به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده‌ی ارسال‌های تازه‌ مشاهده‌ی ارسال‌های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید


غذاهای ترکیه ایی
زمان کنونی: چهار شنبه ۹ مهر ۱۳۹۳, ۲۲:۴۲ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: فرحناز
آخرین ارسال: فرحناز
پاسخ: 43
بازدید: 4477



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاهای ترکیه ایی

نویسنده پیام
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #11
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  patates_dolmasi.jpg] غذاي تركيه اي - دلمه سيب زميني - Patates dolması
مواد لازم :
سيب زميني متوسط : ۴ عدد
گوشت چرخ كرده : ۱۰۰ گرم
پياز : ۱ عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
جعفري : مقدار كمي
رب : ۲ قاشق غذاخوري
حلقه هاي گوجه فرنگي براي تزيين
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

داخل سيب زميني ها را با يك قاشق خالي مي كنيم ، سپس در يك قابلمه كوچك سيب زميني ها را كمي سرخ مي كنيم ، پياز را رنده مي كنيم و با گوشت مخلوط مي كنيم و بعد مخلوط گوشت و پياز را در يك تابه خيلي كم تفت مي دهيم ، در حد ۵ دقيقه و بعد نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و بلافاصله ۱ قاشق از رب را مي ريزيم ، اين تركيب را كمي تفت مي دهيم و بعد قارچ و جعفري را اضافه مي كنيم ، كل اين مواد كمتر از ۱۰ دقيقه بايد تفت ببيند ، چون در فر نيز پخته مي شود ، لازم نيست زمان زيادي براي تفت دادن آنها صرف كنيد ، سپس سيب زميني ها را برمي داريم و از اين مواد داخلش پر مي كنيم و در ظرف پيركسي كه قبلا ته آن را چرب كرديم مي چينيم ، (اگر ته سيب زميني ها را كمي به صورت صاف ببريم سيب زميني ها در ظرف مي ايستند ) و بعد ۱ قاشق باقيمانده از ربمان و كمي آب را با هم مخلوط مي كنيم و روي دلمه هاي سيب زميني مي ريزيم و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتيگراد مي گذاريم، بعد از ۲۰ دقيقه ظرف را از فر خارج مي كنيم ، يك چنگال داخل سيب زميني ها فرو مي كنيم اگر پخته شده بود ، روي هر سيب زمين يك حلقه گوجه فرنگي مي گذاريم و بعد براي مدت ۱۰ دقيقه دوباره دلمه ها را داخل فر مي كنيم .
(براي داخل دلمه سيب زميني از تركيب سوسيس و قارچ و پنير پيتزا و يا قارچ و جعفري و پنير پيتزا هم مي توانيد استفاده كنيد . )

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #12
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  patates_dolmasi.jpg] غذاي تركيه اي - دلمه سيب زميني - Patates dolması
مواد لازم :
سيب زميني متوسط : ۴ عدد
گوشت چرخ كرده : ۱۰۰ گرم
پياز : ۱ عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
جعفري : مقدار كمي
رب : ۲ قاشق غذاخوري
حلقه هاي گوجه فرنگي براي تزيين
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

داخل سيب زميني ها را با يك قاشق خالي مي كنيم ، سپس در يك قابلمه كوچك سيب زميني ها را كمي سرخ مي كنيم ، پياز را رنده مي كنيم و با گوشت مخلوط مي كنيم و بعد مخلوط گوشت و پياز را در يك تابه خيلي كم تفت مي دهيم ، در حد ۵ دقيقه و بعد نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و بلافاصله ۱ قاشق از رب را مي ريزيم ، اين تركيب را كمي تفت مي دهيم و بعد قارچ و جعفري را اضافه مي كنيم ، كل اين مواد كمتر از ۱۰ دقيقه بايد تفت ببيند ، چون در فر نيز پخته مي شود ، لازم نيست زمان زيادي براي تفت دادن آنها صرف كنيد ، سپس سيب زميني ها را برمي داريم و از اين مواد داخلش پر مي كنيم و در ظرف پيركسي كه قبلا ته آن را چرب كرديم مي چينيم ، (اگر ته سيب زميني ها را كمي به صورت صاف ببريم سيب زميني ها در ظرف مي ايستند ) و بعد ۱ قاشق باقيمانده از ربمان و كمي آب را با هم مخلوط مي كنيم و روي دلمه هاي سيب زميني مي ريزيم و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتيگراد مي گذاريم، بعد از ۲۰ دقيقه ظرف را از فر خارج مي كنيم ، يك چنگال داخل سيب زميني ها فرو مي كنيم اگر پخته شده بود ، روي هر سيب زمين يك حلقه گوجه فرنگي مي گذاريم و بعد براي مدت ۱۰ دقيقه دوباره دلمه ها را داخل فر مي كنيم .
(براي داخل دلمه سيب زميني از تركيب سوسيس و قارچ و پنير پيتزا و يا قارچ و جعفري و پنير پيتزا هم مي توانيد استفاده كنيد . )

