به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طباخی چینی

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #1
طباخی چینی
اردک سرخ شده همراه با سس میوه | غذای چینی
مواد لازم :

گوشت مرغابی 1 عدد
عسل 2 قاشق سوپخوری
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
روغن 1 قاشق سوپخوری
پرتقال 2 عدد
آب پرتقال 1 فنجان
آب لیموترش 0.25 فنجان
آب مرغ 0.25 فنجان
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
كمپوت هلو 425 گرم
آناناس كنسرو شیرین 450 گرم

طرز تهیه :

این غذا را با مخلوط یك قاشق غذا خوری سس فلفل و یك قاشق چایخوری سس سویا سرو نمایید .
اردك را تمیز كرده و گردن آن را جدا كنید و بشوئید , داخل و خارج اردك را با مخلوط سس سویا و عسل چرب كنید و در ظرفی قرار داده و بدون اینكه درب آن را بگذارید بمدت یك شب در یخچال قرار دهید تا چاشنی آن كاملا جذب گوشت اردك شود. اردك را با روغن چرب كنید و بمدت یك ساعت در فر با حرارت متوسط بپزید سپس آن را خارج كرده و به قطعات كوچك خرد كنید و با سس میوه سرو نمایید .

طرز تهیه سس میوه :
پرتقال را پوست كنده و قاشهای آن را جدا سازید و پوست نازك اطراف هر قاشق آن را بكنید , آب پرتقال , عسل , آبلیمو , سس سویا , آب مرغ و مخلوط آرد ذرت و آب را در ماهیتابه ریخته و روی گاز قرار داده و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , گلابی , آناناس و پرتقالها را بیافزایید و مخلوط كنید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۵۴ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #2
RE: طباخی چینی
Tsoغذايي بسيار ساده و زود پخت است،اين غذا با داشتن مواد اوليه مغذي ،وعده اي بسيار لذيذ و مناسب را تشکيل مي دهد.



مواد لازم:



2عدد سينه مرغ تکه تکه شده



2 عدد تخم مرغ



کورن فلکس ( برشتوک)



5 قاشق غذاخوري سس سويا



نمک و فلفل و کمي شکر



طرز تهيه :



تخم مرغ ها را خوب بزنيد و ادويه را به آن اضافه کنيد ,حالا مرغ ها را
دورن آن بخوابانيد و کورن فلکس ها را کمي خرد کرده و مرغ را درون آن
بگردانيدو در روغن سرخ کنيد .( البته مي توانيد مرغ ها را بدون اينکه داخل
تخم مرغ بزنيد و آغشته به کورن فلکس کنيد ، در روغن سرخ کنيد) .



در ظرفي ديگر سس سويا و فلفل قرمز و شکر ريخته و مخلوط کنيد حالا مرغ هاي
سرخ شده را درون اين سس بريزيد و بگذاريد تا مواد به خورد گوشت ها برود
،معمولا اين غذا با کلم بروکلي سرو مي شود.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۵۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #3
RE: طباخی چینی
ایگرول - چینی








مواد لازم



– کلم چند عدد

– هویج 1 عدد

– پیاز 1 عدد

– سیر 1 حبه

– جوانه ماش 1 پیمانه

– کدو 1 عدد

– فلفل دلمه ای در صورت دلخواه

– سرکه 2 قاشق غذاخوری

– سویا سس 3 قاشق غذاخوری

– فلفل سیاه و قرمز و پودر زنجبیل به میزان لازم

– نان ایگرول 10 برگ



طرز تهیه




ابتدا تمام سبزیجات را خرد کرده و در تابه تفت می دهیم سویا سس و کدو و
تمام ادویه جات را بیافزائید بعد از نرم شدن سبزیجات از مواد داخل نان
مخصوص ریخته ( البته از نان لواش هم می توان استفاده کرد ) و یک تا از وسط
زده تا به شکل حلال شود و از دو لبه به داخل برگردانید و رول کنید به صورت
یک استوانه کوچک و در آخر در روغن سرخ کنید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۵۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #4
RE: طباخی چینی
کیم چی
در مورد کیم چی
شما را نمی دانم ، اما من فکر میکنم کیم چی یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیاست. همچین توصیه می کنم کاهو را در غذاهای خود بیشتر استفاده کنید. همبرگر با کاهو شور ، جوجه با سالاد کاهو ، هات داگ با ترشی کاهو ، سوشی با ترشی زنجبیل و کاهو و برنج با کیم چی را حتما امتحان کنید.
کیم چی



کیم چی سرشار از ویتامین A ، B و C است اما بزرگترین فایده آن در قسمت تخمیر آن است. بعد از تخمیر یک باکتری سالم در غذا بوجود می آید که "لاکتوباسیلی" نامیده می شود. این باکتری در غذاهایی که تخمیر می شوند و همچنین در ماست نیز وجود دارد. این باکتری به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود شما بعد از غذا دچار سوء هاضمه نشوید.

