به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طباخی چینی

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #41
RE: طباخی چینی
رولت بیف و پیازچه | غذای چینی




مواد لازم :

  • یک قطعه گوشت استیک
  • نصف فنجان سس سویا
  • 3 حبه سیر
  • نصف فنجان زنجبیل تازه
  • یک پر فلفل سیاه
  • نصف فنجان سس هویسن
  • یک دسته پیازچه


طرز تهیه :
در یک ظرف کم عمق ، سس سویا، سیر ، زنجبیل ، پیازچه ، روغن و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید . گوشت را شب قبل در سرکه و نمک و ادویه بخوابانید.
کباب پز را داغ کرده ، استیک را به فاصله 10 سانتی از کباب پز برشته کنید . هر طرف آن را به مدت 5 دقیقه برشته کنید تا نیم پخته شود . آن را برش های ضخیم بزنید ، قطعات آن 5 در 10 سانتیمتری باشد . سس هویسن را دو طرف گوشت بمالید . مخلوط پیازچه را داخل گوشت ریخته ، گوشت را بپیچید . استیکها را داخل یک سینی بچینید . روی سینی را با یک لفاف پلاستیکی محکم بپوشانید . در یخچال بگذارید تا خنک شود .


سس هویسن : ترکیبی از سویای تخمیر شده ، سرکه ، سیر و فلفل است .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #42
RE: طباخی چینی
خوراک اردک و بادام | غذای چینی


مواد لازم :

  • نیم کیلو گوشت اردک
  • دو قاشق سوپ خوری روغن
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • دو قاشق سوپ خوری سویا سس
  • دو ساقه کرفس
  • 100 گرم قارچ
  • 200 گرم نخود فرنگی
  • یک فنجان آب مرغ
  • 2 قاشق چای خوری آرد ذرت
  • 100 گرم بادام بو داده


طرز تهیه :
گوشت اردک را برشهای بسیار نازک بزنید . روغن را داغ کرده ، گوشت اردک را نمک زده و در روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا ترد شود . سس سویا را به آن اضافه کرده وهم بزنید . کرفس و قارچ را شسته و خرد کنید . آنها را به همراه نخود به اردک بیفزایید و یکی دو دقیقه آن را بپزید . آب مرغ را به آن افزوده ، 5 دقیقه آن را بجوشانید . آرد ذرت را با کمی آب مخلوط کرده ، آن را نیز به غذا بیفزایید . آن را هم بزنید تا آب غذا غلیظ شود . در آخر بادام را نیز به آن افزوده و سپس سرو کنید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۶ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #43
RE: طباخی چینی
غذای مخصوص چینی






مواد لازم :

  • نیم کیلو گوشت راسته بی استخوان
  • نیم کیلو سینه مرغ با استخوان
  • نیم کیلو فیله ماهی
  • نیم کیلو میگو
  • نیم کیلو کلم
  • 250 گرم قارچ
  • آب لیمو
  • 150 گرم نخود فرنگی با غلاف
  • 2 عدد پیازچه
  • دو دسته اسفناج
  • 250 گرم شاه بلوط پخته و قاچ شده
  • 6 فنجان آب مرغ
  • سس شیرین و سس ترش
  • سس سویا
  • خردل
  • 150 گرم رشته نودل
  • تره فرنگی خرد شده
  • لازم به توضیح است که نیازی نیست تمام مواد بالا را در اختیار داشته باشید . آنچه مهم است ترکیبی از چند گوشت و سبزیجات مختلف است که به ذائقه شما بستگی دارد .


