به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن خانه و خانواده / تالار خانه داری و آشپزی / کیک و شیرینی v / انواع رویه های کیک همراه با طعم و مزه های متفاوت

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انواع رویه های کیک همراه با طعم و مزه های متفاوت

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 16,155
اعتبار: 226
سپاس کرده: 3,004
سپاس شده: 9,457 در 5,513 موضوع

امتياز: 6,429.12

ارسال: #1
انواع رویه های کیک همراه با طعم و مزه های متفاوت
1-رویه کرم شکلاتی (گاناژ)
مواد لازم

خامه 125 گرم

شکلات سیاه خرد شده 125 گرم


طرز تهیه

خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا نسبتاً به جوش آید .سپس از روی حرارت برداشته شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند از این رویه میتوان هم به تنهایی برای پوشش کیک استفاده نمود و هم برای پوشش روی خامه .
دو شنبه ۱۴ شهر ۱۳۹۰ ۱۷:۴۶ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از صحرا سپاسگزاری کرده است. fariborz
*
ارسال ها: 16,155
اعتبار: 226
سپاس کرده: 3,004
سپاس شده: 9,457 در 5,513 موضوع

امتياز: 6,429.12

ارسال: #2
RE: انواع رویه های کیک همراه با طعم و مزه های متفاوت
2- رویه ماست و شکلات
مواد لازم

شکلات سیاه 100 گرم

کره 60 گرم

پودر شکر 80 گرم

ماست خامه ای 60 میلی لیتر

طرز تهیه

تمام مواد را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شده و به جوش آید . بعد از 2 دقیقه جوشیدن باید مواد کاملاً صاف و یکدست باشد . مواد را از روی حرارت برداشته و خنک کنید این رویه علاوه بر پوشش دادن کیک اسفنجی با پوشش خامه برای پوشش دادن انواع کیک های کره ای مناسب می باشد.
دو شنبه ۱۴ شهر ۱۳۹۰ ۱۷:۴۷ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 16,155
اعتبار: 226
سپاس کرده: 3,004
سپاس شده: 9,457 در 5,513 موضوع

امتياز: 6,429.12

ارسال: #3
RE: انواع رویه های کیک همراه با طعم و مزه های متفاوت
3- کرم وینا



مواد لازم

کره 125 گرم

پودر شکر 240 گرم شیر 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

کره را به دمای محیط برسانید سپس با هم زن برقی بزنید . نیمی از پودر شکر را به تدریج به کره اضافه کرده و همچنان به زدن ادامه دهید سپس شیر را اضافه کرده نیمه دیگر پودر شکر را نیز به تدریج اضافه کنید تا کرم لطیفی به دست آید برای طعم شکلاتی میتوان به این کرم 2-3 قاشق سوپخوری پودر کاکائو به همراه پودر شکر و مقدار کمی شیر اضافه کرد .

برای طعم دارچینی این کرم، میتواند 2 قاشق چایخوری پودر دارچین را با پودر شکر مخلوط کرده و به کره اضافه کنید . برای طعم قهوه 3 قاشق چایخوری قهوه فوری را در 2 قاشق چایخوری آب داغ رقیق کرده بعد از خنک شدن داخل کرم بریزید برای طعم پرتقالی و یا لیمویی از آب پرتقال یا لیمو به همراه پوست رنده شده آن به جای شیر استفاده کنید .
این رویه برای انواع مافین و کیک های کره ای مناسب است
دو شنبه ۱۴ شهر ۱۳۹۰ ۱۷:۴۹ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 16,155
اعتبار: 226
سپاس کرده: 3,004
سپاس شده: 9,457 در 5,513 موضوع

امتياز: 6,429.12

ارسال: #4
RE: انواع رویه های کیک همراه با طعم و مزه های متفاوت
4- رویه ی پنیری:



مواد لازم

پنیر خامه ای 90 گرم

کره خرد شده نرم 90 گرم

پودر شکر 160 گرم


طرز تهیه

کره و پنیر خامه ای را با هم زن برقی بزنید تا صاف و یکدست شده، پودر شکر را به تدریج اضافه کنید تا کرم لطیفی به دست آید. این رویه نیز برای تزیین انواع کیک های کره ای و میوه ای مناسب است. همچنین این کرم را می توانید با انواع مغز ها مخلوط کرده استفاده کنید. به این ترتیب که 2 قاشق سوپخوری فندق، گردو و یا بادام پودر شده را داخل کره و پنیر خامه ای بریزید سپس پودر شکر را به تدریج اضافه کنید و یا برای طعم عسلی آن 2-1 قاشق سوپخوری عسل داخل مواد ریخته و ترکیب کنید .
دو شنبه ۱۴ شهر ۱۳۹۰ ۱۷:۵۱ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 16,155
اعتبار: 226
سپاس کرده: 3,004
سپاس شده: 9,457 در 5,513 موضوع

امتياز: 6,429.12

ارسال: #5
RE: انواع رویه های کیک همراه با طعم و مزه های متفاوت
5- کرم لیمویی و یا پرتقالی
مواد لازم

آب پرتقال یا لیمو یک و نیم قاشق سوپخوری

پودر شکر 240 گرم

پوست پرتقال و یا لیموی رنده شده 1 قاشق چایخوری

کره نرم 30 گرم

طرز تهیه

پودر شکر، پوست لیمو یا پرتقال، کره نرم را با هم مخلوط کرده آب پرتقال و یا لیموی کافی به آن اضافه کنید تا کرم لطیف و قابل پهن کردن به دست آید .
دو شنبه ۱۴ شهر ۱۳۹۰ ۱۷:۵۲ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 16,155
اعتبار: 226
سپاس کرده: 3,004
سپاس شده: 9,457 در 5,513 موضوع

امتياز: 6,429.12

ارسال: #6
RE: انواع رویه های کیک همراه با طعم و مزه های متفاوت
6- رویه ی فاج شکلاتی


مواد لازم

کره 45 گرم

آب 2 قاشق سوپخوری

شکر 55 گرم

پودر شکر 120 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

کره، آب، شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. پودر کاکائو و پودر شکر را الک کنید و به تدریج داخل مواد کره ای داغ بریزید. روی مواد را پوشانده و داخل یخچال قرار دهید تا غلیظ شود. سپس با قاشق چوبی هم بزنید تا کرم قابل پهن کردن شود از این رویه علاوه بر کیکها میتوان انواع مختلف برانیز را هم پوشش دهید.
با توجه به گرایش ذائقه ی ایرانی به خامه برای پوشش کیک امید است استفاده از مطالب آموزشی فوق بتواند نظر شما عزیزان را برای تنوع در طعم کیک تأمین کند.


خانم گلریز کاوه
مجله هنر آشپزی
دو شنبه ۱۴ شهر ۱۳۹۰ ۱۷:۵۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از صحرا سپاسگزاری کرده است. baran_xx10
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.