کیم چی را با روش های متفاوتی تهیه می کنند. اما بهترین نوع آن کیم چی است که از سبزیجات مانند کاهو ، خیار ، تربچه ، فلفل هندی ، سیر ، پیازچه ، زنجبیل ، و سس ماهی تهیه شده باشد.

معمولا کیم چی را بعد از تخمیر مصرف می کنند اما نوع تخمیر نشده آن نیز قابل استفاده می شود.

کیم چی یکی از اصلی ترین و پرطرفدارترین غذاهای کره ای است. ابتدا کیم چی به تندی امروزی نبود. ما در این مقاله کیم چی سبزیجات را به شما آموزش دادیم. اما انواع مختلفی از کیم چی وجود دارد. می توانید در این نوع کیم چی که با سبزیجات تهیه شده هر نوع سبزیجاتی را که دوست داشتید به آن اضافه کنید هیچ محدودیتی در انتخاب سبزیجات وجود ندارد.


چرا کیم چی بخوریم؟

گذشته از طعم و مزه فوق العاده کیم چی ، این غذا به مردم کمک می کند تا سالم باشند ، بنابر تحقیقات اخیر مرکز تغذیه و سلامت جهانی ، کیم چی یکی از سالم ترین غذاهای دنیاست ؛ کیم چی سرشار از ویتامین است ، به هضم غذا کمک کرده و از سرطان پیشگیری می کند .

دستور تهیه سنتی:
پوجی کیم چی یکی از روش های سنتی برای تهیه کیم چی است. این روش بیشتر از دستورالعمل های دیگر زمان می برد تا آماده شود ، شما باید قبل از پختن آن به مدت 24 ساعت در یک شیشه در بسته بگذارید تا تخمیر شود.


مواد لازم

کاهو ژاپنی متوسط
1 عدد
پیازچه خرد شده
3عدد
ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده
2/1 اونس
سیر رنده شده
2 قاشق غذاخوری
نمک مورتون ( برای کاهو ) 4/1 فنجان نمک مورتون ( برای مایع) 2/1 فنجان فلفل هندی 2/1فنجان سس ماهی 1 قاشق غذاخوری پودر برنج شیرین یا آرد 1 قاشق غذاخوری


دستور تهیه کیم چی:





کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید.



کاهو ها را به 4 قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.

حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم




در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید 2 ساعتی بماند.









حالا زمان تهیه مایع داخل کیم چی است:

1 فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.

کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.




کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت 24 ساعت داخل فریزر بگذارید.



امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۵۷ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #5
RE: طباخی چینی
طرز پخت غذای چینی یا چاینیز فود (Chinese Food )

