به انجمن های تخصصی دانلود رایگان خوش آمدید
نام کاربری یا ایمیل:  
پسورد:     
ثبت نام | بازیابی پسورد
ثبت نام راهنما لیست اعضا مشاهده ارسال های جدید مشاهده ارسال های امروز
X اطلاعات تالار نشان میدهد که شما عضو نیستید. لطفا از این لینک در کمتر از 1 دقیقه ثبت نام کنید



ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

4 ترفند مهم در خانه داری

نویسنده پیام
*
ارسال ها: 2,022
اعتبار: 109
سپاس کرده: 2,461
سپاس شده: 3,564 در 1,880 موضوع

امتياز: 15,632.00

ارسال: #1
new2 4 ترفند مهم در خانه داری



جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز و قارچ
_ بیشتر خانم های خانه دار از سیاه شدن و تغییر رنگ قارچ یا سیب پس از شست وشو یا سیاه شدن آن به دلیل ماندن آن در یخچال شکایت دارند. برای سیاه نشدن سیب زمینی تنها کافی است پس از پوست کندن و خلال یا ریز کردن آن مقداری آب ولرم را در ظرفی بریزید و یک قاشق چایخوری سرخالی نمک به آن بیفزایید و تا زمان استفاده، سیب زمینی ها را در آب نمک نگه دارید. نمک موجود در آب، هم باعث مزه دار شدن سیب زمینی می شود و هم از پس دادن ویتامین های سیب زمینی به آب جلوگیری می کند.

_ برای جلوگیری از سیاه شدن موز، سیب و قارچ، چارهِ کار استفاده از چند قطره لیموترش است. کافی است پس از پوست کندن و قاچ کردن این مواد آن ها را در کاسه ای بریزید و مقدار کمی حدود نصف یک لیموترش کوچک آبلیموی تازه روی آن بچکانید و ظرف را طوری تکان دهید که تمام مواد به آبلیمو آغشته شود. حال می توانید با خیال راحت قارچ را با همان رنگ اولیهِ خود در فریزر قرار دهید و با موز و سیب خود نیز سالاد میوه ای درست کنید که سیاه نشود.

روش درست شکستن نارگیل
برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید، ابتدا الیاف آن را کاملاً از نارگیل جدا کنید، روی نارگیل حفره هایی وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را کاملاً از آن خارج کنید. سپس نارگیل را داخل تاوه قرار دهید و بگذارید چند دقیقه با حرارت بالا بپزد بعد از این زمان صبر کنید تا پوست آن سرد شود. سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید.

گرفتن آب میوه
_ در نظر داشته باشید که وقتی می خواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید؛ زیرا مثلا اگر آب هویج بماند، تلخ و اگر آب سیب مدتی بماند سیاه می شود.

_ اگر می خواهید از آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد، می توانید در فصلی که آن میوه وجود دارد، آن را ذخیره کنید. به این صورت که آب میوه مورد نظر را درون قالب یخ بریزید و در فریزر قرار دهید. سپس آن را از قالب جدا کنید و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و همچنان داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالب ها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید.

۲ نکته درباره گردو
_ اگر می خواهید طوری پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید که دستتان سیاه نشود، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.

_ اگر می خواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام، داخل آب نمک خیس کنید، سپس به آرامی پوست آن را بشکنید و مغزگردو را بیرون بیاورید.


منبع : khorasannews.com

امضا كاربر


به " تـــــــــــــو " کـــــه میرســـــم ...!
مکـــث میکنـــــم ...!
انگـــــار در " زیباییــ ــت " چیـــــزی را ,
جـــــا گذاشتـــــه ام !
مثلــــــــــا"...
در صـــ ــدایت ... آرامـــــ ـــش ♥
در چشـ ــــم هایـــــت ... زندگـــــ ـــی ♥
(آخرین ویرایش در این ارسال: چهار شنبه ۱۸ دي ۱۳۹۲ ۱۴:۵۶ عصر، توسط Pr!nCeSs.)
چهار شنبه ۱۸ دي ۱۳۹۲ ۱۴:۵۵ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر سپاس نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 






تالار گفتمان اف دی ال - انجمن تخصصی دانلود رایگان - تالار گفتگوی ایرانیان © 1397.