به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قارچ و طباخی

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #1
قارچ و طباخی
خوراک فیله مرغ با قارچ


مواد لازم (برای چهار تا پنج نفر) :

سینه مرغ( یا فیله مرغ)دو عدد بزرگ
قارچ 250 گرم
پیاز یک عدد
سیر7 حبه
پودر کاری یک قاشق مرباخوری
آب‌لیمو چهار قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب یک لیوان
نمک به مقدار لازم



طرز تهیه:

سینه مرغ را فیله کرده و به‌ شکل قطعات کوچک، خرد می‌کنیم پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم.وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را خرد کرده و به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سپس سینه مرغ را به پیازداغ وسیرداغ اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم، به‌حدی که رنگ آن سفید شود، ولی خشک نشود. پودر کاری و آب‌لیمو و نمکرا به همراه یک لیوان آب زعفران به مرغ اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد. وقتی مرغ پخت، قارچ‌ها راخرد کرده و به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی دیگر بپزد، به‌حدی که آب آن خشک شود. مقدار قارچ آ‌ن‌ بستگی به خودتان دارد، می‌توانید کمتر یا بیشتر کنید.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۰۹ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #2
RE : قارچ و طباخی
غذایی سرشار از اسیدآمینه‌های ضروری


ساقه قارچ‌ها را بریده و كنار بگذارید. كلاهك‌ها را خرد كنید. در ماهیتابه یك قاشق‌سوپخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. موسیر را داخل آن بریزید
مواد لازم:

روغن زیتون: 2 قاش سوپخوری
موسیر: 1 عدد
قارچ: 100 گرم
سیر: 1 یا 2 حبه
جعفری خردشده: 1 قاشق چایخوری
تخم‌مرغ : 2 عدد
پیازچه خرد شده: یك‌دوم قاشق سوپخوری
شیر كم‌چرب: یك قاشق چایخوری
پنیر پیتزا: یك‌دوم قاشق سوپخوری
نمك و فلفل: به مقدار لازم


طرز تهیه:
ساقه قارچ‌ها را بریده و كنار بگذارید. كلاهك‌ها را خرد كنید. در ماهیتابه یك قاشق‌سوپخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. موسیر را داخل آن بریزید و 3 2 دقیقه سرخ كنید. سپس قارچ‌ها را اضافه كنید و برای چند دقیقه تفت دهید. نمك آن را اندازه كنید و بعد سیر را نیز اضافه و خوب با هم مخلوط و 5 دقیقه سرخ كنید تا قارچ‌ها نرم شود. سپس جعفری را داخل آن ریخته، نمك و فلفل آن را اندازه كنید. بعد از روی حرارت بردارید.

تخم‌مرغ‌ها را داخل یك كاسه بشكنید و 20 دقیقه آن را با یك چنگال بزنید. نمك و فلفل آن را به مقدار دلخواه بزنید و سپس 2 قاشق سوپخوری شیر را به آن اضافه كنید و بعد پیازچه‌ها را درون آن بریزید.
درون یك ماهیتابه دیگر، باقی روغن‌ها را ریخته و روی حرارت بگذارید تا به اندازه كافی داغ شود. تخم‌مرغ‌ها را داخل آن ریخته، ماهیتابه را بچرخانید تا پخش شود و یك لایه كف ظرف را به طور كامل بگیرد. می‌توانید با یك قاشق نیز آن را صاف كنید تا به كناره‌های ماهیتابه برسد.

قارچ‌ها را در وسط تخم‌مرغ‌ها بریزید و پنیر را روی آن رنده كنید. كناره‌های لایه تخم‌مرغ را روی آن برگردانید و سرو كنید.

تخم‌مرغ‌ یكی از غذاهای ساده است و با آنكه حجم كمی دارد غنی از مواد غذایی مختلف است. تخم‌مرغ حاوی ید و فسفر است كه ید برای ساخت هورمون‌های تیروئیدی و فسفر برای رشد بهتر استخوان‌ها لازم است.

یك عدد تخم‌مرغ متوسط كه 44 گرم وزن داشته باشد حاوی 63 كالری است كه بیشتر كالری این غذا از چربی‌ها ناشی می‌شود. تخم‌مرغ منبعی غنی از ریبوفلاوین، ویتامین ب12، پروتئین و سلنیوم است. تنها اشكال تخم‌مرغ این است كه دارای چربی اشباع و كلسترول بالاست، به همین جهت مصرف بیش از مقدار آن برای افراد مبتلا به چربی خون و بیماری‌های قلبی مضر است. مقدار توصیه شده تخم‌مرغ در هفته 3 2 عدد است. ارزش زیستی پروتئین تخم‌مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت و حبوبات غنی‌تر است. پروتئین تخم‌مرغ دارای تمامی اسید آمینه‌های ضروری برای بدن است. بنابراین مصرف تخم‌مرغ با سایر مواد غذایی كه از نظر پروتئینی فقیر هستند مانند نان، برنج و غلات، باعث تكمیل ارزش پروتئینی غذا می‌شود.

