به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
پرشین گروپ
تبلیغ شما در سایت دانلود رایگان
عکس نوار ابزار سایت
Toolbar سایت و آموزش نصب و استفاده

تالار گفتمان - انجمن تخصصی - دانلود رایگان / تالار گفتگو عمومی / تالار هم انديشي و گفتگوي آزاد / صندلي داغ v / ثندلی داق(صندلی داغ) شماره 78 با حضور amir

نام کاربری:  
پسورد:     
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید

لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید

Serious sam 3
خرید بازی Serious sam 3 برای کامپیوتر
قیمت 3000 تومان
تعداد: 1 DVD
Buy
NFS The run
خرید بازی Need For Speed The Run
قیمت 7000 تومان
تعداد: 5 DVD
Buy
trine 2
trine 2
قیمت 3000 تومان
تعداد: 1 DVD
Buy
Batman: AC
Batman: Arkham City
قیمت 7000 تومان
تعداد: 5 DVD
Buy
Skyrim
 The Elder Scrolls V: Skyrim
قیمت 4000 تومان
تعداد: 2 DVD
Buy
Lord of the Rings
 Lord of the Rings War in the North
قیمت 4000 تومان
تعداد: 2 DVD
Buy
خرید پستی عینک سه بعدی (اصل انگلستان)
همراه DVD شامل درایور ۳ بعدی ساز کامپیوتر
و یک بازی هیجان انگیز کاملا ۳ بعدی
و چند فیلم ۳ بعدی فوق العاده جذاب

قیمت : 7700 تومان
Buy
پکیج کامل طراحی ناخن
پکیج کامل طراحی ناخن
شامل پــك لوازم طراحي ناخن
به همراه یک دی وی دی شامل 30 ساعت آموزش تصـويري جديد

قیمت : 9900 تومان
Buy
خرید لیزر انگشتری بیمز - Laser Finger Beams
در تاریکی ها هر چه می خواهید بکشید ...
کافیست دست خود را حرکت دهید تا امواجی
از رنگ ها با حرکت دست شما در فضا رسم شود

قیمت : 11500 تومان
Buy
خرید اینترنتی فایر تایر - Fire Tire
درخشش آتش در لاستيك شما !!!
مناسب براي انواع اتومبيل ، موتور و دوچرخه
با فايرتاير به اتومبيل خود جلوه دهيد

قیمت : 11800 تومان
Buy

ثندلی داق(صندلی داغ) شماره 78 با حضور amir
زمان کنونی: دو شنبه ۱ خرد ۱۳۹۱, ۲۱:۳۱ عصر
1 کاربر حاضر در تاپیک: (0 عضو, و 1 مهمان). 1 مهمان
نویسنده: negin
آخرین ارسال: mona joon
پاسخ: 63
بازدید: 851

ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ثندلی داق(صندلی داغ) شماره 78 با حضور amir

نویسنده پیام
*

اعتبار: 162

سپاس ها 22769
سپاس شده 15284 بار در 7114 ارسال

امتياز: 1,444.43

ارسال: #1
new2 ثندلی داق(صندلی داغ) شماره 78 با حضور amir
صندلی داغ شماره78 با حضور amir

[تصویر: k04.gif]
صندلي داغ شما باز شد به مدت6روز يعني از 2 تا 8 دی ماه

سلام به همه دوستای گل FDL

مهمان این دفعه صندلی داغ :

amir
یکی از بهترین و فعالترین مدیران اف دی ال

[تصویر: DAGH.gif]
قوانين رو رعايت كنيد ![تصویر: cdh.gif]
سوالات تكراري نپرسيد ![تصویر: cdh.gif]

امضا كاربر
خدا را دوست داشته باشید حداقلش اینه که یکی را دوست دارید که روزی به او میرسید.

لحظه های تنهایی ام را دوست دارم...

