شده
[*]گوجه فرنگی سه عدد خرد شده
[*]خامه نصف پیمانه
[*]گوشت گوساله دم سینه نیم کیلو
[*]جعفری خرد شده
دستور پخت

گوشت رو با پیاز بار کنین . پس از پختن گوشت ، استخوان ها را جدا کنین و سبزیجات را اضافه کنین . وقتی سبزیجات کاملا پخت نمک و فلفل و ادویه جات رو اضافه کنین . " سس گریوی " رو داخل برش بریزین و کمی بجوشانین تا غلیظ بشه . حال برش آماده شده ، در ظرف مناسب بکشید و روش جعفری بپاشین و خامه بریزین . میتونین نان چهارگوش رو حبه قندی خرد کرده و تست کنین و در کنارش سرو کنین .اگه از چغندر های پر رنگ استفاده کرده باشین نیازی به افزودن رب گوجه فرنگی ندارین ولی اگه چغندرها بی رنگ باشن کمی رب گوجه فرنگی لازم دارین .

نکات مربوط به تهیه برش ( سوپ غلیط و اصیل روسی )

سس گروی : سه قاشق آرد رو با دو قاشق روغن تفت بدین و یک پیمانه آب گوشت رو اضافه کنین و نمک وفلفل بزنین و کمی بجوشانین تا غلیظ بشه .
__________________

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
دو شنبه ۱ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۴۹ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از aftabi سپاسگزاری کرده است.
فرحناز
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1393.