به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
ریموت کنترل جادویی همه کاره
ریموت کنترل جادویی همه کاره
گردنبند فلزی پاور بالانس
گردنبند فلزی پاور بالانس
ساعت مچی میراندا
ساعت مچی میراندا
گوشی تلفن ثابت طرح لب و زبان
گوشی تلفن ثابت طرح لب و زبان
بستنی ساز خانگی مجیک
بستنی ساز خانگی مجیک
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده‌ی ارسال‌های تازه‌ مشاهده‌ی ارسال‌های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید


غذاهای ترکیه ایی
زمان کنونی: پنج شنبه ۲ مرد ۱۳۹۳, ۱۹:۰۴ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: فرحناز
آخرین ارسال: فرحناز
پاسخ: 43
بازدید: 4279



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاهای ترکیه ایی

نویسنده پیام
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #11
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  patates_dolmasi.jpg] غذاي تركيه اي - دلمه سيب زميني - Patates dolması
مواد لازم :
سيب زميني متوسط : ۴ عدد
گوشت چرخ كرده : ۱۰۰ گرم
پياز : ۱ عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
جعفري : مقدار كمي
رب : ۲ قاشق غذاخوري
حلقه هاي گوجه فرنگي براي تزيين
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

داخل سيب زميني ها را با يك قاشق خالي مي كنيم ، سپس در يك قابلمه كوچك سيب زميني ها را كمي سرخ مي كنيم ، پياز را رنده مي كنيم و با گوشت مخلوط مي كنيم و بعد مخلوط گوشت و پياز را در يك تابه خيلي كم تفت مي دهيم ، در حد ۵ دقيقه و بعد نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و بلافاصله ۱ قاشق از رب را مي ريزيم ، اين تركيب را كمي تفت مي دهيم و بعد قارچ و جعفري را اضافه مي كنيم ، كل اين مواد كمتر از ۱۰ دقيقه بايد تفت ببيند ، چون در فر نيز پخته مي شود ، لازم نيست زمان زيادي براي تفت دادن آنها صرف كنيد ، سپس سيب زميني ها را برمي داريم و از اين مواد داخلش پر مي كنيم و در ظرف پيركسي كه قبلا ته آن را چرب كرديم مي چينيم ، (اگر ته سيب زميني ها را كمي به صورت صاف ببريم سيب زميني ها در ظرف مي ايستند ) و بعد ۱ قاشق باقيمانده از ربمان و كمي آب را با هم مخلوط مي كنيم و روي دلمه هاي سيب زميني مي ريزيم و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتيگراد مي گذاريم، بعد از ۲۰ دقيقه ظرف را از فر خارج مي كنيم ، يك چنگال داخل سيب زميني ها فرو مي كنيم اگر پخته شده بود ، روي هر سيب زمين يك حلقه گوجه فرنگي مي گذاريم و بعد براي مدت ۱۰ دقيقه دوباره دلمه ها را داخل فر مي كنيم .
(براي داخل دلمه سيب زميني از تركيب سوسيس و قارچ و پنير پيتزا و يا قارچ و جعفري و پنير پيتزا هم مي توانيد استفاده كنيد . )

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #12
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  patates_dolmasi.jpg] غذاي تركيه اي - دلمه سيب زميني - Patates dolması
مواد لازم :
سيب زميني متوسط : ۴ عدد
گوشت چرخ كرده : ۱۰۰ گرم
پياز : ۱ عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
جعفري : مقدار كمي
رب : ۲ قاشق غذاخوري
حلقه هاي گوجه فرنگي براي تزيين
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

