به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طباخی چینی

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #31
RE: طباخی چینی
فیله با چاشنی آلو و فلفل

مواد لازم :

گوشت مغز ران گوساله 750 گرم
سس آلو 0.25 فنجان
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
سیر 0.25 عدد
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز 0.5 قاشق مرباخوری
شكر 2 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 4 قاشق مرباخوری
روغن 2 قاشق سوپخوری
آب 0.5 فنجان
آب گوشت 0.5 فنجان

طرز تهیه :

گوشت را تمیز كرده و خرد كنید. گوشت , سسها , زنجبیل , فلفل , شكر و آرد ذرت را در كاسه بزرگی با هم مخلوط كرده و درب آن را گذاشته و بمدت 30 دقیقه یا یك شب در یخچال قرار دهید . كمی روغن را در ماهیتابه گرم كرده و حدود یك چهارم گوشت را بمدت چند دقیقه در آن سرخ كنید و از ماهیتابه خارج كرده و این كار را با باقی روغن و گوشت تكرار كنید . گوشت را مجددا با باقی چاشنی , مخلوط آرد ذرت اضافی و آب , ژله آب گوشت خرد شده به ان اضافه كرده و بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۱ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #32
RE: طباخی چینی
خوراك مرغ با گشنیز

مواد لازم :

گوشت سینه مرغ بدون پوس 250 گرم
پیاز سبز 1 عدد
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
آب مرغ 0.5 فنجان
آرد ذرت 1 قاشق مرباخوری
گشنیز 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز 0.25 قاشق مرباخوری
سیر 0.25 عدد
شكر 0.25 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

سینه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده , پیازچه و زنجبیل را نیز بصورت خلالهای باریكی خرد كنید . قطعات مرغ را بپزید بطوریكه پس از پخت نصف فنجان آب آن باقی بماند.
آب مرغ را با آرد ذرت مخلوط كرده و پیازچه , زنجبیل , گشنیز , فلفل , سیر و شكر را افزوده و بپزد تا سس بجوشد و غلیظ شود . قطعات مرغ را در شش بشقاب تقسیم نموده و سس را روی آن پخش كنید و سرو نمایید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۲ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #33
RE: طباخی چینی
بلدرچین كبابی با چاشنی عسل
مواد لازم :

گوشت بلدرچین 6 عدد
سس سویا 2.5 قاشق سوپخوری
ادویه 0.25 قاشق مرباخوری
زنجبیل 0.5 قاشق مرباخوری
عسل 2 قاشق سوپخوری
روغن 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

بلدر چین را در امتداد طول سینه از وسط نصف كنید و آن را در قابلمه آبجوش قرار داده و بمدت یك دقیقه بجوشانید و ابكش كنید , سس سویا , ادویه و زنجبیل را با هم در كاسه ای مخلوط كرده و بلدرچین را به آن افزوده و بهم بزنید , درب كاسه را گذاشته و بمدت یك ساعت كنار بگذارید و گاهی بلدر چین ها را برگردانیده سپس آنها را خارج كرده و دو بار كاملا با عسل چرب كنید و روی صفحه فلزی قرار دهید و بمدت 30 دقیقه صبر كنید تا خشك شوند , بلدر چین ها را بمدت 15 دقیقه روی شعله ملایم گاز سرخ كنید و بطور مرتب برگردانده و با روغن چرب كنید یا بمدت 30 دقیقه روی صفحه فلزی در فر قرار دهید.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۲ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #34
RE: طباخی چینی
برنج و آناناس چینی

مواد لازم :

آناناس تازه 1 عدد
برنج 2 فنجان
پیاز سبز خرد شده 4 عدد
پودر كاری 1 قاشق مرباخوری
فلفل سبز دلمه ای 1 عدد
شاه بلوط 140 گرم
سس سویا 2 قاشق مرباخوری
بادام بو داده با نمك 0.25 فنجان

طرز تهیه :

آناناسها را در امتداد طول آنها از وسط نصف كنید و میوه آنها را بدون اینكه پوست آن بشكند خارج كرده و ریز خرد كنید , برنج را بمدت 12 دقیقه در آبجوش بپزید و آبكش كنید , برنج را در كاسه ای با پیازچه , پودر كاری , فلفل دلمه ای , بلوط خرد شده , سس سویا و آناناس مخلوط كرده و این مخلوط را با قاشق داخل پوسته های آناناس بریزید و با كاغذ فویل محكم بپیچید و بمدت 20 دقیقه روی شعله ملایم گاز یا بمدت 10 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید , قبل از سرو كردن بادامها را روی آن پخش كنید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #35
RE: طباخی چینی
بستنی میوه ای با چاشنی نارگیل

مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد
شكر 0.5 فنجان
خامه زده شده غلیظ 0.3 لیتر
توت فرنگی 500 گرم
نارنگی 310 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

تخم مرغها را در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم گاز بدون اینكه بجوشد بهم بزنید تا كف كند سپس از روی گاز برداشته و در كاسه بزرگی بریزید و در دمای اتاق كنار گذاشته تا خنك شود . خامه را بهم یزنید تا سفت شده و بصورت كف نوك تیزی روی قاشق بایستد و ان را به مخلوط تخم مرغ بیافزایید . توت فرنگی را د مخلوط كن بریزید تا بصورت پوره شود و آن را به مخلوط خامه افزوده و بهم بزنید . مخلوط را در قالب كیك گودی بریزید و درب آن را گذاشته و بمدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا تقریبا یخ ببندد سپس آن را در كاسه ای بر گردانده و با هم زنی برقی بهم بزنید تا نرم شود و مجددا در قالب ریخته و روی آن را بپوشانید و بمدت چند ساعت یا یك شب در فریزر گذاشته تا شكل بگیرد و ان را با سس نارنگی سرو نمایید و با برشهای نارنگی تزئین كنید.

