به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن پزشکی ,آرایشی . بهداشتی / تالار پزشكي و بهداشتي / تغذیه v / خاویار كم خونی را برطرف و اعصاب را تقویت می كند

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خاویار كم خونی را برطرف و اعصاب را تقویت می كند

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 1,885
اعتبار: 155
سپاس کرده: 19,622
سپاس شده: 16,502 در 7,798 موضوع

امتياز: 58,267.50

ارسال: #1
خاویار كم خونی را برطرف و اعصاب را تقویت می كند
سلامت نیوز: لسیتین یكی از لیپیدهای با ارزش خاویار است كه در تقویت سیستم اعصاب نقش بسزایی دارد.

خاویار ماده ای پرانرژی و سرشار از انواع ویتامین ها، موادمعدنی، اسیدهای چرب و آنتی اكسیدان ها بوده و منبعی غنی از امگا 3 است.

تحقیقات نشان می دهد خاویار و 15 نوع موجود دریایی دیگر سرشار از اسیدچرب ضروری هستند. پروتئین آن دارای اسیدآمینه آرژنین، هیستامین، ایزولوسین لیزین است، چربی آن به دو صورت عمده وجود دارد كه حاوی 25 درصد كلسترول و 75 درصد لیستین می باشد.

خاویار غنی از نوعی الكل چرب با زنجیره بلند است كه در بدن به اسیدچرب تبدیل می شود. این اسید چرب به دست آمده در سنتز میلین (پوشش سلول عصبی) نقش بسزایی دارد. همچنین در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی و آرتریت روماتوئید (التهاب مفاصل) موثر بوده و سرشار از آهن است كه مصرف آن در افراد دچار كم خونی ناشی از فقرآهن توصیه می شود.

خاویار سرشار از ویتامین های C، B،A، D، E، اسید فولیك و اسید پانتوتنیك است. ویتامین A موجود در خاویار در ترمیم و نگهداری اپی تلیان، رشد استخوان و ترمیم رنگدانه مردمك چشم هم نقش بسزایی دارد و ویتامین D موجود در آن موجب تعادل كلسیم و فسفر می شود كه مصرف آن در دوره نقاهت، جراحی های بزرگ و بیماری های عفونی در بازگرداندن نیروی از دست رفته مفید است.




لسیتین یکی از لیپیدهای با ارزش خاویار است که در تقویت سیستم اعصاب نقش بسزایی دارد.
خاویار ماده‌ای پرانرژی و سرشار از انواع ویتامین‌ها، موادمعدنی، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان‌ها بوده و منبعی غنی از امگا 3 است.

تحقیقات نشان می‌دهد خاویار و 15 نوع موجود دریایی دیگر سرشار از اسیدچرب ضروری هستند. پروتئین آن دارای اسیدآمینه آرژنین، هیستامین، ایزولوسین لیزین است، چربی آن به دو صورت عمده وجود دارد که حاوی 25 درصد کلسترول و 75 درصد لیستین است.

خاویار غنی از نوعی الکل چرب با زنجیره بلند است که در بدن به اسیدچرب تبدیل می‌شود. این اسید چرب به دست آمده در سنتز میلین (پوشش سلول عصبی) نقش بسزایی دارد. همچنین در پیشگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی و آرتریت روماتوئید (التهاب مفاصل) موثر بوده و سرشار از آهن است که مصرف آن در افراد دچار کم خونی ناشی از فقرآهن توصیه می‌شود.

خاویار سرشار از ویتامین‌های C، B،A، D، E، اسید فولیک و اسید پانتوتنیک است. ویتامین A موجود در خاویار در ترمیم و نگهداری اپی‌تلیان، رشد استخوان و ترمیم رنگدانه مردمک چشم هم نقش بسزایی دارد و ویتامین D موجود در آن موجب تعادل کلسیم و فسفر می‌شود که مصرف آن در دوره نقاهت، جراحی‌های بزرگ و بیماری‌های عفونی در بازگرداندن نیروی از دست رفته مفید است.
www.salamatnews.com

امضا كاربر
در خرمن کائنات کردیم نگاه
یکدانه محبت است
باقی همه کاه !

خوشبخت و عاقل کس است که هنگام بیدار شدن با خود میاندیشد که امروز سعی میکنم بهتر از دیروز باشم.Abu
پنج شنبه ۵ آبا ۱۳۹۰ ۱۶:۳۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.