داخل سيب زميني ها را با يك قاشق خالي مي كنيم ، سپس در يك قابلمه كوچك سيب زميني ها را كمي سرخ مي كنيم ، پياز را رنده مي كنيم و با گوشت مخلوط مي كنيم و بعد مخلوط گوشت و پياز را در يك تابه خيلي كم تفت مي دهيم ، در حد ۵ دقيقه و بعد نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و بلافاصله ۱ قاشق از رب را مي ريزيم ، اين تركيب را كمي تفت مي دهيم و بعد قارچ و جعفري را اضافه مي كنيم ، كل اين مواد كمتر از ۱۰ دقيقه بايد تفت ببيند ، چون در فر نيز پخته مي شود ، لازم نيست زمان زيادي براي تفت دادن آنها صرف كنيد ، سپس سيب زميني ها را برمي داريم و از اين مواد داخلش پر مي كنيم و در ظرف پيركسي كه قبلا ته آن را چرب كرديم مي چينيم ، (اگر ته سيب زميني ها را كمي به صورت صاف ببريم سيب زميني ها در ظرف مي ايستند ) و بعد ۱ قاشق باقيمانده از ربمان و كمي آب را با هم مخلوط مي كنيم و روي دلمه هاي سيب زميني مي ريزيم و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتيگراد مي گذاريم، بعد از ۲۰ دقيقه ظرف را از فر خارج مي كنيم ، يك چنگال داخل سيب زميني ها فرو مي كنيم اگر پخته شده بود ، روي هر سيب زمين يك حلقه گوجه فرنگي مي گذاريم و بعد براي مدت ۱۰ دقيقه دوباره دلمه ها را داخل فر مي كنيم .
(براي داخل دلمه سيب زميني از تركيب سوسيس و قارچ و پنير پيتزا و يا قارچ و جعفري و پنير پيتزا هم مي توانيد استفاده كنيد . )

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #13
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  patlicanli-kiymali-gozleme%28.jpg]
اين غذا در عين حال كه بسيار لذيذ است ، ساده و سريع نيز مي باشد ، در ضمن تنوع زياد اين غذا به محبوبيت آن مي افزايد.
غذاي تركيه اي - گزلمه بادمجان - Patlıcanlı gözleme
مواد لازم براي خمير :
آرد : ۳ ليوان تقريبي
تخم مرغ : ۱ عدد
روغن : ۱ قاشق غذاخوري
نمك : ۱ قاشق چايخوري
آب : به اندازه كافي
مواد لازم براي داخل خمير :
بادمجان : ۲ عدد
سير : ۲ حبه

بادمجانها را كبابي مي كنيم و مي گذاريم تا خنك شود ، در اين فاصله آرد ، تخم مرغ ، روغن و نمك را با هم مخلوط كرده و آب را كم كم به خمير اضافه مي كنيم ، اين كار را آنقدر ادامه مي دهيم كه در حين ورز دادن خمير به دستمان نچسبد ( لازم نيست اين خمير را خيلي ورز دهيم ) بعد از اينكه خمير آماده شد به سراغ بادمجانها مي رويم ، پوست كبابي شده بادمجانها جدا مي كنيم و ۲ حبه سير را به بادمجانها اضافه كرده اين مخلوط را با گوشكوب له مي كنيم بعد از مخلوط شدن كامل بادمجان و سير ، به اندازه يك گردو از خميرمان برمي داريم ، با وردنه اين خمير را باز مي كنيم ، هر چه نازكتر باشد بهتر است ، قطر خمير دايره شكلمان بايد با قطر ماهي تابه مان يك اندازه باشد كه خمير داخل ماهي تابه جا شود ، مقداري از مخلوط بادمجان و سير را وسط خمير مي گذاريم و كاملا پخش مي كنيم بعد نيمي از خمير را روي نيم ديگر بر مي گردانيم كه به شكل نيم دايره در مي آيد ، تابه را روي گاز مي گذاريم بعد از اينكه گرم شد كف تابه را كمي چرب مي كنيم خمير را داخل تابه مي گذاريم با شعله متوسط ، كمي كه سرخ شد ، خمير را بر مي گردانيم تا طرف ديگر هم سرخ و طلايي شود ، سپس گزلمه بادمجاني شما آماده است ، اين غذا را به محض آماده شدن سرو كنيد ، داغ داغ لذيذتر است .
(توصيه مي كنم اين غذا را حتما درست كنيد)

