تيم فوتبال چلسي که اين فصل زير سايهي دو تيم قدرتمند شهر منچستر قرار گرفته در هفتهي يازدهم رقابتهاي ليگ برتر انگليس در ورزشگاه خانگياش استمفوردبريج با نتيجهي 5 بر 3 مقابل آرسنال تن به شکست داد و داربي لندن را واگذار کرد. بواس که در اين فصل دومين شکست پياپي را تجربه کرد عدم استفاده از فرصتهاي مناسب گلزني را عامل اين شکست خانگي توصيف کرد.
وياس بواس در پايان اين بازي عنوان کرد: از گلهايي که دريافت کرديم، دو گل هيچ ارتباطي به سيستم بازي و ضعف تيم ندارد. در يکي از گل ها که مدافع پايش ليز خورد و باعث شد مهاجم آرسنال با دروازه بان تک به تک شود و اين مساله هيچ ارتباطي به سازماندهي دفاع پيدا نمي کند. گل ديگر هم گل پنجم بود. تيم ما در حالي اين گل را دريافت کرد که يک گل از حريف عقب بود و تنها سه دقيقه به پايان بازي مانده و در نتيجه چارهي جز به آب و آتش زدن نبود.
وي ادامه داد: پيش از آغاز اين بازي ما جزو سه خط دفاعي برتر ليگ بوديم. بنابراين هر کسي که بگويد که سيستم دفاعي ما مشکل دارد من نمي پذيرم و جوابش را خواهم داد. ما امروز پنج گل دريافت کرديم و دليلش تنها اشتباههايي بود که انجام داديم. اشتباههايي که مطمئنا آنها را بررسي کرده تادر بازي آيندهي ما مقابل بلکبرن ديگر تکرار نشود.
سرمربي فصل گذشتهي پورتو دربارهي عملکرد فني تيمش هم اظهار کرد: در 15 دقيقهي آغازين نيمهي نخست عملکرد بسيار خوبي داشتيم و فرصتهاي گلزني بسيار زيادي ايجاد کرديم. به نظر من صحنه هاي تعيين کننده و کليدي بازي در 15 دقيقهي اول اتفاق افتاد. زماني که تيم ما دو بار نتوانست فرصتهاي عالي را به گل تبديل کند. در پايان بازي هم زماني که تلاش مي کرديم تا بازي را به تساوي بکشانيم دو فرصت عالي گلزني را از دست داديم. ضربهي ماتا به تيرک دروازه برخورد کرد و اين بازيکن يک فرصت ديگر را هم با بدشانسي از دست داد. در سوي مقابل فان پرسي کارش را به خوبي انجام داد و دروازهي ما باز شد.
وي در ادامه افزود: همانطور که گفتم اينها دقايق تعيين کنندهي بازي بودند نه دقايقي که تيم ما دروازهاش باز شد. بازي از سوي دو تيم باز و هجومي دنبال مي شد. دربارهي نتيجهي 5 بر 3 هيچ چيز نمي توانم بگويم جز اين که ما مجبور بوديم تمام تلاشمان را انجام دهيم تا زماني که بازي 4 بر 3 به سود حريف بود، بازي را به تساوي بکشانيم. حاصل اين تلاش باز شدن دفاع و افزايش گلهاي خورده بود.
سرمربي 34 سالهي لندنيها دربارهي آيندهي تيمش گفت: حالا بايد به دو بازي بعدي که پيش رو داريم فکر کنيم. بازي مقابل خنک در ليگ قهرمانان اروپا و بازي مقابل بلکبرن در ليگ برتر. به هيچ وجه سبک بازيمان را تغيير نخواهيم داد چرا که باشگاه فلسفه و مکتبي دارد. من هم براي خودم فلسفه و ارزشهايي دارم که هيچ کدام را نبايد به راحتي براي گرفتن نتيجه بفروشم. اين چيزي است که باعث مي شود به خودمان افتخار کنيم. تنها راه براي ما وفاداري و پايبندي به چيزهايي است که به آن اعتقاد داريم. اين شيوهي بازي ماست و در بازيهاي آينده هم به همين شکل خواهد ماند و مسلما چيزي تغيير نخواهد کرد. فقط بايد برخي نکات در تيم ما اصلاح شود.
بواس با ابراز رضايت از وضعيت تيمش در ليگ قهرمانان اروپا اظهار کرد: در ليگ قهرمانان شرايط متفاوت است و ما وضعيت خوبي داريم. اگر بتوانيم بازيمان را با پيروزي پشت سر بگذاريم شرايط بسيار خوبي پيدا خواهيم کرد، اما اگر لورکوزن هم سه امتياز را بگيرد کار ما دشوار خواهد بود.
وي در پايان گفت: ما دو شکست پياپي در ليگ تجربه کرده ايم و بايد در بازي آيندهي خود مقابل بلکبرن با سه امتياز بار ديگر به ليگ بازگرديم. بايد تلاش کنيم تا چند پيروزي پياپي به دست بياوريم.