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #13
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  patlicanli-kiymali-gozleme%28.jpg]
اين غذا در عين حال كه بسيار لذيذ است ، ساده و سريع نيز مي باشد ، در ضمن تنوع زياد اين غذا به محبوبيت آن مي افزايد.
غذاي تركيه اي - گزلمه بادمجان - Patlıcanlı gözleme
مواد لازم براي خمير :
آرد : ۳ ليوان تقريبي
تخم مرغ : ۱ عدد
روغن : ۱ قاشق غذاخوري
نمك : ۱ قاشق چايخوري
آب : به اندازه كافي
مواد لازم براي داخل خمير :
بادمجان : ۲ عدد
سير : ۲ حبه

بادمجانها را كبابي مي كنيم و مي گذاريم تا خنك شود ، در اين فاصله آرد ، تخم مرغ ، روغن و نمك را با هم مخلوط كرده و آب را كم كم به خمير اضافه مي كنيم ، اين كار را آنقدر ادامه مي دهيم كه در حين ورز دادن خمير به دستمان نچسبد ( لازم نيست اين خمير را خيلي ورز دهيم ) بعد از اينكه خمير آماده شد به سراغ بادمجانها مي رويم ، پوست كبابي شده بادمجانها جدا مي كنيم و ۲ حبه سير را به بادمجانها اضافه كرده اين مخلوط را با گوشكوب له مي كنيم بعد از مخلوط شدن كامل بادمجان و سير ، به اندازه يك گردو از خميرمان برمي داريم ، با وردنه اين خمير را باز مي كنيم ، هر چه نازكتر باشد بهتر است ، قطر خمير دايره شكلمان بايد با قطر ماهي تابه مان يك اندازه باشد كه خمير داخل ماهي تابه جا شود ، مقداري از مخلوط بادمجان و سير را وسط خمير مي گذاريم و كاملا پخش مي كنيم بعد نيمي از خمير را روي نيم ديگر بر مي گردانيم كه به شكل نيم دايره در مي آيد ، تابه را روي گاز مي گذاريم بعد از اينكه گرم شد كف تابه را كمي چرب مي كنيم خمير را داخل تابه مي گذاريم با شعله متوسط ، كمي كه سرخ شد ، خمير را بر مي گردانيم تا طرف ديگر هم سرخ و طلايي شود ، سپس گزلمه بادمجاني شما آماده است ، اين غذا را به محض آماده شدن سرو كنيد ، داغ داغ لذيذتر است .
(توصيه مي كنم اين غذا را حتما درست كنيد)

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #14
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  ezogelin.jpg]
غذاي تركيه اي - سوپ ازوگلين - EZOGELİN ÇORBASI
مواد لازم :
دال عدس و يا عدس قرمز : ۱ ليوان
برنج : ۱ فنجان
بلغور گندم : ۱ فنجان
پياز : ۱ عدد
رب : ۲ قاشق غذاخوري
مارگارين و يا روغن مايع : ۲ قاشق غذاخوري
نعناع : ۱ قاشق غذاخوري
آب و يا آب مرغ : ۶ ليوان
نمك و فلفل قرمز به ميزان دلخواه

ابتدا در يك قابلمه كره و يا روغن را داغ مي كنيم ، سپس پياز هاي خرد شده را اضافه كرده و تفت مي دهيم و بعد رب را اضافه مي كنيم ،رب و پياز را كمي تفت مي دهيم و بعد آب مرغ و يا آب ساده رادر ظرفمان مي ريزيم و وقتي به جوش آمد دال عدس ، بلغور گندم ، برنج و نمك را اضافه مي كنيم ، مي گذاريم اين مواد كاملا بپزد بطوري كه له شوند ، بعد از پخت كامل مواد ، در يك تابه كوچك نعنا و فلفل قرمز را تفت مي دهيم و به سوپمان اضافه مي كنيم و زير گاز را خاموش مي كنيم و در قابلمه را مي بنديم و مي گذاريم ۵ دقيقه سوپمان در اين حالت بماند ، سپس سوپ آماده سرو است . مي توانيم روي سوپ را با كمي نعناع خشك و فلفل قرمز تزئين كنيم . سوپ ازو گلين را با آبليمو سرو نماييد .