سس نارنگی :
برشهای نارنگی را از قوطی كمپوت خارج نموده و نصف شربت ان را نگه دارید ( در صورتیكه به كمپوت نارنگی دسترسی ندارید خود ان را تهیه كنید ) نارنگی ها را در مخلوط كن ریخته تا بصورت پوره شوند سپس پوره را با شربت نارنگی , آب پرتقال مخلوط آب و آرد ذرت در ماهیتابه ریخته و گرم كنید تا سس بجوشد و غلیظ شود .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #36
RE: طباخی چینی
استیك با چاشنی فلفل سیاه
مواد لازم :

گوشت راسته گوساله 750 گرم
پیاز 2 عدد
روغن كنجد 0.5 قاشق مرباخوری
شكر 2 قاشق مرباخوری
زنجبیل 2 قاشق مرباخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه 2 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

گوشت را مدت كوتاهی در فریزر قرار دهید تا كمی یخ بزند سپس خارج كرده و به قطعات نازك خرد كنید , گوشتها را با پیاز , روغن كنجد , شكر , زنجبیل , سس سویا و آبلیمئ در كاسه ای مخلوط كرده و درب آن را گذاشته و بمدت چند ساعت یا یك شب در یخچال بگذارید سپس آنها را روی شعله زیاد كباب كنید تا نرم شده و بپزند .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #37
RE: طباخی چینی
میگو شانگهای


مواد لازم :

  • یک و نیم کیلو میگوی متوسط با پوست
  • 4 قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
  • 4 خلال زنجبیل تازه
  • 3 عدد پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت )
  • 4 قاشق سوپ خوری سس سویا
  • 3 قاشق سوپ خوری شکر
  • 2 قاشق چای خوری سرکه


طرز تهیه :
پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید . پوست و دم را جدا نکنید .
روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .



امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #38
RE: طباخی چینی
نودل کنجدی | غذای چینی



مواد لازم :

  • 250 گرم نودل
  • 2 قاشق چای خوری روغن کنجد
  • نصف فنجان کنجد
  • نصف فنجان آب مرغ ( یا پودر مرغ و آب )
  • 2 قاشق سوپ خوری شکر
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری فلفل
  • یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • نصف قاشق چای خوری سیر آسیاب شده
  • نصف فنجان جوانه لوبیا
  • دو قاشق چای خوری سرکه
  • یک چهارم فنجان خیار خرد شده
  • یک قاشق چای خوری موسیر خرد شده


طرز تهیه :
نودلها را پخته و سپس با آب سرد بشویید . آب آن را گرفته به آن روغن کنجد بزنید . در یک کاسه دیگر ، دانه های کنجد ، آب مرغ ، شکر ، نمک ، فلفل ، سیر ، زنجبیل و سرکه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید . نودل و جوانه لوبیا را به مخلوط فوق اضافه کرده و مخلوط کنید . نودل ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته ، با یک لفاف پلاستیکی بپوشانید ، در یخچال به مدت 2 ساعت نگهدارید .
روی آن را با خیار و موسیر تزیین کنید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #39
RE: طباخی چینی
رومارکی | غذای چینی



مواد لازم :
  • جگر مرغ نیم کیلو
  • 12 باریکه گوشت گاو
  • یک چهارم فنجان سس سویا
  • نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • نصف قاشق چای خوری پودر چیلی

طرز تهیه :

جگر ها را به دو نیم کرده ، باریکه های گوشت را نیز از وسط به دو نیم کنید . هر یک از باریکه های گوشت را دور یک نیمه جگر بپیچید و با خلال دندان انتهای آن را محکم ببندید . آنها را داخل یک سینی پخت گذاشته ، سس سویا را با ادویه جات مخلوط کرده روی گوشتها بریزید . نیم ساعت آن را در یخچال گذاشته و کباب پز را از قبل داغ کرده ، گوشتها را از همه طرف به مدت 20 دقیقه برشته کنید تا ترد شوند . روماکی ها را بصورت داغ سرو کنید .


امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #40
RE: طباخی چینی
مرغ ترش چینی



مواد لازم :

  • یک و نیم کیلو سینه مرغ با استخوان
  • یک قاشق سوپ خوری سرکه
  • یک قاشق سوپ خوری سس سویا
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • 2 عدد تخم مرغ
  • یک چهارم فنجان آرد ذرت
  • نصف قاشق چای خوری بکین پودر
  • 2 فنجان روغن گیاهی
  • یک سوم فنجان شکر
  • یک قاشق سوپ خوری آرد ذرت
  • یک فنجان آب مرغ
  • یک قاشق سوپ خوری آب لیمو
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک عدد لیمو
  • 2 قاشق سوپ خوری روغن گیاهی


طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، مرغ را با سرکه ، سس سویا و نمک را هم مخلوط کرده به مدت 15 دقیقه آن را کنار بگذارید .
در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، آرد ذرت و بکین پودر را هم زده تا شبیه خمیر شود . دریک ماهیتابه ، روغن را داغ کرده ، مرغ ها را پس از اینکه با خمیر پوشاندید ، در روغن سرخ کنید .
شکر را با آرد ذرت ، آب مرغ ، آب لیمو و یک قاشق چای خوری نمک با مخلوط کنید .
لیمو را برش نازک بزنید ، در یک ماهیتابه دو قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده ، لیموها را داخل آن ریخته و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید . مخلوط آرد ذرت را به آهستگی به آن اضافه کنید .
سس را روی مرغ ریخته و سرو کنید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.