طرز تهیه
گوشت مرغ ، راسته و فیله را در فریزر بگذارید تا کمی منجمد شود اما یخ نزند . گوشت راسته و گوشت مرغ را برشهایی به قطر یک سانتیمتر و طول 5 سانتیمتر بزنید . ماهی را به قطعات 2 سانتی برش بزنید . پوست و رگ میگو را گرفته ، کلم را نیز خرد کنید . قارچها را خرد کرده روی آن آب لیمو بریزید . نخودها را قاچ بزنید . پیازچه را قاچ زده و خرد قطعه قطعه کنید . اسفناج ها را پاک کرده و ساقه های درشت آن را دور بریزید . گوشت راسته ، مرغ ، ماهی ، میگو ، کلم ، قارچ ، نخود ، پیازچه ، برگ اسفناج ، تره فرنگی ، شاه بلوط ، را به ردیف در یک ماهیتابه بزرگ بچینید . آب مرغ را به جوش آورید . آن را روی مواد بریزید . آن را روی حرارت ملایم گذاشته و صبر کنید تا پخته شوند .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۷ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #44
RE: طباخی چینی
گوشت دنده کبابی | غذای چینی



مواد لازم :

  • 2 قطعه دنده بریده نشده هر قطعه یک کیلو
  • 3 حبه سیر آسیاب شده
  • نصف فنجان سس گوجه فرنگی
  • نصف فنجان سس لوبیای شیرین
  • نصف فنجان سس سویا
  • - یک چهارم فنجان سرکه


طرز تهیه :
چربیهای اضافی را از دنده ها جدا می کنیم . دنده ها را در یک ماهیتابه نه چندان گود قرار می دهیم . بقیه مواد را با هم مخلوط کرده آن را روی دو طرف دنده ها بریزید و حداقل دو ساعت صبر کنید . صفحات فر را ، یکی در بالا و دیگری را در پایین فر قرار دهید . فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت از قبل داغ کرده ، دنده ها را از عرض و بالای صفحات به سیخ بکشید . روی صفحات کمی آب بریزید تا چربیهای آب شده از دنده ها روی آن ریخته شود . به مدت 45 دقیقه آنها را برشته کنید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۷ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #45
RE: طباخی چینی
طرز تهیه تست میگو چینی



مواد لازم :

میگوی پاک کرده 200 گرم
پیازچه ی خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سفیده ی تخم مرغ 1 عدد
زنجبیل تازه ی رنده شده 1 قاشق چای خوری
کره ی پاستوریزه 20 گرم
نان تست 6 عدد
سویا سس 4- 3 قاشق غذاخوری
کنجد 100 گرم
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم (حدود 150 گرم)
کاهوی خرد شده 7-6 برگ



طرز تهیه :

سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. میگو را به مدت 10 دقیقه در این سس بخوابانید. پیازچه، سفیده ی تخم مرغ، زنجبیل و کره را با هم مخلوط نمایید. میگو را روی تخته ی آشپزخانه ساطوری و ریز کنید و با مواد بالا مخلوط نمایید. مایه را به نسبت مساوی روی نان های تست بمالید و روی آن کنجد بپاشید.


در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. نان های آماده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود و همراه با کاهو سرو کنید.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۱۸ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #46
RE: طباخی چینی
مخلوط توپی میگو و قارچ


شما می توانید در صورت تمایل این مخلوط توپی را تا مرحله سرخ كردن آن از یك روز قبل آماده نمایید و هنگام سرخ كردن آنها را در آرد ذرت بغلطانید ...

مواد لازم :

قارچ 250 گرم
میگو تاره 375 گرم
گوشت مغز ران گوساله 125 گرم
پیاز سبز خرد شده 3 عدد
بادام 2 قاشق سوپخوری
خیار شور 0.25 فنجان
سس سویا 2 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
روغن 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