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #14
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  ezogelin.jpg]
غذاي تركيه اي - سوپ ازوگلين - EZOGELİN ÇORBASI
مواد لازم :
دال عدس و يا عدس قرمز : ۱ ليوان
برنج : ۱ فنجان
بلغور گندم : ۱ فنجان
پياز : ۱ عدد
رب : ۲ قاشق غذاخوري
مارگارين و يا روغن مايع : ۲ قاشق غذاخوري
نعناع : ۱ قاشق غذاخوري
آب و يا آب مرغ : ۶ ليوان
نمك و فلفل قرمز به ميزان دلخواه

ابتدا در يك قابلمه كره و يا روغن را داغ مي كنيم ، سپس پياز هاي خرد شده را اضافه كرده و تفت مي دهيم و بعد رب را اضافه مي كنيم ،رب و پياز را كمي تفت مي دهيم و بعد آب مرغ و يا آب ساده رادر ظرفمان مي ريزيم و وقتي به جوش آمد دال عدس ، بلغور گندم ، برنج و نمك را اضافه مي كنيم ، مي گذاريم اين مواد كاملا بپزد بطوري كه له شوند ، بعد از پخت كامل مواد ، در يك تابه كوچك نعنا و فلفل قرمز را تفت مي دهيم و به سوپمان اضافه مي كنيم و زير گاز را خاموش مي كنيم و در قابلمه را مي بنديم و مي گذاريم ۵ دقيقه سوپمان در اين حالت بماند ، سپس سوپ آماده سرو است . مي توانيم روي سوپ را با كمي نعناع خشك و فلفل قرمز تزئين كنيم . سوپ ازو گلين را با آبليمو سرو نماييد .

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #15
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  f%C4%B1r%C4%B1nda+soslu+tavuk+kanad%C4%B1.JPG] غذاي تركيه اي - مرغ سسي در فر - fırında soslu tavuk
مواد لازم :
مرغ : ۱ عدد
ماست : ۴ قاشق غذاخوري
رب : ۱ قاشق غذاخوري
پياز : ۱ عدد
روغن : ۳ قاشق غذاخوري (در صورت تمايل از روغن زيتون مي توانيد استفاده كنيد)
نمك ، فلفل ، زردچوبه و كمي پودر آويشن به مقدار دلخواه

ابتدا در يك كاسه بزرگ پياز را رنده مي كنيم ،سپس ماست ، رب ، روغن ، نمك و ادويه هاي دلخواه را كاملا مخلوط مي كنيم تا يك سس يكدست حاصل شود ، مرغ تكه شده را به اين سس اضافه كرده به خوبي هم مي زنيم ، مرغ آغشته به سس را ۱ ساعت در يخچال استراحت مي دهيم تا مزه مواد كاملا به خورد هم رود ، بعد از يك ساعت مرغ سسي را در سيني كه كف آن را با روغن چرب كرديم مي چينيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۴۵ دقيقه مي گذاريم.هر زمان روي مرغها سرخ شد و يا مرغ پخته شد ، سيني فر را خارج كنيد و سرو نماييد .
(من معمولا به اين مخلوط برشهاي سيب زميني و خلال هويج هم اضافه مي كنم ، در صورت تمايل شما هم امتحان كنيد)

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #16
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  patates_pizzasi.jpg] غذاي تركيه اي - سيني سيب زميني(سيب زميني تو فر)TEPSİDE PATATES
مواد لازم :
سيب زميني : ۵-۴ عدد
ماست : ۱ ليوان
آرد : ۱ ليوان
روغن مايع : نصف ليوان
تخم مرغ : ۱ عدد
پنير پيتزا رنده شده : نصف ليوان
سوسيس رنده شده : در صورت تمايل
نمك و فلفل به ميزان لازم

