به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طباخی چینی

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #51
RE: طباخی چینی
سوپ سبزی و گوشت چینی

مواد لازم :

سبزی 125 گرم
گوشت گاو 125 گرم
آب گوشت 2 فنجان
شراب شری 1 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق سوپخوری
ادویه 0.33 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

سبزیهائی از قبیل اسفناج ، کرفس ، لوبیا سبز و کلم پیچ را خرد نموده گوشت را قطعه قطعه کنید . آب گوشت را چوش آورده ، قطعات گوشت را در آن بریزید .
پس از اینکه قطعات گوشت پخته شد آن را بکمک صافی جدا نموده شراب شری را در سوپ ریخته همش بزنید .
سپس سبزیجات را بسوپ افزوده و پخته که شد ، قطعات پخته گوشت را در ظرف سوپخوری ریخته ، سوپ را رویش بریزید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۲۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #52
RE: طباخی چینی
کله شیر چینی

مواد لازم :

گوشت گاو 500 گرم
قارچ 2 دانه
پیاز سبز 2 دانه
كرفس خرد شده 12.5 گرم
كلم 12.5 گرم
زنجبیل قدری
میگو تاره 1 قاشق مرباخوری
شراب شری 2.5 قاشق سوپخوری
سس چینی 2 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق مرباخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
شكر 1.5 قاشق مرباخوری
آب مرغ 1 فنجان

طرز تهیه :

قارچ ، پیازچه ، میگو و زنجبیل را ریز خرد نموده آنرا با گوشت قیمه شده ، مخلوط کنید . سپس شراب شری و سس سویا و نمک و شکر را با آن مخلوط کرده چهار دانه کوفته درست کنید .
روغن را در ماهی تاوه ریخته همینکه خوب داغ شد ، سیری را که قبلا خرد کرده اید در آن ریخته کمی همش زده کوفته ها را روی سبزی گذاشته آبگوشت جوجه را رویش بریزید و بگذارید مدت 15 دقیقه بجوشد .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۸ فرو ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #53
RE: طباخی چینی
جگر سیاه سرخ شده چینی

مواد لازم :

موز 1 عدد
قارچ 1 عدد
پیاز سبز 1 عدد
سیر 1 عدد
روغن 0.25 فنجان
اسفناج 10 شاخه
زنجبیل قدری
سس چینی 2 قاشق سوپخوری
شراب شری 1 قاشق مرباخوری
شكر 1 قاشق مرباخوری
نمك 1 قاشق مرباخوری
گلابی , بارلت , تازه 1.5 قاشق مرباخوری
آب 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید . سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آنرا با مواد فوق مخلوط کنید .
سپس روغن در تاوه ریخته ، داغ که شد مواد فوق الذکر را در آن بریزید و سرخ کنید . همینکه کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت ، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید ، همینکه جا افتاد ، خوراک را از روی آتش بردارید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۸ فرو ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #54
RE: طباخی چینی
چلو چینی

مواد لازم :

برنج 3 فنجان
آب 4.5 فنجان

طرز تهیه :

آب را جوش آورده ، برنج را در آن بریزید ، و در موقعیکه آب هنوز در حال جوش زدن است دیگ را گذاشته ، آتش را کم میکنیم بگذارید چلو مدت 20 دقیقه دم بکشید
نسبت آب به برنج در مورد هر برنج فرق میکند ، دستور فوق برای برنج دم سیاه است ، برای برنجهای کوتاه مثل برنج چمپا باید کمی کمتر آب برداشت

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۸ فرو ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #55
RE: طباخی چینی
سوپ مخلوط چینی

مواد لازم :

گوشت سینه مرغ بدون پوس 400 گرم
روغن كنجد 0.5 قاشق مرباخوری
اسفناج 0.5 فنجان
میگو تاره 250 گرم
گوشت راسته گوساله 125 گرم
گوشت ران مرغ بدون پوست 1200 گرم
گوشت ماهیچه گوسفندی 2 عدد
كرفس خرد شده 125 گرم
فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری
برگ بو 3 عدد
خمیر نان سفید 125 گرم
گوشت چرخ كرده 125 گرم
كلم 0.5 عدد
سس چینی 2 قاشق مرباخوری
زنجبیل 0.5 قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه :

