به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده‌ی ارسال‌های تازه‌ مشاهده‌ی ارسال‌های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید


سفره ارايي
زمان کنونی: شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳, ۰۷:۴۵ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: فرحناز
آخرین ارسال: فرحناز
پاسخ: 50
بازدید: 4899



ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سفره ارايي

نویسنده پیام
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #1
سفره ارايي



دوستان عزیز تمامی تزیین حلوا توسط لبه قاشق آغشته به روغن و فرو بردن آن در حلوا و شکل دادن به آن است چنانچه توضیح بیشتری خواستید لطفآ در قسمت نظرات برایم بنویسید . هر زمانی موفق شدید تریینات را یاد بگیرید یرای آمرزش عزیزان از دست رفته مان صلوات بفرستید .
در قسمت انواع دسر تزیینات دیگری هم از حلوا هست که میتوانید ببینید
التماس دعا


مراحل تزئين حلوا مدل گل


[تصویر:  ___8.jpg]

طرزتزئين حلوا مدل گل :
براي تزئين از ديس ويا بشقاب تخت و گرد استفاده كنيد .ابتداحلوا را در وسط ظرف بريزيد و دور آنرا مطايق عكس شمار 1 جمع كرده وسپس با لبه كناري قاشق شيارهاي شعاعي شكلي در حلوا ايجاد كنيد سعي كنيد كه حداقل 5شيارايجاد كنيد تا حلواي گل زيبا باشد هرچه تعداد اين شيارها بيشتر شود هم زيباتروهم بر تعدادگلبرگها افزوده خواهد شد در مرحله بعد فاصله بين شيارها را بافشار لبه قاشق به حلوا فرم دهيد و در آحر هم با گل ، كنجد ،گردو ،خلال پسته و خلال بادام و ... به سليقه خود تزئين كنيد . در اين تصوير من از خلال زعفراني و خلال پسته و گل محمدي خشك استفاده كردم معمولاً اگر حلوا خوب تهيه شود پس از خاتمه روغن مي اندازد و بهتر است با قاشق روغن اضافي را گرفته و دور بريزيد .
[تصویر:  ___1.jpg]
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از فرحناز سپاسگزاری کرده اند.
naghmeh, akram
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #2
RE: سفره ارايي
آداب یک پذیرایی رسمی و تشریفاتی
[تصویر:  27740.jpg]
آیا می خواهید میزبانی شما در همه جهات تمام و کمال باشد؟ ،این مقاله به شما کمک می کند تا یک میهمانی بی نقص داشته باشید.


۱- بهتر است آقاو خانم میزبان در دو انتهای میز غذاخوری و یا در وسط میز روبروی یكدیگر بنشینند.

