به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن خانه و خانواده / تالار خانه داری و آشپزی / دلمه و کوکو v / طرز تهیه کوکوی دو لایه ذرت و برنج

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کوکوی دو لایه ذرت و برنج

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 2,227
اعتبار: 102
سپاس کرده: 5,543
سپاس شده: 4,567 در 2,694 موضوع

امتياز: 164,446.50

ارسال: #1
طرز تهیه کوکوی دو لایه ذرت و برنج



موادلازم برای لایه اول :
برنج خام یک پیمانه سینه مرغ پخته و خردشده یک عدد پیاز یک عدد سیر 4 حبه زرده تخم مرغ 3 عدد نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم
موارد لازم برای لایه دوم :

زرشک 2 قاشق غذا خوری خلال بادام نصف پیمانه سیب زمینی رنده شده یک عدد متوسط سفیده تخم مرغ 3 عدد گوجه فرنگی سفت ریز شده 2 عدد ذرت پخته یک پیمانه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج رو مثل کته بپزید کمی هم بیشتر پخت عیبی نداره بهترم هست.
پیازرو ریز خرد کنید یا میتونید رنده هم بکنید تو کمی روغن تفت بدید سیر خرد شده رو هم بهش اضافه کنید.
بعد ازکمی تفت دادن مرغ رو باهاش قاطی کنید و تفت بدید بستگی به سلیقه خودتون داره چقدر سرخش کنید من که برای سلامتی غذاها زیاد اهل سرخ کردن نیستم.
درآخر نمک و فلفل و زعفرون رو اضافه کنید. زعفرونش یه کم زیاد تر باشه کوکوتون خوشگلتر میشه.
میتونید یه خورده هم زردچوبه اضافه کنید بعد ازرو گاز برش دارید. روغن اضافه اش رو بگیرید البته اگه با 3 قاشق غذاخوری روغن مایع مواد رو تفت داده باشید دیگه نیازی به گرفتن روغن اضافیش نیست وقتی موادتون سرد شد برنج و زرده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعدش ته یه ظرف پیرکس رو چرب کنید و موادرو بریزین توش و صافش کنید.
برای لایه دوم سیب زمیینی ها رو سرخ کنیدو بعدش همه مواد گفته شده را باهاش مخلوط کنید حتما میدونید که زرشک رو اگه ازقبل خیس کنید بهتره.فقط یادتون باشه لایه دوم نمک کمتری لازم داره این موادرو روی مواد اول ریخته و صافش کنید و بعد بزارید توفر نیم ساعت تو حرات متوسط فر کافیه البته بستگی به خودتون داره که چقدر بخواید روش طلائی باشه من که زیاد طلائیش نکردم چون همینطوری منظرش قشنگتر بود بعدش تزئین کنید و بزنید تورگ.
درست کردن کوکو تو فر این حسن رو داره که زیاد چرب و چیلی نمیشه
منبع : chibepazam

امضا كاربر
تنهایی را دوست دارم زیرا بی وفا نیست
تنهایی را دوست دارم زیرا عشق دروغی در ان نیست
تنهایی را دوست دارم زیرا تجربه کردم
تنهایی را دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
تنهایی را دوست دارم زیرا در کلبه تنهایی هایم خواهم گریست و انتظار کشیدنم را پنهان خواهم
کرد...!


شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۰:۲۸ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1396.