به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن پزشکی ,آرایشی . بهداشتی / تالار پزشكي و بهداشتي / قلب و عروق v / توصیه هایی برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توصیه هایی برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 73
اعتبار: 17
سپاس کرده: 2,450
سپاس شده: 477 در 224 موضوع

امتياز: 249.35

ارسال: #1
توصیه هایی برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی
[list]
[*]
[*]
ايسنا: برنامه غذايي نامناسب يكي از عوامل مهم در بروز بيماري‌هاي قلبي – عروقي است كه سبب تغييراتي در چربي خون شده و در ابتلا به تصلب شرائين و بيماري‌هاي قلبي – عروقي نقش بسيار مهمي دارد.
[*]
[*]
[*]
مطالعات نشان داده است در جوامعي كه داراي رژيم غذايي با كلسترول و چربي جامد كمتري هستند، ميزان بروز بيماريهاي قلبي - عروقي كاهش مي‌يابد و ميزان چربي خون آنها نيز كمتر مي‌شود.
[*]
[*]
همچنين رژيم غذايي نامناسب مي‌تواند در ايجاد چاقي، افزايش چربي خون، ديابت و افزايش فشارخون موثر باشد كه خود از عوامل زمينه‌ساز بروز بيمارياي قلبي – عروقي است.
[*]
[*]
نقش تغذيه در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي - عروقي
[*]
[*]
بيماري‌هاي قلبي - عروقي از مهمترين عوامل مرگ ومير و از عمده‌ترين مشكلات بهداشتي در كشورهاي پيشرفته و در حال توسعه هستند. در ايران نيز ساليانه حدود 40 درصد مرگ و مير به بيماريهاي قلبي – عروقي مربوط مي‌شود.
[*]
[*]
برخي از عوامل، ابتلا به بيماريهاي قلبي – عروقي را افزايش مي‌دهند كه از آنها به عنوان عوامل خطر نام برده مي‌شود. فردي كه حداقل داراي يكي از اين عوامل خطرزا باشد آمادگي بيشتري براي ابتلا به بيماريهاي قلبي-عروقي خواهد داشت.
[*]
[*]
عوامل خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي-عروقي
[*]
[*]
- تغذيه نامناسب
[*]
[*]
- فشار خون بالا
[*]
[*]
- چربي خون بالا (كلسترول و تري گليسيريد)
[*]
[*]
- مصرف سيگار
[*]
[*]
- فشار روحي و رواني
[*]
[*]
- بي تحركي، سن و جنس (مردان بالاي 45 سال زنان بالاي 55 سال)
[*]
[*]
- داشتن زمينه ارثي بيماريهاي قلبي- عروقي، چاقي و ديابت
[*]
[*]
توصيه‌هاي لازم در پيشگيري از بروز بيماريهاي قلبي – عروقي
[*]
[*]
- كاهش مصرف گوشتهاي قرمز و تاكيد بر مصرف گوشتهاي سفيد مانند ماهي و مرغ
[*]
[*]
- تا حد امكان از غذاهاي سرخ شده و مصرف روغنهاي جامد، حيواني و نباتي خودداري كنيد.
[*]
[*]
- روغنهاي مايع نظير زيتون، كانولا، در برنامه غذايي روزانه بگنجانيد.
[*]
[*]
- مصرف مغزها مانند گردو، بادام، پسته، فندق و ... به عنوان بخشي از چربي روزانه مفيد است.
[*]
[*]
- مصرف نمك و فرآورده‌هاي غذايي شور را كاهش دهيد.
[*]
[*]
- مصرف ماهي حداقل دو بار در هفته لازم است.
[*]
[*]
- مصرف غذاهايي مانند مغز، قلوه، كله و پاچه را محدود كنيد.
[*]
[*]
- استفاده از سير و پياز به عنوان طعم دهنده غذاها مناسب است.
[*]
[*]
- از شير و فرآورده‌هاي كم چرب آن استفاده كنيد.
[*]
[*]
- از نان‌هاي سبوس دار و فرآورده‌هايي كه از غلات سبوس‌دار تهيه مي‌شوند، تغذيه كنيد.
[*]
[*]
- قبل از سير شدن دست از غذا بكشيد.
[*]
[*]
- مصرف سبزي و ميوه در برنامه غذايي روزانه تان را افزايش دهيد.
[*]
[*]
- به موقع به پزشك و متخصص تغذيه جهت بررسي وضعيت سلامت و تغذيه و پيروي از يك برنامه غذايي صحيح با توجه به ويژگي‌هاي فردي تان مراجعه كنيد.
[*]
[*]
- ورزش منظم و فعاليت بدني را در برنامه روزانه خود داشته باشيد.
[*]
[*]
- وزن بدن خود را در حد طبيعي نگه داريد.
يك شنبه ۱۳ شهر ۱۳۹۰ ۱۹:۵۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.