2- اگـر فرد مهمی‌میهمان بود می‌باید وی سمت راسـت خانم میزبان و همسرش سمت راست میزبان آقا نشانده شود.
3- بطوری كلی طرز قرار گرفتن میهمانان باید طوری ترتیب داده شود كه هیـچ دو مـــرد و هیچ دو زنی كنار یكدیگر قرار نگیرند.
4- زوج متاهل باید روبروی یكدیگر و زوج نامزد باید در كنار یكدیگر بنشینند.
5- بهتر است گروههای سنی در كنار یكدیگر بنشینند به طوری كه بزرگترهای فامیل در راس میز و جوانترها سمت دیگر.
6- غذا باید در جهت عقربه های ساعت و از چپ به راست سرو گردد. و همچنین غذا از سمت چپ افراد سرو شده و ظروف غذا از سمت راست میهمانان جمع آوری می‌گردد.
7- دستمال سفره هنگام آغاز صرف غذا میباید روی زانو قرار داده شود و تا انتهای صرف غذا باید همان جا باقی بماند. از دستمال سفره تنها برای تمـیز كردن مختصر دهان باید استفاده كرد و نه صورت و یا پیشانی. اگر خــواستـید صندلی خود را برای مدت كوتاهی ترك كنید باید دستمال سفره خود را روی صندلی قرار دهید كه دیـگـران و پیـش خــدمت متوجه ان گردند. هنگام پایان یافتن صرف غذا میباید دستمال سفره را بطور مرتبی روی میز و سمت راست بشقاب قرار داد (آن را تا و یا مچاله نكنید)
8- پیش از آن كـه مـیـزبـان شـروع بـه صـرف غـذا نكرده و یا اجازه صرف غذا را نداده نباید شروع به صرف غذا كرد.
9- در حین غذا بهیجوجه نباید میز غذا را ترك كنید مگر در موارد اضـطراری مانند رفتن به دستشویی و یا داشتن حالت تهوع. در ایــن هنگام عذرخواهی كنید و میز را ترك كنید.
10- اگر چیزی روی میز خواستید كه دستتان به آن نمیرسید خـودتان سعی نكنید آن را بردارید بلكه از فردی كه به آن نزدیك است بخواهید كه آن را به شما بدهد.
11- هنگامیـكه غذا خوردنتان پایان یافت هیچگاه بشقابتان را به سمت جلو هل ندهید این عمل خلاف آداب معاشرت میباشد.
12- برای بریدن و خردكردن غذا چنگال را با دست چپ و كارد را با دسـت راست گرفته و سپس با چنگال آن چیزی را كه می‌خواهید ببرید محكم نگاه داشته و با چاقو آنرا ببرید. سپس چنگال را به دست راست منتقل و میل كنید.
13- در روی صندلی راست و مستقیم بنشینید هیچگاه بجلو و یا عقب خم نشوید.
14- حین صرف غذا مشغول محاوره های دلنشین و مطـبـوع گـردید و از موضوعات بحث انگیز پرهیز كنید.
15- اگر تكه هایی از غذا میان دندانهایتان گیر كرد با عذر خواهی میز را تـرك كـرده و بــه دستشویی بروید سپس آن را خارج كنید.
16- آرام و با حوصله غذا بخورید. غذا خوردن شتابزده بی حرمتی به میزبان میباشد.
17- لقمه های كوچك برداشته و با دهان بسته غذای خود را بجوید. هیچ گــاه بـا دهان باز غذا را نجوید و یا با دهان پر صحبت نكنید.
18- هیچگاه پیش از چشیدن غذا به آن ادویه اضافه نكـنـیـد ایـن عـمل بی احترامی‌به میزبان و آشپز میباشد.
19- هیچگاه سر میز غذا سیگار نكشید.
20- هنگامی‌كه از غذا خوردن فارغ شدید دستتان را روی زانو و یا میز (مـچ دست روی لبه میز) قرار دهید. هیچگاه هنگام صرف غذا آرنج خود را روی میز قرار ندهید.
21- هنگامی‌كه در رستوران میهمان میباشید هیچگاه باقی مانده غذایتــان را به خانه نبرید و سعی كنید غذای گرانقیمتی سفارش ندهید.
22- در رسـتـوران بهـتــر است غذایی سفارش دهید كه صرف آن با كارد و چنگال مقدور باشد. غذاهایی كه باید با دست خورده گردند را به مـوقعـیـتـهای غــیر رسمی‌اختصاص دهید.
23- هرگاه سوپ داغ بود برای خنك كردن به آن ندمید بلكه صبـر كنـیـد تـا خــودش خنك گردد. چای را نیز برای خنك شدن در نعلبكی نریزید.
24- هنگام صرف سوپ قاشقتان را تماما بداخل دهان نبرده و هورت نكشید بلكه از لبه قاشق سوپ را اندك اندك بنوشید.
25- هنگام سفارش غذا در رستـوران اگر از نـوع و مـحـتـویـات غـذای مـورد نــظر آگاهی نداشتید، از پیشخدمت كمك بخواهید.
26- برای خارج كردن استخوان و یا غضروف غذا را از قاشق و یا چنگال كمك بگیرد (نه با دست) و آن را گوشه بشقاب خود قرار دهید.
27- غـذاهـایی را كـه شمـا مـجازید با دست بخورید عبارتند از: تكه نان، بلال، گـوشـت دنـده هـا،صــدف و خرچنگ خوراكی، بال و استخوان مرغ، ساندویچ، میوه های كـوچـك، شیرینی، سیبزمینی سرخ كرده، چیپس، ترشی، سبزیجات و پیتزا.
28- اگر ندانستید چگونه باید غذا را میل كنید بهتر است به دیگران نگاه كنید.
29- هیچ گـاه كـارد و چـنـگال و قـاشقی را كــه استـفاده كرده اید را مجددا روی میز قرار ندهید بلكه آنها را روی بشقاب بگذارید.
30- هنگام صرف غذا خم نشوید و صورت خود را به سمت غذا نبرید بـلكه غذا را توسط قاشق و چنگال بسمت دهان خود ببرید.
31- اگـر قـاشـق و یـا كـارد و چـنـگال شـما بـه زمیـن افـتاد آن را بـردارید و به میزبان و یا پیشخدمت بدهید و تمیز آن را درخواست كنید.
32- هـرگـاه چـیـزی را ســهوا روی لباس میهمان دیـگـری ریخـتـیـد بـا خـونسـردی از وی عذرخواهی كرده و بگذارید خود فرد و یا پیشخدمت آن را تمیز كند خودتان اقدام بـه تمیز كردن لباس فرد نكنید.
33- هرگاه فردی از شما درخواست نمك و یا فلفل نمود، هـم فلـفل و هم نمك را به وی بدهید حتی اگر فرد تنها یكی از این دو را درخواست كرده باشد.
34- پیش از نوشیدن مایعات لبهای خود را بـا دسـتـمال پاك كنید تا جای لك چربی روی لیوان شما نمایان نگردد.
35- از واژه های "متشكرم" و "لطفا" در میز غذا بسیار استفاده كنید.
36- اگر حشره، تار مو و یا هر چیز دیگری را در غذای خود یافتید آن را اعلام نكنـید بلكه مخفیانه آن را از غذایتان خارج كنید.
37- همیشه در انتهای صرف غذا از مـیـزبـان و یـا آشــپز تشكر كرده و از غذا تعریف كنید حتــی اگــر غذا زیاد هم خوشایند نبود باز تشكر كنید. لازم نیـست دروغ بگویـیـد، مـثـلا میتوانید از سس غذا تعریف كنید.
38- هنگام صرف غذا خود را نخارانید، سرفه نكنید و بینی خود را تمـیـز نـكنـیـد. هـرگـاه خواستید عطسه كنید حتما جلوی دهان و بینی خود را با دستمال بگیرید.
39- هنگام صرف غذا سر خود را شانه نكرده و یا با لوازم روی میز بازی نكنید. بـا صدای بلند نیز صحبت نكرده و دستكش نیز دست نكنید.
40- سعی كنید رومیزی را تا انتهای صرف غذا پاكیزه نگاه دارید.
41- هنگای كه صرف غذایتان پایان یافت بـاید كارد و چنگال خود را به صـورت اریـب روی بشـقـاب قـرار دهـیـد. اگــر هـم خواستید كه میز را برای مدت كوتاهی ترك كنید، بـاید كـارد و چنگال را بصرت ضربدری روی بشـقاب قرار دهید تا دیگران و پیشخدمت مطلع گردند كه شما بازخواهید گشت.
42- طـرز چــیدن میز معمولا به این قرار است: بشقاب در وسط، قاشق، كـارد و لـیـوان سمت راست و چنگال، دستمال سفره و نان سمت چپ.
[تصویر:  tablesetting.jpg]
A: دستمال سفره
B: بشقاب
C: كاسه سوپخوری
D: بشقاب مخصوص نان و كره همره با كارد كره
E: لیوان آب
F-G: لیوان برای نوشیدنیهای دیگر
H: چنگال صرف ماهی
I: چنگال غذاخوری
J: چنگال صرف سالاد
K: كارد غذا خوری
L: كارد مخصوص ماهی
M: قاشق سوپخوری
N: قاشق دسر وچنگال صرف كیك
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
1 کاربر به دلیل این ارسال از فرحناز سپاسگزاری کرده است.
akram
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #3
RE: سفره ارايي
[تصویر:  salad-8.jpg]
تزیین سالاد الویه


