به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن خانه و خانواده / تالار خانه داری و آشپزی / املت ها v / املت تره فرنگی و اسفناج

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

املت تره فرنگی و اسفناج

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 1,443
سپاس کرده: 3,076
سپاس شده: 1,642 در 914 موضوع

امتياز: 251.50

ارسال: #1
املت تره فرنگی و اسفناج
املت تره فرنگی و اسفناج

مواد لازم
روغن مایع - دو قاشق غذاخوری
فلفل‌دلمه‌ای قرمز خرد شده - یك عدد
پودر زیره - یك قاشق چایخوری
تره‌فرنگی حلقه شده (ریز) - سه عدد
برگ كوچك اسفناج - 150 گرم
تخم‌مرغ درشت - پنج الی شش عدد
ریحان و جعفری تازه خرد شده - یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه - به میزان لازم
پنیر پارمزان یا پیتزا رنده شده - 5/1 پیمانه (اختیاری)





طرز تهیه
روغن را در تابه بزرگی حرارت داده و فلفل‌دلمه‌ای را به مدت پنج تا هفت دقیقه در آن سرخ كنید، سپس زیره را به آن بیفزایید.
بعد از دو دقیقه تره‌فرنگی‌ها را در تابه ریخته و در را آن ببندید تا پنج دقیقه تفت خورده و نرم شود، آنگاه مقدار زیادی نمك و فلفل روی تره‌فرنگی بپاشید.
اسفناج‌ها را درسته روی تره‌فرنگی بریزید و در تابه را ببندید تا بخارپز شوند. بعد از سه تا چهار دقیقه مواد را هم بزنید.
تخم‌مرغ را به همراه نمك، فلفل، كمی زیره، ریحان و جعفری در كاسه‌ای ریخته و خوب هم بزنید. مایه حاصله را روی مخلوط داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ با حرارت ملایم بپزد و سفت شود.
در صورت تمایل پنیر رنده شده را روی املت بپاشید و آن را چند دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شده و كمی طلایی شود.
چهار شنبه ۱۰ فرو ۱۳۹۰ ۱۸:۴۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.