بوی پاکی و نجابت میدهند...
جمعه ۲ دي ۱۳۹۰ ۲۰:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 سپاس شده توسط jefreng ، amir ، nazanin ، alizadeh ، نیلوفر خوش ناز ، neda khanoom ، yagmur_kizi ، mona joon ، habib ، o mi d
*

اعتبار: 67

سپاس ها 492
سپاس شده 1772 بار در 635 ارسال

امتياز: 824.46

ارسال: #61
RE: ثندلی داق(صندلی داغ) شماره 78 با حضور amir
(جمعه ۹ دي ۱۳۹۰ ۱۵:۱۵ عصر)tadern نوشته شده توسط:  سلام امیر جون Cam
اومدم باز با سوالای سری دوممAbf

101.امیر وبمستر یعنی چی؟ Abf یعنی وبمستر...مدیر سایت...کسی که کارش و تقریبا زندگی دومش توی نت میگذره

102.همین الان کجا هستی؟ بنظرت کجا میتونم باشمAbf.جایی که کامپیوتره و جواب ؟ رو بدم دیگهCar

103.امیر تا حالا چندبار رفتی و اومدی؟(ایران.آلمان) کلا 6-7 بار فک کنم

104.درسته که اومدنی از آلمان زودتره تا رفتن به آلمان؟چرا؟ واااCcb مگه میشه؟؟؟حتما آلمان آسمونش زیاد بزرگه!یا آسمون ایران(تهران) زیاد الودگی داره خلبان نمیبینه کمی مسیر انحرافی میره!

105.بهترین بازیکن استقلال الان کیه؟ جباری و برادر خسرو حیدری

106.یکم از آخن بگو برام؟ aachen یا همون بقول تو اخن فک کنم باید جنوب غربی المان باشه .یه شهری که پر از تمدن و کلیساست های زیاد و پیشرفت فوق العاده ای هست.طبیعتش فوق العادست و سنگ فرش های یک دست خیابوناش خیلی قشنگه.کریسمس شهر اخن خیلی معروفه و فروشگاهای بزرگی برای کریسمس داره و معمولا از کل المان برای خرید وسایل تزئیناتی به اخن میان.این روزا باید اونجا خیلی شلوغ باشه.کالج twth ورزشگاه بزرگ Alemannia رو همه میشناسن که تو اخن معروفه.

107.امیر اونجا که همه آزادن چه فرقی با اینجا داره راستش می خوام بهم بگی مفصل:در کل بگم اونجا مردم فرهنگی دارن که ما ایرانیا 100 سال دیگه بش نمیرسیم.ازادی اینجا بیشتره اما ظاهرا ایرانیا میخوان لخت بیان بیرون.ایرانیا ازادی رو به لخت اومدم بیرون ترجمه میکنن.درسته اونجا دختر و پسر و ... قاطیه اما فسادی که تو ایرانه اونجا نیست.یه سری قانون های خوبی داره که واقعا جالبه...ایران تو بعضی مسائل واقعا مزخرافانه عمل میکنه....مثلا اونجا جرایم اینترنتی اصلا جرم نیست ولی ایران جرمه.سایت فیلتره...تا دیروز سایت بینگ فیلتر بود....نمیدونم شاید میخوان بگن ما اخوند زاده ایم یا بچه پیامبریم....اگه تاریخو بخونن میفهمن همینا بودن که داشتن ایران رو نابود میکردن حالا شما شدیم مطیع اونا....

108.فرض کن الان عاشق کسی هستی اونقدر دوسش داری که میخوای پیشش باشی ولی نیستی,اون موقع بیخیالش میشی یا فقط به اون فکر میکنی؟چرا؟ خوب کسی نیست ولی اگه بود بش فک میکردم....چون شعله عشقش تو قلبم بود....