ایتدا موارد زیر را بروی مواد اولیه انجام دهید :
سینه مرغ را خرد کنید ، و ران مرغ را آب پز کنید ، میگو ها پوست بکنید ، هویج ها را خرد کنید ، ساقه کرفس را نیز خرد کنید ، خمیر را به 18 قطعه مربی در آورید ، زنجبیل را رنده کنید ، کلم را خرد کنید و تخم مرغ را بزنید .
مایع این سوپ را می توانید از یک روز قبل از سرو آن آماده کنید . رشته ها را چند ساعت قبل از پخت غذا تهیه کرده و در یخچال بگذارید و روی آنها را با دستمال مرطوبی بپوشانید . سس سویا را سر میز غذا سرو نمائید تا هر ... مطابق میل خود از آن استفاده نماید .
تهیه مخلوط رشته :
اسفناج را به قطعات 5 سانتی متری خرد کنید . مایع سوپ را گرم کنید و روغن کنجد ، سینه مرغ و اسفناج خرد شده را به آن بیافزایید تا بمدت 2 دقیقه بجوشند. میگو و گوشت راسته را اضافه کرده و بمدت چند دقیقه دیگر بجوشانید سپس خمیر های بقچه ای را افزوده و بمدت یک دقیقه آنها را گرم کنید .
تهیه مایع سوپ :
تمام مواد را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و آب را اضافه کرده و آن را بجوشانید سپس با حرارت ملایم بپزند و آن زا صاف کنید . دقت نمایید بقدری آب بریزید که پس از صاف کردن حدود 2 لیتر از این مایع داشته باشید . پس از خنک شدن آن را بمدت یک شب در یخچال قرار دهید و هنگام استفاده چربی روی آن را جدا کنید .
طرز تهیه خمیر بقچه ای :
مرحله 1) گوشت چرخ کرده ، کلم برگ ، سس سویا ، روغن کنجد و زنجبیل را با هم مخلوط کرده و روی هر لایه خمیر یک قاشق چایخوری از این مخلوط را بریزید . خمیر را با تخم مرغ چرب منید و آنها را بصورت اریب از وسط تا بزنید .
مرحله 2) دو گوشه مثلث را با تخم مرغ چرب کرده و بهم بچسبانید . بقچه های خمیر را در قابلمه آبجوش فرو کرده و درب آن را نگذارید تا بپزند و خمیر ها روی آب شناور شوند سپس شعله زیر آن را کم کرده تا بمدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و آبکش کنید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۸ فرو ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #56
RE: طباخی چینی
مرغ سوخاری با چاشنی لیمو چینی

مواد لازم :

گوشت سینه مرغ بدون پوس 600 گرم
آب لیموترش 0.35 فنجان
شكر 2 قاشق سوپخوری
سس چینی 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 3 قاشق مرباخوری
روغن 2 قاشق مرباخوری
آب مرغ 0.25 فنجان

طرز تهیه :

زو روی قطعات مرغ بریزید و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید . آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید . روغن را ماهیتابه گرم کرده و مرغها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی انها گرفته شود . مایتابه را تمیز کنید و چاشنی ای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود . آن را روی مرغها بریزید و سرو نمائید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۸ فرو ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #57
RE: طباخی چینی
نخود فرنگی و مارچوبه چینی

مواد لازم :

نخود فرنگی 250 گرم
مارچوبه 100 گرم
روغن كنجد 1 قاشق مرباخوری
كنجد 1 قاشق مرباخوری
عسل 2 قاشق مرباخوری
زنجبیل 0.25 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

