به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتي براي آش و آبگوشت

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #1
نکاتي براي آش و آبگوشت
نکاتي براي آش و آبگوشت

مواد لازم :
علاقه قدري
طرز تهيه :
براي تهيه آش و آبگوشت به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :
نکته حساس در تهيه انواع آش جا افتادن آنست کليه آشها بايد کاملا پخته شده و جا بيافتند و بطور کلي وقتي حبوبات آش پخته شد بايد برنج يا رشته آنرا ريخت و بعد از پخته شدن برنج يا رشته سبزي آش را اضافه نمود و بايد توجه نمود وقتي برنج يا رشته لعاب انداخت حرارت آش بايد کاملا ملايم باشد و آش را بايد گاهي بهم زد که ته نگيرد . به تمام آشها مي توانيم يک قاشق زرد چوبه بزنيم .
آبگوشت يکي از غذا هاي اصيل ايراني است که با دقت و توجه ميتوان آنرا با طعم بسيار مطبوع تهيه کرد نکته اي که براي تهيه ابگوشت بايد بآن توجه شود اين است که بعد از جوش آمدن در ظرف را بايد محکم بست و حرارت را ملايم نمود تا آبگوشت با بخار پخته شود و آب آن تبخير نگردد و به اضافه کردن چندين بار آب احتياج پيدا نکند .
سبزي آش شامل : تره ، جعفري ، اسفناج ، شبت ، گشنيز است

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۰:۴۳ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.