109.زندگی ایرانیا رو می پسندی یا ژرمنی هارو؟ ایرانیا تو بعضی چیزا واقعا خوبن...جرمن رو بیشتر

110.ببینم الان اونقدر بلد هستی که بتونی سایتیو هک کنی؟ نه من در زمینه هک تخصصی ندارم و هیچ وقت هم خوشم نمیومد

111.شهرام و گفتی میشناسی راستش 99% بچه ها نمیشناسنش تو الان شهرامو به ما معرفی کن اساسی؟ شهرام یه شخصیت فوق العادیه....ازش خوشم میاد.دانشجو نرم افزارهAbf تو شاهی درس میخونهCar.ازش چندتا چیز یاد گرفتم...Ccbتو کارش موفقه و تو درجه ای که الان هست تا حالا ندیدم خودشو بگیرهAbz در صورتی که خــــــــــــیلی ها بر عکس شهرام هستنCay.فردی که از مبتدی شروع کرده و الان یه حرفه ایه کاملا...Abzبی دین نیست و بعضی مسائل دینی واقعا واسش مهمه.وارد حاشیه نمیشه و سرش تو کار خودشه.شخص کاملا اروم...سوسل و بچه + هم نیست اما به کسی رو هم نمیده...شهرام یه شخصیته کاریزماتیکه, که دوست داره کلماتش با بیت قاطی شهAbf

112.از رنگ کاربری(صورتی)خوشت میاد؟اگه نمیاد ما به چه زبونی به نازی بگیم عوضش کنه؟(دیگه من خودم احساس دخترونه پیدا کردم با این رنگ) اره دخترونست....مدیر باید آبی باشهAbf

113.زبان آلمانی رو کامل بلدی؟ اره تقریبا

114.میتونی به زبان آلمانی به من بگی: مهدی دوست دارم Abm : Ich mag mehdi

115.در دنیای مجازی به نظرت بیشترین خدمت رو کی انجام داده به این دنیای فراگیر؟ مرحوم استیو جابز

116.نظرت نسبت به اپراتور های اینترنت ؟(یه مقایسه ای هم بکن با آلمان) قابل مقایسه با اونجا نیست....اونجا چیزی بنام ترافیک محدود وجود نداره و سرعت دانلود فوق العاده بود.اینجا معروفترین فک کنم باید شاتل باشه...هرچی هست که افتضاحه

117.به فیلمهایی که علاقه داری شده تا حالا بترسی؟ نه

118.گفتی باید مردسالاری باشه واقعا چگونه جرات کردی این حرفو زدی؟ Abf نمیدونم...اما بنظرم اون تفسیر زن ذلیل اشتباهه...منکه به زن جماعت رو نمیدم...Ccb

119.این حرفم درسته: هوش دخترا نسبت به پسرا کمه(شوخی نیستا)بله بله اگه خوب دقت کنی میبینی همه ی تصمیمات مهم و بزرگ رو مردا میگیرن چون زنا فکراشون کلا به چیزای دیگه تعلق داره مثل لباس...ارایش... و ....کلا مغزشون دارای پردازش های سنگینه و وقت برای تصمیم گیری ندارنAbmچه برسه هوش داشته باشنCcb

120.دوس داری یکم ببرمت به سمت اعتقادیامون:چرا گفتی نمیدونی چرا و به چه دلیل اونا(شهیدان)جونشونو از دست دادان؟ واس کی خوب؟واس مملکتی که این وضعشه....Ccbبخدا خودشون اگه بودن پشیمون بودن...من اینو میگم اما خواستم بدونی عموی منم یه شهیده و روی مین رفت...وقتی رفت رو مین و بعد رفت اسمون و اومد زمینAbf دقیقا همون لحظه کنارش خمپاره خورد.عموم پر پر شد.....Bag(بابام هم جانبازهAbf اما 6 ساله ایران نیومده)

