به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پلوی اگه (ترکیه)

نویسنده پیام
*
عضو نقره ای
ارسال ها: 589
اعتبار: 56
سپاس کرده: 1,445
سپاس شده: 1,288 در 573 موضوع

امتياز: 1,866.70

ارسال: #1
پلوی اگه (ترکیه)
مواد لازم:
برنج=2 پیمانه
نمک= به مقدار لازم
روغن زیتون=2 تا 3 قاشق سوپ خوری
پیاز=1 عدد
فلفل دلمه ای=1 عدد
سیر= 2 حبه
پیازچه= 2 ساقه
پودر کاری=1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ=3 پیمانه(بسته به نوع برنج متفاوت می باشد)
گوجه فرنگی= 2 عدد
جعفری خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری
دانه فلفل سیاه=4 عدد
طرز تهیه:
برنج را به مدت 1 ساعت با آب ولرم و نمک بخیسانید.
سپس آب آن را خارج نمایید و کنار بگذارید.
روغن زیتون را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
آن گاه پیاز را خرد کنید و تفت دهید فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پیازچه ی خرد شده، پودر کاری و مقداری نمک را نیز به آن اضافه نمایید.
در قابلمه ای مناسب، آب مرغ را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بریزید و سبزیجات تفت خورده را به آن بیفزایید.
اکنون حرارت را ملایم کنید و حدود 20 دقیقه برنج را طبخ نمایید.
بعد از این زمان نیمی از گوجه فرنگی و جعفری را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و برنج را به صورت کته دم نمایید.
در پایان، برنج را در دیس بکشید و بقیه ی گوجه فرنگی و جعفری را روی پلو بریزید و با دانه های فلفل تزئین کنید.

امضا كاربر
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
عضو نقره ای
ارسال ها: 589
اعتبار: 56
سپاس کرده: 1,445
سپاس شده: 1,288 در 573 موضوع

امتياز: 1,866.70

ارسال: #2
پلوی اگه (ترکیه)
مواد لازم:
برنج=2 پیمانه
نمک= به مقدار لازم
روغن زیتون=2 تا 3 قاشق سوپ خوری
پیاز=1 عدد
فلفل دلمه ای=1 عدد
سیر= 2 حبه
پیازچه= 2 ساقه
پودر کاری=1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ=3 پیمانه(بسته به نوع برنج متفاوت می باشد)
گوجه فرنگی= 2 عدد
جعفری خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری
دانه فلفل سیاه=4 عدد
طرز تهیه:
برنج را به مدت 1 ساعت با آب ولرم و نمک بخیسانید.
سپس آب آن را خارج نمایید و کنار بگذارید.
روغن زیتون را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
آن گاه پیاز را خرد کنید و تفت دهید فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پیازچه ی خرد شده، پودر کاری و مقداری نمک را نیز به آن اضافه نمایید.
در قابلمه ای مناسب، آب مرغ را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بریزید و سبزیجات تفت خورده را به آن بیفزایید.
اکنون حرارت را ملایم کنید و حدود 20 دقیقه برنج را طبخ نمایید.
بعد از این زمان نیمی از گوجه فرنگی و جعفری را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و برنج را به صورت کته دم نمایید.
در پایان، برنج را در دیس بکشید و بقیه ی گوجه فرنگی و جعفری را روی پلو بریزید و با دانه های فلفل تزئین کنید.

امضا كاربر
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.