[تصویر:  salad-10.jpg]

تزیین سالاد الویه


[تصویر:  salad-20.jpg]

تزیین سالاد الویه


[تصویر:  salad-17.jpg]
تزیین سالاد الویه


[تصویر:  salad-15.jpg]
تزیین سالاد الویه


[تصویر:  salad-12.JPG]
تزیین سالاد الویه


[تصویر:  salad13.jpg]
تزیین سالاد الویه


[تصویر:  salad-11.jpg]
تزیین سالاد الویه
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
1 کاربر به دلیل این ارسال از فرحناز سپاسگزاری کرده است.
akram
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #4
RE: سفره ارايي
چگونه سفره‌ای زیبا بچینیم
[تصویر:  nCode.png]Click this bar to view the original image of 600x1009px.[تصویر:  Daisy%20napkin%20favour%20large.jpg]


در سفره‌های مستطیل‌شكل، گل‌ها را در وسط عرض مستطیل قرار می‌دهیم. در سفره‌های مربع‌شكل، از یك گوشه آن استفاده می‌كنیم. در صورت استفاده از گلدان، باید حداكثر شاخه‌های گل 20 سانتی‌متر باشد.

ابتدا بشقاب پلوخوری كه بشقاب اصلی است را روی میز می‌گذاریم. سپس بشقاب سوپ‌خوری را قرار داده، چنگال و قاشق را در كنار سفره قرار می‌دهیم. سپس كارد را می‌گذاریم، بشقاب‌های سالادخوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار می‌دهیم.
اگر قصد استفاده از شمع را در سفره دارید، می‌توان دستمال‌ها را در حالی كه شمع یا شمعدان است، قرار دهید و به این شكل، سفره را تزئین كنید.