سرو و ته پوست نخود فرنگی را جدا کرده و انتهای مارچوبه ها را با پوست کن نازک پوست بکنید و آنها را بصورت مورب برش بزنید مارچوبه ها را در آبجوش بپزید تا نرم شوند سپس آبکش کرده و با آب سد بشوئید نخود فرنگی ها را نیز در قابلمه آبجوش ریخته و فرا آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا تازه شوند روغن کنجد و دانه کنجد را در ماهیتابه گرم کرده و نخود فرنگی ، مارچوبه ها ، عسل و زنجبیل را بیافزایید و تفت دهید سپس سرو نمایید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۸ فرو ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #58
RE: طباخی چینی
خوراک فیله گوساله چینی

مواد لازم :

گوشت مغز ران گوساله 500 گرم
سس چینی 3 قاشق مرباخوری
سیر 1 عدد
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 2 قاشق مرباخوری
قارچ كنسرو شده 2 قاشق مرباخوری
آب 50 گرم
آب لیموترش 0.25 فنجان
شكر 3 قاشق مرباخوری
روغن 3 قاشق مرباخوری
پیاز 1 عدد
هندوانه 1 عدد
فلفل سبز دلمه ای 1 عدد
فلفل قرمز دلمه ای 1 عدد
سركه 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

گوشت را بصورت رشته های باریکی خرد کنید و در کاسه ای با چاشنی سرکه ، سیر ، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا ، سس قارچ ، آب ، آبلیمو و شکر مخلوط کنید . 1 قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید . باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و بمدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و بمدت 2 دقیقه دیگر بهم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید . مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بهم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری : با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک ، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ می شود . همچنین با مخلوط سرکه ، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۸ فرو ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #59
RE: طباخی چینی
مخلوط برنج چینی

مواد لازم :

قارچ 4 عدد
برنج 2 فنجان
روغن كنجد 1 قاشق مرباخوری
پیاز 1 قاشق سوپخوری
سیر 1 عدد
زنجبیل 1 عدد
پیاز سبز 2 دانه
فلفل قرمز دلمه ای 1 عدد
ذرت كنسرو شده 0.5 فنجان
خیار 4 عدد
نخود فرنگی 100 گرم
سس چینی 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

روی قارچهای خشک آبجوش بریزید و درب کاسه را گذاشته و بمدت 20 دقیقه کنار بگذارید سپس آبکش کرده و سابقه آنها را جدا کنید و کلاهک قارچها را خرد کنید .
برنج را 12 دقیقه بجوشانید تا نرم شده و آبکش کنید . روغن و روغن کنجد را در ماهیتابه گرم کرده و سیر ، زنجبیل ، پیازچه و فلفلها را افزوده و بمدت 1 دقیقه تفت دهید . قارچها ، ذرت ، خیار و نخود فرنگی را اضافه کنید و بمدت 2 دقیقه بهم بزنید . سس سویا و سپس برنج را بیافزایید و بهم بزنید تا گرم شوند.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری : زنجبیل را رنده کنید ، پیاز چه را خرد کنید ، فلفل دلمه ای قرمز را خرد کنید ، نخود فرنگی را پوست بکنبد و خیار ها را خرد کنید و دانه های آن را جدا کنید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۸ فرو ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,045.29

ارسال: #60
RE: طباخی چینی
گوشت راسته کبابی چینی

مواد لازم :

گوشت راسته گوساله 1000 گرم
عسل 1 قاشق سوپخوری
پیاز 1 قاشق سوپخوری
ادویه 0.25 قاشق مرباخوری
سس چینی 1 قاشق سوپخوری
سس چینی 2 قاشق سوپخوری
سیر 1 عدد

طرز تهیه :

گوشت راسته را در ظرف پیرکسی قرار دهید. باقی مواد را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی گوشت بریزید و بمدت 20 دقیقه در فر با حرارت بالا بپزید سپس شعله آن را کمتر کرده و بمدت 20 دقیقه دیگر در فر با حرارت متوسط بپزید تا بپزد و ضمن سرخ شدن گاهی آن را چرب کنید.
همچنین بدانید سس چینی مخلوط مواد فوق است : لوبیا ، سیر و پیاز پوره شده

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
جمعه ۱۸ فرو ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.