به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طباخی ترکیه

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #1
طباخی ترکیه
آموزش و طرز تهیه کیشکه (غذای ترکیه)




کیشکه(برای 4 نفر)



مواد لازم :
کره 2 قاشق غذاخوری
بلغور 1 لیوان
گوشت قیمه ای 200 گرم
آب 8
لیوان
فلفل تند 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
سیر1 عدد
نمک
فلفل سیاه





طرز تهیه :

بلغور را از یک روز قبل در آب خیس کنید و با گوشت بپزید سپس گوشت را از آن
جدا کنید و در یک قابلمه همراه با فلفل سبز ،گوجه فرنگی خرد شده ،سیر،نمک و
فلفل سیاه سرخ کنید د ربشقاب سرو قرار دهید در قابلمه ای که گوشت را در آن
پخته اید بلغور و کره راسرخ کنید ودر بشقاب سرو طوری قرار دهید که گوشتها
در وسط و در اطراف آن بلغور را قرار دهید و به طور گرم سرو نمایید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۲۷ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
1 کاربر به دلیل این ارسال از aftabi سپاسگزاری کرده است. negin
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #2
RE: طباخی ترکیه
آموزش و طرز تهیه پلوی علی پاشا(غذای ترکیه)



پلوی علی پاشا (برای 4-3 نفر )




مواد لازم برای پلو :
کره 2 قاشق غذاخوری
برنج 2 لیوان
آبِ گوشت 2 لیوان
نمک 2 قاشق مرباخوری
قند 1 حبه



مواد لازم برای کوفته :
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
گوشت
چرخ کرده 4 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد آرد سوخاری مقداری
کیمیون 1/2 قاشق
چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد



مواد لازم برای سس :
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
سیر رنده شده 2 عدد
آب 1 فنجان
نمک مقداری
قند 1 حبه




طرز تهیه :

ابتدا برنج را با آب گرم و 1 قاشق نمک خیس کرده و بعد از گذشت مقداری زمان
آنرا با آب سرد شستشو دهید تا نشاسته خود را از دست دهد .در داخل قابلمه 2
قاشق غذاخوری روغن مایع ،آب گوشت ،نمک ،1 حبه قند را بریزید و زمانی که
شروع به جوشیدن کرد برنج را علاوه کنید و در حرارت کم تا زمانی که برنج
تمامی آب را به خود جذب کند قرار دهید . برای تهیه کوفته تمامی مواد لازم
برای کوفته به جز آرد و روغن مایع را مخلوط کرده و به تکه هایی به اندازه
گیلاس جدا کنید و در آرد غوطه ور کنید سپس 2 قاشق روغن مایع را در تاوه ای
ریخته و این تکه های غوطه ور در روغن را در آن سرخ کنید . برنج را در یک
قالب گرد ریخته و به صورت برعکس در داخل ظرف سرو برگردانید و در وسط پلو
کوفته ها را بچینید .برای تهیه سس تمامی مواد لازم برای سس به جز آب را سرخ
کرده و در انتها آب را اضافه کنید و بعد از جوشیدن این سس را بر روی کوفته
ها بریزید و به صورت گرم سرو نمایید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #3
RE: طباخی ترکیه
باقلوای ترکی



نوعی شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز،
برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. باقلوا
شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه نیز هست. [۱]باقلوا در ایران به شکل‌های
مختلف همچون لوزی، مربعی و لوله‌ای و در انواع طعم‌های پسته ای، بادامی،
نارگیلی وغیره با مواد اولیه نظیر:گلاب، شکر، هل، آرد، بکینگ پودر، زرده
تخم مرغ، خاکه قند، شیر، روغن تهیه می‌شود. باقلوا‌های شهر غازی عِینتاب در
ترکیه و باقلوای باکو (باکی پاخلاواسی) از مشهورترین باقلواها می‌باشند.
در ایران این شیرینی در شهر‌های ارومیه ، قزوین، یزد و تبریز تهیه می‌شود.
[color=#993399]
باقلوا نوعی شیرینی خوش طعم مخصوص کشور ترکیه
است که در ایران و بسیاری از
کشورهای عربی نیز طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی معمولاً از لایه های
آرد خمیرشده و خرده های گردو و پسته درست می شود. باقلوا معمولاً بوسیله
شهدی که از گلاب و زعفران درست شده، شیرین می شود اما می توان از عسل هم
برای اینکار استفاده کرد.
<br style="font-weight: bold;"> ترکیبات اصلی:
15 ورقه خمیر ورقه ورقه آرد
<br style="font-weight: bold;">یک
چهارم پیمانه کره
<br style="font-weight: bold;"> نصف پیمانه گردوی خرد شده
پودر نارگیل و پسته خرد شده برای تزیین<br style="font-weight: bold;">[b] ترکیبات شهد: 2 پیمانه شکر
<br style="font-weight: bold;"> یک پیمانه
آب یک
چهارم پیمانه گلاب یک چهارم قاشق سوپخوری هل (دلخواه)یک هشتم
قاشق سوپخوری زعفران (دلخواه)
دو
قطره آب لیموی تازه (دلخواه)

