به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دال پنجابي هندي

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 2,648
اعتبار: 49
سپاس کرده: 3,463
سپاس شده: 3,019 در 1,588 موضوع

امتياز: 2,454.43

ارسال: #1
Icon13 دال پنجابي هندي
مواد اولیه :
* دال عدس 200 گرم
* آب دو پيمانه
* سير له‌شده يك حبه
* زنجبيل رنده‌شده و زردچوبه يك قاشق چايخوري
* چيلي كوبيده يك عدد
* تخم گشنيز نصف قاشق چايخوري
* روغن دو قاشق سوپخوري
* پاپريكاي خردشده يك عدد
* گوجه‌فرنگي خردشده دو عدد
مواد لازم بخش دوم:
سركه سفيد 1/4 پيمانه
سير ساطوري‌شده درشت يك حبه
پياز متوسط يك عدد
تخم خرفه نصف قاشق چايخوري
پودر خردل يك قاشق چايخوري
زيره سياه نصف قاشق چايخوري
پودر زنجبيل نصف قاشق چايخوري
كره 50 گرم
طرزتهيه:
عدس از جمله حبوباتي است كه نه تنها در ايران، بلكه در دنيا طرفداران زيادي دارد. اين خوراك، يك نوع غذاي هندي است، مثل عدسي خودمان، البته با مزه تند غذاهاي هندي... دال عدس يك غذاي بين‌المللي هندي است كه در رستوران‌هاي بزرگ دنيا سرو مي‌شود. اگر دوست داريد اين غذا را بخوريد و حسابي بسوزيد، زحمت زيادي نمي‌خواد، فلفل قرمزش رو زياد كنيد.
تمام مواد بخش اول را روي حرارت به جوش مي‌آوريم بعد حرارت را ملايم كرده و به مدت20 دقيقه مي‌گذاريم تا بپزد.
تابه را روي حرارت گذاشته، وقتي داغ شد تمام مواد بخش دوم را ريخته و هم مي‌زنيم تا بوي ادويه كاملا تند شود و در اصطلاح ادويه را بو مي‌دهيم. سرکه و سپس کره را اضافه، وقتي خوب گرم شد سير و پياز را مي‌ريزيم و صبر مي‌کنيم تا پياز سبک شود. وقتي دال عدس‌ها خوب آب را به خود كشيد، مواد بخش دوم را اضافه مي‌كنيم و تا پخت كامل دال عدس حرارت مي‌دهيم و بعد با كمي گشنيز سرو مي‌نماييم.
منبع:hamzan.ir
چهار شنبه ۲ شهر ۱۳۹۰ ۱۹:۲۳ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.