به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید

تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان / تالار عمومی / انجمن پزشکی ,آرایشی . بهداشتی / تالار پزشكي و بهداشتي / طب سنتی v / میوه به، در کاهش تهوع بارداری موثر است

نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میوه به، در کاهش تهوع بارداری موثر است

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 2,022
اعتبار: 109
سپاس کرده: 2,461
سپاس شده: 3,564 در 1,880 موضوع

امتياز: 15,634.00

ارسال: #1
میوه به، در کاهش تهوع بارداری موثر است

یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه تهوع و استفراغ یکی از شایع نرین مشکلات زنان باردار تا ماه چهارم و گاهی تا آخر حاملگی است گفت: زنان باردار برای کاهش این عارضه می توانند، به را در فویل پیچیده و در فر پخته و بعد از غذا مصرف شود.

دکتر سمیه عقیقی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بارداري، دوران سرنوشت سازي براي جنين و مادر است و باید به اصول تغذيه اي و بهداشتي این دوران توجه شود گفت: در این دوران باید از حمام زیاد، حرکات و ورزش های سنگین، پرهیز از نزدیکی زیاد خصوصاً در اوائل حاملگی و اواخر آن و به ویژه در بارداری اول، پرهیزکرده و نکات لازم در پیشگیری از ضربه خوردن نیز باید رعایت شود.

وی ادامه داد: باید در دوران بارداری از پرخوری و کم خوری، از غم و اندوه خصوصاً در پیش از 6 هفتگی و بالای 8 ماه، پرهیز از خوشحالی شدید، صداها و بوهای شدید، مالیدن روغن به سر و فریاد زدن نیز باید خودداری کرد.

این متخصص طب سنتی پوشاندن زیر دنده‌ها با پارچه نرم و افزایش حمام رفتن نزدیک زایمان به زنان باردار توصیه کرد و گفت: مویز، به، سیب، گلابی، بادام، انار برای زنان باردار مفید است.

دکتر عقیقی با بیان این مطلب که گل بنفشه، ختمی ملینات مضر برای زن حامله است افزود: آنچه قاعده‌آور است مثل لوبیا، نخود، کنجد، گلرنگ، مواد تند و تلخ مثل زیتون کال و چیزهای بادانگیز مثل لوبیا، کبر، باقلا، نخود، کنجد، کرفس برای زن باردار مضر است.

وی همچنین بیان کرد: مواد تند و تیز مانند باقلای مصری، زیتون خام، فلفل باید در این دوران خودداری شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه تهوع و استفراغ بیشترین مشکل زنان باردار اوایل حمل تا ماه چهارم و گاهی تا آخر حاملگی است اظهارداشت: زنان باردار برای کاهش این عارضه می توانند، به را در فویل پیچیده و در فر پخته و بعد از غذا مصرف شود.

دکتر عقیقی در خصوص تغذیه ماه نهم گفت: مصرف روزانه 9 گرم روغن بادام شیرین صبح ناشتا در صورتی که یبوست شدید دارند، پرهیز از چیزهای ترش، قابض و غلیظ، نوشیدن شیر گاو روزانه بر حسب تحمل و خوردن غذای چرب و حلوای چرب قندی با روغن بادام با هدف تسهیل در تولد نوزاد توصیه می شود.

امضا كاربر


به " تـــــــــــــو " کـــــه میرســـــم ...!
مکـــث میکنـــــم ...!
انگـــــار در " زیباییــ ــت " چیـــــزی را ,
جـــــا گذاشتـــــه ام !
مثلــــــــــا"...
در صـــ ــدایت ... آرامـــــ ـــش ♥
در چشـ ــــم هایـــــت ... زندگـــــ ـــی ♥
سه شنبه ۱۷ دي ۱۳۹۲ ۲۱:۳۶ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.