امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زمان کنونی: پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳, ۰۳:۴۴ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mah 1357
آخرین ارسال: mah 1357
پاسخ: 1
بازدید: 765

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 
دیگچه -دسر مشهدی
*
ارسال‌ها: 2,648
اعتبار: 49
سپاس کرده: 3,463
سپاس شده: 3,011 در 1,586 موضوع

امتياز: 2,445.43

 
ارسال: #1
دیگچه -دسر مشهدی
مواد لازم :
شیر : 2 کیلو یا 8 لیوان
برنج: 1 لیوان سر پر
گلاب : نصف لیوان
زعفران آب کرده: 3 قاشق غذاخوری
هل ساییده سفید: 2|1 قاشق مرباخوری
خامه شیرین:2ق غ سرپر
روغن مایع:2 ق غ
شکر:دو و نیم لیوان
خلال بادام :3|1 پیمانه
خلال پسته:قدری برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و با 2|1 ق چ نمک و قدری آب به مدت 1 تا 2 ساعت خیس می کنیم. سپس با 6 لیوان آب روی حرارت گذاشته تا برنچ کاملا پخته و دانه های آن باز شود. و سپس شیر را افزوده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود. سپس شکر و بادام را افزوده و پس از اینکه بادامها کمی پخت زعفران و روغن و خامه را اضافه می کنیم. اواخر پخت هل و گلاب را افزوده و پس از اینکه روی دیگچه حباب های هوا تشکیل شد آن را در ظرف نسوز ریخته و در کف فری که از ابتدای کار روشن کرده ایم با حرارت 160 تا 170 درجه قرار داده تا ته آن کاملا برشته شود.برای برشته شدن روی آن از شعله گریل استفاده میکنیم. آنگاه از فر خارج کرده تا کاملا سرد شود .سپس برش زده و با خلال پسته تزیین میکنیم.
نکته:برنج باید آنقدر پخته شود تا آبش کاملا به خوردش برود.ظرف نسوز را با روغن مایع چرب می کنیم.
امضا كاربر
گاهي گمان نمي كني و مي شود. گاهي نمي شود كه نمي شود. گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است. گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود. گاهي گداي گدايي و بخت با تو نيست. گاهي تمام شهر گداي تو مي شود.


برای مشاهده لینک ، لطفا ثبت نام یا وارد شوید

شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۸ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
2 کاربر به دلیل این ارسال از mah 1357 سپاسگزاری کرده اند. meregan, هدی عسل
ارسال پاسخ  ارسال موضوع