شما می توانید در صورت تمایل این مخلوط توپی را تا مرحله سرخ كردن آن از یك روز قبل آماده نمایید و هنگام سرخ كردن آنها را در آرد ذرت بغلطانید . همچنین می توانید آنها را بجای سرخ كردن با بخاربپزید كه حدود 10 دقیقه طول می كشد .
قارچها را تمیز كرده و بمدت یك الی دو دقیقه در آب بپزید , میگو ها را تمیز كرده و پوست بكنید , میگو و گوشت را چرخ كنید و پیازچه , بادام , خیار ترشی , سس سویا و آرد ذرت را افزوده و مخلوط كنید , این مخلوط را به شكل توپ فرم دهید و وسط هر توپ یك قارچ قرار دهید. توپها را در آرد ذرت بغلطانید تا آغشته به آرد شده و در روغن داغ سرخ كنید و سرو نمایید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۲۳ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #47
RE: طباخی چینی
طرز تهیه برنج سرخ کرده چینی
پیروی از دستور العمل برنج سرخ کرده ای که در این جا آمده آسان تر از آن چیزی است که شما فکر می‌کنید. برنج سرخ کرده یکی از راه‌های مناسب برای استفاده از غذا‌های باقی مانده در یخچال است.

تاریخچه برنج سرخ کرده



برنج سرخ کرده از یانچاو که یک استان در چین است سرچشمه گرفته است و برای مصرف باقی مانده ی غذا‌ها استفاده می‌شد
. و علاوه بر برنج از دیگر مواد باقی مانده نیز در این غذا استفاده می‌شد. این غذا بدون هیچ پیش غذا یا غذای همراهی سرو می‌شود.

در اصل این غذا از ترکیب گوشت، غذاهای دریایی، سبزیجات، برنج و باقیمانده ی سس‌هایی روز‌های قبل که کل این مواد با روغن بادام زمینی درست می‌شود.



دستور العمل اصلی برنج سرخ کرده


مواد لازم:

2 قاشق سوپ خوری سس سویا یا سس ماهی (بستگی به سلیقه غذایی دارد)
2/1 قاشق سوپ خوری نمک
1 قاشق سوپ خوری فلفل سفید
2 قاشق سوپ خوری شکر
روغن بادام زمینی
2 قاشق سوپ خوری سیر ریز شده
2 قاشق سوپ خوری فلفل چیلی تازه ریز شده
2 پیاز سبز ریز شده
2 فنجان برنج سفید روز‌های قبل
1 فنجان گوشت یا سبزی یا هر دو که از روز‌های قبل باقی مانده باشد

در یک کاسه کوچک، سویا سس ( یا سس ماهی)، نمک، فلفل، و شکر را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. ماهی تابه خود را گرم کنید و به اندازه ا که یک پوشش از روغن روی آن ایجاد شود
روغن بادام زمینی در آن بریزید. حرارت را کم کنید بعد سیر، چیلی و پیاز سبز را اضافه کنید. بعد آن‌ها را برای 10 تا 30 ثانیه هم بزنید. حرارت را زیاد کرده و برنج را به آن اضافه کنید. گوشت و سبزی‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا روغن با تمام مواد به خوبی مخلوط شود. سس را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا داغ شوند و بلافاصله آن را سرو کنید.
در دستور العمل پخت برنج سرخ کرده می‌توان تغییراتی را ایجاد کرد

سابگوم


برنج سرخ کرده دستور العمل‌های متفاوتی دارد. شما هر چیزی را که در یخچال دارید را می‌توانید
به دیگر مواد بالا اضافه کنید. شما می‌توانید فکر کنید یک برنج سرخ کرده درهم برهم است.

گوشت

شما می‌توانید گوشت بریانی یا پخته را هم به برنج سرخ کرده اضافه کنید. برای این کار باید چند دقیقه قبل از اضافه کردن گوشت آن را در سویا سس قرار دهید بعد آن را به برنج اضافه کرده و سرخ کنید.

مرغ
باقیمانده مرغ را نیز می‌توان با برنج سرخ کرد. برای این کار باید مرغ خود را از هرگونه پوست و چربی پاک کنید
. قبل از این که آن را به برنج اضافه کرده و سرخ کنید در سویا سس قرار دهید.

