به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن خانه و خانواده / تالار خانه داری و آشپزی / املت ها v / املت با خاویار روسی

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

املت با خاویار روسی

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 16,155
اعتبار: 226
سپاس کرده: 3,004
سپاس شده: 9,457 در 5,513 موضوع

امتياز: 6,430.12

ارسال: #1
املت با خاویار روسی
املت با خاویار روسی

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر


تخم مرغ 4 عدد



خامه رقیق یک سوم پیمانه



پیازچه تازه(قسمت سبز آن) 4 عدد



روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری



نمک یک دوم قاشق چایخوری



نان تست سفید 3 عدد



کره نرم 40 گرم



مخلوطی از سس مایونز و ماست خامه ای یک چهارم پیمانه



خاویار طلایی یا سالمون 100 گرم



پیازچه خرد شده برای روی خاویار 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه


یک عدد تخم مرغ را با یک قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده مخلوط کنید. تابه ای به قطر 25 سانتی متر را روی حرارت قرار دهید و با روغن زیتون کف تابه را چرب کنید. مایه تخم مرغ را داخل تابه بریزید و نازک و گرد آن را در تابه پهن کنید. وقتی خودش را گرفت آن را بپیچید.(اگر این عمل را دیر انجام دهیدو املت خشک شود پیچیدن سخت شده و املت پاره میشود). با تخم مرغ دومن نیز همین کار را انجام دهید و این بار املت پیچیده شده اول را داخل املت دوم قرار دهیدو املت دوم را دور املت اول بپیچید و کمی آن را سرخ کنید .این عمل را برای دو تخم مرغ بعدی نیز تکرار منید.کمی نمک روی املتها بپاشید و آنها را بمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را خوب بگیرند.سپس به طول 2 تا 3 سانتی متربرش بزنید . نانهای تست را با کاتر گردی به قطر 3 سانتی متر برش زده روی انها را با قلمو کره نرم بمالید و در سینی فر بچینید . سپس در فر گرم بمدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا تست و طلایی رنگ شوند. کمی از مخلوط سس مایونز و ماست خامه ای روی هر قطعه نان بمالیدو یک تکه املت روی آن قرار دهید و باز کمی از مخلوط سس مایونز و ماست خامه ای روی املتها بمالید، روی آن خاویار ریخته و با مقداری دم پیازچه روی آن را تزئین کنید . سپس املت خود را درون ظرف مناسب بچینید.


نکته:
-شما میتوانید املت را در تابه بپزید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. بعد از سرد شدن املتها خمیر ترش روی آن بمالید و هر دو املت را با هم بپیچید و بعد برش بزنید.





لیلا کرد بچه
منبع:مجله هنر آشپزی
چهار شنبه ۱۶ شهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.