به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن پزشکی ,آرایشی . بهداشتی / تالار پزشكي و بهداشتي / اخبار پزشکی v / لبنیات پرچرب جذب کلسیم را کاهش می‌هد

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لبنیات پرچرب جذب کلسیم را کاهش می‌هد

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 2,648
اعتبار: 49
سپاس کرده: 3,463
سپاس شده: 3,019 در 1,588 موضوع

امتياز: 2,454.43

ارسال: #1
لبنیات پرچرب جذب کلسیم را کاهش می‌هد
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف لبنیات پرچرب نه تنها کلسیم مورد نیاز بدن را تأمین نمی‌کند بلکه جذب کلسیم را نیز کاهش می‌دهد.
میترا
زراتی، متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس
«توانا» اظهار داشت: عادات نادرست غذایی در الگوی غذایی ایرانیان بسیار
زیاد است. ایرانیان در خرید مواد غذایی افراط زیادی دارند و نان را بیش از
حد نیاز خریداری می‌کنند که متأسفانه این نان هر چقدر بیشتر بماند، بیات
می‌شود و ارزش غذایی آن کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: تقریباً همه
میوه‌ها دارای خواص مشابه هستند و می‌توان به جای خرید چند نوع میوه یک نوع
میوه خریداری کرد تا زود مصرف شود و زیاد در یخچال باقی نماند به دلیل
اینکه اگر میوه‌ها زیاد در یخچال باقی بمانند ارزش غذایی خود را از دست
می‌دهند و خریدن یک یا دو میوه بار اقتصادی خانواده را کم می‌کند.

این
متخصص تغذیه اضافه کرد: متخصصان توصیه می‌کنند افراد از خرید میوه‌های
خیلی درشت شده پرهیز کنند چرا که میوه‌های درشت به وسیله هورمون رشد پیدا
کرده‌اند که می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند البته میوه‌های ریز و درشت از
نظر ارزش غذایی یکسان هستند و آفات و هورمون‌های میوه‌های ریز کمتر از
میوه‌های درشت است.

زراتی بیان داشت: لبنیات باید در رژیم غذایی
وجود داشته باشد. مصرف لبنیات پرچرب می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند به دلیل
اینکه نه تنها کلسیمی به بدن نمی‌رساند بلکه جذب کلسیم را نیز کاهش
می‌دهد.

وی ادامه داد: در رژیم‌های غذایی ایرانیان سبزی‌ها جایگاه
پایینی دارد و افراد عادت دارند که هنگام استفاده از سبزی‌ها آن را بسیار
خرد کنند که خرد کردن بیش از حد سبزی‌ها همه ارزش غذایی آن را از بین
می‌برد و حتی سرخ کردن سبزی‌ها نیز ارزش غذایی آن را نیز از بین می‌برد. در
کشورهای دیگر اکثر افراد سبزی‌ها به شکل خام و خرد نکرده استفاده می‌کنند
که ارزش غذایی آن افزایش پیدا می‌کند.
منبع:سایت ایرانیان
سه شنبه ۱۵ شهر ۱۳۹۰ ۱۷:۲۹ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  قرص‌های‌پیشگیری‌از بارداری‌برای‌آقایان! pilvar 0 215 دو شنبه ۱۰ مرد ۱۳۹۰ ۱۶:۱۴ عصر
آخرین ارسال: pilvar





تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.