ابتدا سيب زميني ها را مربع مربع خرد مي كنيم ، سپس ماست ٬ روغن مايع و تخم مرغ را اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم ؛ و بعد آرد و نمك و فلفل را اضافه كرده خوب هم مي زنيم و مخلوط مي كنيم و بعد سيني فر يا ظرفي كه قراره داخل فر بگذاريم را با روغن چرب مي كنيم و مخلوط را داخل آن مي ريزيم و با قاشق سطح آن را صاف مي كنيم ، در اين مرحله اگر تمايل داشتيم سوسيس رنده شده يا ريز شده روي سطح مخلوط مي ريزيم و سپس پنير پيتزا رنده شده را اضافه مي كنيم و در فري كه از قبل گرم شده است در دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار مي دهيم ، وقتي پنير پيتزا كه روي مخلوط سيب زميني داديم طلايي شد ، سيني سيب زميني شما آماده است . مي توانيم به شكل مربع هاي بزرگ برش دهيم و به اين شكل سرو كنيم.

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #17
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  ineg%C3%B6l+k%C3%B6ft+%284%29.JPG]
غذاي تركيه اي - كوفته اينه گل İNEGÖL KÖFTE
مواد لازم :
گوشت چرخ شده : نيم كيلو
پياز : ۲ عدد
پنير پيتزا : ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
پودر سوخاري : ۳ قاشق غذاخوري (در صورت تمايل)
نمك و فلفل به ميزان لازم

گوشت چرخ شده را با پياز رنده شده كاملا ورز مي دهيم سپس پنير پيتزا ، زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل را به گوشت چرخ شده اضافه مي كنيم و مجددا به خوبي ورز مي دهيم ، اين مخلوط را مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در يخچال استراحت مي دهيم ، بعد از اینکه از یخچال خارج کردیم ، كوفته ها را به حالت بيضي يا دايره شكل در مي آوريم و تابه اي كه روغن بسيار كم نياز دارد يا در توريهاي كه مخصوص كباب كردن روي گاز هستند ، كوفته ها را كبابي مي كنيم .

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #18
RE: غذاهای ترکیه ایی
برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید
[تصویر:  yogurtluhavuc3.jpg] غذاي تركیه Yoğurtlu Havuç Salatası ، سالاد هويج با ماست يا بوراني هويج

دوستان خوبم ، اين سالاد هم مزه خوبي دارد و هم به پوست شما زيبايي و طراوت خاصي مي بخشد ، در كشور تركيه معمولا اين سالاد سر ميز غذا پيدا مي شه ، من هم فكر كردم اين دستور سالاد تنوع و رنگ متفاوتي به سفره هاي قشنگ شما بده.اميدوارم بپسنديد.[تصویر:  24.gif]

مواد لازم :
هويج : ۳ عدد متوسط
ماست : ۱ تا ۱.۵ ليوان
روغن زيتون : ۲ قاشق غذاخوري
نمك : ۱ قاشق چايخوري
سير : ۲ حبه رنده شده (در صورت تمايل)
سس مايونز : ۱ قاشق غداخوري (درصورت تمايل)
و مقداري شويد تازه خردشده


هويج ها را رنده مي كنيم ، در تابه اي با مقداري نمك به مدت ۱۰ دقيقه تفت مي دهيم ، سپس در ظرفي همه مواد را با هويج تفت داده شده مخلوط مي كنيم . به همين سادگي سالاد هویج شما و يا همان پيش غذايتان آماده شد.