لیوان در سمت راست قرار می‌گیرد، برای تزئین آن دستمال كاغذی را پهن می‌كنیم و از وسط می‌گیریم و داخل لیوان قرار می‌دهیم.
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
1 کاربر به دلیل این ارسال از فرحناز سپاسگزاری کرده است.
akram
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #5
RE: سفره ارايي
تزیین میز غذا

[تصویر:  131409026321335018123610711745651431231.jpg]
برای تزئین و چیدن گل روی میز خوب است كه چند نكته اساسی و مهم را به یاد داشته باشید:

انتخاب گل:

شما می توانید هر گلی را كه می خواهید و دوست دارید انتخاب كنید، اما باید توجه كنید كه رنگ های گل ها با هم تركیب مناسبی را تشكیل دهد. هماهنگی بین رنگ گل ها و رنگ دستمال سرسفره ها نیز جلوه بیشتری به میز شام می بخشد، بلندی گل ها را به گونه ای تنظیم كنید تا میهمان هایی كه در دو طرف میز قرار گرفته اند بتوانند به راحتی باهم به گفتگو بنشینند.


راهنمای آراستن گل سرمیز:

اسفنج گل آرایی را درست به اندازه بشقاب یا دیسی كه برای این كار در نظر گرفته اید ببرید و با نوار چسب ویژه گل آرایی آن را به ظرف محكم بچسبانید تا ثابت بماند، شمع ها را در وسط ظرف در اسفنج فرو كنید، گل ها و برگ های سبز را به شكل بیضی در دیس بچینی، تا امتداد و انتهای بعضی از گل ها و برگ های سبز با سطح روی میز مماس باشد، به این گل ها آب فراوان دهید تمام این گل ها (گل های فرزیا، گل داودی، سوسن، میموزیا، آنتوریوم قرمز) خیلی زود تشنه می شوند.

[تصویر:  11575242617602462491902992213551310153.jpg]

تشریفات چیدن میز میهمانی رسمی:



لیوان ها:

لیوان ها را بالای محل قرار گرفتن كارد و معمولاً به ترتیبی سرمیز می گذارند كه به راحتی برای نوشیدن در دسترس باشد. فرانسوی ها لیوان ها را كمی بیشتر نزدیك به وسط قرار می دهند، همیشه تنگ آب را سر سفره بگذارید و مراقب باشید كه در سرتا سر مدت صرف غذا آب تنگ پر باشد.


دستمال سفره:

دستمال سفره را به زیبایی و دقت تا بزنید و در بشقاب نان در سمت چپ یا در وسط بشقاب غذاخوری بگذارید. برای تزئین نیز می توانید از حلقه دستمال سفره استفاده كنید، در انتخاب رنگ رومیزی ذوق و سلیقه به خرج دهید.

شمع : برای میهمانی شام، مناسب است و به فضای محیط گرمی بیشتری می دهد.

گل:

سعی كنید همیشه روی میزی كه می چینید گل هم بگذارید، ظرافت خاصی به میز شما می دهد. فراموش نكنید كه اگر لازم باشد نمك، فلفل و خردل را سرمیز بگذارید. اما قبل از این كه بخواهید چیز شیرینی پذیرایی كنید آنها را از روی میز بردارید.
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
2 کاربر به دلیل این ارسال از فرحناز سپاسگزاری کرده اند.
naghmeh, akram
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #6
RE: سفره ارايي
تزیین سیب و پرتقال برای شب یلدا
[تصویر:  18796.jpg]
یک عدد سیب زرد را برداشته ، آن را برش دهید و جدا کنید ،سپس این قسمت را از سمت پوست سیب و از داخل به لایه‌های نازک تقسیم کنید
1-یک عدد سیب زرد را برداشته ، آن را برش دهید وجدا کنید ،سپس این قسمت را از سمت پوست سیب واز داخل به لایه های نازک تقسیم کنید تا در روی آن یک لایه ی نازک بیضی شکل باقی بماند وکاملا این لایه ها را از هم جدا نمایید به طوری که در آخر شما بسته به اندازه ی برشها 4 تا 5 لایه ی هفتی شکل خواهید داشت والبته اگر این هفت ها از وسط هم نصف شدند نگران نباشید چرا که اشکالی در تزیین ایجاد نمی کند.پس از جدا سازی لایه ها آنها را در جای قبلی خود قرار دهید با این تفاوت که هر لایه را کمی از لایه ی قبلی خود پایین تر بگذارید (حتی اگر از وسط هم نصف شده باشند به همین صورت قرار دهید) تا شبیه پرهای یک قوی زیبا در آید.یک سیب قرمز را نیز به همین صورت درست کنید.
[تصویر:  a_elehdapple502.jpg]