[size=medium]طرز تهیه:
<br style="font-weight: bold;"> 1- فر را از قبل تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- یک تابه در ابعاد 23 در 33 سانتیمتر بردارید و کف و دیواره های آن را
کره بمالید.
3- ورقه های خمیر را باز کنید و با یک پارچه نمدار روی آن را بپوشانید تا
در حین کار کردن شما خشک نشوند.
4- یکی از ورقه های خمیر را تا زده تا به اندازه تابه دربیاید و داخل آن
بگذارید، رویش را کره مالیده و این کار را تکرار کنید تا زمانی که 4 لایه
خمیر در تابه داشته باشید. 2 تا 3 قاشق سوپخوری از گردوهای خرد شده را روی
آن بپاشید. این مرحله را دو بار تکرار کنید.
5- روی بالاترین لایه از گردوها که رویش با ورقه خمیر پوشیده شده، کره
مالیده و این کار را تکرار کنید تا دیگر ورقه ای باقی نماند.
6- با
استفاده از یک چاقوی تیز برش هایی را تا کف تابه به شکل لوزی یا مربع
ایجاد کنید.
7- به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا زمانی که باقلوای شما
طلایی-قهوه ای و ترد شود.
8- در زمانیکه باقلوا در حال پختن است، شهد را به این صورت آماده کنید:
شکر و آب را بجوشانید تا زمانی که شکر کاملاً حل شود. زعفران را در دو
قاشق سوپخوری آب جوش حل و به شهد اضافه کنید. هل را اضافه کنید و به مدت
15 دقیقه دیگر تا زمانی که شهد غلیظ شود، آن را بجوشانید. گلاب را اضافه
کرده و به مدت یک دقیقه دیگر حرارت دهید. حالا از روی حرارت برداشته و دو
قطره آب لیموی تازه را به آن اضافه کنید. بگذارید شهدتان کاملاً سرد شود.
9- باقلوا را از روی حرارت برداشته و فوراً شهد را روی آن بریزید. بوسیله
پسته خرد شده و پودر نارگیل آن را تزیین کنید و بگذارید سرد شود. تا زمانی
که کاملاً سرد نشده روی آن را نپوشانید[/b]

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۲۹ عصر، توسط aftabi.)
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #4
RE: طباخی ترکیه
پلو بره(kuzu pilavi)

برنج 2 فنجان
شكر 30 گرم
جعفری ساطوری شده قدری
برگ مریم
گلی قدری
گوشت گوسفند 250 گرم
كشمش 60 گرم
بادام 60 گرم
آب
گوشت 4 فنجان
فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری
فلفل هندی 1 قاشق
مرباخوری
ادویه 0.5 قاشق مرباخوری
پیاز 3 عدد

طرز تهیه :

پیه را در قابلمه آب نموده گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده سرخش کنید ،
سپس گوشت را از قابلمه بر داشته پیاز خرد شده را در آن ریخته آنرا هم کمی
در همان پیه ، سرخ کرده و مغز بادام کوبیده و برنج را در آن ریخته مدت پنج
دقیقه مخلوط فوق را بپزید و در طول این مدت مرتب همش بزنید ، سپس ادویه جات
، مویز ، گوجه فرنگی خرد شده و آب با اندازه کافی ریخته و همش بزنید و روی
آتش ملایم بپزید .
همینکه آب کاملا بمخلوط فوق جذب گردید ، گوشت گوسفند
و مقداری مریم گلی و جعفری در آن ریخته و در یک محل گرم مدت 17 الی 20
دقیقه بگذارید .
حالت من در میان بره پلوها .......... حالت گرگی بود که
در گله باشد !