بیشتر پروتئین تخم‌مرغ در سفیده آن موجود است. تخم‌مرغ از نظر ویتامین نیز غنی است و بیشتر ویتامین‌های مورد نیاز بدن به جز ویتامین «ث» را دارد. سلنیوم موجود در تخم‌مرغ نقش آنتی‌اكسیدان دارد و رادیكال‌های آزاد را از بین می‌برد و می‌تواند نقش ضدسرطانی داشته باشد.

تخم‌مرغ یك ماده غذایی بسیار غنی است كه مصرف آن برای همه بخصوص ورزشكاران و كودكان و نوجوانان توصیه می‌شود.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۱۰ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #3
RE : قارچ و طباخی
قارچ های پفکی

مواد لازم برای 4 نفر:
روغن: 3 قاشق غذا خوری؛
قارچ ریز شده: 200 گرم؛
پیاز کوچک ریز شده: 1 عدد؛
پنیر نرم: 70 گرم؛
زرده تخم مرغ: 2 عدد؛
جعفری ریز شده: 2 قاشق غذا خوری؛
نمک و فلفل: به مقدار کم؛
نان تست: چند قطعه؛
فلفل قرمز: به اندازه دلخواه.

طرز تهیه:
در یک ماهیتابه، کره را آب کنید و در آن قارچ و پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید، تا طلایی شود. شعله بالای فر را روشن کنید. در یک کاسه متوسط، پنیر، زرده های تخم مرغ جعفری و نمک و فلفل را با یکدیگر خوب هم بزنید تا کاملاً نرم شود. سپس با قارچ مخلوط کنید این مخلوط را روی قطعات نان تست بمالید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید. سپس برای 2 تا 3 دقیقه در فر، زیر حرارت شعله بالا (گریل) قرار دهید تا طلایی شود و پف کند. غذای شما آماده سرو است.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۱۰ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #4
RE : قارچ و طباخی
مانتی قارچ

مواد لازم: قارچ 300 گرم سیب زمینی پوره شده 2 عدد متوسط آرد یک و نیم لیوان تخم مرغ 2 عدد سیر له شده 2 پره پکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم پیازچه خرد شده 3 شاخه سس گوجه فرنگی 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

سیب زمینی را با آرد، تخم مرغ، فلفل و پکینگ پودر مخلوط کرده و با دست ورز می دهیم تا به حالت خمیر نسبتاً سردی در بیاید یکساعت استراحت می دهید سپس آنرا با وردنه نازک باز کرده قالب دایره زرده وسط آن از محتویات قارچ، سیر و پیازچه سرخ شده ریخته کناره آنرا روی هم آورده داخل آب در حال جوش می اندازیم به مدت 5 دقیقه می جوشانیم سپس آبکش کرده روی آن سس گوجه ریخته و سرو می کنیم.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۱۲ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #5
RE : قارچ و طباخی
قارچ با کلم بروکلی

مواد لازم: قارچ 150 گرم پیاز متوسط 1 عدد دانه ذرت 1 فنجان بروکلی 1 عدد متوسط

طرزتهیه پیاز

و قارچ ریز شده را همراه با دانه ذرت پخته شده داخل روغن تفت می دهیم نمک و فلفل زده کنار می گذاریم بروکلی را که در آب و نمک خوب آب پز کرده ایم آب کش می کنیم. در دیس غذا ابتدا گل کلمهای بروکلی پخته شده را به صورت دایره می چینیم گرم گرم چند قطره آب لیمو روی آنها می پاشیم مخلوط قارچ و ذرت را روی بروکلی ریخته و سرو می کنیم.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۱۷ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #6
RE : قارچ و طباخی
کرپ قارچ

مواد لازم: قارچ 300 گرم خرد شده سس بشامل یک و نیم لیوان سیر ریز شده 1 عدد پیاز ریز شده 1 عدد سینه مرغ 1 عدد ریز خرد شده تخم مرغ 1 عدد

مواد لازم برای تهیه کرپ :

شیر 2 فنجان روغن مایع 1 فنجان تخم مرغ 2 عدد آرد 3 قاشق سوپ خوری طرزتهیه کرپ شیر، روغن مایع، آرد و تخم مرغ را مخلوط کرده هم می زنیم تا به غلیظ شود. سپس ماهیتابه متوسطی را انتخاب کرده داخل آن را کمی چرب می کنیم (تفلن) و داخل ماهیتابه یک ملاقه از مواد ریخته و ماهیتابه را تکان می دهیم تا کاملاً پهن شود هر دو طرف آنرا سرخ می کنیم. به همین ترتیب تا تمام شدن مواد کرپ ها را آماده کرده در ظرف دیگری می گذاریم تا خنک شوند. طرزتهیه مواد داخل کرپ سینه مرغ خرد شده را با سیر و قارچ داخل روغن تفت داده و بهم می زنیم تا سرخ شوند شعله را خاموش کرده نصف سس بشامل را با مواد مخلوط می کنیم. مواد را داخل کرپ ریخته به شکل بقچه جمع می کنیم و یا لوله می کنیم. نصف پنیر پیتزا را با باقیمانده سس بشامل و تخم مرغ مخلوط کرده بقچه های آماده شده را داخل ظرف اصلی مناسب فر گذاشته روی آن با قاشق از سس می ریزیم و روی آنها پنیر پیتزا ریخته داخل فر 180 درجه به مدت نیم ساعت تا 20 دقیقه می گذاریم.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۱۸ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #7
RE : قارچ و طباخی
قارچ با جگر مرغ