مواد لازم
نیم کیلو مرغ یا گوشت خرد شده (بهتره از فیله مرغ و گوشت استفاده کنید)
1پیاز درشت خرد شده
2 تا هویج متوسط خرد شده
2 تا فلفل دلمه قرمز و سبز (یا سه تا فلفل دلمه کوچولو به رنگهای مختلف سبز و زرد و قرمز) خرد شده
2 تا ساقه کرفس خرد شده
بسته به علاقتون قارچ خرد شده
سس سویا (حدودا 2 قاشق)
رشته چینی یک بسته (نودل چینی)
1 لیوان آب مرغ (یا گوشت)
2 قاشق آرد ذرت
نکته مهم می‌تونید اگه دوست دارید از کلم بروکلی خرد شده هم استفاده کنید و اگه دوست داشتید از مرغ یا گوشت یا هر دو در این غذا بهره ببرید
ابتدا گوشتها را با کمی پیاز رنده شده در یک ماهیتابه پهن تفت داده و بهم می‌زنیم. برای گرفتن روغن گوشتها بعد از تفت دادن می‌توانید آنها را روی کاغذ آشپزی بگذارید.
بعد پیاز سپس فلفل دلمه‌ای‌ها و بعد کرفس و هویج و کلم بروکلی را اضافه کنید تا کمی تفت داده شده و نیم‌پز شوند. در هنگام پخت این غذا توجه کنید که باید دائم پای گاز بایستید و مخلوط گوشت یا سبزیجات رو هم بزنید که ته نگیره یا بیش از حد نرم نشه. برخلاف تاس‌کباب که بهتره همه چیز بقول معروف مغزپخت بشه و له این غذا مثل بقیه غذاهای چینی فقط تفت داده می‌شه پس موقع تفت دادن مواظب باشید که باندازه‌ای که دوست دارید گوشت و یا سبزیجات چاینیز رو گرم کنید.
برای سس آب مرغ و آب و آرد ذرت را می‌گذاریم تا کمی غل بزند و غلیظ شود بعد سس سویا را اضافه کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه در حرارت ملایم بپزد
در آخر نودل یا رشته چینی را حدود 3 تا 4 دقیقه می‌گذاریم در آب جوش و بعد آن را با سس پخته شده و سبزیجات و مرغ مخلوط می‌کنیم
نودل یا رشته چینی بسیار ظریف است و زود خمیر می‌شود و به هم می‌چسبد برای اینکه غذا خوشمزه‌تر و زیباتر باشد بهتر است مرحله مخلوط کردن درست قبل از سرو کردن غذا صورت پذیرد
نکته‌ای در باب مواد تشکیل دهنده : ممکن از شما از کلم پخته یا هویج پخته خوشتان نیاید (من شخصا گل‌کلم پخته یا هویج پخته دوست ندارم) اما وجود هر کدام از این سبزیجات به خوش‌طعم شدن و خوش‌بو شدن چاینییز کمک می‌کند همینطور فلفل سبز و کرفس علاوه بر رایحه خوب کمی تندی به طعم غذا می‌دهد.
سالاد رشته چینی
یک لیوان مرغ پخته‌ی خرد شده
• یک لیوان جعفری خرد شده
• یک لیوان هویج رنده شده
•2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• 1/4 لیوان مایونز
• 1/4 لیوان خامه
• یک بسته نودل (رشته چینی)
اول سس مایونز را با خامه مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم. در یک ظرف سالاد مرغ و جعفری و پیاز خرد شده و هویج رنده شده را با هم مخلوط کرده و مخلوط سس و خامه را به آن اضافه می‌کنیم . در آخر (قبل از سرو غذا) نودل را به روش بالا آبکش کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم
غذای چاینییز چون هم سبزیجات داره و هم گوشت و از طرفی نیمه سرخ‌کرده هم هست مورد علاقه خیلی‌ها وبخصوص نوجوانها و بچه‌هاست . تو اکثر فیلمهای امریکایی آدمها (بخصوص پلیسها) همه یک پاکت کاغذی (مقوایی) دستشونه و دارن با چاپ‌سویی (chop suey) یا چوبهای چینی چاینییز می‌خورن !
اگه غذای خاصی رو دوست دارید حتما بگید تا اگه بلد بودیم در موردش بنویسم. امیدوارم از خوردن چاینییز در کنار خانواده لذت ببرید این غدا تقریبا سریع آماده می‌شه و بسیار خوش‌خوراک است

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۵۸ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #6
RE: طباخی چینی
خوراک دریایی با سبزیجات چینی

میگو ها و سینه مرغ را تمیز كرده و خرد كنید و انها را با شكر و آرد ذرت مخلوط كنید . ذرتها را از وسط طول آنها نصف كرده و پیازچه ها ...
مواد لازم :

میگو تاره 250 گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوس 250 گرم
شكر 0.25 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 قاشق مرباخوری
ذرت كنسرو شده 425 گرم
پیاز سبز 3 عدد
قارچ كنسرو شده 150 گرم
هویج 1 عدد
آب مرغ 0.5 فنجان
روغن كنجد 1 قاشق مرباخوری
سس قارچ 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

میگو ها و سینه مرغ را تمیز كرده و خرد كنید و انها را با شكر و آرد ذرت مخلوط كنید . ذرتها را از وسط طول آنها نصف كرده و پیازچه ها را به قطعات 4 سانتی متری خرد كنید . ذرتها ، قارچها ، هویج و آب مرغ را در قابلمه ای ریخته و بمدت 2 دقیقه بجوشانید سپس آبكش كرده و آب سبزیجات را نگه دارید سپس روغن را در ماهیتابه داغ كرده و میگو و سینه مرغ را تفت دهید تا نرم شوند . روغن اضافی ماهیتابه را خارج كرده و یك قاشق غذا خوری باقی بگذارید و گرم كنید. سس قارچ و روغن كنجد را با دو قاشق غذا خوری از آب سبزیجات در ماهیتابه ریخته و مرغ ، میگو ، مخلوط سبزی و پیازچه را بیافزایید و بمدت یك دقیقه بهم بزنید , مخلوط روغن و كنجد را افزوده و بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. مخلوط را روی برگهای كاهو در بشقابی سرو نمایید.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۵۹ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #7
RE: طباخی چینی
زنجبیل و کلم بروكلی

مواد لازم :

قارچ 750 گرم
زنجبیل 110 گرم
پیاز سبز 1 عدد
آب 1 فنجان
روغن 1 قاشق سوپخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق مرباخوری
بادام 1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

گلهای كلمها را به قطعات كوچكتر خرد كنید و با زنجبیل , پیازچه و آب در ماهیتابه ریخته و آن را بجوشانید سپس آبكش كرده و زنجبیل و پیازچه را جدا كنید . روغن را در ماهیتابه گرم كرده و سس سویا , آبلیمو و شكر را افزوده و بهم بزنید و روی گل كلمها بریزید , آن را سرو نمائید و با بادام تزئین كنید.