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۳۰ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #5
RE: طباخی ترکیه
امام بایلدی


مواد لازم :

بادمجان 4 عدد
پیاز 3 عدد

طرز تهیه :

بادمجانها را بدون اینکه پوست بکنید ، از میان چاک دهید و در روغن زیتون
سرخ کنید .
سپس پیازها را خرد نموده علیحده در روغن زیتون سرخ کرده در
شکم بادمجانها بگذارید و در تاوه بچینید .
بعد آب گوجه فرنگی برویش
بریزید تا بپزد و آبش تمام شود ، سپس آنرا به کناری گذاشته و بگذارید سرد
شود ، بعد از اینکه ولرم شد آن را سرو کنید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۳۰ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #6
RE: طباخی ترکیه
کادایف.یه
دسر ترکیه


مواد لازم:

كادايف ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱50گرم
روغن
1 استكان

مواد لازم براي تهیه شربت:
شکر
۳ فنجان


آب ۲فنجان

آبلیمو ۱قاشق غذاخوری



طرز تهیه:



ابتدا کادایف ها رو خوب باز کنید و با دست به اندازه های
کوچیکتر در بیارید




و سپس با روغن مایع یا جامد مخلوط کنید



ته قالبها رو چرب کنید





نصف کادایف ها رو تو ظرف بریزید و با دست خوب فشار دهید تا
بهم بچسبند و روی کادایفها گردو خرد شده بریزد




بعد نصف دیگر کادایفها را هم ریخته و با دست خوب فشار دهید
و در فری که از قبل روشن شده و گرم است بگذارید تا با دمای۱۸۰ درجه به مدت
۱ ساعت بپزد وقتی رویش طلایی شد آماده است




سپس شربتی را که از قبل به این صورت اماده کرده اید و خنک
شده است را روی کادایفهای گرم بریزد


طرز تهیه شربت:

سه فنجان شکر و ۲ فنجان آب و ۲ قاشق غداخوری آبلیمو را با
هم مخلوط کرده و بگذارید روی شعله تا ۱۰ دقیقه بجوشد




و سپس روی کادیفها رو با پودر پسته تزیین کنید

این یه دسر خیلی خیلی خوشمزه ایه که طعمش به نظر من شبیه
باقلوا استانبولیه

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۳۱ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #7
RE: طباخی ترکیه
کدو کباب ترش (اکشیلی
کاباک)




مواد لازم:یک
کیلو کدو کباب

۷۵۰ گرم گوشت
سینه مرغ خورد شده

دو عدد پیاز
دو عدد گوجه فرنگی
دو قاشق غذاخوری کره گیاهی
یک فنجان قهوه خوری روغن مایع
یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق مربا خوری رب فلفل
یک قاشق مرباخوری نمک
یک عدد لیمو ترش


طرز تهیه:
پوست کدو کبابها راگرفته، شسته و حلقه حلقه خورد کرده روی
آنها کمی نمک بپاشید.
[/b]
کره را داخل
ماهیتابه ریخته گاز را روشن کنید تا آب شود، گوشت خرد شده مرغ را اضافه
کنید.

داخل ماهیتابه دیگر پیازها
را ریخته کمی روی آتش نگه دارید تا رنگشان صورتی شود، رب گوجه فرنگی و رب
فلفل را اضافه نموده بهم بزنید و کوشت مرغ را به آن اضافه نمایید.

داخل قابلمه دو قاشق روغن ریخته، حلقه های کدو کباب را
بچینید روی آنها آب مرغ و گوشتش را اضافه کنید بهمراه کمی رب و به مین
ترتیب طبقه طبقه اماده کنید.

سسی
که آماده کردید بهمراه نخود که از قبل پخته شده و آب لیمو را هم اضافه
کنید. روی همه اینها هم گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه بگذارید. وقتی به جوش
امد بگذارید کمی روی آتش ملایم بپزد.