مواد لازم: قارچ 400 گرم آب مرغ یا 1 عدد گالینا بلانکا پیاز متوسط 1 عدد نشاسته ذرت 2 قاشق شیر 1 فنجان سیر 2 پره فلفل سبز دلمه ای 1 عدد جگر مرغ 250 گرم

طرزتهیه

سیر خرد شده را به همراه پیاز ریز شده در روغن تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ بدهند سپس قارچ خرد شده را اضافه کرده 5 دقیقه بعد شعله را خاموش می کنیم شیر، گالیلابلانکا و نشاسته ذرت را روی جگر سرخ شده روی حرارت هم می زنیم غلیظ که شدند محتویات قارچ را افزوده در ظرف را می گذاریم 2 دقیقه دیگر حرارت داده گرم گرم سرو می کنیم.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۱۹ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #8
RE : قارچ و طباخی
قارچ با ماء الشعیر

مواد لازم: قارچ 300 گرم تخم مرغ 2 عدد ماءالشعیر 2 قاشق غذاخوری پکینگ پودر نوک کارد نمک کمی آرد 3 قاشق پر غذخوری

طرزتهیه

ابتدا همه مواد را بجز قارچ با هم مخلوط می کنیم سپس قارچهای ریز را انتخاب کرده داخل مواد گذاشته بیرون آورده داخل روغن سرخ می کنیم.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۲۰ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #9
RE : قارچ و طباخی
قارچ با پنیر سفید

مواد لازم: قارچ متوسط 10 عدد گوجه فرنگی 2 عدد متوسط سیر 4 پره زنجبیل 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه کمی فلفل سبز دلمه ای 1 عدد پنیر سفید نصف فنجان شبت ریز شده نصف فنجان پیازچه 3 شاخه سیب زمینی درشت 1 عدد کدو سبز 3 عدد آب نصف لیوان

طرزتهیه

سیر را در روغن تفت داده سیب زمینی رنده شده را افزوده روی حرارت هم می زنیم تا مغزپخت شود سپس کدوی رنده شده و قارچ ریز شده را افزوده نمک و فلفل سیاه (پودر) و زنجبیل ریخته کمی که مواد تغییر رنگ دادند آب را اضافه کرده هم می زنیم تا آب آن کشیده شود داخل ظرفی مناسب فر ریخته روی آن شبت و پیازچه های خرد شده سپس گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده را افزوده پنیر سفید را هم اضافه می کنیم و داخل فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه می گذاریم.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۲۱ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,044.29

ارسال: #10
RE : قارچ و طباخی
سه گوش قارچ

مواد لازم: قارچ 300 گرم آرد 500 گرم روغن مایع 1 فنجان ماست یا شیر 1 فنجان تخم مرغ 2 عدد نمک کمی خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری کره آب شده 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه خرد شده 1 عدد پودر فلفل تند کمی سس گوجه 3 قاشق غذاخوری پودر سیر 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا چند تکه کوچک

طرزتهیه

خمیر مایه را با شیر و کمی نمک و روغن مایع هم زده آرد را اضافه کرده با دست ورز می دهیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبد خمیر نسبتاً سردی به دست می آید. خمیرمان را به دو قسمت تقسیم کرده با وردنه نازک باز می کنیم (هر دو تکه) روی یک تکه کره ذوب شده مالیده تکه دوم را روی آن گذاشته باز کرده مالیده و به شکل بقچه کناره های آن را روی هم می آوریم روی آن یک تکه پارچه مرطوب گذاشته یکساعت درون یخچال می گذاریم. از یخچال بیرون آورده خمیر را باز کرده با چاقو به مربعهای کوچک می بریم داخل آن محتویات فلفل دلمه ای ریز خرد شده پودر سیر و پودر فلفل تند سس گوجه، قارچ را که در روغن تفت داده ایم ریخته یک تکه پنیر پیتزا روی آن گذاشته دو گوشه مخالف را روی هم آورده و به شکل مثلث در می آوریم، درون ظرف چرب شده چیده 10-15 دقیقه داخل فر 200 درجه می گذاریم.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۲ فرو ۱۳۹۰ ۲۲:۲۲ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.