121.مگه ایران در حال پیشرفت نیست؟ بله هست مگه من گفتم نیست؟

122.این همه دستاورد تو رو به این خودباوری ایرانی نرسونده؟

123.تو مگه دوس داری به ملت ایران به چشم مستعمره نگا کنن؟

124.چرا نباید به دستاورد های نظامی کشورمون افتخار کنی؟ عزیزم من دارم وضع جامعه رو میگم (فقر و فحشا) نه پیشرفت مملکت....مثلا کشور اسلامیه ببین با چه وضعی میان بیرون(ولی خدایی دخترای ایران خیلی خوشگلنAbf)

125.احساست به ترانه های که برا ایرانمون خونده شده ؟(مثال:وطن ای هستی من ,شور و سر مستی من ....) وطنه دیگهAbz

126.این سوالو دخترا نخونن(پسرونس):امیر میشه دخترای که تو ایران هستند رو با دخترایی که تو آخن دیدی و باهاشون معاشرت داشتیو بگی و مقایسه ای هم داشته باشی؟ عشق است دخترای ایران که پررو,شیطون اما خوشگل....البته المان هم خوشگلن و همه رک هستن با هم و یه سری مسائل باهم فرق داره...الان من اینجا اوایل به دختر همسایه سلام میکردم اوایل منو چپ چپ نگاه میکرد و 2-3 بار ارواح ننش واس من ایش ایش میکرد که اره ناموس نداریو ....حالا خوبه الان رو مخشمAbzAbf

127.به نظرت دنیای مجازی را چه چیز تکمیل کرد؟ نمیدونم والا

128.تعداد دوستات تو لیستت چند نفره الان؟24

129.امیر گفتی به بالاها فکر میکنی به نظرت فقط پیشرفت خوبه؟ پیشرفت چیزیه که تو همین الان داشتی بش مینازیدی که اره ایران .....بنظرت خوب نیست؟من کلا به بالاها فکر میکنم...هرچیز که بالا باشه.....Abf

130.محبوب ترین اسباب بازی دوران کودکیت؟ ماشین و یک توپ که با کاغذ و توپ درست میکردم

131.محبوب ترین کارتون کودکیت؟ فوتبالیست ها

132.میتونی تصور کنی تو زندگیت موسیقی نباشه؟ نه

133.بهترین سال زندگیت؟ماه زندگیت؟هفته زندگیت؟روز زندگیت؟ساعت زندگیت؟دقیقه و لحظه زندگیت تا حالا؟ همه روزام واسم به خاطرست من تاحالا به این چیزا فک نکردم

134.چرا تو تالار عمومی تفریح نمیکنی؟ شاید چون وقت نمیشه....

135.امیر با احساسات نهفته بی پناه دل چه باید کرد؟ هیچی با اب قاطی کرد بعد بذاری یخچال یخ بشه بعد فردا باش یه شربت مشتی درست کنی و بخوری....بهترین راه همینه

136.Caeمن هنوزم این شکلکو درک نکردم کمکم کن؟ منم درک نکردم....اما فک کنم حوله باشه

137.فقط یه کلمه: علم بهتر است یا ثروت؟ علم

138.امیر راجع به طبیعت احساست چیه؟اهل گردش هستی؟ فوق العادست...اره خیلی

139.خودت فوتبال بازی میکنی؟چه پستی؟اره....هافبک چپ و دفاع راست

140.نظرت رو درباره ماشینها بگو؟(اساسی)(بنز,ب.م.و)یا... زیاد تو خط ماشین نیستم و و فقط از لامبورگینی اونم بخاطر ساختار داخلی و ظاهریش

142.اگه جای مجیدی بودی به خاطر 2.5 میلیارد از استقلال میگذشتی؟ اسمشو نیار که از اس اس رفت ازش بدم اومدCay

143.شماره مورد علاقت؟ 11

144.فیلم(سریال) فرار از زندان رو دیدی؟نظرت؟ نه

145.دنیای کامپیوتر رو در سال 2020 چه جوری خواهد بود به نظرت؟ ایران رتیه خوبی داره 100% مطمئنم