وقتی کاملاً پخت حلقه های گوجه فرنگی را برداشته، قابلمه
را تماماً روی دیس برگردانید و حلقه های پخته شده گوجه فرنگی را دوباره روی
غذا بچینید.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۳۱ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #8
RE: طباخی ترکیه
کباب
اسکندر - İskender Kebab









[b]نوع خاصی از کباب هست که
بصورت دونر کباب ترکی (Döner Kebab) آماده شده بهمراه سس و نان پیده (از
بربری هم میشه استفاده کرد) در کنار ماست سرو میشود. گوشت (قرمز) مورد
استفاده نه خیلی چرب و نه عاری از چربی باید باشد.
کبابی است مخصوص که
در شهر بورسا (Bursa) در ترکیه تهیه میشود. برای اولین بار در سال ۱۸۶۷
میلادی توسط اسکندر از شهر آنتاکیا (Antakya) شهری در جنوب ترکیه هم مرز با
سوریه به بورسا آورده شد و تا به امروز بصورت غذای مخصوص بورسا طبخ میشود
البته در اکثر شهرهای ترکیه میتوانید در منوی رستورانها کباب اسکندر را
ببینید اما آنچه که در بورسا درست میشود طعمش بسیار متفاوت و لذیذتر است.



مواد لازم:
گوشت گوساله: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۲۰ گرم
ماست:
۱۰۰ گرم

نان پیده ویا بربری: نصف
آب گوشت: یک لیوان
رب گوجه فرنگی و فلفل: یک قاشق غذا خوری (مخلوط)

طرز تهیه:
۱. گوشت را بسیار ناز (در حد
مقوای جعبه شیرینی) ببرید. (من معمولاً گوشت را از فریزر درآورده برش
میزنم) در ماهیتابه با مقدار کمی کره تفت دهید.[/b]

۲. در ماهیتابه دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه
کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد از روی اجاق
بردارید.

۳. نان بربری را بصورت
مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهیتابه و یا
فرن کمی سرخش کنید (نباید خشک شود) ۲ الی ۳ دقیقه.

۴. قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب
گوشت روی آنها بریزید. سپس چند قاشق رب روی نانها بمالید.

۵. گوشتهایی که خیلی نازک بریده بودید و آماده شده را
روی نان بگذارید. باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید.

۶. کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید.
همراه با فلفل کبابی (فلفل ترکی) و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید.

... و یا ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط
میل کنید


امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۳۲ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #9
RE: طباخی ترکیه
سالاد اسفناج(Ispanak
Salatsı)









مواد
لازم:


اسفناج

گوجه فرنگی های ریز

لیمو

روغن زیتون

طرز
تهیه:


گوجه فرنگی ها را از وسط
نصف کنید و سپس در ظرف مورد نظر اسفناجها را بریزید و گوجه فرنگی های و آب
لیمو و روغن زیتون را هم ریخته و مخلوط کنید


این یک سالاد ساده و واقعا
خوشمزه می باشد .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۳۲ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #10
RE: طباخی ترکیه
پلو سبزیجات در
فر(Fırında Sebzeli Pilavlı Tavuk)



[b]


مواد لازم:

بلغور
۱.۵لیوان


برنج
۱.۵لیوان


پیاز
۱عدد


رب
گوجه فرنگی ۱ق.سوپخوری


بادمجان
کباب شده ۲عدد


کدو
۲عدد


ران
مرغ ۳عدد


آب
مرغ ۱لیوان


نمک و
روغن مایع


طرز تهیه:

پیاز
را خرد کرده و در قابلمه ای کمی روغن مایع می ریزیم و پیازها را تفت می
دهیم و رب گوجه فرنگی را می زنیم و ۱.۵ لیوان بلغور و ۱.۵ لیوان برنج را
ریخته و کمی تفت می دهیم و در ماهی تابه ای این مواد را ریخته و کنارش
مرغهای آب پز شده را میچینیم و کدوها را همینطور و بادمجانهای کباب شده را
هم میچینیم و در صورت تمایل فلفل هم میگذاریم و رویش آب مرغ را بهمراه نمک
ریخته و در فری که قبلاْ روشن کرده ایم با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم بپزد.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.