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #15
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  f%C4%B1r%C4%B1nda+soslu+tavuk+kanad%C4%B1.JPG] غذاي تركيه اي - مرغ سسي در فر - fırında soslu tavuk
مواد لازم :
مرغ : ۱ عدد
ماست : ۴ قاشق غذاخوري
رب : ۱ قاشق غذاخوري
پياز : ۱ عدد
روغن : ۳ قاشق غذاخوري (در صورت تمايل از روغن زيتون مي توانيد استفاده كنيد)
نمك ، فلفل ، زردچوبه و كمي پودر آويشن به مقدار دلخواه

ابتدا در يك كاسه بزرگ پياز را رنده مي كنيم ،سپس ماست ، رب ، روغن ، نمك و ادويه هاي دلخواه را كاملا مخلوط مي كنيم تا يك سس يكدست حاصل شود ، مرغ تكه شده را به اين سس اضافه كرده به خوبي هم مي زنيم ، مرغ آغشته به سس را ۱ ساعت در يخچال استراحت مي دهيم تا مزه مواد كاملا به خورد هم رود ، بعد از يك ساعت مرغ سسي را در سيني كه كف آن را با روغن چرب كرديم مي چينيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۴۵ دقيقه مي گذاريم.هر زمان روي مرغها سرخ شد و يا مرغ پخته شد ، سيني فر را خارج كنيد و سرو نماييد .
(من معمولا به اين مخلوط برشهاي سيب زميني و خلال هويج هم اضافه مي كنم ، در صورت تمايل شما هم امتحان كنيد)

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #16
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  patates_pizzasi.jpg] غذاي تركيه اي - سيني سيب زميني(سيب زميني تو فر)TEPSİDE PATATES
مواد لازم :
سيب زميني : ۵-۴ عدد
ماست : ۱ ليوان
آرد : ۱ ليوان
روغن مايع : نصف ليوان
تخم مرغ : ۱ عدد
پنير پيتزا رنده شده : نصف ليوان
سوسيس رنده شده : در صورت تمايل
نمك و فلفل به ميزان لازم

ابتدا سيب زميني ها را مربع مربع خرد مي كنيم ، سپس ماست ٬ روغن مايع و تخم مرغ را اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم ؛ و بعد آرد و نمك و فلفل را اضافه كرده خوب هم مي زنيم و مخلوط مي كنيم و بعد سيني فر يا ظرفي كه قراره داخل فر بگذاريم را با روغن چرب مي كنيم و مخلوط را داخل آن مي ريزيم و با قاشق سطح آن را صاف مي كنيم ، در اين مرحله اگر تمايل داشتيم سوسيس رنده شده يا ريز شده روي سطح مخلوط مي ريزيم و سپس پنير پيتزا رنده شده را اضافه مي كنيم و در فري كه از قبل گرم شده است در دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار مي دهيم ، وقتي پنير پيتزا كه روي مخلوط سيب زميني داديم طلايي شد ، سيني سيب زميني شما آماده است . مي توانيم به شكل مربع هاي بزرگ برش دهيم و به اين شكل سرو كنيم.

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #17
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  ineg%C3%B6l+k%C3%B6ft+%284%29.JPG]
غذاي تركيه اي - كوفته اينه گل İNEGÖL KÖFTE
مواد لازم :
گوشت چرخ شده : نيم كيلو
پياز : ۲ عدد
پنير پيتزا : ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
پودر سوخاري : ۳ قاشق غذاخوري (در صورت تمايل)
نمك و فلفل به ميزان لازم

گوشت چرخ شده را با پياز رنده شده كاملا ورز مي دهيم سپس پنير پيتزا ، زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل را به گوشت چرخ شده اضافه مي كنيم و مجددا به خوبي ورز مي دهيم ، اين مخلوط را مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در يخچال استراحت مي دهيم ، بعد از اینکه از یخچال خارج کردیم ، كوفته ها را به حالت بيضي يا دايره شكل در مي آوريم و تابه اي كه روغن بسيار كم نياز دارد يا در توريهاي كه مخصوص كباب كردن روي گاز هستند ، كوفته ها را كبابي مي كنيم .

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #18
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  yogurtluhavuc3.jpg] غذاي تركیه Yoğurtlu Havuç Salatası ، سالاد هويج با ماست يا بوراني هويج

دوستان خوبم ، اين سالاد هم مزه خوبي دارد و هم به پوست شما زيبايي و طراوت خاصي مي بخشد ، در كشور تركيه معمولا اين سالاد سر ميز غذا پيدا مي شه ، من هم فكر كردم اين دستور سالاد تنوع و رنگ متفاوتي به سفره هاي قشنگ شما بده.اميدوارم بپسنديد.[تصویر:  24.gif]

مواد لازم :
هويج : ۳ عدد متوسط
ماست : ۱ تا ۱.۵ ليوان
روغن زيتون : ۲ قاشق غذاخوري
نمك : ۱ قاشق چايخوري
سير : ۲ حبه رنده شده (در صورت تمايل)
سس مايونز : ۱ قاشق غداخوري (درصورت تمايل)
و مقداري شويد تازه خردشده


هويج ها را رنده مي كنيم ، در تابه اي با مقداري نمك به مدت ۱۰ دقيقه تفت مي دهيم ، سپس در ظرفي همه مواد را با هويج تفت داده شده مخلوط مي كنيم . به همين سادگي سالاد هویج شما و يا همان پيش غذايتان آماده شد.