هم می توانید این دو سیب را بر روی سیب های دیگر یا میوه های دیگر قرار دهید وهم با بر داشتن لایه ای از زیر سیب وقرار دادن آن با خلال دندان در جلوی پرهای قو آن را کامل کرده وبه شکل دو قوی زرد وقرمزدر کنار میوه ها قرار دهید.
2- چند عدد سیب سرخ را در ظرفی بچینید و همراه با آنها آجیل هایی مثل گردو و بادام درسته قرار دهید و برای زیبایی بیشتر می‌توانید مانند شکل از شکلات یا بیسکویت های زیبا یا از شمع های مختلف و رنگی نیز استفاده کنید
[تصویر:  400_F_10811191_f0BMFR1XxlKfao0kDGA1P8PceZhwuG4Q.jpg]



3- پرتقال را از اطراف ودور تا دور، دورانی مثل سیب پوست کرده وجدا کنید.پرتقال پوست شده را از وسط کاملا باز کرده وپوست آن را به شکل گل در آورده در وسط آن قرار دهیدوروی میوه های با پوست یا وسط ظرف میوه های پوست شده ی آماده قرار دهید .

[تصویر:  4747.jpg]

4- پرتقالهای پوست شده ی آماده را از هم جدا کرده وبا میوه های پوست شده ی دیگر مثل سیب وکیوی وآناناس وخیار حلقه وخورد شده به طور جدا گانه در ظرفهای چند قسمتی یا ظرف گردی که خودتان آنها را جدا گانه می چینید قرار داده وبرای پذیرایی با یک چنگال آماده کنید.
[تصویر:  42-20130682.jpg]
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #7
RE: سفره ارايي
سبد گل
وسایل مورد نیاز :
گوجه فرنگی - چاقو - اسكنه 7 شكل
روش كار :
گوجه فرنگی را از طول در دو خط از مركز به فاصله نیم سانتیمتر از هم تا وسط گوجه فرنگی ببرید. (دسته سبد )
با اسكنه لبه سبد را فرم دهید.
با استفاده از نوك چاقو ، پوست لبه ی سبد را كمی از گوشت جدا كنید.
تخم دو تكه ی جدا شده از دسته سبد را خارج كنید.
دو تكه را مانند بشقاب زیر سبد بگذارید.

[تصویر:  302042047242351011305713897711749722289.jpg]
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #8
RE: سفره ارايي
پروانه
وسایل مورد نیاز :
گوجه فرنگی - چاقو - تخته چوبی
روش كار :
نصف گوجه فرنگی را به 4 حلقه تقسیم كنید. (هركدام به ضخامت نیم سانتیمتر) به طوری كه در انتها به هم وصل باشند.
سه حلقه زیرین را از وسط شكاف دهید.
شاخك و سر پروانه را فرم دهید.
بدن آماده شده را روی سر پروانه قرار دهید.

[تصویر:  13513825258148232211115210216183211252171169185.jpg]
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #9
RE: سفره ارايي
ماكارونی های رنگی
وسایل مورد نیاز :
هویج، سیب زمینی، كاتر دوطرفه
روش كار :
هویج و سیب زمینی را پوست بكنید.
كاتر را در هویج و سیب زمینی فرو كنید و بچرخانید تا آنها را مانند فنر ببرد.
به آرامی فنرها را از هویج و سیب زمینی خارج كنید.
فنرها را باز كنید.
فنر سیب زمینی و هویج را داخل هم كنید و آن را در آب سرد بگذارید و یا بپزید.
[تصویر:  24771012551142282560125541232351813232.jpg]
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
*
ارسال‌ها: 6,283
اعتبار: 192
سپاس کرده: 9,625
سپاس شده: 11,154 در 5,749 موضوع

امتياز: 5,820.31

ارسال: #10
RE: سفره ارايي
گل بگونیا
وسایل مورد نیاز :
تربچه ، چاقو
روش كار :
ساقه تربچه را ببرید و آن را به 4 قسمت مساوی متصل به هم تقسیم كنید.
در هر قسمت سه گلبرگ كوچكتر ایجاد كنید.
گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.
ساقه تربچه را ببرید. در سطح آن 6 شیار ایجاد كرده و دور آنها را كمی گرد كنید.
بین شیارها را ببرید به طوری كه در انتها به هم وصل باشند.
گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.

[تصویر:  21569341331801691558323319118415019022061181.jpg]
شنبه ۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1393.