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #19
RE: غذاهای ترکیه ایی
غذاهای مخصوص ترکیه :
مانتی
دونر کباب با پیده
باقلوا
نان سیمیت
کباب اسکندر کباب بیتی
کیشکه
کباب همراه با برگ دفنه
کباب خمیردار
پلوی قالبی تو پ
پلوی علی پاش
بوقلمون گردویی
بورک ران مرغ
دلمه مرغ
پیتزای قالبی
موجور غذای ترکیه

مواد لازم :
* تخم مرغ : 2 عدد
* شوید خرد کرده : 4 قاشق غ
* کدو متوسط : 2 عدد
* پنیر سفید : 150 گرم
* روغن : مایع
* نمک و فلفل


طرز تهیه :
کدوها را پوست گرفته و بهمراه پنیر و شوید با آکا خرد کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنین و داخل ماهیتابه چرب بریزین و صاف کنین و روی حرارت بگذارین تا کاملا بپزه . سپس طرف دیگه رو برگردونین تا بپزه و سرخ بشه . بعد تزیین کرده و سرو کنین .
در ضمن می توانید به جای اینکه این غذا را یکجا توی ماهیتابه تهیه کنید ، مثل کتلت یا شامی لقمه ای آن را سرخ کنید .
دسرآلبالو ترکیه
مواد لازم :آلبالو 1 کیلو گرم ،شکر 1 لیوان ،نشاسته 1 قاشق غذاخوری ،
کره نرم شده 125 گرم ،خاکه قند 2/1 استکان
زرده تخم مرغ 1 عدد ،آرد 1 و 2/1 لیوان ،


پکینگ پودر 1 بسته ،وانیل 1 بسته
مواد مورد نیاز برای کرم :آرد 1 قاشق سوپخوری ،شکر 2 قاشق سوپخوری ،تخم مرغ 1 عدد ،شیر 1 لیوان
طرز تهیه:

نشاسته ،شکر و آلبالوهای بدون هسته را در داخل قابلمه ریخته و بهم زنید و بجوشانید تا زمانی که قل قل بزند و سپس کمی صبر کنید تا سرد شود کره نرم شده ،خاکه قند و زرده تخم مرغ را علاوه کرده ومخلوط کنید در آخر آرد،پکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید خمیر را ورز دهید .کاغذ آلومینیومی را داخل قالب بگذارید و خمیر را روی آن پخش کنید و در درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است تا زمانیکه خمیر به رنگ صورتی درآید بپزید مواد لازم برای تهیه کرم را در یک قابلمه ریخته و تا زمانیکه غلیظ شود به هم زنید بعد از پخته شدن خمیر آنرا از قالب درآورده در داخل بشقابها گذاشته و روی آنها کرم آماده را بمالید و بر روی کرم آلبالوهای پخته شده را بچینید به مدت نیم ساعت در یخچال نگه داشته سپس سرو کنید .

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۲۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال‌ها: 6,284
اعتبار: 191
سپاس کرده: 9,611
سپاس شده: 11,121 در 5,738 موضوع

امتياز: 5,730.81

ارسال: #20
RE: غذاهای ترکیه ایی
شیرینی کال بوراباستی
مواد لازم :روغن مایع 2 لیوان ،آرد به مقدار لازم ،وانیل 1 بسته ،آب 1 لیوان،پوست 1عدد لیمو ترش،کربنات مقداری ،آب لیمو ترش مقداری،مغزگردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری ،
مواد لازم برای تهیه شربت :شکر 2 لیوان ،آب 2 لیوان


طرز تهیه :

آرد،وانیل،پوست رنده شده لیمو،کربنات،آب لیمو ترش،آب و روغن مایع را در یک ظرف گود مخلوط کرده و به صورت یک خمیر درآورید و به تکه هایی به اندازه گردو قسمت کنید و د رکف دستتان آنرا گرد کرده و داخلش ممغز گردوی خرد شده را قرار دهید و در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است به مدت 25 دقیقه قرار دهید سپس کناری بگذارید تا سرد شود .شکر و آب را مخلوط کرده و شربتی را تهیه نمایید و بر روی شیرینی سرد شده بریزید و بعد از جذب شدن تمامی شربت می توان آن را سرو کرد

امضا كاربر
[تصویر:  3386417169_cd30dc3d3b_o.jpg]
شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۰ ۲۱:۲۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1393.