146.بهترین روز هفته واست؟چرا؟5شنبه بخاطر همون دلیله

147.بهترین ساعت روز واست؟چرا؟ تاحالا مشخص نکردم

148.چرا از جمله دوست دارم استفاده نمیشه تو معاشرتامون؟ مهدی جون دوست دارم الان استفاده شد دیگه

149.من بخاطر تو یک ساعت وقت گذاشتم تا این سوالارو بپرسم ازت حالا خوشت اومد از سوالام یا نه؟ اره خدایی دمت جیز.....عجرت با دانلود رایگان

150.امیر پسر خوبی هستی فک کنم همه با من موافق باشن سوال آخرم اینه خوبی خوبه؟ اره..حتی اگه بدی دیدی بازم خوبی کن...

ممنون امیر داداش عزیزم دوست دارم Abu مرسی عزیزم منم دوست دارم.مرسیAbzAbzCaiCai

امضا كاربر
جاشون تو قفسه سینمه، رفاقت دینمه/میطلبه شهادت، رفیق مثل میهنه
‌آه، چی کمه وقتی پره تو لیوانا مرام؟/بزن سلـــــــــــامتی‌ هر چی‌ آدم لوطیه
هر کی‌ بزرگه ولی پیش رفقا کوچیکه/چیزی تو جیبش نداره، خودش و قوطیشه
سپره این جون قابل واسه رفیق و ناموس/خاموش نمیشه فانوس معرفت تو قلبم
هستم به یاد خوبهایی که از پیشمون رفتن/احسنت به لبخند رفیقی که جا دستبند رو دستشه جا دستبند
توئون رفاقت رو داد و کشید حبسش/سقفی نیست بالا سرش ولی سنده حرفش
رفیق... واسه تو چیه؟
رینگ نقره‌ای ماشین یا استرینگ دافی؟ ببین حاجی/از دید من، باعث فرق میشه فقر
مخت رد میده به همچی میگیری سخت/رفیق یه الماسه، کمیابه
ملتفتی پسر؟ هر کی دمخورمون بوده میدونه/رفاقت ما مثل دومینو میمونه
زیادن ولی باشن دونه دونشون یه دونه
امیر خرابته رفیق...خوش باشی...
[تصویر: FDL6.png]Toolbar سایت و آموزش نصب و استفاده [تصویر: FDL6.png]

شنبه ۱۰ دي ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 سپاس شده توسط yagmur_kizi ، mahdi√ ، mona joon ، jefreng
*

اعتبار: 77

سپاس ها 1381
سپاس شده 4205 بار در 1854 ارسال

امتياز: 2,129.02

ارسال: #62
سلام امیر!
منو میشناسی؟
من کیم؟
به نظرت من با تو چه فرقی دارم؟
چندتا مو روی انگشت شست پای چپت هست؟
میانگین بارش باران در شهرتون؟
تو همون خارجیه نیستی؟

امضا كاربر
به کسانی که به تو حسادت میکنند احترام بگذارید.
زیرا آنها کسانی هستند که قلبا میدانند شما از آنها بالاترید...
EAVEAVEAV
سه شنبه ۱۳ دي ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ صبح
 سپاس شده توسط mona joon ، jefreng
*

اعتبار: 193

سپاس ها 8901
سپاس شده 9063 بار در 4910 ارسال

امتياز: 384.05

ارسال: #63
مرسی از amir عزیز AbuAbu

تاپیک بسته شد.[u][/b]

امضا كاربر
روز مادر مبارک...
[تصویر: 1352412929.gif]
[تصویر: gham-angiz.jpg]
چهار شنبه ۱۴ دي ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ صبح
 سپاس شده توسط jefreng
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  صندلی داغ شماره 67 با حضور amir ali95 صحرا 132 1,111 چهار شنبه ۶ مهر ۱۳۹۰ ۱۷:۵۲ عصر
آخرین ارسال: negin

پرش به انجمن:

تالار گفتمان - انجمن تخصصی - دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1391.