سبزیجات

بعضی از سبزیجات مردمی را می‌توان به برنج اضافه کرد.
سبزی‌هایی مثل هویج، پیاز و کرفس را باید قبل از اضافه شدن خوب ریز کرد و در سویا سس یا سس ماهی قرار داد.
آناناس
یک تکنیک جالب برای اضافه کردن مزه ی ترش و شیرین اضافه کردن مقداری آناناس به برنج است. در اینجا باید دقت داشت که

آناناس نباید زیاد حرارت ببیند تا شکل خود را از دست دهد.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۲۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #48
RE: طباخی چینی
سالاد رشته چینی


یک لیوان مرغ پخته‌ي خرد شده
• یک لیوان جعفری خرد شده
• یک لیوان هویج رنده شده
•2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• 1/4 لیوان مایونز
• 1/4 لیوان خامه
• یک بسته نودل (رشته چینی)

اول سس مایونز را با خامه مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم. در یک ظرف سالاد مرغ و جعفری و پیاز خرد شده و هویج رنده شده را با هم مخلوط کرده و مخلوط سس و خامه را به آن اضافه می‌کنیم . در آخر (قبل از سرو غذا) نودل را به روش بالا آبکش کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم

غذای چاینییز چون هم سبزیجات داره و هم گوشت و از طرفی نیمه سرخ‌کرده هم هست مورد علاقه خیلی‌ها وبخصوص نوجوانها و بچه‌هاست . تو اکثر فیلمهای امریکایی آدمها (بخصوص پلیسها) همه یک پاکت کاغذی (مقوایی) دستشونه و دارن با چاپ‌سویی (chop suey) یا چوبهای چینی چاینییز می‌خورن !

اگه غذای خاصی رو دوست دارید حتما بگید تا اگه بلد بودیم در موردش بنویسم. امیدوارم از خوردن چاینییز در کنار خانواده لذت ببرید این غدا تقریبا سریع آماده می‌شه و بسیار خوش‌خوراک است

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۲۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #49
RE: طباخی چینی
خوراک مرغ و جوانه ماش



مواد لازم(برای 4 نفر)
سینه مرغ:2 تکه کامل
قارچ:یک بسته متوسط
جوانه ماش: یک بسته
پیاز:یک عدد متوسط
سیر: ا تا دو حبه
سس خردل به مقدار لازم
نمک فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را 25 دقیقه میپزیم.و بعد آن را به شکل ریش ریش شده در می آوریم.
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم.
قارچ را به ورقه های نازک خرد کرده و به پیاز می افزاییم و برای جلوگیری از سیاه شدن آن کمی آب لیمو اضافه می کنیم.
حدود 5 دقیقه بعد به آنهل جوانه ماش را هم می افزاییم و در انتها مرغ را هم همراه بقیه مواد تفت می دهیم.
دقایقی بعد ادویه جات را اضافه می کنیم.درب ظرف را می گذاریم و
صبر می کنیم تا آب قارچ و جوانه ها جمع شود.
در انتها سس خردل را اضافه می کنیم.
این غذا را با سس گوجه فرنگی و سبزیجات می توانیم مصرف کنیم.
این غذا به خاطر داشتن جوانه ماش سرشار از ویتامینهای گروه ب است

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۲۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,043.29

ارسال: #50
RE: طباخی چینی
مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو چینی

مواد لازم برای 4 نفر:
مرغ متوسط=4 عدد
گردوی خرد کرده=1 فنجان
سفیده تخم مرغ=2 عدد
روغن مایع=2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع برای سرخ کردن=به حد کافی
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
هر یک از قطعات مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده،کمی نمک و فلفل به آنها می زنیم. سفیده تخم مرغ را با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن مخلوط کرده،هم می زنیم تا کف کند؛روغن فراوان را در ظرف گودی داغ می کنیم،به حدی که دود نکند؛حرارت را ملایم نموده،قطعات را در سفیده می زنیم و در گردوی خرد کرده می غلتانیم و آنها را تک تک در روغن می اندازیم؛گاهی زیر و رو می کنیم؛وقتی طلایی شدند،آنها را با کفگیر از روغن خارج کرده،در دیس می چینیم و روی آن مقداری گوجه فرنگی خرد کرده و فلفل دلمه سبز خلال شده و مقداری زیتون سیاه می ریزیم.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۲۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.