به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كُرما - غذای هندی

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 2,648
اعتبار: 49
سپاس کرده: 3,463
سپاس شده: 3,019 در 1,588 موضوع

امتياز: 2,452.93

ارسال: #1
Icon13  كُرما - غذای هندی
مواد لازم :
گوشت /1 كيلو
ماست /2 ليوان
پياز خام رنده شده/ 1 عدد
سير رنده شده /4 تا 5 حبه
زنجبيل رنده شده/ نصف قاشق مرباخوري
پودر بادام يا بادام هندي /1 قاشق سوپخوري
ادويه ي هندي (گرم ماسالا)/به دلخواه
پياز خلالي سرخ شده /2 عدد
گوجه فرنگي متوسط رنده شده/3 عدد
برگ نعنا تازه/ 1 استكان
فلفل سبز/ 3 تا 4 عدد
طرز تهيه :

گوشت را به قطعات درشت تقسيم كرده ؛ آن را شسته و در آبكش بگذاريد ، تا آب آن كشيده شود. حال در ظرف مناسبي گوشت ، ماست ، پياز خام رنده شده ، سير ، زنجبيل ، پودربادام و ادويه هاي ذكر شده را ريخته مخلوط كنيد. 2 عدد پياز را در روغن كافي سرخ كرده چرخ كنيد. حال تمام مواد را داخل قابلمه اي ريخته بگذاريد بپزد. توجه داشته باشيد كه در قابلمه را نگذاريد چون ماست مي برد. آب گوجه فرنگي را ، زماني كه خورش در حال پختن است اضافه كنيد. بعد از آنكه آب آن تمام شد ، مواد را تفت دهيد و به اندازه اي كه گوشت بپزد آب جوش اضافه كنيد. نعنا و فلفل سبز ريخته حرارت را كم كنيد و بگذاريد كه جا بيفتد. اين خورش بايد مقداري آب دار باشد و با نان خورده مي شود.
نكته :

1 ـ مي توانيد موقع تفت از تكه هاي سيب زميني (كه درشت بريده شده) به دلخواه اضافه كنيد.
2 ـ اين غذا براي نذري نيز پخته و سرو مي شود.
3 ـ‌كرما يكي از غذاهاي معروف هندي است.
4 ـ ادويه هندي گرم ماسالا شامل : ميخك ، دارچين ، هل پوست كنده، زيره سياه و دانه هاي فلفل سياه نمك، فلفل قرمز ، زردچوبه مي باشد.
منبع:hamzan.ir
چهار شنبه ۲ شهر ۱۳۹۰ ۱۹:۲۶ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.