به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خاویار بادنجان

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #1
خاویار بادنجان
خاویار بادنجان
بادمجان : ۱ عدد
پیاز : ۲ عدد
فلفل سیاه : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن زیتون : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب لیموترش : ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
بادنجان را تنور پز کرده پوستش را بیرون آورده آن را با پیاز ساطوری کنید. سپس نمک و فلفل سیاه کوبیده به آن افزوده و روغن زیتون مخلوطش نمائید. عصاره لیمو ترش و جعفری هم بدان افزوده به مصرفش رسانید.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.