دختر به پسر گفت:به نظرت من قشنگم؟
پسر گفت؟ نه.....
دختر به پسر گفت: میخوای من پیشت باشم تا همیشه؟
پسر گفت؟ نه.....
دختر به پسر گفت: اگه من یه روزی ترکت کنم تو برام گریه میکنی؟
پسر گفت؟ نه.....
دختر در حالیکه گریه میکرد و میخواست بره، پسر دستشو گرفت وگفت:از نظر من تو قشنگ نیستی بلکه زیبایی...من نمیخوام تو پیشم باشی بلکه نیاز دارم که تو پیشم باشی...و اگه یه روز از پیشم بری من برات گریه نمیکنم بلکه میمیرم.
"""زیاد جدی نگیرید حرف اولش درست بود حرف دومشو خودشم نمی فهمید داره چی میگه مجبور شده بود.""":ccb:
دوستت دارم نه به خاطر شخصیت تو ، بلکه به خاطر شخصیتی که من در هنگام با تو بودن پیدا میکنم .
________________________________________________________________________________
هیچکس لیاقت اشکهای تو را ندارد و کسی که چنین لیاقتی دارد باعث اشک ریختن تو نمیشود .
________________________________________________________________________________
اگر کسی تو را آنطور که میخواهی دوست ندارد به این معنی نیست که تو را با تمام وجود دوست ندارد.
دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد و قلب تو را لمس کند.
عشق نمی پرسه که تو کی هستی ؟ فقط میگه که تو مال من هستی....
عشق نمی پرسه اهل کجایی؟ فقط میگه تو قلب من هستی....
عشق نمی پرسه که تو چیکار میکنی ؟ فقط میگه باعث میشی که قلبم به تپش بیفته....
عشق نمی پرسه که چرا دور هستی؟ فقط میگه همیشه با من هستی....
عشق نمی پرسه که دوستم داری؟ فقط میگه عاشقانه دوست دارم....
حالا خداییش عشق؟ تو کی هستی؟
اگه یه روزی یه نفر براتون یک آفلاین گذاشت یعنی به یادتونه.... اگه براتون دو تا گذاشت یعنی دوستتون داره.... اگه براتون سه تا گذاشت یعنی عاشقته.... اگه 4تا تا گذاشت یعنی دیوونته.... اگه 5 تا گذاشت یعنی کرم داره