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۱۹:۵۹ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #8
RE: طباخی چینی
دسر خنك هندوانه و نشاسته چینی


در این دسر می توانید به دلخواه از خربزه یا طالبی استفاده نمایید , این دسر را از یم روز قبل آماده كرده و در یخچال نگهداری كنید ...
مواد لازم :

نشاسته 0.25 فنجان
آب 2 فنجان
شكر 0.35 فنجان
هندوانه 1000 گرم
خامه 0.25 فنجان
نارگیل 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

در این دسر می توانید به دلخواه از خربزه یا طالبی استفاده نمایید , این دسر را از یم روز قبل آماده كرده و در یخچال نگهداری كنید , در اینجا دسر در پوست طالبی سرو می شود و ان را با قاشق میل نمایید .
آب را قابلمه بجوشانید و نشاسته را اضافه كرده تا بمدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بدون اینكه درب آن را بگذارید بجوشد و شفاف شود , هندوانه را در مخلوط كن بریزید تا بصورت پوره شود , شما به یك فنجان هندوانه پوره شده نیاز دارید , هندوانه را با خامه نارگیلی به مخلوط نشاسته افزوده و بهم بزنید سپس درب آن را گذاشته و در یخچال قرار دهید تا خنك شود و به دلخواه در پوسته طالبی یا در كاسه سرو نمایید

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۰۰ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #9
RE: طباخی چینی
گوشت كبابی با قارچ صدفی چینی

مواد لازم :

قارچ 30 عدد
گوشت راسته گوساله 185 گرم
پیاز سبز خرد شده 2 قاشق سوپخوری
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
سیر 0.25 عدد
سس سویا 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

شما می توانید در صورت تمایل مخلوط گوشتی را از یك روز قبل آماده نموده و در ظرف درب داری در یخچال بگذارید .
گوشت , پیازچه , زنجبیل , سیر و سس سویا را در كاسه ای با هم مخلوط كرده و بمدت یك ساعت كنار بگذارید , مخلوط را روی قارچهای صدفی شكل بزرگ پخش كرده و در فر قرار دهید تا مواد بپزند یا می توانید آنها را در ماهیتابه سرخ كنید .

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۰۰ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
ارسال ها: 15,594
اعتبار: 252
سپاس کرده: 7,731
سپاس شده: 12,330 در 5,159 موضوع

امتياز: 1,161,042.79

ارسال: #10
RE: طباخی چینی
قارچ پر شده چینی

مواد لازم :

قارچ 250 گرم
گوشت چرخ كرده 60 گرم
سس سویا 1 قاشق مرباخوری
شكر 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 1 فنجان
میگو تاره 100 گرم
آرد سفید 0.75 فنجان
روغن 1 فنجان
بكین پودر 2 قاشق مرباخوری
شیر هموژنیزه 0.5 فنجان
آب 0.5 فنجان

طرز تهیه :

شما می توانید در صورت تمایل قارچها را چند ساعت قبل از سرخ كردن آنها پر كنید و اماده كنار بگذارید.
قارچها را تمیز كرده و ساقه آنها را جدا كنید . گوشت را با سس سویا , شكر و ارد ذرت مخلوط كرده و میگوی خرد شده را نیز بیافزایید و آنها را حفره خالی كلاهك قارچها قرار دهید . روی قارچها آرد بپاشید و در خمیری كه آماده نموده اید فرو كرده و در روغن داغ بمدت 5 دقیقه سرخ كنید تا قارچها و مواد داخل آنها بپزند .

طرز تهیه خمیر :
مواد خشك را در كاسه ای الك كرده و وسط آن را گود كنید و آب و شیر را كم كم به آن افزوده و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود

امضا كاربر
آنکه دنبال حیات ابدی می گردید

کاش یک تا دو قدم

به سوی ظلمت چشم تو قدم بر می داشت

و به یک جرعه ی آن

ابدی می گردید.
پنج شنبه ۱۷ فرو ۱۳۹۱ ۲۰:۰۱ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.