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #19
RE: غذاهای ترکیه ایی
غذاهای مخصوص ترکیه :
مانتی
دونر کباب با پیده
باقلوا
نان سیمیت
کباب اسکندر کباب بیتی
کیشکه
کباب همراه با برگ دفنه
کباب خمیردار
پلوی قالبی تو پ
پلوی علی پاش
بوقلمون گردویی
بورک ران مرغ
دلمه مرغ
پیتزای قالبی
موجور غذای ترکیه

مواد لازم :
* تخم مرغ : 2 عدد
* شوید خرد کرده : 4 قاشق غ
* کدو متوسط : 2 عدد
* پنیر سفید : 150 گرم
* روغن : مایع
* نمک و فلفل


طرز تهیه :
کدوها را پوست گرفته و بهمراه پنیر و شوید با آکا خرد کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنین و داخل ماهیتابه چرب بریزین و صاف کنین و روی حرارت بگذارین تا کاملا بپزه . سپس طرف دیگه رو برگردونین تا بپزه و سرخ بشه . بعد تزیین کرده و سرو کنین .
در ضمن می توانید به جای اینکه این غذا را یکجا توی ماهیتابه تهیه کنید ، مثل کتلت یا شامی لقمه ای آن را سرخ کنید .
دسرآلبالو ترکیه
مواد لازم :آلبالو 1 کیلو گرم ،شکر 1 لیوان ،نشاسته 1 قاشق غذاخوری ،
کره نرم شده 125 گرم ،خاکه قند 2/1 استکان
زرده تخم مرغ 1 عدد ،آرد 1 و 2/1 لیوان ،


پکینگ پودر 1 بسته ،وانیل 1 بسته
مواد مورد نیاز برای کرم :آرد 1 قاشق سوپخوری ،شکر 2 قاشق سوپخوری ،تخم مرغ 1 عدد ،شیر 1 لیوان
طرز تهیه:

نشاسته ،شکر و آلبالوهای بدون هسته را در داخل قابلمه ریخته و بهم زنید و بجوشانید تا زمانی که قل قل بزند و سپس کمی صبر کنید تا سرد شود کره نرم شده ،خاکه قند و زرده تخم مرغ را علاوه کرده ومخلوط کنید در آخر آرد،پکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید خمیر را ورز دهید .کاغذ آلومینیومی را داخل قالب بگذارید و خمیر را روی آن پخش کنید و در درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است تا زمانیکه خمیر به رنگ صورتی درآید بپزید مواد لازم برای تهیه کرم را در یک قابلمه ریخته و تا زمانیکه غلیظ شود به هم زنید بعد از پخته شدن خمیر آنرا از قالب درآورده در داخل بشقابها گذاشته و روی آنها کرم آماده را بمالید و بر روی کرم آلبالوهای پخته شده را بچینید به مدت نیم ساعت در یخچال نگه داشته سپس سرو کنید .

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۲۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,282
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,135 در 5,740 موضوع

امتياز: 5,792.81

ارسال: #20
RE: غذاهای ترکیه ایی
شیرینی کال بوراباستی
مواد لازم :روغن مایع 2 لیوان ،آرد به مقدار لازم ،وانیل 1 بسته ،آب 1 لیوان،پوست 1عدد لیمو ترش،کربنات مقداری ،آب لیمو ترش مقداری،مغزگردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری ،
مواد لازم برای تهیه شربت :شکر 2 لیوان ،آب 2 لیوان


طرز تهیه :

آرد،وانیل،پوست رنده شده لیمو،کربنات،آب لیمو ترش،آب و روغن مایع را در یک ظرف گود مخلوط کرده و به صورت یک خمیر درآورید و به تکه هایی به اندازه گردو قسمت کنید و د رکف دستتان آنرا گرد کرده و داخلش ممغز گردوی خرد شده را قرار دهید و در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است به مدت 25 دقیقه قرار دهید سپس کناری بگذارید تا سرد شود .شکر و آب را مخلوط کرده و شربتی را تهیه نمایید و بر روی شیرینی سرد شده بریزید و بعد از جذب شدن تمامی شربت می توان آن را سرو کرد

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۲۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1393.