به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

املت اسفناج

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #1
املت اسفناج
املت اسفناج
مواد لازم
روغن مایع - دو قاشق غذاخوری
فلفل‌دلمه‌ای قرمز خرد شده - یك عدد
پودر زیره - یك قاشق چایخوری
تره‌فرنگی حلقه شده (ریز) - سه عدد
برگ كوچك اسفناج - 150 گرم
تخم‌مرغ درشت - پنج الی شش عدد
ریحان و جعفری تازه خرد شده - یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه - به میزان لازم
پنیر پارمزان یا پیتزا رنده شده - 5/1 پیمانه (اختیاری)
طرز تهیه
روغن را در تابه بزرگی حرارت داده و فلفل‌دلمه‌ای را به مدت پنج تا هفت دقیقه در آن سرخ كنید، سپس زیره را به آن بیفزایید.
بعد از دو دقیقه تره‌فرنگی‌ها را در تابه ریخته و در را آن ببندید تا پنج دقیقه تفت خورده و نرم شود، آنگاه مقدار زیادی نمك و فلفل روی تره‌فرنگی بپاشید.
اسفناج‌ها را درسته روی تره‌فرنگی بریزید و در تابه را ببندید تا بخارپز شوند. بعد از سه تا چهار دقیقه مواد را هم بزنید.
تخم‌مرغ را به همراه نمك، فلفل، كمی زیره، ریحان و جعفری در كاسه‌ای ریخته و خوب هم بزنید. مایه حاصله را روی مخلوط داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ با حرارت ملایم بپزد و سفت شود.
در صورت تمایل پنیر رنده شده را روی املت بپاشید و آن را چند دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شده و كمی طلایی شود.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۲۹ اسف ۱۳۸۹ ۰۱:۲۲ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #2
RE : املت اسفناج
املت اسفناج




املت اسفناج، یكی دیگر از غذاهای حاوی سبزیجات است كه به عنوان یک شام سبك و سالم می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم:

90 گرم یا سه‌چهارم پیمانه آرد گندم
یك عدد تخم‌مرغ
دو سوم پیمانه ماست
3 قاشق سوپ‌خوری آب
یك قاشق سوپ‌خوری روغن
500 گرم برگ اسفناج (آب‌پز و كوبیده شود)
نوك قاشق چایخوری جوز هندی رنده‌شده
نمك و فلفل، به مقدار لازم
مواد لازم داخل املت:

یك قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
3 عدد پیازچه
225 گرم یا یك پیمانه خامه
4 قاشق سوپ‌خوری ماست شیرین
90 گرم یا سه‌چهارم پیمانه پنیر پیتزای رنده‌شده
یك عدد تخم‌مرغ (آرام زده شود)
125 گرم یا یك پیمانه گردو
2 قاشق سوپ‌خوری جعفری خردشده
نوك قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
طرز تهیه:

1- آرد را الك كرده و با مقداری نمك مخلوط كنید. در ظرف دیگری تخم‌مرغ، ماست ، آب و روغن را با هم مخلوط كنید. سپس مخلوط آرد و نمك را كم‌كم به آن اضافه كرده و هم بزنید.
پوره اسفناج (اسفناج كوبیده شده) را نیز به همراه فلفل و جوز هندی به این مواد بیفزایید. به این ترتیب، مایه املت آماده می‌شود.
2- برای درست‌كردن مواد داخل این املت، روغن را در تابه نچسبی ریخته و پیازچه را در آن كمی تفت دهید. پس از آن در ظرف دیگری خامه، ماست شیرین و نیمی از پنیر پیتزا را با هم مخلوط كرده و سپس تخم‌مرغ زده‌شده را همراه گردو و جعفری خردشده به آن اضافه كنید. حالا این مخلوط را با نمك و فلفل سیاه، مزه‌دار كنید.
3- كمی روغن در تابه گرد كوچك و نچسبی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز داغ كنید و با توجه به اندازه تابه چند قاشق سوپ‌خوری از مایه املت را در روغن داغ بریزید و تابه را كمی تكان دهید تا لایه‌ای از مایه در كف ظرف پخش شود.
حرارت دادن را تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه حباب‌هایی در مركز املت ظاهر شود، ادامه دهید. حالا آن را برگردانده و روی دیگر را نیز 20 دقیقه سرخ كنید. پس از آن، املت را به بشقابی منتقل كرده و با لایه‌ای از فویل آلومینیوم روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. سپس بقیه املت‌ها را به همین ترتیب درست كنید.
4- حالا مواد داخل املت را روی نیمه‌ای از هر كدام از املت‌ها ریخته و نیمه خالی آن را روی مواد برگردانده و دوباره یك‌بار دیگر تا كنید. این كار را درمورد همه املت‌ها انجام دهید؛ سپس یك عدد ظرف پیركس گود را چرب كرده و املت‌ها را كف آن بچینید و بقیه پنیر پیتزا را روی آنها بریزید.
پس از آن، ظرف حاوی املت‌ها را به مدت یك ربع داخل فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید.
[url=http://forum.sofrehkhune.com/showthread.php?do=post_thanks_add&p=43730][/url]

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
يك شنبه ۲۹ اسف ۱۳۸۹ ۰۱:۲۲ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 1,443
سپاس کرده: 3,076
سپاس شده: 1,642 در 914 موضوع

امتياز: 251.50

ارسال: #3
املت اسفناج فوري
املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخم‌مرغ سرشار از آهن و پروتئين است پس اگر مي‌توانيد آن را تهيه كنيد.


مواد لازم:


تخم مرغ هم‌زده : 3 عدد

اسفناج: يك پيمانه

كره: يك قاشق غذاخوري

نمك: 4/1 قاشق چاي‌خوري

فلفل قرمز يا پاپريكا: به مقدار لازم


طرز تهيه:


1- اسفناج‌ها را حدود 18 دقيقه در آب نمك بجوشانيد.

2- سپس با فشار دست، آب اضافي آن‌ها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.

3- اسفناج‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت

بزنيد و بگذاريد تخم‌مرغ‌ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يك‌دست بپزند.

4- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد.

5- املت را تا داغ است درون بشقاب بريزيد و آن را ميل كنيد.
دو شنبه ۸ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۵۶ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #4
املت اسفناج
املت اسفناج
تخم مرغ : ۴ عدد
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی : ۰.۲۵ فنجان
سیر : ۱ عدد
پنیر پیتزا : ۰.۲۵ فنجان
اسفناج : ۲۱۰ فنجان
نان سفید : ۱ فنجان
آویشن : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید.
تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظه ای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.